Inter Croatia Crew - Forum
---
Zanimljivosti - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Zanimljivosti - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Zanimljivosti

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
Recoba20

Recoba20

Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović

Zanimljivosti - Page 7 Empty
PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime11.01.11 19:45

Meni kod njega najviše smeta njegova prljava igra kad gubi, čim mu ne ide mlati laktovima i nogama na sve strane i sili se. To mi smeta jako.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime11.01.11 19:59

Ma đubre malo odvratno

matrix

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime11.01.11 20:04

Ma to je Sneijder trebao dobiti, sve ostalo je smiješno. Jebo ih i messi i čavi i iniesta i svi ostali.

Admin
Johan

Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime12.01.11 11:41

Balon d'Or pripao bi Sneijderu

Da France Football svoju nagradu najboljem svjetskom nogometašu godine, Zlatnu loptu ili Ballon d'Or, nije udružio s FIFA-inom nagradom za svjetskog nogometaša godine, laureat bi bio Nizozemac Wesley Sneijder...

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime12.01.11 12:32

Ovaj članak mi je sjeo ko metak da začepim usta Barcelonistima na Sportnetovom forumu.

Inter15

Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime12.01.11 13:07

Niti zloglasni IFFHS nije mogao zazmiriti nad cinjenicom da smo CAMPIONI DI TUTTO!!!

Last edited by Inter15 on 13.01.11 11:25; edited 1 time in total
Back to top Go down
SHAPESHIFTER

SHAPESHIFTER

Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime12.01.11 13:48

ljudi moji, k'o da je bitno da li je Sneijder dobio taj trofej......ok, to je njegova osobna zadovoljština.....
većina nogometne javnosti će uvijek drkat na Barcina 3 patuljka....i tu nema pomoći...bolje se ne živcirat sa time.....
naravno da je Sneijder trebao biti najbolji igrač u 2010, ali jebi ga...ovako će biti još više motiviran da dokaže da je broj 1.......a vjerujte da nam treba takav....
i nemate pojma što bih dao da nekako opet dođemo do finala Lige prvaka....ja mislim da bi se pola Svijeta i Hrvatske pojelo od jada......
a ja nekako imam feeling da ćemo opet daleko......

FORZA INTER!
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime19.01.11 9:19

Na današnji dan, 2004. Massimo Moratti, Marco Tronchetti Provera, Paolo Giulini, Angelo Moratti i Angelo Mario Moratti istupaju iz Nadzornog Odbora Intera i započinje predsjedovanje Giacinta Facchettija.

Johan
Admin
Johan

Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime20.01.11 19:19

Milanski Inter je, pak, najstariji europski klub, čiji igrači su 1. listopada 2010. imali čak 29,61 godinu. Sva tri najstarija kluba dolaze iz Serie A, sljedeći su, naime, Milan i Roma, zaključak je švicarskih novinara “jer se u Italiji igra najsporijim ritmom”.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime21.01.11 9:50

Castellazzi popravlja postotak u zadnje vrijeme... smiley 8

interboy

interboy

Najdraži igrač : MM23, Brozović

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime21.01.11 10:28

ma nek oni pričaju šta hoće , eno arsenala prossjek godina oko 23 pa nisu nista osvojili deset godina
neka nama nasih 29.61 prosjeka godina
inter šal 1
Back to top Go down
Caeruleus

Caeruleus

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime24.01.11 20:40

Naša sam ipak ;)
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime25.01.11 8:28

Evo kako je jučer prošla dodijela nogometnog Oscara. Intera svugdje... inter zmija

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Miglior Calciatore Italiano: tra Antonio Cassano, Antonio Di Natale e Andrea Pirlo, il vincitore è stato Antonio Di Natale

- Miglior Calciatore Straniero: tra Samuel Eto'o, Diego Milito e Wesley Sneijder, il vincitore è stato Diego Milito

- Miglior Calciatore Giovane: tra Mario Balotelli, Alexandre Pato e Javier Pastore, il vincitore è stato Javier Pastore

- Miglior Portiere: tra Morgan De Sanctis, Julio Cesar e Salvatore Sirigu, il vincitore è stato Julio Cesar

- Miglior Difensore: tra Giorgio Chiellini, Walter Samuel e Thiago Silva, il vincitore è stato Walter Samuel ex aequo con Chiellini

- Miglior Allenatore: tra Massimiliano Allegri, Luigi Del Neri e José Mourinho, il vincitore è stato José Mourinho. Hanno ritirato il premio Beppe Baresi, Daniele Bernazzani e Stefano Rapetti, membri dello staff nerazzurro anche lo scorso anno, quando ad allenare l'Inter era per l'appunto il tecnico portoghese.

- Miglior Arbitro: tra Emidio Morganti, Nicola Rizzoli e Paolo Tagliavento, il vincitore è stato Emidio Morganti

- Miglior Calciatore Assoluto: scelto tra i vincitori delle categorie miglior calciatore italiano e migliore straniero, il vincitore è stato Diego Milito

A queste otto categorie, si aggiungono i premi speciali:

- A Maicon è stato assegnato il premio per Il Gol più Bello del 2010, per l'1-0 contro la Juve dello scorso aprile

- All'Inter è stato assegnato il premio come Squadra dell'anno. Hanno ritirato il premio il direttore dell'area tecnica nerazzurra Marco Branca e il direttore sportivo Piero Ausilio

- Ad Antonio Di Natale è stato assegnato il premio come Cannoniere dell'anno

- Ad Antonio Di Natale è stato assegnato il Premio Fair Play

- A Edinson Cavani è stato assegnato il Fan Award

Last edited by leopnd on 25.01.11 10:09; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Gost
Guest

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime25.01.11 10:00

Mislim da je izbor potpuno realan... inter zmija

inter grb 3
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime26.01.11 13:13

Massimo Moratti je dobio nagradu za izuzetne sportske uspjehe od strane Regione Lombardia.

Caeruleus

Caeruleus

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime27.01.11 17:46

Moratti je car, kao i Zanetti i Matrix!
Back to top Go down
soecc

soecc

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 11:16

Quote :
...u 3. mjesecu će biti novih presuda a govori se da će sada možda inter u nižu ligu a čak se spominje i neka solidna odšteta juventusu u obliku jako puno milijončića evrića...

Ljudi ovo sam pročitao na nekom forumu. Jel znate vi šta o ovome? Jel se treba brinut?
Leo? Inter15?

Admin
leopnd

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 11:23

Ma di si to našo? LINK! IZVOR!
Trla baba landra... buuuu

soecc

soecc

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 11:34

Ma znam da nema potvrde, to je obično naklapanje na nekom forumu, ali pošto znam da je bilo nekog dodatnog suđenja i dodatnih transkripata sa Facchetijem čini mi se, zanima me samo da li je išta od toga istina, i da li je stvarno to sve još na sudu?!?

Admin
leopnd

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 11:53

Kolko ja znam sve je apsolvirano i arhivirano...
Baš sad kopam po netu i nisam naišao na ništa sličnog po taljanskim stranicama...

Inter15

Inter15

Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 11:56

Opet neke zle glasine "prijateljski" nam naklonjenih iskompleksiranih tzv. navijača jednom jako dobrog kluba, danas prosječnog zvanog Đubrentus...ne obaziri se Soecc, sama podmetanja...
Back to top Go down
Recoba20

Recoba20

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 12:08

Znam o čemu soecc govori, i sam sam na to nabasao jučer ili prekjučer. E sad ne znam je li na net.hr ili na nogometnom magazinu, tak neš. Mislim da nije pisalo u forumu nego negdje u komentarima ispod nekog članka. Uglavnom mogu potvrdit ovo što soecc kaže, navode da su na redu nove ozbiljne istrage oko Intera, i tako...
Back to top Go down
soecc

soecc

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 12:23

Da, a već sam par puta naletio na tako nešto po forumima i komentarima, pa me samo zanima da li je stvarno to još na sudu?

Admin
leopnd

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 12:50

A mene zanima kkao to da hrvatski mediji o tome pišu a na taljanskim ni traga...
Taj dio mi fakat spada pod zanimljivosti...

Recoba20

Recoba20

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime01.02.11 13:38

Zato što taljanski mediji ne pišu na temelju naklapanja i indicija, a hrvatski mediji od toga jedino i mogu preživjeti.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zanimljivosti   Zanimljivosti - Page 7 I_icon_minitime

Back to top Go down

Zanimljivosti

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 40Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Similar topics

-
» Zanimljivosti