Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Curva6Nord9
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 20.08.17 23:16 | |
| Mario je puno bolje rjesenje od Broza...
Necu se zaletavat ko proslih sezona jer je ova Fiorentina dno dna, vidjet cemo iduce kolo na cemu smo.
FORZA! |
| | | Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 20.08.17 23:22 | |
| - Curva6Nord9 wrote:
- Mario je puno bolje rjesenje od Broza...
Necu se zaletavat ko proslih sezona jer je ova Fiorentina dno dna, vidjet cemo iduce kolo na cemu smo.
FORZA! Mislim da Brozovicu ova pozicija jednostavno ne odgovara, to je pokaza i prosle sezone. Meni je puno opasniji kada igra malo povucenije. Bit ce zanimljivo vidit kako ce Spaletti to iskombinirati. |
| | | __DinO__
Posts : 708 Join date : 2011-01-16 Age : 33 Location : Tuzla Najdraži igrač : Cambiasso, J. Zanetti, D. Milito, Pazzini
| | | | rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 20.08.17 23:53 | |
| - beneamata wrote:
- Sta mislis o dominaciji Fiorentine u sredini terena u prvoj polovici drugog pol? Kad je uša Mario bilo je puno bolje....takav pad ce bit poguban protiv jacih ekipa
Ništa strašno, Borja je fizički pao i Spaletti je reagirao u pravo vrijeme. Mislim da će zbog Borjine slabije fizičke građe i godina, Spaletti morati i trećeg veznjaka vući nazad da što više pomaže u defenzivi pa da Borja pokriva uži dio. Tu je Tritolone dobro primjetio da Brozu više paše kad nije iza napadača nego više sudjeluje u igri, a zbog trkačke moći sigurno može više pomagati u obrani. Dosta smo jaki u veznom redu u mnogo segmenata, mene jedino brine taj ofenzivni dio i pitanje da li će Broz i Joao moći donijeti Spalettiu ono što mu je Radja donosio u Romi |
| | | kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 0:23 | |
| Bekovi su dosta daleko naprijed odlazili, barem u prvom poluvremenu, jako se preklapali sa krilima. Što je dobro, a baš me zanima kako bi to tek moglo izgledati kad Cancelo i Dalbert budu u nutra. Mogao bi se raditi dar-mar. Samo je pitanje kolko će biti defanzivno dobri i kako će Candreva sezonu imati. Za sad mlako počeo. Tu bi recimo neki napadač sa lijevicom sjeo samo tako. Mogao bi se spustiti nutra i biti opasniji nego Candreva kada bi bek gura naprijed. Tu bi možda Keita sjeo ili Berardi, ili Schick ili Gabigol. Keita recimo može sa obije noge pa bi se čak i sa Perišićem mogao dobro izmjenivati.
Brozo meni loš. Jednostavno nema predispozicije za tu rolu. Mario bolje tu sjeda. Brozu paše povučenija pozicija, pa čak i ono povučenije krilo ili desno vezni što zna u repki igrati.
Valero Bog i vođa ekipe kako su neki nagađali baš što je falilo ekipi. Ništa čudnoga što je Kdog pobjegao. Samo da nebude nekih ozljeda za njega. |
| | | matrix
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 6:55 | |
| Odlično odrađen posao. Mislim da je jučer Pera opet pokazao i dokazao koliko nam je bitan. Uz Icardia i Perišića, Joao me oduševio _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 7:54 | |
| Samir HANDANOVIC 6,5 - Deve compiere solo due parate, ma che parate: decisivo su [You must be registered and logged in to see this link.] prima e su Babacar poi. Salvato dal palo sulla botta di Veretout. Danilo D'AMBROSIO 6,5 - Fa il suo con ordine, senza sbagliare quasi nulla. Difficile passare dalla sua parte, anche se Eysseric lo costringe a tenere sempre alta l'attenzione. Milan SKRINIAR 7 - Prestazione monumentale alla prima a San Siro: chiusure tranquille, uscite precise palla al piede e una sensazione d'invalicabilità. Una sicurezza. João MIRANDA 6,5 - Anche lui molto bene nel coordinare la difesa e nel chiudere bene i varchi. Anche se Simeone, con i suoi scatti e la sua voglia di fare, ogni tanto lo mette in difficoltà. Yuto NAGATOMO 6,5 - Il guizzante Gil Dias non gli fa vivere una serata tranquilla, ma per una volta il giapponese non commette errori. Lanciatore scelto, avvia l'azione che porta al rigore. Matias VECINO 6 - Freschissimo ex della partita, è un buon protagonista dell'avvio veemente dell'Inter. Arriva a sfiorare il gol, poi deve sudare per star dietro al palleggio dei viola. Borja VALERO 6,5 - Sopraffino. Sempre presente nell'azione, apre e verticalizza con la massima qualità e intelligenza. Tra recuperi e veli geniali, è il re del centrocampo per un tempo buono ( dal 65' João MARIO 7 - Ottimo ingresso in campo: in meno di mezz'ora il portoghese dispensa assist, offre buone giocate e serve a Perisic la palla del 3-0) Antonio CANDREVA 6 - Confonde le acque accentrandosi spesso ed è instancabile sulla fascia destra, da dove fa partire i soliti cross per Icardi. Marcelo BROZOVIC 6 - Buon rendimento anche da parte sua tra le linee. Partecipa a tante azioni, specialmente nel primo tempo, e cerca pure un gol che Sportiello gli nega ( dal 71' Roberto GAGLIARDINI 6 - Porta forze fresche a centrocampo, anche se si divora un gol quasi fatto) Ivan PERISIC 7 - Gioca tante partite in una: c'è il Perisic che svernicia gli avversari e quello che sbaglia l'ultimo tocco, quello delle giocate geniali e quello delle scelte incomprensibili. Ma il tabellino parla chiaro: un assist, un gol. Mauro ICARDI 7,5 - Indirizza praticamente da solo la gara, firmando la doppietta che mette a tacere le velleità della [You must be registered and logged in to see this link.]. E solo Sportiello gli nega il terzo gol personale. Avvio di campionato entusiasmante ( dall'84' EDER s.v.) All. Luciano SPALLETTI 7 - I suoi appelli sono stati recepiti dai giocatori: osserva un'Inter grintosa, sul pezzo sin da subito nonostante qualche pausa. E, chiaro, ben messa in campo. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 9:25 | |
| J. Mario oduševio, podigao je tempo igre svojim ulaskom, svaka čast Spaljetiju na zamijeni. Ostali klasika, Borja Valero jako dobar, Pera bog, Icardi vrh, dambrozijo smeće, Nagatomo kreten, Candreva majko mila, Škrinjar ili kak se već zove jako dobar, Miranda jako dobar. Jedva čekam da Vecino zaigra.
Forza! _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
| | | soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 9:28 | |
| Ne stajemo... _________________ Non mollare mai!!!
|
| | | Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 9:49 | |
| Prva prepreka predjena,Icardi ce se opet boriti za naj strijelca,nije ova Fiorentina neko mjerilo,ali opet jako bitno sto nismo gol primili.Bekove moramo mjenjati pod hitno,nadam se da su Cancelo i Dalbert nabrijani.Joao Mario je podigao tempo i vidi se da zna igrati nogomet,bice ovo njegova sezona.Ako se mislimo ozbiljno boriti za 3. mjesto u ovom timu ne smije biti mjesta za Brozovica. |
| | | gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 10:11 | |
| Solidna igra, rano se otvorilo i rutinski odradili do kraja tekmu. Ono sto mi se ne dvidja su crne rupe u igri kad smo im svjesno il nesvjesno prepustili loptu, drugi dio prvog pol i prvi dio drugog pol, da je zalutao koji metak (tipa ona stativa) lako se ugrozi rezultat..
Bekovi ofenzivno premalo daju, Valero dobar, poslije ponestalo snage, Vecino dobrim dijelom tekme neprimjetan, po meni je Gagliardini bolji igrac, al ok treba sudit nakon vise tekmi.. nisam siguran da nam je on bio potreban za vezu.. |
| | | AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) 21.08.17 15:17 | |
| Ja već nakon ove utakmice imam ogromna očekivanja od ove sezone. Možda je Fiorentina u kurcu trenutno, ali svejedno, prošle sezone bi nam ova utakmica u top 5 najbolje odigranih, a da odigramo ovako na otvaranju sezone je tad bilo nezamislivo. I što je najbolje, još se primjeti da možemo dosta napredovati u igri i biti još bolji. Meni su sinoć, uz naravno Perišića i Icardia, Valero i Škriniar opet bili najbolji. Slovak je stvarno beton u odbrani, mislim da nije izgubio niti jedan duel sinoč, mislim da će biti najbolji štoper lige vrlo brzo ako ovako nastavi. Koliko je Borja bitan pokazuje to koliko nam je igra pala kad se on umorio, tu je naravno i Spallati sjajno reagovao i izvršio pravu izmjenu što je vjerovatno riješilo svako dilemu oko pobjednika. Vecino je također dosta bitan iako se to ne primjeti možda, čovjek igra jednostavan fudbal, ne komplikuje i ne griješi, siguran sam da je imao gomilu osvojenih lopti i ogroman procenat tačnih dodavanja. Odprilike sve ono što Kondogbia nije u stanju napraviti. Bekovi su bili najslabiji dio ekipe očekivano i u najmanju ruku su prosječni, jedva čekam da dođu Dalbert i Cancelo na njihovo mjesto, to će nam drastično popraviti igru. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) | |
| |
| | | | Inter - Fiorentina (Serie A, 1. kolo: nedjelja, 20.08.2017. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Fiorentina - Inter (Serie A, 33. kolo: subota, 22.04.2017. 20:45h) » Fiorentina - Inter (Serie A, 25. kolo: nedjelja, 14.02.2016. 20:45h) » Fiorentina - Inter (Serie A, 16. kolo: nedjelja, 15.12.2019. 20:45h) » Fiorentina - Inter (Serie A, 25. kolo: nedjelja, 24.02.2019. 20:30h) » Inter - Fiorentina (Serie A, 6. kolo: nedjelja, 27.09.2015. 20:45h)
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|