Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Bologna nije imala nijedan šut ako se ne varam, baš smo dobro odigrali ali užasna realizacija.
leopnd Admin
Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Uzas, samo nam fali ozlijeda nekog od prvotimaca, nedaj Bože napadača. Daj vadi Lautara van nek bilo ko igra, koji kurac ga forsira u nebitnom kupu
leopnd Admin
Pavard is in the house! Bisex je totalno jebeno dobar igrač!
Ja ne znam koji je kurac Inzaghiju, evo ja bi ga pitao, ono koji kurac stari, igra ti 20 minuta protiv Soceidada i onda ga tu protiv ovih idiota beskorisnih 100 minuta mrcvaris, masiraš prije produžetka i onda još u produžetku jebeš
I šta je meni najgore necu ga sad vidjet uživo u subotu a njemu sam se najviše veselio
Tritolone
Posts : 4721 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
Ova Bologna nam postaje novi Sassuolo, jebena nocna mora.
leopnd Admin
Inzaghi isto nek odjebe vise sa tim kupom usranim nikog ne boli kurac za to natjecanje, nek ga igra sa klincima, ostali smo bez jebenog Lautara sad zbog njegove tvrdoglavosti di starta sa prvotimcima u totalno nebitnom natjecanju koje smo osvojili par puta i imamo točno 0 motiva igrat, još protiv ovih govnara koji su nabrijani na nas
leopnd Admin
Koja usrana večer. Ne volim gubit. Boli me kueac šta je kup. Sve kreče od pametovanja u Ligi prvaka, kalkuliranja sa sastavom, društvo lako ćemo... Sad ćeš vidit kad kola krenu nizbrdo. Idem u Milano spreman na debakl...
Bologna 2 šuta i oba golova i to igrači kojima su to prvijenci. Kakvi srećkovići. Al nebitno, kup je, gore mi je što su se džabe ovoliko istrošili i Lautaro se povrijedio. Nadam se da nije ništa ozbiljno
Wesley10
Posts : 7435 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
Najgori moguci scenarij 120 minuta igrali, izmorili se ko psi, izgubili, Lautaro se ozlijedio i promašio penal da mu padne samopouzdanje, ma nek ide u picku materinu sve
Wesley10
Posts : 7435 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
Ovi idioti su nam sad u zadnjih par godina nabili jebene rogove, izbili su nam scudetto prije 2 sezone onim preokretom u zaostaloj tekmi, ove sezone nam uzeli bodove u prvenstvu i sad nas na ovaj glup način izbacili iz kupa.. Očekujem gostujuću tekmu da pošaljemo 17 igrača na teren i izmasakriramo ih usred bijela dana ko krmke
Slycor
Posts : 2557 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
koliko god da je taj kup "nebitan", trebali smo više napraviti
sami smo si krivi što smo fulali sve šanse koje su se nudile
al ne žalim previše za time, prošlo je, radije bih drugu zvjezdicu sada
leopnd Admin