|
|
Author | Message |
---|
leopnd Admin
Posts : 52252 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Federico Dimarco 30.06.17 20:31 | |
| |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52252 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Federico Dimarco 19.04.18 19:55 | |
| Šuška se da će Inter ponovo kupiti Dimarca u svibnju, iskoristivši klauzulu o prednosti prvokupa za 7 milja eura... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Federico Dimarco 19.04.18 20:28 | |
| Nije se nesto naigrao u Sionu... |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Federico Dimarco 21.06.18 11:27 | |
| Po transfermarketu vraca nam se za 7 mil, kakvi su planovi za njega? |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Federico Dimarco 21.06.18 11:29 | |
| Još jedan propali talent _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Federico Dimarco 21.06.18 16:37 | |
| - jaZey wrote:
- Po transfermarketu vraca nam se za 7 mil, kakvi su planovi za njega?
Kak to misliš? Ja sam mislio da na posudbi, što je prodan sad će ga ponovo otkupiti? Pa dobro, bolje on nego santon :) |
|
| |
AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Federico Dimarco 21.06.18 20:52 | |
| Mogli bi ga koristiti kao back upa sad kad smo se riješili Santona a i popunjava one glupe kvote za UCL. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Federico Dimarco 29.06.18 17:59 | |
| Dimarco bi danas trebao odraditi lječnički i preći u Parmu sa formulom posudbe sa mogućnosti otkupa. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Federico Dimarco 07.08.18 16:31 | |
| Službeno: posudba u Parmu. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Federico Dimarco 07.08.18 16:42 | |
| Citam da ga imamo mogucnost otkupiti. To su najbolji dealovi za mlade igrace, a vjerujem da bi od Dimarca nesto i moglo biti |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Federico Dimarco 16.09.18 10:15 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Federico Dimarco 16.09.18 17:55 | |
| I opet ga mnogi Interisti vrijeđaju. Dovraga momak ima samo 20 i ovo mu je bio prvijenac i razumljivo da ga je u tom trenutku ponijela euforija, nije imao namjeru da vrijeđa Inter. Nadam se da će za početak izborit mjesto prvotimca u Parmi i dobrim igrama zaslužit da ga vratimo i konačno dugoročno riješimo pitanje tog lijevog beka. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Federico Dimarco 16.09.18 18:28 | |
| Vrijeđaju ga oni šta ne vide cm ispred nosa... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 8:59 | |
| Ja vidim puno dalje ali nabijem ga na to skidanje dresa. Eto. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 9:02 | |
| Svaka čast malom, doktor za dambrozija i dalberta _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 9:16 | |
| Čestitke dečku,samo neka on dobro igra i slavi svoje golove. Nema ništa loše u skidanju majice,to je strast za nogometom,dobro @biscione kaže,koga ne bi ponjela euforija sa 20 godina. Neka nam ga je trpnuo,mogli smo forsirati njega i mlade talente,ali ne,mi forsiramo panjine. Sve se to vrati na neki način. |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 9:35 | |
| - milito22 wrote:
- Čestitke dečku,samo neka on dobro igra i slavi svoje golove. Nema ništa loše u skidanju majice,to je strast za nogometom,dobro @biscione kaže,koga ne bi ponjela euforija sa 20 godina.
Neka nam ga je trpnuo,mogli smo forsirati njega i mlade talente,ali ne,mi forsiramo panjine. Sve se to vrati na neki način. Ovo je nazalost najveca istina. Odmah mi na pamet padaju igraci ala Santon, Nagatomo i slicni koji su dobijali prednosti ispred ovih potencijalno dobrih igraca. Mislim lako je sada pametovati nakon toliko promasaja ali mi nista ne bih izgubili da je recimo Miangue igra umjesto Nagatoma. |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 12:05 | |
| Sve to može biti točno, vjerojatno i je. Ali da nije slavio gol protiv svog kluba, svi bimo rekli svaka čast mali. A on baš skida dres i divlja. Meni bezveze. Da Cancelo ili Rafinha skinu dres i tako proslave bilo bi razumljivije, a svi bi ih pljuvali stoposato. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 12:19 | |
| - Tritolone wrote:
- milito22 wrote:
- Čestitke dečku,samo neka on dobro igra i slavi svoje golove. Nema ništa loše u skidanju majice,to je strast za nogometom,dobro @biscione kaže,koga ne bi ponjela euforija sa 20 godina.
Neka nam ga je trpnuo,mogli smo forsirati njega i mlade talente,ali ne,mi forsiramo panjine. Sve se to vrati na neki način. Ovo je nazalost najveca istina. Odmah mi na pamet padaju igraci ala Santon, Nagatomo i slicni koji su dobijali prednosti ispred ovih potencijalno dobrih igraca. Mislim lako je sada pametovati nakon toliko promasaja ali mi nista ne bih izgubili da je recimo Miangue igra umjesto Nagatoma. Stari,mi pametujemo već 7 godina. @soecc,okani se šuplje priče. Pa ne radi se o Zanettiju. Mlad dečko,željan dokazivanja,zabija gol za pobjedu. Pa svatko od nas na terminima psuje sve svece i slavi kad pobjedi. Kamoli neće on. Griješiš jednu stvar. Ovo je profesionalni nogomet i njegov klub je Parma. A dečko je profesionalac. Takve i želimo u Interu,zar ne? |
|
| |
cesar19
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 12:33 | |
| Kakvi dvostruki standardi, kad je cassano protiv nas u dresu milana slavio kao da mu je zadnji gol onda je to bilo ok, ali kad 20-godišnji dečko koji se dokazuje da bi igrao kod nas onda je mali kreten _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
soecc
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 13:25 | |
| Nisam rekao ni onda da je to ok. Jedini koji imaju dvostruka mjerila ste vi. Da se radi o nekom igraču koji vam je antipatičan i da klubu ide dobro, bilo bi drvlje i kamenje. Milito, profesionalac je ako igra i daje sve od sebe. Naravno da protiv toga nemam ništa. Radi se jednostavno o poštovanju. Čak i da nema poštovanja prema klubu mogu prihvatit, ali dozvolite da ga zato baš i ne ljubim. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 13:36 | |
| Ma kakvom poštovanju??? Koga je uvrijedio? Jel pokazivao fakića? Jel se držao za uši ko ono smeće od ronalda s brojem 99??? Daj me ne jebi, proslavio je gol sa svojim suigračima i navijačima. I svaka mu čast na tome. Profesionalac. Simpatije ili antipatije ne igraju ulogu. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 13:37 | |
| Ali decko je napokon dobio sansu, nakon uzasne ozljede kad je propustio pola sezone u Svicarskoj, i sikaniranja u Interu dobio je sansu i iskoristio, pa nije robot da potpuno iskljuci sve emocije i ne reagira na odlican gol koji njegovoj ekipi vjerojatno u tom trenutku donosi 3 boda, a njemu sansu da zaigra u prvih 11. |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 14:04 | |
| Ne kužite poantu. Nije proslavio gol sa suigračima i navijačima nego je divljao. I to mi se ne sviđa. Dozvolite. I ne vidim po čemu je držanje za uši nakon što ti cijeli stadion zviždi cijelu tekmu toliko gore od ovog skidanja dresa? Ronaldo je bio smeće, ne kažem da je i mali, ali ovo mu nije trebalo. Ponavljam, da nije slavio gol, svi bismo govorili, mali svaka čast! _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Wesley10
Posts : 7434 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Federico Dimarco 17.09.18 14:16 | |
| Slazem se sa Soeccom, al opet, sta je njemu Inter dao? Sikanirao ga, dao svakakvim levatima levatskim da igraju ispred njega, slao ga na neke posudbe u pizde materine.. Ne vidim zasto bi on bio vezan za klub nesto, osim ako nije Interista kao mi, a takvog u klubu nemamo, osim Pinamontija.. kojeg smo guess what, isto poslali na posudbu i zaigrat ce za nas nikad pa ni tad |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Federico Dimarco | |
| |
|
| |
|