Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 27 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 27 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AuthorMessage
Slycor

Slycor

Najdraži igrač : Zanetti, Adriano

Transferi I Glasine - Page 27 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime26.05.21 22:06

od svega što se spominje allegri bi stvarno bio najbolji izbor u ovom trenutku

pitanje je možemo li ga platiti...
Back to top Go down
Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime26.05.21 22:29

Allegri bi bio ok opcija, ali ako vec usporedjujete njegove i Conteove rezultate trebate biti iskreni i priznati da je Max imao puno jace moncadi u tim sezibama u Juveu. Conte je ligu 2012. uzeo bez poraza ispred kadrovski dosta jaceg Allegrijevog Milana, kada su mu najbolji strijelci te sezone bili Matri i Vucinic. Conte ima i taj naslov u Chelseaju, osvojen na impresivan nacin. Allegri je u karijeri radio sve u skladu s mogucnostima ekipe, nije od onih koji su od govana radili pitu, kao Gasperini i Conte u dosta slucajeva.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime26.05.21 23:36

Sanjao sam moju ružicu
Palila me je ko šibicu
Sanjao sam DePaula, Gosensa, Aguera, Donnarumu i slične, a sad bi bio sretan i da Vecino ostane u klubu haha
Back to top Go down
Aga

Aga

Najdraži igrač : Javier Zanetti,Maicon,Emir Spahic, Adriano, Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 0:40

Zidane službeno napustio Real. Gattuso u Fiorentini, Inzaghi na korak od produženja sa Laziom, Allegri na korak od Juvea... Zidane kod nas??? Ja bih odmah pristao! I nekako čisto sumnjam da će sama uprava dopustit da nakon zvučnog trenerskog imena preuzme nas netko kao De Zerbi. Mora biti jako ime ili netko nov nov, ali da je naša legenda. Cambiasso možda?
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 9:30

Ma kakav Zidane

Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 11:47

Allegri u Juveu? Hm, nakon sinoćnje večere s Don Beppeom nekako sumnjam da je to toliko blizu. No, bumo vidli...

Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 12:20

Ma nemamo mi za germu, dupe mu nudi 7 a on 11 mil oce, uzet cemo nekog na 3mil max a ovaj nebu za tak malo došao
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 12:37

leopnd wrote:
Allegri u Juveu? Hm, nakon sinoćnje večere s Don Beppeom nekako sumnjam da je to toliko blizu. No, bumo vidli...

Ili možda je... smiley 2
Samo da i Beppe ne ode s njim.
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 12:58

Mene je toga najvise strah, da nas napuste Marotta, Pintus i ostali.
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 13:53

Pintus je Conteov staff, on ide, Lele Oriali isto. Sad mi je Leo bacio bubu u uho, možda stvarno Marotta ode nazad u Juve sa Alegrijem, sad kad su poslali ća Paraticija. E to bi stvarno bila šaka u oko.

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 13:55

Ako se to dogodi onda je totalni raspad sistema. To će biti prikaz kako se nešto što gradiš godinama može raspasti u doslovno 3 dana.

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:39

soecc wrote:
Pintus je Conteov staff, on ide, Lele Oriali isto. Sad mi je Leo bacio bubu u uho, možda stvarno Marotta ode nazad u Juve sa Alegrijem, sad kad su poslali ća Paraticija. E to bi stvarno bila šaka u oko.

Ma Pintus je dosao iz Reala, mislim da on nije uopce surađivao sa Conteom do sada, ali vjerujem da je na njegov poziv dosao, ako Conte ode u Real vjerujem da bi ovaj isao za njim ponovo.

Bit ce zajebano ako Marotta odluci otici. Ne vidim drugu facu koja moze jednako dobro raditi taj posao.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:44

Ne ide Marotta...
Večeras se razgovara sa Cholom. Ne vjerujem ni minimalno.

Dolazi Gvardijola garant.

Mada, Tramezzani raskinuo s Hajdukom.

Slycor

Slycor

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:47

Daj nam Tudora
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:48

Di je i sta radi Serse Cosmi, Delio Rossi, Guidolin, Mandorlini. Lista je duga smiley 1

On topic: Moze Gallardo, malo kocke, slavili smo jednu sezonu vrijeme je za ludilo Intera 10 godina.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:51

Kad vidim s kim se sve povezujemo, povraca mi se... Jel moguce da smo ovoliko uklet klub
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 14:59

Jbg. frende ako nemas love nema ni top trenera, po meni su S.Coincecao, Gallardo, Fonseca, ok izbor ako pokusavas nesto novo. Deki i Cambiasso su cisti rizik kao i Pirlo u Juventusu. Miha i slicni njemu su skart, i jos ces mu dati placu jer kao ima nekakvo trenersko iskustvo. Sarri bi isto bio top pick ali onda bi trebalo promjenit pola ekipe, a mi nemamo sredstava.

Jebeno ljeto nas ceka, bar smo malo uzivali. Ja osobno vjerujem u Marottu, sta on odluci to je najbolje moguce rjesenje.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 15:18

Nek prodaju jednog stoper, eriksena, te se riješe Vidala, Alexisa, Sensia, Gaglie, Pinamontia. Na to dodaš par mladih i onaj šrot se dođe nazad s posudbe. A nakon toga promjeniš formaciju na 4 iza i dovedeš par igrača koji su pri kraju s ugovorom, a ostalo puniš s akademijcima.
Back to top Go down
insajd

insajd

Najdraži igrač : Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 15:55

Bez prave love nema ni pravog trenera, a ostalo su eksperimenti, to je valjda svima jasno, a bas bi nama u Interu to pogotovo trebalo biti jasno. Ako se ne moze dovesti neko iskusano trenersko ime onda radije riskirat sa Dekijem, ili nekim takvim slicnim nego davat klub u ruke Mihi i slicnima.
Back to top Go down
Slycor

Slycor

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 15:57

Marotta je sam rekao da na treneru ne treba štedjeti
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 16:28

Tritolone wrote:
Jebeno ljeto nas ceka, bar smo malo uzivali.

Ja i dalje slavim scudetto i besplatno primam čestitke za isti...

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 16:43

Ako nekom nešto znači, čuo sam se s frendom iz Milana koji je svojedobno imao konkretne veze u klubu i koji je i ovdje nedvojeno puta unaprijed dao informacije kad su dolazili treneri/igrači... Kaže da trenutno insajderske informacije ne postoje. Nula. Sve šta čitamo su klasična nagađanja ili izmišljanja. Dakle, nema nego čekati...

Slycor

Slycor

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 17:48

samo da ne bude miha ili inzaghi
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 18:42

Ma Inzaghija bi još i prihvatio nekako. Neloše im ide u Laziu.
Ali Miha ma daj. Igra i ružan nogomet, i stalno radi greške.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime27.05.21 18:44

Meni je taj Inzaghi skart jbg. tip valjda nikad nije dobio onu odlucujucu utakmicu, redovito gubi derbije, to je bas ono step down u odnosu na Contea. Nadam se da on ostaje u Laziu.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 27 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 27 of 40Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine