|
|
Author | Message |
---|
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Transferi I Glasine 21.07.23 23:05 | |
| Ma meni taj De Gea nist posebno. Bas precijenjen golman _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 7:34 | |
| Je vraga čovječe. Taj je branio i izvlačio United kao nas Handanovič onih godina. |
|
| |
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:21 | |
| - cesar19 wrote:
- Ma meni taj De Gea nist posebno. Bas precijenjen golman
Jedan period je bio top, ono stvarno ih čupao.. ali zadnjih par sezona je svakakav, imao dosta kikseva.. kao mlađi je bio zvijer.. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:22 | |
| Ponudili smo službeno 4 milja za Sommera i danas Bayern mora odgovoriti... Dakle, mi se cijenkamo dan prije odlaska u Japan za 2 milje, a inkasirali smo do sada 500 miljona eura! Socci, trebam te, iako razumijem da ovaj puta argumenata nemaš. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:34 | |
| - leopnd wrote:
- Ponudili smo službeno 4 milja za Sommera i danas Bayern mora odgovoriti... Dakle, mi se cijenkamo dan prije odlaska u Japan za 2 milje, a inkasirali smo do sada 500 miljona eura! Socci, trebam te, iako razumijem da ovaj puta argumenata nemaš.
Ja nezz kako je Sommer upgrade na Handu? Ok, 5g je mlađi (ima 34g) ali i u svome prime-u ni izbliza nije bio klasa Handanovića, prije svega je shot stoper ko i Handa, ne sjećam se da mu je igra nogom bolja.. Tek danas vidio šta Milan radi na mercatu, mi nakon bolje sezone od njih skupljamo opet mrvice, Fratessi Broz, Sommer Onana, Thuram Lukaku, to su zamjene.. nezz ni lani taj roster nije izgledao bajno, sad izgleda i slabiji.. Pogotovo jer smo ostali bez osovine u svakoj liniji osim obrane.. Dovedemo li npr Baloguna i Trubina + još jednog veznjaka, priča se ipak mijenja, ali na ovaj način kako radimo, ne baš. Ajde ima još vremena pa ne treba još pizditi.. |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:34 | |
| Nek ugase klub idioti jebemti mater u picku kinesku |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:37 | |
| S ovim bi bio zadovoljan
De Gea Stoper startnog kalibra Veznjak recimo onaj Kamada Belogun il neka druga top špica za bar 40mil eura
Bit ce ovak
Sommer Morata
Kraj liste |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:46 | |
| - gogec wrote:
- leopnd wrote:
- Ponudili smo službeno 4 milja za Sommera i danas Bayern mora odgovoriti... Dakle, mi se cijenkamo dan prije odlaska u Japan za 2 milje, a inkasirali smo do sada 500 miljona eura! Socci, trebam te, iako razumijem da ovaj puta argumenata nemaš.
Ja nezz kako je Sommer upgrade na Handu? Pa ideja je da se njega dovede za ulogu drugog golmana (kojeg Inzaghi voli koristiti)... To šta ćemo na kraju biti sretni ako dođe za prvog je druga priča... Trubilo je opcija za head golmana, ali očito... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
gogec
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 9:57 | |
| - leopnd wrote:
- gogec wrote:
- leopnd wrote:
Ja nezz kako je Sommer upgrade na Handu? Pa ideja je da se njega dovede za ulogu drugog golmana (kojeg Inzaghi voli koristiti)... To šta ćemo na kraju biti sretni ako dođe za prvog je druga priča... Trubilo je opcija za head golmana, ali očito... Kao drugi golman bi bio top, ali u 'neimaštini' zašto plaćati oštetu za drugog golmana?! Pa i bogatiji to dovode na free.. |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 10:37 | |
| Milan je odradio top posao za sad. A sto se tice provg golmana mislim da će Sommer biti kako god okreneš, naci će se bilo kojem mladom mana samo da igraju fosili _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 10:54 | |
| Još stignu Handu vratiti... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 11:50 | |
| Toliko čekaju za Onanu da dobiju neke prosječne novce za današnje doba i sad će ih svi izmusti jer znaju da je naknap za naći golmana
top biznis |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 22.07.23 17:27 | |
| Ode Sommer sa Bayernom na turneju u Aziju... Živio Filip Stanković. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 11:46 | |
| Koji sam optimizam imao tamo pred finale LP, da sam znao kakav usran mercato nas ceka nebi ni gledao tu smijuriju od utakmice, ovo šta kinezi, marota i ekipa rade je jebena sramota, nek ispadnu uz lige mater im jebem škrtu u usta
Totalno mrtvilo i nema opce znakova da ce neko doc, oni nisu jebeno normalni |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 12:26 | |
| vjerujem marotti da će izvući nešto iz rukava |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 12:29 | |
| Vjerujem i ja, nije Beppe problem, ko ni Ausilio, rade šta mogu u okvirima koji su im zadani. Problem je šta će to sve biti kasno prekasno! I onda ćemo plakati da se ekipa mora uigrati do nove godine .. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 14:35 | |
| Nebi se bunio da Stankovića bace u vatru. Kao ni da Esposito ili neki omladinski igrač dobije šansu za proboj |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 14:42 | |
| Normalno da bi se bunio, golman nije pozicija di bacas igraca u vatru, pa taman bio jebeni prime Buffon, pogotovo ne u ekipi poput Intera di kao ciljas neke trofeje. Jedna greška, koja ce se desit htio ili ne, i gotov si, zato se pojavi jedan dollaruma svakih 10-15 godina a ne svako malo kao na drugim pozicijama
A da ne pricam da taj mali nebi ni bio u interu da mu tata nije taj koji je, znam da sam citao prije neke članke da nema veze s vezom al da je iz poštovanja prema Dekiju guran u mlade ekipe intera i sad ni kriv ni dužan ide na pripreme ko prva opcija ahahahaha |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 14:52 | |
| - leopnd wrote:
- Vjerujem i ja, nije Beppe problem, ko ni Ausilio, rade šta mogu u okvirima koji su im zadani. Problem je šta će to sve biti kasno prekasno! I onda ćemo plakati da se ekipa mora uigrati do nove godine ..
Mislim da bi trebali puno vise inicijative pokazat. I oni i inzaghi, jer je ovo smijurija Kao da si ne znam zetov vozač, i dođe ti gazda i kaže prodo sam bus i sad moraš vozit ljude al necu ti kupit novi, snađi se. I onda ti vozis ljude u imaginarnom busu To mi radimo sa prodajom igrača i ne dovođenjem NIKOGA vec 3 godine. Bbilan proda tonalija za 80mil i svih 80 iskoristi na za sad 6,a bit ce vjv 8 novih igrača od 20-25g koji imaju vec iskustvo i spremni su pridonijeti odma. Mi smo prodali redom lukakua, hakimija, onanu, sve vrhunske igrace za blesave novce i ni centa od tog nismo uložili, koji jebeni kurac. Prodaš lukakua i hakimija za 200mil, dovedes dzeku i dumfrisa za 10, kakva je to računica? Ak nemas para prodaj klub, simple as that. Sramota je da zavrsis svaki mercato u plusu jer rasprodas sve a nemamo i dalje love za biber. Sad su prodali onanu za 60 a cjenkaju se sa bayernom za sommera dal ce dat 4 ili 5 miliona. Alo koji kurac, i to ovi mirno gledaju? Ja to gledam ko skupljanje love i racunaju ak rezultati budu loši, nema krivice, nismo ništa uložili. Ovo je Inter, top 10 klub ikad a ne neka prćija da se ponašaju ko neka sevila ili borusija i postaju feeder klub, pa ak neki trofej slučajno uleti super jer cemo prodat igrace za koji % više. A mi smo još gori od njih jer oni svoje talente bar pošteno naplate za razliku od nas. Za brozovica dobit 18mil je uvreda za mozak, još jedna u nizu jebenih pogrešaka Ova generacija ce otic niz vodu brzo jer ovo nije održivo, i onda ce u 6 godina ustvari ostat samo jedan scudetto i finale LP, a da se samo uložilo onolko kolko se prodalo, imali bi barem 2-3 lige više i jos neki konkretniji rezultat u europi. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 16:15 | |
| Sad će ti Socci objasnit da imamo velike rashode _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 16:36 | |
| - kuky90 wrote:
- Nebi se bunio da Stankovića bace u vatru. Kao ni da Esposito ili neki omladinski igrač dobije šansu za proboj
Ne znam što napisati na ovo. Valjda neki uvijek i u svim situacijama imaju opravdanje za sve. Premali kriteriji vjerojatno. |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 17:02 | |
| Donnaruma bačen u vatru pa uspio. Ne mora Stanković biti ali neki mladi možda |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 17:27 | |
| Donnaruma je bio generacijski talent koji je sa 16g izgledao ko odrasli čovjek
Fico je tu preko veze i izgleda ko uplašeni srndac i da je klub normalan on bi sad plafon bio treći golman iako ni za to nema kvalitetu jer je Cordaz za njega Lav Jašin. A on ide na pripreme za sezonu ko prva opcija. Jer je uprava nesposobna. Ne jer je on dobar. Najmanje zbog toga |
|
| |
cesar19
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 17:31 | |
| Daj kuky jbt, stvarno nekad pretjeras u pm _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 23.07.23 18:41 | |
| Meni je bas ovo neozbiljno, na pripreme idemo sa 2 primaverca na golu i tipom koji je doveden samo da zadovolji home grown kvotu. Ne znam cija je odluka bila prodaja Onane bez da se osigura zamjena, nije ni bitno, ali to je jedan od glupljih poteza uprave Intera unazad 20 godina. S pravom nas sad Shaktar moze jebat oko cijene za Trubina kad znaju da smo ocajni. Najpametnije bi im bilo da su produzili sa Handom jos jednu godinu, a i citam da ona klauzula za Sommera vrijedi jedino ako Neuer odigra par natjecateljskih utakmica, Bayern vec duze vrijeme pokusava dovesti onog Mamardeshvilia iz Valencie ali i njemu je cijena paprena. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Transferi I Glasine | |
| |
|
| |
|