|
|
Author | Message |
---|
Recoba20
Posts : 4419 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Longarone Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović
| Subject: Re: Zanimljivosti 11.01.11 19:45 | |
| Meni kod njega najviše smeta njegova prljava igra kad gubi, čim mu ne ide mlati laktovima i nogama na sve strane i sili se. To mi smeta jako. |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Zanimljivosti 11.01.11 19:59 | |
| Ma đubre malo odvratno _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
matrix
| Subject: Re: Zanimljivosti 11.01.11 20:04 | |
| Ma to je Sneijder trebao dobiti, sve ostalo je smiješno. Jebo ih i messi i čavi i iniesta i svi ostali. _________________ Keep Fighting Schumi
|
|
| |
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Zanimljivosti 12.01.11 11:41 | |
| Balon d'Or pripao bi Sneijderu Da France Football svoju nagradu najboljem svjetskom nogometašu godine, Zlatnu loptu ili Ballon d'Or, nije udružio s FIFA-inom nagradom za svjetskog nogometaša godine, laureat bi bio Nizozemac Wesley Sneijder... [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Zanimljivosti 12.01.11 12:32 | |
| Ovaj članak mi je sjeo ko metak da začepim usta Barcelonistima na Sportnetovom forumu. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Zanimljivosti 12.01.11 13:07 | |
| Niti zloglasni IFFHS nije mogao zazmiriti nad cinjenicom da smo CAMPIONI DI TUTTO!!! [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by Inter15 on 13.01.11 11:25; edited 1 time in total |
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Zanimljivosti 12.01.11 13:48 | |
| ljudi moji, k'o da je bitno da li je Sneijder dobio taj trofej......ok, to je njegova osobna zadovoljština..... većina nogometne javnosti će uvijek drkat na Barcina 3 patuljka....i tu nema pomoći...bolje se ne živcirat sa time..... naravno da je Sneijder trebao biti najbolji igrač u 2010, ali jebi ga...ovako će biti još više motiviran da dokaže da je broj 1.......a vjerujte da nam treba takav.... i nemate pojma što bih dao da nekako opet dođemo do finala Lige prvaka....ja mislim da bi se pola Svijeta i Hrvatske pojelo od jada...... a ja nekako imam feeling da ćemo opet daleko......
FORZA INTER! |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Zanimljivosti 19.01.11 9:19 | |
| Na današnji dan, 2004. Massimo Moratti, Marco Tronchetti Provera, Paolo Giulini, Angelo Moratti i Angelo Mario Moratti istupaju iz Nadzornog Odbora Intera i započinje predsjedovanje Giacinta Facchettija.
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Zanimljivosti 20.01.11 19:19 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Milanski Inter je, pak, najstariji europski klub, čiji igrači su 1. listopada 2010. imali čak 29,61 godinu. Sva tri najstarija kluba dolaze iz Serie A, sljedeći su, naime, Milan i Roma, zaključak je švicarskih novinara “jer se u Italiji igra najsporijim ritmom”. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Zanimljivosti 21.01.11 9:50 | |
| Castellazzi popravlja postotak u zadnje vrijeme... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
interboy
Posts : 1828 Join date : 2010-05-16 Age : 35 Location : čapljina Najdraži igrač : MM23, Brozović
| Subject: Re: Zanimljivosti 21.01.11 10:28 | |
| ma nek oni pričaju šta hoće , eno arsenala prossjek godina oko 23 pa nisu nista osvojili deset godina neka nama nasih 29.61 prosjeka godina |
|
| |
Caeruleus
| Subject: Re: Zanimljivosti 24.01.11 20:40 | |
| |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Zanimljivosti 25.01.11 8:28 | |
| Evo kako je jučer prošla dodijela nogometnog Oscara. Intera svugdje... [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]- Miglior Calciatore Italiano: tra Antonio Cassano, Antonio Di Natale e Andrea Pirlo, il vincitore è stato Antonio Di Natale - Miglior Calciatore Straniero: tra Samuel Eto'o, Diego Milito e Wesley Sneijder, il vincitore è stato Diego Milito - Miglior Calciatore Giovane: tra Mario Balotelli, Alexandre Pato e Javier Pastore, il vincitore è stato Javier Pastore - Miglior Portiere: tra Morgan De Sanctis, Julio Cesar e Salvatore Sirigu, il vincitore è stato Julio Cesar - Miglior Difensore: tra Giorgio Chiellini, Walter Samuel e Thiago Silva, il vincitore è stato Walter Samuel ex aequo con Chiellini - Miglior Allenatore: tra Massimiliano Allegri, Luigi Del Neri e José Mourinho, il vincitore è stato José Mourinho. Hanno ritirato il premio Beppe Baresi, Daniele Bernazzani e Stefano Rapetti, membri dello staff nerazzurro anche lo scorso anno, quando ad allenare l'Inter era per l'appunto il tecnico portoghese. - Miglior Arbitro: tra Emidio Morganti, Nicola Rizzoli e Paolo Tagliavento, il vincitore è stato Emidio Morganti - Miglior Calciatore Assoluto: scelto tra i vincitori delle categorie miglior calciatore italiano e migliore straniero, il vincitore è stato Diego Milito A queste otto categorie, si aggiungono i premi speciali: - A Maicon è stato assegnato il premio per Il Gol più Bello del 2010, per l'1-0 contro la Juve dello scorso aprile - All'Inter è stato assegnato il premio come Squadra dell'anno. Hanno ritirato il premio il direttore dell'area tecnica nerazzurra Marco Branca e il direttore sportivo Piero Ausilio - Ad Antonio Di Natale è stato assegnato il premio come Cannoniere dell'anno - Ad Antonio Di Natale è stato assegnato il Premio Fair Play - A Edinson Cavani è stato assegnato il Fan Award _________________ Anger can be power if we know that we can use it
Last edited by leopnd on 25.01.11 10:09; edited 1 time in total |
|
| |
Gost Guest
| |
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Zanimljivosti 26.01.11 13:13 | |
| Massimo Moratti je dobio nagradu za izuzetne sportske uspjehe od strane Regione Lombardia. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Caeruleus
| Subject: Re: Zanimljivosti 27.01.11 17:46 | |
| Moratti je car, kao i Zanetti i Matrix! |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 11:16 | |
| - Quote :
- ...u 3. mjesecu će biti novih presuda a govori se da će sada možda inter u nižu ligu a čak se spominje i neka solidna odšteta juventusu u obliku jako puno milijončića evrića...
Ljudi ovo sam pročitao na nekom forumu. Jel znate vi šta o ovome? Jel se treba brinut? Leo? Inter15? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 11:23 | |
| Ma di si to našo? LINK! IZVOR! Trla baba landra... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 11:34 | |
| Ma znam da nema potvrde, to je obično naklapanje na nekom forumu, ali pošto znam da je bilo nekog dodatnog suđenja i dodatnih transkripata sa Facchetijem čini mi se, zanima me samo da li je išta od toga istina, i da li je stvarno to sve još na sudu?!? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 11:53 | |
| Kolko ja znam sve je apsolvirano i arhivirano... Baš sad kopam po netu i nisam naišao na ništa sličnog po taljanskim stranicama... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 11:56 | |
| Opet neke zle glasine "prijateljski" nam naklonjenih iskompleksiranih tzv. navijača jednom jako dobrog kluba, danas prosječnog zvanog Đubrentus...ne obaziri se Soecc, sama podmetanja... |
|
| |
Recoba20
Posts : 4419 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Longarone Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 12:08 | |
| Znam o čemu soecc govori, i sam sam na to nabasao jučer ili prekjučer. E sad ne znam je li na net.hr ili na nogometnom magazinu, tak neš. Mislim da nije pisalo u forumu nego negdje u komentarima ispod nekog članka. Uglavnom mogu potvrdit ovo što soecc kaže, navode da su na redu nove ozbiljne istrage oko Intera, i tako... |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 12:23 | |
| Da, a već sam par puta naletio na tako nešto po forumima i komentarima, pa me samo zanima da li je stvarno to još na sudu? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 12:50 | |
| A mene zanima kkao to da hrvatski mediji o tome pišu a na taljanskim ni traga... Taj dio mi fakat spada pod zanimljivosti... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Recoba20
| Subject: Re: Zanimljivosti 01.02.11 13:38 | |
| Zato što taljanski mediji ne pišu na temelju naklapanja i indicija, a hrvatski mediji od toga jedino i mogu preživjeti. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zanimljivosti | |
| |
|
| |
|