Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Kriteriji su isti svugdje, na forumu ko na internetu, nisu jedino kad je u pitanju juve. Penala nije vidilo.
Anyway, uopće neću dalje diskutirati oko toga, svako ima pravo na svoje mišljenje. Iskreno, žao mi je da neki furaju realnost pred očitim lopovlukom, ali njihovo pravo.
Sagledavši drugo poluvreme i dalje mislim da smo bolja momčad od njih. Na terenu. Uz sva sranja koja smo sposobni napravit i bez obzira na očajan postotak realizacije. Prolaz u finale je itekako otvoren.
Sa zadnjim dijelom se svakako slažem, bez 2 ključna prvotimca smo bili u najmanju ruku ravnopravni. U nekim trenucima utakmice i puno bolji.
leopnd Admin
Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Ali da se ne držimo samo penala, za ovo su isto isti kriteriji svugdje na internetu? Ako netko i za ovo ima opravdanje nek si preispita navijačku strast...
Ne znam, mislim da mi navijačke strasti nikad nije falilo, ali za isto odmahivanje rukom (ako je to u pitanju na slici) karton nisu dobili ni Vidal ni Alexis.
Biscione
Posts : 5440 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
Realno bili smo puno bolji ali včrs jednostavno nije bilo suđeno pobijedit, odavno nisam vidio toliko nesreće i u odbrani i u napadu. Al haj bolje u kupu nego u ligi da se desi. Ulijeva optimizam što ne da smo ravnopravni sa Jubeom nego izgledamo bolje i zrelije na terenu od njih evo već 2 utakmice zaredom, moglo bi se do scudetta.
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
Pa ali nema isti kriterij. Po takvom svako povlačenje bi svirali faul, a bilo je ih na utakmici. Zadnji mi ostao u sječanju. Barella ide u kontru i sam prema lopti, Rabiot ga vidljivo plvači za ruku i dres. Jel svirao šta? Nije. A prije toga svira za nešto što se nebi desilo i da je igrač bio slobodan.
Kak je Beusan znao govoriti. Sudac ima svoj kriterij i mora biti isti stalno i za obje ekipe. Kad jednom daš prekršaj za najmanje povlačenje, daješ za svako onda. Po meni ono nije za penal, da je išla lopta njemu ili barem blizu nebi se bunio, ali pošto je išla u Sloveniju. Ma daj, poklonio im je.
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
Sami sebe smo pobijedili Bit ce jako tesko u uzvratu, ali nije nemoguce... i ako se ne varam nema Vidala, moramo napast, ako sad krene s Galjardinijem umjesto Eriksena onda neka i ispadnemo
soecc
Posts : 12002 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
Ako će igrati kao u drugom poluvremenu. Mogli bi ih dobiti.
Vidi se da smo došli blizu juventusu, ali te greške nas sjebu uvijek. Oni naprave, ali ju i isparave kasnije. A naši napravili greške i onda zicere fulali.
Nadam se da će ovo sranje zamaskirati pobjedama sad. Jer drugačije ni ne mogu.
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
Nisam zadovoljan igrom ali opet pobjedili smo sami sebe sa dvije početničke greške. Po meni je penal čist, na prvu mi se nije činio ali se jasno vidi povlačenje.
_________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
soecc
Posts : 12002 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
Po pravilima je penal. A to što ja mislim da se takve stvari ne bi trebale sudit (jer je samo potezanje koje nije utjecalo na igru), je druga stvar
_________________ Non mollare mai!!!
leopnd Admin