Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 21 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 21 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
AuthorMessage
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

Transferi I Glasine - Page 21 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 15:36

Stvarno mislite da je Milan na zdravim nogama? Pa pogledajte koje su igrače prodali/pustili zadnje dvije sezone, a koje kupuju. S nekima su pogodili, a s nekima i nisu. Da su nama Kessie, Calha, Donaruma otišli besplatno, samo mogu mislit šta bi se pisalo.
Giroud nije veteran? Ciljali su pojačanja neka ove sezone, nikog nisu uspjeli dovest osim ovog klinca iz Belgije.
Mislim da su oni u minusu/banani isto kao i mi, ako ne i gore.

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 15:42

Tko je uopće vlasnik tog deBilana? Jesu li isto Kinezi?
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 16:12

Sad su ih preuzeli ameri, a donedavno su bili kinezi

@Socci, varaš se malo, jednostavno imaju takvu politiku da ne žele probit wage structure za nikog, pogledaj im malo plaće, tamo najplaceniji igrač nebi nama u top6-7 ušao.. Troše duplo manje na plaće. Dollarumu su zamjenili sa boljim golmanom, izmislili su onog kalulua od nikud za 500 tisuca eura, Tomori, Tonali, Leao, sve vrhunski transferi.. Da je malo vise sreće bilo Tonali bi bio naš, da Conte nije tvrdoglavi konj

Rade dobar posao s obzirom u kakvim se uvjetima liga nalazi, puno bolje od juventusa a i bolje od nas trenutno, al smo mi tolko jebeno švorc da ispadamo uopće iz bilo kakve jednadžbe
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 16:36

Milan ne da nije u minusu nego su 300x boljem stanju od nas (fin. jel, dug im je mnogo manji od nas), na stranu sta su im stozerni igraci otisli besplatno kao sta Wes kaze dosli su igraci za jako malo novaca a pokazali su se odlicnim pojacanjima, eto taj Kalulu, tip je dosao mislim za pola mil €, a sad je jedan od ponajboljih stopera lige. Uz to imaju mislim najmlađu ekipu lige. Jel do skautinga ili je do toga sta oni jednostavno vjeruju mlađim igracima ja ne znam, ali znam da nacin na koji nas klub funkcionira nije pravi nacin, odnosno ne mozes svake godine prodavati jednog stozernog igraca i prezivljavat jedva i ocekivat osvajanje trofeja, jednostavno ne mozes.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 18:37

Ne znam jel istina ali je Gosens izgleda pred transferom u Leverkusen za 30 mil € bang head
Back to top Go down
AlvaroR

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 18:43

Hahahhahaha, ajde prodajte klub i tjeraj sve u picku materinu

Niko nek ne igra
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:06

S obzirom da se on užasno snašao tu i da očito nije isti igrac nakon ozljede i tako duge pauze, nebi bilo loše prodat ga. Al u totalno krivom trenutku se to sve odvija

+ ga Inzaghi totalno ne zna iskoristit, mislim kad Darmian izgleda bolje od lika koji je bio top3 bek lige vec par godina znaš kolko je sati
Back to top Go down
Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:13

Bayer nudi 2 za posudbu + obavezu otkula od 28 milja, nasi bi prodali odmah i traze 25 + bonuse, znaci ima sanse da padne deal. Igrac je prije javno naglasio da mu je san zaigrati u Bundesligi, a s obzirom na trenutni status zamjene u Interu, nadolazece SP gdje nema siguran status u repki, kao i cinjenici da Bayer igra LP - cini se da dosta izgledno.

Problem je sto bi nama ovo bio uzasan timing, jer su i Telles i Reguillon otisli na posudbe, Kostic je prodan u Juve, Nije ostalo puno dobrih lijevih wingbackova u ponudi.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:19

Ne znam sta bi doveli da, jedino da se ovaj novi Raoul proba na lijevoj strani

Kakav je ovaj Bakker koji bi mogao bit uključen u deal, može navodno i stopera igrat
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:20

Zbilja mislis da ce oni taj novac reinvestirat? smiley 8

Darmian ceka kao zapeta puska.

I glupo mi je pisat sada rekao sam vam, ali kad sam pisao da je prodaja Casadeia iznimno glup posao zato sta novac kojeg dobijemo nije dovoljan da se pokrije minus i da ce sigurno prodati jos jednog igraca, doduse ja sam ocekivao Skriniara ali ni to ne iskljucujem kada procitam par informacija sa twittera u zadnjih par sati.

E da i ovaj posao se pokazao kao jos jedan jako los posao kojeg je napravila sadasnja garnitura. Svi oni puno vise od nas znaju kako im izgledaju knjige, i nije mi jasno kako nisu napravili da su zimus produzili ugovor sa Perisicem a kupili Bremera tada za novac koji su dali Gosensu.

Ostaje da vidimo sta ciljaju. Strasno mi je da se prodaje gotov igrac za istu cifru za koju je doveden bez da je dobio proper sansu.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:27

Nije dobio proper proper šansu, al nije sad ni da uopce nije igrao. Ovo šta je igrao, je bilo jako slabo i jedan Darmian i beskrajno netalentirani Di Marco su ga nadigrali.

Da je Telles bio dostupan za posudbu reko bi vozi, jer ga kasnije unovcit necemo pogotovo ak odigra sezonu kakvu je igrao zadnjih godinu dana
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:36

Tamam se bio ponadao neće nikog prodat, nek se gone Žuti. Ne može se ovako vodit vrhunski klub, navijači trebaju u smjenama prosvjedovat ispred Uprave u Milanu dok konačno ne prodaju klub
Back to top Go down
Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 19:51

Opcije za zamjenu su Marcos Alonso, koji forsira transfer u Barcu i Borna Sosa, koji bi mogao biti novi scenarij ala Dalbert i Lazaro. Mladi igraci koji nakon samo jedne dobre sezone u prosjecnom klubu iz lige Petice dolaze u Italiju i ne snalaze se nikako.

Akanji blizu transfera u City.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 20:20

Alonso je truplo po svem šta se piše, a Sosu bi samo jer je naš i svi dobri budu
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 20:20

A jebiga, Bornu bi odmah, ali iz subjektivnih razloga...

[You must be registered and logged in to see this link.]

DnL

DnL

Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 20:56

Biscione wrote:
Tamam se bio ponadao neće nikog prodat, nek se gone Žuti. Ne može se ovako vodit vrhunski klub, navijači trebaju u smjenama prosvjedovat ispred Uprave u Milanu dok konačno ne prodaju klub

Tako je to kad komunisti upravljaju. Ne treba se čuditi.
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 21:33

Posudba + pravo na otkup za Sosu izgleda. Daj sta das u ovom trenutku.
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 21:39

Top lova za gosensa, ruzno je propao
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 21:41

Ako iskobeljamo Sosu, puna saka brade
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 21:46

Koja lova za Sosu, kakav je on? Jel u stanju predribljat igrača?
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 21:47

Puno bolje od DiMarca
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 22:52

Ma ne treba nam ovakav igrač, nek smo mi mlađahnog Mihtarjana uzeli, a imamo i još mlađeg Đeku

Last edited by Biscione on 30.08.22 22:53; edited 1 time in total
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 22:53

Vidis da nemamo za papar
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 22:54

Adri wrote:
Vidis da nemamo za papar
Potrošili na Mihtarjana pola Dybaline plate
Back to top Go down
Adri

Adri

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime30.08.22 22:55

ha

Teska vremena nas cekaju
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 21 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 40Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine