Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 7 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next
AuthorMessage
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

Transferi I Glasine - Page 7 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime12.08.23 21:12

leopnd wrote:
Očekujem da prodamo Gosensa i onda ovi za Augusta poduplaju cijenu jer znaju da smo glupi ko kurac.
Pa ja stvarno ne mogu vjerovat da oni tako nešto ne mogu predvidjeti a tolko je ocito da ce se desit

Svaki dan sve gore i gore
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime12.08.23 21:43

DnL wrote:
Još će biti i dobro ako dovedemo Taremia uzimajući u obzir tko se sve spominje u zadnje vrijeme
Možda su bacili patku da hoćemo Arnautovića pa da navijači budu sretni kaf nam na kraju dođe Taremi. A tek koliko bi bili sretni sa Morattom smiley 1
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime12.08.23 21:50

Mislim da Taremi nije los igrac, ima stvarno vrhunske brojke zadnje dvije sezone ali ovi traze previse. Razumio bi da tu lovu evo sad ponudi Tott. njima je transfer od 30 mil kao nama onaj od 2 mil, i ako flopa boli ih qurac.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime12.08.23 22:29

Kolko košta Beto?

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime12.08.23 23:16

Kolko god da košta, previše je za nas. Njegov dolazak bi mi bio ravan dolasku prime r9 u trenutnoj perspektivi

Potvrđen ovaj bek iz monze, ako za dribljat istisnut ce Dimarca iz prve
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 0:23

Samo da još jednom ponovim, Genoa dovela
za 14 mil Retegouia, 24 godine, reprezentativac Italije... zašto ga mi nismo doveli? Kad sam čuo da je potpisao za Genou bilo mi je krivo a sad mi je još više kad vidim u kom pravcu ide dovođenje napadača
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 7:41

Mah, znaš, 24 godine, nit mlad nit star, šta će nam takav...

Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:09

Nepopularno mišljenje: Marotta i Ausilio imaju svoj dio krivice u ovom fijasku za napadača. Znali su da je budžet minimalan i umjesto što su ganjali ove skupe napadače mogli su se bazirat na ove dostupne (Retegoui u Genoi završi, Fiorentina i Roma su doveli talenovane napadače iz Argentine i Brazila..). Al opet ne kontam sa Čelzijem bio dogovoren Lukaku za 40 i zašto sad nemamo 40 za drugog umjesto njega, jel to zbog Samardžića?
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:19

BAHAHAHA pa ovi hoce Aslani na posudbu u zamjenu za Arnautovica, kakvi likovi.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:21

Složio bi se s tobom da povijest ne govori drukčije. Mislim da kolko god se mi možda čudili, Inzaghi tu ima prste masne od bureka. Poznato je da će on uvijek ganjati iskusnjare za (iz njegovog kuta) instant rezultat... Pogotovo za napad. Ja sam spreman stavit ruku u vatru da je Taremi njegov fetiš. 31 godina, njemu se diže odmah...

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:33

Biscione wrote:
Nepopularno mišljenje: Marotta i Ausilio imaju svoj dio krivice u ovom fijasku za napadača. Znali su da je budžet minimalan i umjesto što su ganjali ove skupe napadače mogli su se bazirat na ove dostupne (Retegoui u Genoi završi, Fiorentina i Roma su doveli talenovane napadače iz Argentine i Brazila..). Al opet ne kontam sa Čelzijem bio dogovoren Lukaku za 40 i zašto sad nemamo 40 za drugog umjesto njega, jel to zbog Samardžića?
fiora je dovela Nzolu za 10tak mil, ima 27 godina čovjek, prava je špica i ogromni crnac koji se može naguravat u sesnestercu, prošle sezone u davljeniku zabio 15tak golova.. A majmuni ce dat za probisvijeta arnautovica od 35 godina tolko il više love

Inzaghi je potpuni idiot za transfere, ne treba ga se pitat apsolutno ništa jer bi on igrao samo sa ekipom od 40 godina koja je prošla svašta u životu pa da ih ne iznenadi nešto slučajno na terenu, nedaj Boze dovest klinca nekog koji je u stanju predribljat čovjeka i sam nešto napravit

U svakom slučaju i taremi i morata mi se sad cine ko jackpot a prije mjesec dana sam se zgrazavao
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:42

Meni su te price o zeljama Inzaghia sumnjive. Prije mislim da je do toga sta Zhang ne zeli/ne moze odobriti neke skuplje transfere pa se u medije pusti prica kako je neki veteran zelja Inzaghia i slicno. Zbilja mislite da je Inzaghi recimo prosle sezone rekao hajde necemo dovesti Bremera ili Akanjia dovedite mi Acerbia? Ili da Inzaghi zeli Arnautovica prije Baloguna, Wahya ili Orbana? Nema sanse. Prodali smo igraca za 100 mil € ovaj mercato a mi nismo niti jednog izravno kupili, sve su same posudbe, zato sta ce ih vrlo vjerojatno iduce sezone financirati novim prodajama, a ove mlađe igrace, pogotovo koji dolaze iz drugih liga i iz klubova koji nisu fin. optereceni je tesko dovesti po tom receptu.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:43

Tritolone wrote:
Zbilja mislite da je Inzaghi recimo prosle sezone rekao hajde necemo dovesti Bremera ili Akanjia dovedite mi Acerbia? Ili da Inzaghi zeli Arnautovica prije Baloguna, Wahya ili Orbana?

Zbilja mislim. Al baš ono, 1/1.

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 11:46

100% je tak, inzaghi je nesigurni hazarderski idiot i zato i igra sa tim isluženim panjevima jer su predvidljiviji od mladih igrača
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 12:35

Pa sunce mu jebem, oke, Inzaghi sigurno ima prste u dovodenju igraca, na kraju, ima kao trener i pravo na to..al zar ne bi sportski direktori trebali razmisljat o financijskoj strani kupnje/prodaje igraca...stari isluzeni igraci mozda imaju koju godinu top, a sta onda, tko ce ga kupit...sanchez, handa, dzeko, young, kolarov i hrpa jos...slicno ce bit i sa trenutnim, tko ce kupit mikija ili acerbia?
A mlade vise ni ne dovodimo, koga cemo prodat za 3 godine?
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 15:05

Koga? Pa prodat ćemo Barellu ili Bastonija
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 15:07

Biscione wrote:
Koga? Pa prodat ćemo Barellu ili Bastonija

To je rezervirano za sljedeci prijelazni rok, a nakon toga?
Uzas..
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 18:29

10 mil € za Arnautovica, stvarno nas treba ugasit.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 21:54

Grozna transfer politika. Dao bih bilo kakvu ovogodišnju titulu za prodaju kluba kineza. Ne mogu ih vidjet vise

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 22:48

Mene interesuje sta Curva radi i sluze li oni icemu, u bilo kojem klubu sa balkana bi navijaci dosad haos napravili, navijaci Sarajeva bi izvrsili atentat na Kineza dosad

Ili me interesuju Zanetti, Moratti kao ljudi koji vole klub a nesto se pitaju
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime13.08.23 23:31

Gledajući Thurama kako se snalazi kao špica, imam filing da Arnautović ne dolazi kao proširenje klupe, već kao prva opcija za napadača.
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime14.08.23 10:27

Srna wrote:
Gledajući Thurama kako se snalazi kao špica, imam filing da Arnautović ne dolazi kao proširenje klupe, već kao prva opcija za napadača.
Aspolutno.
Pa ovaj ne zna kud goni
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime14.08.23 10:50

Arna je striktna želja Inzaghija, a vi pjevajte borbene. Pošto nemamo ni za online pretplatu Gazzette kinezi daju zeleno svjetlo na bilo šta, a Ausilio i Marotta onda moraju činiti čuda i rasprodavat ugled čak i kod ovakvih debilnih transfera. Nek nam njih dvoje dignu sidro i možemo ključ u bravu.

Tritolone

Tritolone

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime14.08.23 11:47

Meni nije jasno kako su oni mislili onda dovesti Baloguna? Sta da nam ga Arsenal pokloni 3 godine pa da ga onda otkupimo, ili su mislili da ce prihvatit Correu u zamjenu. Kako su ponudili skoro 30 mil za Scamaccu pa odustali u zadnji sekund. Gdje su ti novci nestali?

Ja stvarno nemam problema sa Arnautovicem, imam problema sa tim sta mladog i talentiranog igraca kao sta je Samardzic kojeg za 2 godine vrlo vjerojatno mozemo prodati za x3 x4 lovu odjebajemo zbog nekog morala, principa, i 300k €, a sa druge strane dajemo 10 mil za Arnautovica.

Ovo je najskuplji transfer jednog igraca starijeg od 34 godine ikada, mislim da je i C.Ronaldo presao za jeftinije u Mutd. Malo cudno za klub koji navodno nema prebijene. Na kraju krajeva radije bi da smo produzili Dzeku jos jednu godinu nego sta dovodimo ovoga.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime14.08.23 12:01

Apsolutno ništa mi nema logike kod naših transfera.

Mada, kod situacije Samardžić podržavam maksimalno. Uopće je nebitno dal je i 30€. Igrač je taj koji mora reći "pa neću se sjebat radi par eura"... Ovako su u Udinama već najavili da će ga pustit van liste. Pa nek popuši sve.

Arnautović danas u Milanu navodno.
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 7 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 21Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine