|
Author | Message |
---|
Rickyy
Posts : 1623 Join date : 2012-03-30 Age : 33 Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo
| Subject: Inter Channel 16.07.14 19:44 | |
| |
|
| |
Rickyy
Posts : 1623 Join date : 2012-03-30 Age : 33 Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo
| Subject: Re: Inter Channel 16.07.14 19:45 | |
| Jel mozes neko navesti osnovne informacije o pretplati na Inter channel. Posto vidim da poslije svakog videa ima da je pretplata 7 dana 4 eura. Jel postoji mogucnost da se uzme na godinu i kolika je cijenA? |
|
| |
Inter - the best Admin
Posts : 2807 Join date : 2010-04-25 Age : 32 Location : Makarska
| Subject: Re: Inter Channel 16.07.14 19:53 | |
| A preko cega ga gledati? Koja oprema treba? Pretplatio bi se i ja da znam kako doci do njega |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter Channel 16.07.14 21:00 | |
| Šta ja znam, kod nas može samo ovako kako imam ja: DreamBox (ili neki reciever koji podržava ala Skybox i slično) te mjesečna pretplata od 150kn (ili možda manje kod nekog drugog dilera, to ne znam). Al računaj da vidiš više-manje sve šta je raspoloživo na satelitu... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter Channel 02.12.15 14:52 | |
| Da ne bi zaspamali Mancinijev topic, nastavit ću ovdje. - Aga wrote:
- Kako mi je krivo što na officijalnom you tube kanalu kluba nema engleskih titlova kad su ovakve neke izjave... Al jbg jasno mi je zašto tražim previše
- Zio wrote:
- Dapače, baš mislim da ne tražiš. To je pizdarija za ubacit naknadno. Ako ciljaš na širenje baze navijača to su sitnice koje nisu loše.
U potpunosti se slažem s vama, kvalitetan YT channel bi možda bio i ključan u širenju baze navijača, jedan Man. City je savršen primjer kako to treba bit odrađeno. Svaki dan izbacuju po 15-minutne klipove sa treninga, intervjua s igračima za vrijeme treninga, raznoraznih njihovih igrica u svlačionici i van nje. A da ne pričam o tunnel cam klipovima kada igraju doma, dobiješ dojam kao da s njima ideš na utakmicu, prejebeno. Mislim da ćemo kad tad morat prestat s onim "prova inter channel a soli quattro euro per sette giorni". To nije malo, sumnjam da im veliki broj navijača van Italije plaća. YT je besplatan, ali bi na kraju bio unosan kada bi projekt uspio. To ne zahtijeva preveliki kapital i trud, dovoljan je tim od troje-četvero ljudi da sve to obavi. Obavezno ubacit engleske titlove i to je to. |
|
| |
Rickyy
| Subject: Re: Inter Channel 02.12.15 15:36 | |
| Slazem se sa srnom u slovo al sam se bas slatko nasmijao na "prova inter channel a soli quattro euro per sette giorni" |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Inter Channel 02.12.15 18:20 | |
| Već sam davno napisao da treba pratiti City. Kako sam se odvaljivao ono kad su za Božić pjevali nešto i durili se, pa onda zamatali nekakve poklone i sl.
|
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Inter Channel 05.12.15 13:41 | |
| Treba snimit novu Amalu _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter Channel 05.12.15 13:55 | |
| Mislim da sam čuo da se radi nešto u tom smjeru... Scarpini je nešto pričao al nije htio ulazit u detalje... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Inter Channel 05.12.15 15:51 | |
| Šta će nam nova kad i staru čitav život mogu slušat |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Inter Channel 18.12.16 11:41 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inter Channel | |
| |
|
| |
|