Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 16 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 16 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
Curva6Nord9

Curva6Nord9

Transferi I Glasine - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 8:42

Dybala u Romi, strasno....
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 8:55

Koliko vidim još nije ni blizu službenog, ali da, izgleda da su mu najbliže...

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 9:31

To se iz aviona znalo da ce se izjalovit
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 9:34

Šteta

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 9:36

Jebiga, ocito je samo Beppe zagrizo za njega.. Inzaghija po pitanju transfera treba apsolutno ignorirat, igrači na kojima je inzistirao su promašaji, a eto Dybala mu po svim izjavama nije nešto po guštu
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 9:49

Dybala skoro pa službeno u Romi.

Znači isto ko Tonali i mnogi drugi transferi gdje se odugovlačilo.
Sad čekam samo da Bremer ode u Juventus
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 13:15

Zakompliciralo se za Bremera izgleda, ako ne dogovorimo danas mogao bi se lagano uplesti Juventus nakon prodaje Delighta.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 13:36

Dybala sletio u Rim. Znači zaglavili sa Dzekom i Sanchezom.

Dok je za Bremera počela dražba Juventusa i Inter, s tim da Juve ima para od prodaje. Dakle popušit ćemo kurčinu i kod toga.

Ako ništa zadovoljit ćemo se sa Milenkovićem i ostalim mrvicama koje će nam drugi ostaviti.
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 13:41

Doslovno na ovom forumu ili je crno ili bijelo. Nema nista izmedu. Ajde se malo smirite, ko zna kako isli pregovori s Dybalom i Bremerom. Ja iskreno za Dybalom uopce ne zalim, jer ima koju godinu plus dosta je sklon ozljedama.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 13:58

Pa ustvari je sve jako jednostavno, love nemamo, znaci možeš kupit tako da prodas dobrog igraca, što nema smisla. A dodatni uteg oko vrata su ti igrači koji ne žele otic iz kluba a jasno im se daje doznanja da se na njih ne računa. Sanchez mi tu najvise nije jasan, želi igrat ovo ono kuka stalno a sad ostaje u klubu kao peta napadacka opcija i dobijat ce minute na kapaljku, cak je i ono truplo od dzeke ispred njega u poretku jer Inzaghi nije baš normalan

Bremer nam ni ne treba (tješim se) ako Škrinja ostane. Samo me jebeno strah scenarija da mu ovi na ljeto iduce ponude 10+ mil i onda ide ziher kao slobodan igrač.. Ako ga misle zadrzat obaveza je potpisat ga na novi ugovor, prevelik je rizik navlacit se sa njim kroz sezonu
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 14:02

Ma ni meni nije zao Dybale, vec sam pisao kad se poceo povezivati sa nama da ga ne zelim samo zato sta je sklon ozljedama, a dobio bi skoro pa najvecu placu u klubu. Bremera bi mi bilo zao, tip je top stoper rekao bi jednako dobar kao Skriniar, i ako postoji mogucnost da Skriniar ostane a ovaj dodje imali bi top obranu,top 3 Europe, jednostavno je steta ako se to propusti, a jos veca je steta ako ode u Juventus. Njihova obrana je ocajna, morali bi ponuditi skoro 2x para za onog iz Villarreala. Sad u 2 je sastanak sa Torinom vidit cemo sta se sprema.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 14:02

Kaj se tiče Dybale, sa Inzaghijem na klupi oko tog nema kruha, nikad nebi igrao sa 3 tako ofenzivna igrača jer nikad u karijeri nije igrao nista osim 352, a držat njega ili Lautara na klupi nema smisla. Za 6mil je bio no brainer uzet ga, pogotovo jer imas dva mentola na rosteru koji toliko dobijaju, a Dybala je lik koji ce ti kroz sezonu solo riješit par tekmi na klasu, nešto kao Sanchez na steroidima + 5 godina mlađi. Jebiga, dobra prilika se propustila, ovo mi je iskreno bio najocitiji transfer ovo ljeto al eto, ko zna šta se dešava u klubu i tko ima kakve želje
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 16:41

Bice dobar Milenkovic haha, uzas
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 18:01

Buffalo Soldier wrote:
Doslovno na ovom forumu ili je crno ili bijelo.

I to od danas do danas. Sad su mađioničari, za 10 minuta su levati. Bitno da mi na football manageru rasturamo i rokamo samo transfere od kojih se kurac diže. Treba ugasit klub, isto kao svako ljeto prethodnih 20 godina.

Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 18:25

Pa ne treba bas biti mađionicar za skuzit da je ovo jedan veliki fail uprave i menadzmenta, jbg navodno imas dogovoreno sve sa igracem od prosinca i onda ti juventus uleti u jedan dan i otme ga. Mislim ko ga jebe ako je tako labilan i zbog 1 mil € mijenja misljenje ali ono cega je mene strah u ovom trenutku je da Skriniar ne produzi ugovor, pokusali smo ga zimus prodati (odbio je ponudu Tottenhama) a i ovo ljeto je on na izlaznim vratima, i ta ljubav prema klubu nece trajati zauvijek ako se klub odnosi macehinski prema njemu.

Inace sere mi se od onih sbbkbb prica ali ja se ne mogu oteti dojmu da bi sa Bremerom i Dybalom bili među 5 favorita za LP.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 18:57

leopnd wrote:
Buffalo Soldier wrote:
Doslovno na ovom forumu ili je crno ili bijelo.

I to od danas do danas. Sad su mađioničari, za 10 minuta su levati. Bitno da mi na football manageru rasturamo i rokamo samo transfere od kojih se kurac diže. Treba ugasit klub, isto kao svako ljeto prethodnih 20 godina.
A jebiga, prije dva dana smo bili u pole positionu za Dybalu i Bremera a sad smo izgleda popušili obojicu. Vrijeme ne čeka nikog

Nije sve tako crno, ne treba ugasit klub, ako nitko bitan ovo ljeto ne ode to je i dalje okej prijelazni rok, al da se moglo bolje (bar po svim ti silnim glasinama), moglo se.

Nervira me sama činjenica da smo popljugali Dybalu a igrat ce ti dzeko za iste novce, samo na temelju tog se može čovjek nanervirat.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:12

Bremer je trebao biti zamjena za Škrinjara. Dakle, doslovno je nemoguće bilo dovesti ga prije nego PSG iskešira. A kao što vidimo, ne kešira. Kolko ja imam info, ako Škrinja ostane automatski odmah produžuje ugovor kako sljedeće ljeto ne bi otišao free...

Dybala je sasvim druga priča, ali opet, dok se ne riješiš određenih napadača ne moš dovest njega i riskirat da kreneš u sezonu sa 7 napadača. Meni je podosta logično, iako sam prvi bio napaljen maksimalno na obojicu.

Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:15

Kad bi zadržali ovu trojicu startnih stopera i doveli Milenkovića da pojača klupu bio bih prezadovoljan i ne bi žalio za Bremerom.

P.S. Al Dybalu ću teško prežalit. Puno dat 6 mil Dybali (koji je wc klasa i ima samo 28 god) a nije puno dat Mkhitarjyanu 3,5 koji ima 33 god i nije Dybali ni do koljena kvalitetom. Ili prošle godine 35-godišnjem Džeki dadoše 5 mil. Šteta

Last edited by Biscione on 18.07.22 19:18; edited 1 time in total
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:16

Anyway, kolko ja znam, a vidim da je i DiMarzio napisao isto, naši su večeras na večeri sa kolegama iz Torina, tako da napisi da je Bremer pljuga ne drže vodu, bar još danas. Sutra ćemo vidit...

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:19

Marotta i Zhang si popili dve kratke malo prije...

Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:27

Nije stvar ni u Bremeru ni Dybali ni rosteru koji imamo, problem je, po meni dojam koji ostavljamo na van sa dovodenjem nekih wc igraca...da se Lukaku na silu nije htio vratit, opet bi ispali nesposobni dovest mega ime koje se povezuje s nama...dok npr samo juve u 6 mjeseci dovede vlahovica, pogbu, di mariu...nezz...znam da nemamo love, ali, ako roma ima za dybalu, onda moramo i mi, pa nek se konkurencija uplasi malo ako nista drugo
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:30

Kolko je Roma platila Dybalu? Problem je da se ne možemo na vrijeme riješiti, između ostalog Conteovih fetiša...

Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 19:39

Ma za igrača poput Dybale bi se isplatilo i sporazumni raskid s njima kao što smo sa Vidalom. Platit im pola plate ili šta već, i oni će pristat nego grijat klupu Lukakuu, Lautaru i Dybali. Ha ya. I Roma dovede Dybalu a još nisu riješili Zaniola a ne trebaju im obojica pogotovu Mourinhovom sistemu igre.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 21:52

Znači obistinilo se ono da smo mi uzeli Mkhitaryana, da bi oni mogli Dybalu. Kolko vidim 4 do 5 milja godišnje će dobivati u Romi. Manje nego Sanchez i Dzeko kod nas? Baš predivno.

Nama svakako treba stopera. Igramo sa 3 iza, a na klupi nemamo ni jednog pravog stopera. Ako želimo napadati na 3 fronte treba nam više od 15 igrača.
Back to top Go down
DnL

DnL

Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime18.07.22 22:46

Gubitak "dogovorenog" Dybale i to na free transferu je veliki udarac za ambicije kluba, a stvorit ce veliki hype u Romi koja sada ima dobru ekipu. Sezona počinje za 3 tjedna, a mi nemamo pola ekipe definirano . Zasad dajem ocjenu 3/10. Da nije dogovorena posudba Lukakua bila bi 2/10.

Edit: dobro si rekao Kuky ovo za Mkhitaryana. Mi smo uzeli njega, a Roma malo doplatila i dobila Dybalu.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 16 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine