Inter Croatia Crew - Forum
---
Simone Inzaghi - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Simone Inzaghi - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
AuthorMessage
jaZey

jaZey

Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso

Simone Inzaghi - Page 6 Empty
PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime14.08.22 15:36

Moze detalji izjave u kratko
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime14.08.22 16:35

https://football-italia.net/inzaghi-not-amused-by-inter-struggle-or-transfer-tension/

Ukratko da mu nije smiješno šta se drugi pojačavaju dok on mora strepit dal ce mu neki od glavnih igraca otic
Back to top Go down
Curva6Nord9

Curva6Nord9

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime01.09.22 20:03

daj jos lucasa leivu i cataldija jebo ti lazio mater
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime01.09.22 21:03

Smecaru odvratni talijanski
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime03.09.22 20:02

Ali jebem mu majku više i 3-5-2 formaciju. Ja samo živim za dan kad ću gledati Inter u 4-3-1-2 ili 4-2-3-1 ili bilo kojoj normalnoj varijanti nogometne formacije. Ovo je toliko predvidljivo i bezopasno da je to mučno za gledati.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime03.09.22 20:09

Lazio 3 komada, Milan 3 komada, nismo imali utakmicu do sada a da je mreza sacuvana, ukljucujuci pripremne utakmice, ako i od Bayerna budu 3 komada moga bi biti bivsi.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime03.09.22 20:12

Ma nece bit bivsi nema sanse, pa ovi idioti nemaju za germu, da mu daju otkaz morali bi zvat nekog s burze da vodi sezonu do kraja za minimalac + gablec
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime07.09.22 23:02

Daj otkaz pederčino mrtva
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime07.09.22 23:10

Zašto ga zovu masni? smiley 1
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime07.09.22 23:13

Frajer pere kosu svakog prvog u mjesecu
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime07.09.22 23:17

Ahaa, nisam upratio. Rekoh da nije šta gore smiley 1
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 8:18

Jel vec dobio otkaz ili bude za sat vremena?
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 9:08

Bio mi je simpatican, prosle sezone smo igrali top nogomet, izgubili smo prvenstvo i zbog njegovih sitnih gresaka, ali rekoh ajde, neiskusan je na tom nivou...nije on kriv za stanje u klubu, nije on transfer politika, ali...toliko mi je pao u ocima, toliko mi se cini da se pogubio, da neki inat tjera...molim te, forsiranje Gagliardinia, handanovica, jos izjavis tako nesto za Onanu, forsiras dolazak Acerbia, a znas pozadinu... izmjene su kriminal (gubis 2 0 od Bayerna i msm da ni moja mama ne bi mijenjala Skriniu i DeVrija....) predsezona kriminal, Lecce smo dobili na cistu srecu, Cremonese nam je ulazio do sesnaesterca kao amaterima, samo sreca da ne znaju...o teskim tekmama da ne pricam...ono njegovo histericno skakanje uz aut liniju, kao da hoce pokazat da ke tu, u tekmi, al daj, smiri se i vodi tekmu znanjem...gurnes u vatru pritiv Bayerna decke kojima nisi priliku dao ni minute...niti jednu tekmu do sad nismo istrcali u istom sastavu kao proslu...ne znas dragi i đakni se, dal je rjeenje, nezz, ali 2 mjeseca me Inter vise zalosti i rastuzuje nego usrecuje....
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 9:47

Ma ograničeni talijanski trener, ista dijagnoza kao i milijun njegovih prethodnika.
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:04

možda je vrijeme da počenom tražiti nova riješenja.. ne vidim neki napredak, tekme gubimo ko i lani, a njegovo vođenje tekmi ide samo u jednom smjeru, sa lošeg na lošije..

ono što me jebe je da lik zbog svoje formacije nema nijedno jebeno krilo u rosteru..
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:22

Ramisljam slično kao Julio. Ne znam, nisam ga napadao (a ni previse branio) do sad. Ali ovo tjeranje inata je nesto sto me najvise smeta kod trenera. Ocito mi talijana ne smijeml imati na klupi.

gogec

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:37

cesar19 wrote:
Ramisljam slično kao Julio. Ne znam, nisam ga napadao (a ni previse branio) do sad. Ali ovo tjeranje inata je nesto sto me najvise smeta kod trenera. Ocito mi talijana ne smijeml imati na klupi.

slažem se s obojicom, lani smo zapravo igrali dobar nogomet što se tiče serie A, ali neke tekme je baš zasrao i na kraju ostao je meni osobno dojam da smo mi više sami krivi što smo popušili prvenstvno nego što ga je milan osvojio..

nevjerovatno mi je da lik i drugu sezonu može samo jednu formaciju gurati, i kad lovi i kad brani rezultat, mjenja poziciju za poziciju i to najčešće nesvrhovito.. meni je to jedan dokaz manjka trenerskog talenta.. nezz, nisam uvjeren da bi on išta mogao osvojiti.. odigrati će u nizu dobro, pa zasrati, pa ukrug.. a ovo sa forsanjem Hande, Džeke, Gagliardinija, neću ni komentirati.. jučer mu je zviždao stadion na uvođenje Gagliardinija..
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:49

Ma pod hitno otkaz, dijelim misljenje s vama, ali sto mi se zgadio zadnjih mjesec dana sa kmecanjem, to je strasno
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:50

Sve ste rekli
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 10:56

gogec wrote:
možda je vrijeme da počenom tražiti nova riješenja.. ne vidim neki napredak, tekme gubimo ko i lani, a njegovo vođenje tekmi ide samo u jednom smjeru, sa lošeg na lošije..

ono što me jebe je da lik zbog svoje formacije nema nijedno jebeno krilo u rosteru..
Pa to, i da nas preuzme netko ne vidim nacin da se nešto drastično promjeni radi užasno složenog rostera, mogli bi eventualno nekakav 4-3-3 izbacit

Correa Lautaro Lukaku
Chalo Broz Barella
Gosens Bastoni Skrinja Dumfries

Na zimu bi morali onda barem jedno krilo dovest, al glupo je uopce išta pisat kad ce ovaj idiot ostat i nece sigurno mjenjat formaciju nakon cijelog života guranja 352
Back to top Go down
gogec

gogec

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 11:32

Wesley10 wrote:
gogec wrote:

Pa to, i da nas preuzme netko ne vidim nacin da se nešto drastično promjeni radi užasno složenog rostera, mogli bi eventualno nekakav 4-3-3 izbacit

Correa Lautaro Lukaku
Chalo Broz Barella
Gosens Bastoni Skrinja Dumfries

Na zimu bi morali onda barem jedno krilo dovest, al glupo je uopce išta pisat kad ce ovaj idiot ostat i nece sigurno mjenjat formaciju nakon cijelog života guranja 352

da, i ja bi ovo, iako izgleda prilično 'narrow', fali širine a gužva  oko sredine.. ma gle barem da je magarac to probao kad lovimo rezultat, jednog napadača više.. ali ne, mijenja stopera, i Gaglia/Calhanoglu, ono koji k...
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 11:51

4312 iz zajebancije igramo
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 17:39

I ja sam ga podržavao do sinoć. Znači, mi mislili da je miksanje sastava zato što je shvatio greške pa želi nešto promijenit ali u stvaru su jer je unaprijed upisao poraz i čuvao pojedine igrače za Torino. Jedan Inter da to radi u prvom kolu CL al haj na stranu to, ali ono izjavit za Onanu je dno dna. Jebo li ga Handa u čmar.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime08.09.22 17:48

Zadnje 2 utakmice idu njemu na dušu. Mislim da ne treba odmah otkaz jer ima mjesta za iskupljenje, ali jako loše postavio ekipe u dvije bitne utakmice. Protiv Bayerna kao da se predao.
Back to top Go down
Cato

Cato

Najdraži igrač : Zanetti, Recoba

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime10.09.22 15:50

Piše tuttosport da je dobio ultimatum da mora pobijedit sljedeće tri utakmice, a da je klub kontaktirao s Dekijem kao potencijalnim..?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 6 I_icon_minitime

Back to top Go down

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 15Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next