Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

Transferi I Glasine - Page 7 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 15:55

Uh sve gore od goreg, nadam se nekoj drugoj opciji, je navedeni nisu nis bolji od ovih nasih kriminalaca sa klupe

Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 16:17

Paredes je dobar u dodavanjima ko on, ali ne trči tolko ko Brozo. Kako god čini mi se kao najbolji od svih igrača na listi.

Amrabat rastrčan i borben, ali daleko slabiji u igri s loptom, na razini Vecina.
Xhaka slično ko Paredes ali još sporiji i slabiji u passingu.
Ostala dva neznam, za Palhinha sam čuo da je dobar igrač, ali slično ko Amrabat i što bi Gaglia kod nas treba biti. Borbeni veznjak, ali ne baš regista
Za Hoffenheimovog prvi put čujem.

Kako da bilo teško ćemo nadomjestiti Brozove kvalitete. Igrač koji pokriva dosta terena svojom trkom, a ima odličan pregled igre. Možda da tražimo nekog ofenzivnijeg igrača koji voli dosta trčati, jer je takav prije Brozo bio. Igrao je CM, ACM i čak desno krilo ko na SP za hrvatsku.

Onako iz glave mi zapravo Kovacic najsličniji njemu.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 17:50

Eriksen je meni brutalno znao zamjenit Broza prošle sezone, ne zna puno ljudi igrat tu ulogu..

Paredes kao najbolji sa popisa, al opet mi više smrdi nego miriše
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 20:09

Amrabat s loptom na razini Vecina? Jel pričamo o istom Amrabatu? Tehnički jedan od najboljih veznjaka lige i vrlo siguran, a uz to i ima jebenu dugu loptu. Definitivno najsličniji igrač Brozu u cijeloj ligi, samo 2 klase lošiji. Svejedno, nisam baš siguran da je on spreman grijati klupu, a zajedno s Brozom teško može igrat. Zajebano je tražiti zamjenu za Broza koji odigra 95% minuta u sezoni, treba naći dovoljno kvalitetnog igrača koji je spreman na malu minutažu. Što se veznog reda tiče mislim da je dovoljno riješit se Vidala i Vecina, a ako je moguće dovest jednog odličnog centralnog veznog i jednog da krpa rupe zajedno s našim numero Cinque.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 20:47

Cak ni ne mora doc igrac profilom slican Brozu, samo da je dovoljno kvalitetan pa mozes i malo drugaciji stil igre vrtit.. Tipa vezni red Turcin-Sensi-Barella bi bio jeben, samo šta Sensi nije u stanju odigrat vise od 2 tekme u komadu i ne možeš se oslonit na njega iako ga nebi raubao minutama. Ja bi mu dao šansu jedino ako u Sampdoriji sad do kraja sezone odigra bar 80% dostupnih minuta, u protivnom vozi.. A on bi bio idealan igrac za Inzaghija i tocno je lik koji nam fali, pa da smo mogli ovaj prvi i drugi mjesec odigrat s njim siguran sam da bi sad imali aktivan rezultat sa liverpoolom i +5 u ligi, samo da je mogao uc u 60toj i ne dopustit da nam se igra raspadne zbog idiota poput galjardinija ili umora
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 20:51

Opet statistika je sve ukupno 3 godine. Lik je u godinu dosta propao. To je onaj igrač iz Verone za koje su se trgali Milan i Roma ako se ne varam, od tad nije isti igrač ove sezone mu je preciznost dugih lopti 72% to dokazuje kolko je zapravo tada bio bolji.
Osim toga i disciplina ga zeza. Napravio je više faulova nego je tackleova pokuša napraviti. Kao i to da dobije karton više od bilo kojeg igrača u svim ligama petice svakih 70 minuta.

Bio i ostao drumski razbojnik, s tim da mu statistika dodavanja opada. A i izgubio mjesto u Fiorentini, samo s klupe ulazi.

Ako se uspije oživit onaj igrač iz Verone, svaka čast. Ali dosta smo takvih imali, treba nam sigurnija opcija.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime21.02.22 21:04

Da, Eriksen jako fali. On se taman prilagodio na poziciju. Šteta što je ispalo ovako.

Fratessi je jako dobro opcija za vezu.
Nandez me podsjeća na slabijeg Barellu. Isto tako energičan i rastčan veznjak, a i igra cijelu vezu, te beka.
A i onaj Nicolas Dominguez iz Bologne poprilično dobar igrač. Ima kod njega ono nešto što me podsjetilo na Broza u jednoj utakmici, protiv Rome ja mislim. Nije đabe Atletico i Simeone bili zagrizli za njega.
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime22.02.22 9:02

Ubite vi mene ali ja prvi put čujem za tog Amrabata. Što ne znači da je loš.

Srna

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime24.02.22 0:01

Ne hvalim ja njega, kažem da nije taraba ko Vecino nego i zna nešto s loptom.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 10:34

[You must be registered and logged in to see this link.]

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 11:52

Onana poceo branit u Ajaxu opet, prva tekma izgubili su 2-1 nakon ne znam kolko tekmi bez poraza u nizu, al nije kriv za ni jedan gol, i branio protiv AZa u kupu, clean sheet.. Nadat se da ce branit što više i uhvatit neku formu za iducu sezonu
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 14:03

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ajmo Marotta!
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 14:24

Bice da sam jedini koji ne zeli Dybalu kod nas, ja bi radije J.Davida iz Lillea.
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 14:42

Nisam ni ja bas, ali lijepo bi ga stavili Juveu, a uz to jos je i free.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 14:45

Potpisujem odmah, a teze o lošem poslu prepuštam većim stručnjacima od sebe... 😉

Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 14:52

Dybalica, te jebo
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 15:02

Vjerujem i ja Marotti i siguram sam da zna sta radi ali tip je svako malo ozljeđen, a kod nas bi bio najplaceniji igrac u startu, od sezone 19/20 je propustio skoro jednako utakmica kao Sensi.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 15:13

Dybala Lautaro je perverzija. Doslovno nam dodaje novu dimenziju u napad. Nikad nisam protiv potpisivanja takvih igrača.
Back to top Go down
Srna

Srna

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 15:53

Dybala - Lautaro nije baš kompatibilan napad.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 16:19

To ćemo da vidimo. U Argentini su igrali u par navrata obojica pa nisam vidio problema.

Bitno je da imamo opcija u napadu i različitih tipova igrača.
Back to top Go down
Srna

Srna

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 17:02

Argentina uglavnom igra 4-3-3, rijetko s 2 napadača. U koliko su to navrata njih dvojica igrali u napadu u paru i šta si gledao te tekme?
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 17:22

Dybala je igracina, kad je zdrav je najbolji igrač lige. Ali, što bi rekli ameri, the best ability is availability. A tu on dosta kaska, i kad uzmes u obzir ugovor koji mu se nudi na 5 godina, sa 32-3 godine bi mogao bit ogroman uteg.. Vidjet cemo, ima pluseva i minusa ako bi došao, talent je neupitan, ali mogućnost da ostane zdrav i kompatibilnost sa Lautarom je veliki upitnik, obojica trebaju u napadu igrat sa nekim velikim hitmanom tipa Džeko, oni su SS a ne CF ako cemo PES rječnikom
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 18:38

3421 sa Dybalom i Calhom kao poluspicana
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 18:47

Da tako nešto je i meni palo na pamet, ili protiv slabijih ekipa on umjesto Hakana i dvije špice gore.. Al teško da bi sa tolko ofenzivnih igrača kretao

Ajax primio 5 golova u ligi u prvih 25 kola, i sad Onana dva kola brani i dobiju 4 gola🤣
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime06.03.22 19:24

Srna wrote:
Argentina uglavnom igra 4-3-3, rijetko s 2 napadača. U koliko su to navrata njih dvojica igrali u napadu u paru i šta si gledao te tekme?
Nisam gledao. Ali znam da su 4231 igrali jedan iza drugoga.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 40Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine