Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

Transferi I Glasine - Page 6 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime26.06.20 17:42

Mislio sam vise zbog ponasanja na terenu smiley 1 bas je prgav, zgadio mi se u onom dvomecu protiv nas.
Back to top Go down
jaZey

jaZey

Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime26.06.20 18:44

sve je bilo ok dok nisam skrolao do dna slike i vidio tene
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime26.06.20 19:12

Još sad lijevo krilo/bek koji zna igrati 352. Recimo Alonso ili Emerson.

I nadam se da Young i Moses ostaju. Onda smo kolko tolko popunjen. Nakon toga nek idu na vezni red i napad punit za 3 fronta.
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime26.06.20 21:00

Uh kakav bi to transfer bio!
Hakimi je iza Trenta ponajveći potencijal na desnom beku!! Uhhhhh...

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 5:31

ko grom iz vedra neba,ma da treba to sve sa rezervom uzimati.Ako pak dodje do toga kakav mi tim slazemo jebote.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 11:58

kuky90 wrote:
Još sad lijevo krilo/bek

Imena je mnogo... Alaba, Mendy, Palmieri, a ponovo je aktualan i Fares iz SPAL-a kojeg smo u januaru već uzeli za 12 milja pa je teška ozljeda stopirala transfer u posljednji čas...

milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 12:53

Mendy iz Citija pretpostavljam? Benjamin?
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 13:06

Tako je

milito22

milito22

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 13:10

Odličan lijevi bek,fizikalije vrhunske,jedino što je dugo pauzirao zbog te ozljede,ali inače mislim da nije sklon ozljedama. Inače,po svemu bi bio vrhunsko pojačanje,ajde da ne pretjeram,ali najmanje 9/10.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 13:35

Ja bi, da mogu, a ne mogu, sav budget spičkao na Alabu bez razmišljanja. I to ne samo jer je Alaba u pitanju, nego jer jebe mamu

Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 14:14

I ja bome
Back to top Go down
milito22

milito22

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 14:59

Najbolji bekovi po ofenzivnom učinku.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 15:06

Jebi me pas, ako stvarno dođe, čim sleti u Malpensu idem na balkon pjevati Marokansku himnu!!!

Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 15:55

Pricao sam sa jednim zagrizenim BvB fanom i rekao mi je da je gotova stvar. Da imamo strasno pojacanje, njima je dosao Meunier. Ajmo to zgotovit inter šal 4
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 15:55

Bekovi su nam odavno najbolnija točka u ekipi, a u 352 sistemu kojeg igra Conte su daleko bitniji, pogotovo fizički dobro spremni i ofenzivno dobri.

Nego, zašto ga Real ne želi zadržati i prodaju ga jeftinije nego vrijedi? Lik je u top 5 bekova i dosta mlad, a njima fali desni bek umjesto Carvajala.

Još da lijevo dođe netko od Alonso, Emerson, Mendy. Prva dva čak igrali u Serie A tako da prilagodba nebi niti bilo kao sa Hakimijem i Mendyem.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 20:44

Romano potvrdio da je done deal kaos

Back to top Go down
Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime27.06.20 23:34

kuky90 wrote:

Nego, zašto ga Real ne želi zadržati i prodaju ga jeftinije nego vrijedi? Lik je u top 5 bekova i dosta mlad, a njima fali desni bek umjesto Carvajala.
Imaju Carvajala u najboljim godinama, a covjek je vrhunski desni bek. Mozda jos veci razlog je sto bi Hakimi tesko mogao igrati u obrani sa 4, dok je za 352 idealan, mozda vec sada u toj formaciji najbolji "wing-back" svijeta. Lova nije nikako mala, ali ovo je profil igraca koji nam je najpotrebniji i svakako nije kocka s obzirom na njegov talent i vec sada dokazanost u jakim utakmicama. Po meni ako se onomad trebalo investirati 35 milja u jednog Cancela, sada se itekako isplati 45 u Hakimija...
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 7:59

Zašto Real prodaje Hakimija? Hm, prvo što mi pada napamet je... Hm... Cambiasso, Samuel, Figo, Sneijder... A možda nam se samo još uvijek zahvaljuju za Roberta Carlosa?

kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 9:29

A dobro okolnosti oko Cancela nam nisu dozvoljavale.

Ma samo mi čudno bilo da Real daje popust od 10 milja na ovakvog igrača, pošto vrijedi 55mil. Nije da se žali samo mi čudno pošto Real ima para ko blata, da nebi bilo od Skriniar tamo kao dio dogovora haha.

Valjda on ne želi na klupu, a niti oni tako skupog igrača na klupi. Kako god da bilo, hvala im na ovome. Kad smo kupovali od njih, svaki igrač se pokazao dobar.
Back to top Go down
rafael_zd

rafael_zd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 10:36

Opet aktualan Tonali, Interova ponuda 30mil + bonusi.
Ja bas nekako imam osjecaj da bi mogli dovesti Castrovilia, a s Tonaliem samo dizati prasinu...
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 12:40

Više konkretnih izvora trdi da je Ausilio najzaslužniji za Hakimija...

Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 13:51

leopnd wrote:
Više konkretnih izvora trdi da je Ausilio najzaslužniji za Hakimija...

Valero i Hakimi imaju istog agenta koji je u odlicnim odnosima sa Ausiliom.
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 14:11

leopnd wrote:
Zašto Real prodaje Hakimija? Hm, prvo što mi pada napamet je... Hm... Cambiasso, Samuel, Figo, Sneijder... A možda nam se samo još uvijek zahvaljuju za Roberta Carlosa?
Meni se čini da ima neke zle krvi na relaciji Hakimi - Real, dečko se očito ne želi vratit tamo, što znači da je njima u cilju prodat ga što prije. Plus ovo što je Emiliano napisao, Carvajal kada je zdrav je za mene daleko najbolji desni bek svijeta i Hakimi bi se tamo morao borit za svaku minutu na terenu. A zašto je odabrao Inter ispred ostalih velikana koji su bili zainteresirani? Ne znam, ali hvala mu na tome, hvala i Ausiliju koji je tu kumovao.
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 15:58

leopnd wrote:
Ja bi, da mogu, a ne mogu, sav budget spičkao na Alabu bez razmišljanja. I to ne samo jer je Alaba u pitanju, nego jer jebe mamu

i ja!
nebi imao ništa protiv ni da je Guerreiro npr aktualan ili čak i Gosens iz Atalante koji ima odličnu sezonu..
nije žurba, samo da zgotovimo marakeša..
Back to top Go down
inter1908

inter1908

Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime28.06.20 18:26

Mislim da je odabrao Inter jer je u Borussiji kraj prosle sezone i ovu sezonu proveo na tom wing beku a kad su igrali s 4 iza vise je vremena promeo na krilu tako da je osim menađera i to igralu veliku ulogu.

Alaba je nerealna kupovina, standarni prvotimac Bayerna. Svaku utakmicu igra.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 6 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 40Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine