Inter Croatia Crew - Forum
---
Simone Inzaghi - Page 8 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Simone Inzaghi - Page 8 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next
AuthorMessage
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

Simone Inzaghi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime13.10.22 0:21

Nikakvo posipanje pepelom, svaka kritika je zaslužena, predugo mu je trebalo da shvati da je razlika između Hande i Onane astronomska, predugo mu je trebalo da shvati da Gagliardini nema šta tražit u nekoj ozbiljnoj ekipi. Jer, da se ova utakmica igrala prije mjesec dana Gagliardini bi ušao 65oj pri 2-1, toliko sam siguran u to da bih stavio jaja na panj.
Back to top Go down
Perfect

Perfect

Najdraži igrač : Chino

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.10.22 13:51

Realno Inzaghi uči na greškama i zato imamo zadnjih par tekmi pomak. Da li je on kapacitet za najviše domete? Pitanje u kojem klubu bi ga čekali da "sazrije" ali eto, drago mi je zbog njega i svih nas da je "progledao" u zadnjem vrijeme
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime26.10.22 20:55

Masni je ovakav, Masni je onakav, al za Periku je jebeni Mourinho za europska natjecanja, prošao je 2/2, i to teške skupine, pogotovo ove godine

Nadam se da ce nas ždrijeb barem malo pomazit
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime26.10.22 21:02

Nije tema ali iduce sezone bi trebali biti u drugoj jakosnoj skupini ako se izbori LP naravno. Tada bi posao trebao biti jos laksi.
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime27.10.22 9:04

Wesley10 wrote:
Masni je ovakav, Masni je onakav, al za Periku je jebeni Mourinho za europska natjecanja, prošao je 2/2, i to teške skupine, pogotovo ove godine

Nadam se da ce nas ždrijeb barem malo pomazit

Dobro, lani i nije bila toliko teška smiley 8, ali oba puta kolo prije kraja dada

Julio1988

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime27.10.22 15:52

Nastavimo mi pljuvat, mozda se on nastavi pametno ponasat haha
Back to top Go down
Aga

Aga

Najdraži igrač : Javier Zanetti,Maicon,Emir Spahic, Adriano, Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime08.11.22 11:52

Kad bi Ligu Prvaka osvojio ne bih ga zavolio. Sanjam dan kad će otići da ne gledam njegove ograničene taktike.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime08.11.22 13:33

Ne znam, igrali smo jako dobro do tog primljenog gola i onda smo pali, imali smo i nakon tog gola priliku Lautara, da je zabio tko zna sta bi bilo, ovako smo se raspali totalno. Mene nervira kad fokusiraju onu njegovu telecu facu i pogled u prazno sa rukom na ustima kad nesto ne ide od ruke, ono imas osjecaj da je u tom trenutku totalno pogubljen, a imam osjecaj da to isto onda prelazi na igrace.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime08.11.22 21:50

Govorio sam to i kad je Conte igrao. Stvaramo šanse, ali kurčina kad naši ne zabijaju. Možemo kriviti i njega, ali najviše su igrači krivi jer čudo kolko toga mogu fulati. Doslovno tap-in zicere.

On je jedino kriv za one poraze gdje je igrao Handanovič i primao glupe golove.

Prvi teško da možemo biti više. Predaleko je Napoli otišao i zaostajemo ogromnih 11 ili 14 bodova, koji kako stvari stoje će i osvojiti. Možemo eventualno 3. zavšiti, ako se potrudimo drugi ali i to teško. Jednostavno ne možeš očekivati biti prvi sa 5 poraza u prvih 13 kola.
Dogodine pojačati ekipu i idemo iz nova.
Back to top Go down
Slycor

Slycor

Najdraži igrač : Zanetti, Adriano

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime26.02.23 15:31

Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime27.02.23 11:47

Slycor wrote:
https://football-italia.net/inzaghi-inter-cant-play-at-same-level-every-three-days/

aj se ne sramoti

pa dobro neću ulaziti u objašnjenja, ali realno nemamo dovoljno širok roster da igramo bez posljedica dve tekme tjedno... mislim ima tu igrača, ali kvaliteta je upitna..
Back to top Go down
Slycor

Slycor

Najdraži igrač : Zanetti, Adriano

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime27.02.23 12:04

to je istina, ali ovaj roster je trebao biti više nego dovoljan za Bolognu
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime27.02.23 12:53

Slycor wrote:
to je istina, ali ovaj roster je trebao biti više nego dovoljan za Bolognu

to bez dvojbe, ali ja sam upravo očekivao ovakvo mučenje..
Back to top Go down
Aga

Aga

Najdraži igrač : Javier Zanetti,Maicon,Emir Spahic, Adriano, Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime10.03.23 22:36

Do kada da te trpimo kosomasni! ljut 2 ljut 2 ljut 1 ljut 3
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime10.03.23 22:42

Ma tesko da ce dobit otkaz jer ne znam imamo li novaca ni uzet nekog na minimalac

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime10.03.23 22:43

Žalosno u kojem je rasulu klub da moras ovakvog debila trpit...
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime10.03.23 22:50

8 poraza u 25 kola, ovo ni sir alex i unitedu nebi prezivio al gmaz ima 1000 života i kinezi nisu završili sa misijom uništavanja kluba
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.03.23 17:48

Moramo se pripremit na činjenicu da masni ostaje i iducu sezonu. Rezultate kakve takve ima, ako ne dozivi neki totalni potop u ligi ili bolesno punjenje u LP, ostat ce sigurno trener za barem iducu sezonu.

Plusevi koje je on pokazao do sad:
- U stanju je sa nikakvim (doslovno) budgetom držat klub u relevantnosti i borbi za trofeje, prodali su mu najbolje igrače a dovodili besplatne starce pred penzijom
- Nikad nije srao protiv kluba i kurio frku ko conte koji je na svaku neostvarenu želju otvoreno srao po medijima
- Roster kakav god da je, građen je za 352 formaciju i radi manjka love ne možemo dovest trenera koji bi mogao presloziti momcad za igru sa krilima
- U europi za sad ima stvarno dobre rezultate s obzirom na budget i momcad, prosao je teske skupine, ispao prosle godine na guzove od favorita a sad došao do cetvrtfinala

A sad malo minusi:
- tvrdoglava je talijanska mazga kao i svi njihovi treneri i konstantno radi iste greške, koje mi ležerni navijači vidimo. Treba mu pun kurac vremena da za neke stvari reagira i promjeni, i to često bude kasno. Konkretno mislim na nenormalno neobjašnjivo forsiranje handanovica koji je trebao vec u penziji bit, igranje galiardinija koji ide iz kluba za 2mjeseca i jebeni je simbol za panja ispred Asllanija kojeg si doveo za budućnost
- uzasno in-game vođenje utakmice, ne znam kad je zadnji put prodrmao zamjenama tekmu i da smo okrenuli, vecinom to bude kontraefekt di uvede lorda pa iz komforne situacije se prebacimo u spašavanje žive glave
- ovisnost o 352 formaciji i jebena predvidljivost
- srozao je vrijednost igracima koje bi trebali prodat na ljeto poput dumfriesa i brozovica, jedan period uopce nisu igrali i skroz su ispali iz forme i ne vidim ko bi mogao ponudit dobru lovu na ljeto

S obzirom na cjelokupnu situaciju u kojoj jesmo, najbezbolnije rješenje je nastavit sa masnim i nadat se da ce mu pomladit ekipu i zabranit da bira igrače na marketu, te da ce nešto i naucit iz svojih grešaka jer ima stvarno i kvalitetnih stvari zbog kojih se isplati ostat

S obzirom da imamo 0 eura i blagajni i nista ne trosimo par godina, drugo mjesto u ligi (napoli bi osvojio i da igramo gro bolju sezonu), kvoter LP i polufinale kupa + mikimaus kup protiv milana, dobro je to, chelsea potrosi u godinu dana kolko mi u 10 godina pa su 10ti u ligi i kantaju ih svi

Forza masni i Inter🔵⚫🔵⚫
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.03.23 17:51

Nema sanse da ostane
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.03.23 19:24

Najverovatnije će ostati, a možda bi bilo i dobro da ostane zato jer:
-Ne stvara nikakve probleme, ekipa ne izgleda u kaosu kako je to znalo biti sve ove godine.
-Nema neki niz loših utakmica, baš onak za redom
-Izvlači dosta dobro s obzirom na to kakvu ekipu ima, mislim rezultatski je još ok. Sama uprava očekivala da budemo kompetitivni, nisu rekli da očekuju naslov
-ekipa je prilagođena njegovom 352
-radi stabilnosti, da ne mjenjamo i remetimo mir svakih 6 mjeseci

Neka si lagano gradi ekipu kolko može, sve do kad ne povratimo te neke pare ili nešto da možemo ići na sljedeću razinu.

Mjenjao bih ga samo kad bi vidio priliku za nekim sigurno boljim trenerom.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.03.23 21:19

Najveći minus je sto nije ni jednog mladog igraca afirmirao ni kao rotacijakog, a prodaja od minimalno 3 igraca u ljetu je neminovna. Ja ne znam kako ce to izgledati iduce sezone sa 3 acerbija u obrani, 3 miki milana u vezi, handi na golu i džekom u napadu

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime15.03.23 21:43

Da slazem se, uzasan rad sa mladima mu je možda i najveci minus, mislim očito i nemamo nekog dovoljno talentiranog da uskoci al opet ne mogu bit gori od galiardinija i dzeke koji skupljaju minute, a znas da nece na bolje
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime16.03.23 13:09

Ne znam, sa onim izjavama nakon prolaska Porta mi djeluje kao da zeli indirektno dati do znanja da odlazi na kraju godine, ocito je da je nezadovoljan sa Suningom, ispunio je sve sta su oni zahtjevali od njega kad je postavljen, a oni su mu prodali najbolje igrace. Mirise mi kao da odlazi. Kad bi barem promjenio onu svoju tvrdoglavost i dao priliku mladima onda bi ga podupirao 100%.
Back to top Go down
jaZey

jaZey

Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime16.03.23 15:19

Sta je tocno izjavio?
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime16.03.23 21:45

Tritolone wrote:
Ne znam, sa onim izjavama nakon prolaska Porta mi djeluje kao da zeli indirektno dati do znanja da odlazi na kraju godine, ocito je da je nezadovoljan sa Suningom, ispunio je sve sta su oni zahtjevali od njega kad je postavljen, a oni su mu prodali najbolje igrace. Mirise mi kao da odlazi. Kad bi barem promjenio onu svoju tvrdoglavost i dao priliku mladima onda bi ga podupirao 100%.
Ne samo da su prodali nego su neke pustili besplatno.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 8 I_icon_minitime

Back to top Go down

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 15Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next