Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 0:11
Druga stvar je gubit u prijateljskima, a druga je da u 4 tekme stvoris jednu do dvije dobre šanse za gol.
__DinO__
Posts : 708 Join date : 2011-01-16 Age : 33 Location : Tuzla Najdraži igrač : Cambiasso, J. Zanetti, D. Milito, Pazzini
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 0:42
Ma vidi se itekako razlika u igri od prosle sezone. Dosta sigurnije djelujemo na sredini terena sa novim igracima, lakse dolazimo do gola, ali problem je taj zavrsetak, tu uvijek zakazemo.. nemamo taj zadnji pas, ali barem imamo tu loptu u nogama i vidi se da se nesto igra, pokusava, uglavnom puno bolje i sigurnije nego prosle sezone.. odbrana malo bolje djeluje od prosle sezone.. sa ranom i jesusom je to isti kurac kao i prosle sezone.. sa mirandom i murillom je to nesto bolje, tek su dosli i mislim da ce se vremenom sigurnije drzat u odbrani.. Napad sasvim dobar.. e meni sto najvise fali, to je jedan prodoran i brz igrac da mete sve pred sobom kad krene po krilu, barem jedan.. po men to moze biti i Biabyani.. i za bekove mozemo reci samo da su nam solidni, daleko od dobrog, u odbrani su nam jako losi.. sve ukupno kad pogledam meni ovo dobro izgleda i konaaccnooo pocinjemo sa dobrim kupovinama.. a i tacno je da ne stvaramo puno 100 % prilike, 1 na 1 .. ali barem se igra.. puno se vise pokusava i vidi se da napreduju malo po malo..
Visak u ekipi su Palacio, rana.. jj ako ne ode, ovo mu moze biti i zadnja sezona da se spasi boljim igrama.. i Brozovic po meni nije nista posebno, varira sa igrama, zna odlicno odigrat, al u vecini slucajeva ne zna gdje se nalazi na terenu, ne zna gdje je dosao uopste i njemu moze bit zadnja sezona, ako ne pocne igrat.. nagatomo takodje, nema on vise sta traziti u Interu, glumi nekog igraca, vise glumi da zna igrat nego sto jeste, veliki propuh u odbrani.. Eto to je neko moje misljenje za cijelu ekipu.
Uglavnom napredak se vidi ljudi moji.
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 7:22
Wesley10 wrote:
Druga stvar je gubit u prijateljskima, a druga je da u 4 tekme stvoris jednu do dvije dobre šanse za gol.
...i tu naša rasprava završava... Ili nisi gledao ili pričaš gluposti.
Update: Inter-Athletic će se ipak igrat u Parmi kako je bilo predviđeno...
Danas ujutro nema treninga, igrači dobili zasluženi predah, popodne se nastavlja...
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 10:34
__DinO__ wrote:
Ma vidi se itekako razlika u igri od prosle sezone. Dosta sigurnije djelujemo na sredini terena sa novim igracima, lakse dolazimo do gola, ali problem je taj zavrsetak, tu uvijek zakazemo.. nemamo taj zadnji pas, ali barem imamo tu loptu u nogama i vidi se da se nesto igra, pokusava, uglavnom puno bolje i sigurnije nego prosle sezone.. odbrana malo bolje djeluje od prosle sezone.. sa ranom i jesusom je to isti kurac kao i prosle sezone.. sa mirandom i murillom je to nesto bolje, tek su dosli i mislim da ce se vremenom sigurnije drzat u odbrani.. Napad sasvim dobar.. e meni sto najvise fali, to je jedan prodoran i brz igrac da mete sve pred sobom kad krene po krilu, barem jedan.. po men to moze biti i Biabyani.. i za bekove mozemo reci samo da su nam solidni, daleko od dobrog, u odbrani su nam jako losi.. sve ukupno kad pogledam meni ovo dobro izgleda i konaaccnooo pocinjemo sa dobrim kupovinama.. a i tacno je da ne stvaramo puno 100 % prilike, 1 na 1 .. ali barem se igra.. puno se vise pokusava i vidi se da napreduju malo po malo..
Visak u ekipi su Palacio, rana.. jj ako ne ode, ovo mu moze biti i zadnja sezona da se spasi boljim igrama.. i Brozovic po meni nije nista posebno, varira sa igrama, zna odlicno odigrat, al u vecini slucajeva ne zna gdje se nalazi na terenu, ne zna gdje je dosao uopste i njemu moze bit zadnja sezona, ako ne pocne igrat.. nagatomo takodje, nema on vise sta traziti u Interu, glumi nekog igraca, vise glumi da zna igrat nego sto jeste, veliki propuh u odbrani.. Eto to je neko moje misljenje za cijelu ekipu.
Uglavnom napredak se vidi ljudi moji.
Šta nije isti problem Inter imao i kad ga je prvi put Mancini trenirao? Često je falio taj zadnji potez kojim bi se došlo do šanse za gol, obično se izvlačili na prekide. Jako im je falio taj igrač kao Sneijder kojeg su ona kupili i tada su osvojili sve, prije toga igrao je Figo ali nije bio baš ono što se tražilo.
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 11:49
leopnd wrote:
Wesley10 wrote:
...i tu naša rasprava završava... Ili nisi gledao ili pričaš gluposti.
Gledao sam sve prijateljske osim jucerasnje protiv onih alih alah alihlija, koje smo isto vrhunski odradili.. Protiv Reala smo imali nekakav posjed, šansu pravu nismo imali osim slobodnjaka.. Protiv Bayerna smo možda prešli centar 2 puta, a Milan koji je jos gori od nas nas je dobio s tim da nismo imali poštenu šansu(al aj, igrala je druga postava vecimo pa dobro). Protiv Galata smo tek imali pravu 100%tnu šansu za gol od Icardija, a on je fulao.. Oni neki socijalni ubaci i bjedni pokušaji koji su se provlacili kroz te 4 tekme ja ne racunam kao šanse za gol.. Ugl mozda malo bolje je nego prije, najvise me vesele Kova i Kondo koji pokazuju da su miljama ispred svih ostalih u momcadi.. Al i dalje je svakom ko imalo prati jasno da mi ne mozemo uc u postenu sansu za gol, samo neki pokusaji po bokovima koji nebi pretarcali stupic na treningu, a kamoli dobro ubacili. Nesto dobro se napravi tek kad Kova ima trenutak inspiracije pa posalje neku ludu loptu za Icardija.. Nadam se da ce se popravit stanje do pocetka sezone bar malo, ako ne onda ce bit kao sto Biscione kaze, prosut ce se bodovi na pocetku, a onda ce bit drz-nedaj da drzis korak s ostalima.
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 12:00
Onda meni nije jasno jer puno pratim...
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 12:03
Pa nije tako strašno, kolko sam čitao jučer su imali trening i onda TRENING utakmicu, mislim što se očekivalo da će trčati kao friški. Ove ostale smo tek počeli pripreme dok drugi klubovi već biti u dužoj fazi priprema, a i zato su valjda grizli kao da igraju finale LP dok naše nekako lagano igrali. Ja se nadam da kad dođe službena utakmica, da će igrači gristi i rasturati. Plus još se čeka na pojačanja, a i mislim da bi mogao uletiti taj Mr.X na zadnji dan mrecata kao inače.
E da i nije da nisu imali šansi imali su dosta, ali nisu sve bile 100% kao ona Icardija. Samo nam je falio taj finiš koji će nadam se doći s vremenom.
leopnd Admin
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 12:09
Ponekad imam feeling da neki ovdje uopće ne čitaju prethodne postove prije nego nešto napišu... Fakat mi se neda 5 puta pisat isto...
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 12:11
leopnd wrote:
Ponekad imam feeling da neki ovdje uopće ne čitaju prethodne postove prije nego nešto napišu... Fakat mi se neda 5 puta pisat isto...
To mene išlo? Što sam krivo napisao? Mislim ako je išlo mene. :)
19o8
Posts : 1245 Join date : 2012-03-13 Location : ZG Najdraži igrač : Kovačić
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 12:30
Stvarno kuky bacaš filozofiju tamo di je nema... Kog boli kurac za pripreme?!
leopnd Admin
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 13:00
Nije tebi išlo Kuky... Opčenito pričam... Kažem da mi se ne da 5 puta pisat isto. Svaka tekma do sad je prokomentirana argumentirano i s raznim prilozima (pomfrit, ajvar, melancane...) i onda pročitam post bez glave i repa koji dijametralno suprotno bez ikakvih konkretnih argumenata želi dokazati suprotno... Al ono, chillout, iz zajebancije... Kamon...
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 06.08.15 21:32
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 08.08.15 11:05
Jel ovaj Manaj može odigrati krilnog napadača? Nadam se da je sušta suprotnost Palaciu. E da, treba nam i lijevi bek, ne možemo dosputiti da nam stoper igra beka.
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 08.08.15 11:12
rafael_zd wrote:
Jel ovaj Manaj može odigrati krilnog napadača? Nadam se da je sušta suprotnost Palaciu. E da, treba nam i lijevi bek, ne možemo dosputiti da nam stoper igra beka.
Nemam pojma kakv je igrač, ja sam mislio da je Manaj nešto više Icardi tip napadača.
Pa da naravno da nam treba lijevi bek. Vidiš da se povezujemo sa puno njih, dok navodno spremamo ponudu za Criscita.
leopnd Admin
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 08.08.15 20:34
Jel ima negdje prenos na satelitu?
Subject: Re: Pripreme 2015/2016 08.08.15 20:51
Kova se ozljedio na zagrijavanju... Desni aduktor. Ne bi trebalo bit ništa strašno, nema smisla riskirat...