Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 06.10.24 19:59 | |
| - leopnd wrote:
- Promjenio je 7 igrača između tekmi ali je tvrdoglav i ne mjenja?
Mijenja one koje ne treba (npr mladog Bastonija a umjesto da starog Acerbija, ili najvažnijeg igrača Hakana samo zato jer ima žuti a utakmica još nije riješena ili one famozne izmjene u toku utakmice zamijeni 4/5 odbrane, 2/3 veznog reda i sl pa ekipa odjednom postane izgubljena). Realno izmjene su mu ili šablonske ili užasne, ne sjećam se kad smo zadnji put bili loši u 1. pol. pa nas on digao izmjenama u 2. pol? Obično bude obratno, ako do 60' ne riješimo utakmicu pripremimo se na nervozu do kraja p.s. Da me Leo ne bi prozvao hejterom kao što, umjesto argumentovane raprave, uvijek uradi. Volim Simonea i dao bih mu ugovor na 10 godina jer znam da ne bi doveli boljeg trenera. Simone ima svoje bubice ali je odločan taktičar i zna napravit prijateljsku atmosferu s igračima i možda griješi ali znam da će naučiti iz grešaka, možda nakon što nam izgubi titulu kao one sezone kad je Milan osvojio, ali će naučit i za klub je dobro da nam ostane što duže. Ali iako ga volim smijem ga kritikovat kad mislim da griješi. |
| | | Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 06.10.24 20:25 | |
| Slažem se sa svime šta si napisao
I dalje je on odlican trener, mi boljeg ne možemo ni imat, i miki acerbi i darmian nisu tolke trube, al bome nisu ni starteri i što prije to on shvati i prihvati bit cemo bolji |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 06.10.24 23:35 | |
| Fakat smatraš da prozivam nekoga hejterom bez argumentirane rasprave? Ili točnije, stvarno tvrdiš da su moje rasprave neargumentirane, kad su ozbiljne? _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 0:06 | |
| - leopnd wrote:
- Fakat smatraš da prozivam nekoga hejterom bez argumentirane rasprave? Ili točnije, stvarno tvrdiš da su moje rasprave neargumentirane, kad su ozbiljne?
Koje je onda tvoje objašnjenje zašto mu Miki igra svaku, pogotovo me zanima objašnjenje zašto u onoj jedinoj našoj ubjedljivoj pobjedi ove sezone pri rezultatu 4-0 protiv Atalante zašto ga je čak i tad pustio da lgra svih 90 umjesto da ga oko 60' izvuče i odmori? Zar ga time ne bi sačuvao za nastavak sezone ili smatraš da u tim godinam igrač može da iznese kompletnu sezonu kao starter? Još jedno pitanje koje se nadovezuje na to jesil primjetio kako je Miki bio lošiji u drugom dijelu prošle sezone nego u prvom i da li je to slučajnost ili možda stigao zamor igrača u godinama? Također me zanima jel smatraš da Inzaghi ranije nije griješio u ovim stvarima, npr. Handa ispred Onane prvih 5-6 kola dok nam nije sjebao barem 3 utakmice (na kraju za 1 bod nam izmakla titula) ili onaj Džekin crni niz od 20 utakmica bez gola a i dalje starter a na klupi jedan Lukaku (možda jest đubre ali za talijansku ligu je gol-mašina i pri tome dosta mlađi od meni dragog Edina ali koliko god mi drag Edin ipak mi je Inter draži)? Kako to opravdat i razumit? Zar onaj Milanov scudetto nije Inzaghi izgubio a ne Radu kao što nam je najlakše reć. Pokušavam razumjet i gdje mu je pamet bila da kod neriješenog rezultata u najvećem derbiju, u 2. poluvremenu promijeni odjendom kompletan veznired i bekove? Svaki navijač Intera zna kad zamijeniš Hakana sa Asllanijem da ti igra padne za 30% a ti pri tome zamijeniš i drugu dvojicu startnih veznjaka i još zamijeniš i oba startna beka i kakvo čudo što smo se tad rasuli. Koliko je prošlo od derbija i još uvijek pokušavam nać logično objašnjenje i bio bih ti zahvalan da mi daš, čisto da se u budućnosti ne plašim da će se slične stvari dešavati u narednim derbijima ili CL knockout fazi. Ovo su najkrupnije stvari koje mi smetaju ali sitnih ima još, npr. De Vrij rasturi na Euru i kod nas odlično počme sezonu (dok je Acerbi bio povrijeđen) ali čim se matori Acerbi oporavio odmah ga je zacementirao u starterima i još ga ne štedi već će prije zamijenit Bastonija a ovaj nek rauba svih 90 kao da sutra ne postoji, znači ono što sam gore rekao za Mikija isto se pitam i ovdje. A Darmian j priča za sebe, on bi meni igrao samo ako branimo rezultat ali ne protiv jakog tima koji ima brze bekove i napadače. Gdje je logika da ti napadaš Torino sa igračem manje sa Darmianom umjesto da ubaciš brzonogog Denzela koji je pri tome dosta ofanzivniji. Koloko ga voli čak je i Buchannonu zamijenio poziciju i prebacio ga na neprirodnu lijevu poziciju da bi Darmian zadržao mjesto. Eto ako meni nije bilo mrsko sve ovo napisat volio bih da i ti pročitaš i argumentovamo odgovoriš. Vjeruj mi da bi mi bilo drago da sam u krivu, da sam siguran da trener zna št radi i ima svoje razloge. Tako bih mirnije gledao buduće utakmice. Ovako je uvijek strah da če npr. izvadit Hakana i branit minimalnu prednost zadnjih 15 minuta a rezultat je primljen gol pred kraj. p.s. Jedini trener u kojeg sam imao puno povjerenje da neće sjebat odlukama je bio Jose. U te 2 godime i svih tih utakmica sjećam se samo jedne njegove odluke koja mi se nije svidjela, kad je u 2. poluvremenu ubacio u igru Luisa Jimeneza i 10-ak minuta kasnije se naljutio i izbacio ga van. Al to samo zato što mi je Luis bio drag igrač i bilo mi g žao a ne jer je Jose bio u krivu. Nakon toga svi treneri sa svojim bubicama, neki sa većim a neki sa manjim. Simone je najbolji trener nakon Mourinha ali su mu bubice među najvećim ali ih ispravlja taktikom. |
| | | soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 9:01 | |
| Nakon poraza u derbiju, 3 utakmice 3 pobjede (od čega dvije sa ove sezone dobrima Udineseom i Torinom), 10 zabijenih golova. Hvala lijepo doviđenja. Kad malo opet posložimo obranu, odvojit ćemo se na 10 bodova. Al ono, pola debila u ekipi... _________________ Non mollare mai!!!
|
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 10:21 | |
| @Biscione: na sve navedene konkretne situacije nikad nisam reko, ni apsolutno nigdje napisao da je Inzaghi pogodio potez, nervirale su mene koliko i tebe, a isto sam kritički i komentirao po temama. Bottom line si sam napisao: Inzaghi je nakon Mourinha najbolji trener kojeg smo imali, sa svim svojim manama i mušicama koji nekako ne vjerujem da će se rješiti.. Isto ko šta ti i ja nećemo dočekati da ne strijepimo u određenim utakmicama i trenucima. Sukus svega je da sa svim nedostacima osvajamo trofeje, dobivamo utakmice, nižemo serije nemalo puta. Zar stvarno očekujete još savršenije scenarije? Daleko od toga da se savršenstvu treba težiti i da letvica mora biti ekstremno visoko, ali doza realnosti će kod mene uvijek postojati. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 10:31 | |
| - Biscione wrote:
- Još jedno pitanje koje se nadovezuje na to jesil primjetio kako je Miki bio lošiji u drugom dijelu prošle sezone nego u prvom i da li je to slučajnost ili možda stigao zamor igrača u godinama?
Apsolutna neistina. Ne razumijem hejt prema Mikiju. |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 16:23 | |
| |
| | | Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 17:40 | |
| - Srna wrote:
- Biscione wrote:
- Još jedno pitanje koje se nadovezuje na to jesil primjetio kako je Miki bio lošiji u drugom dijelu prošle sezone nego u prvom i da li je to slučajnost ili možda stigao zamor igrača u godinama?
Apsolutna neistina. Ne razumijem hejt prema Mikiju. Po meni je odigrao prvi dio sezone maestralno, pogotovo ona tekma di smo nakantali milan. Drugi dio okej, ni vrit ni mimo, sjecam se da je dvomec sa atleticom bio jedan od gorih na terenu, i općenito je radio non stop te kombinacije sa Bastonijem i Dimarcom gdje non stop i napadamo preko lijeve strane, ali ništa vise od tog. Najveći problem ove sezone je šta je još dodatno pao, šta je skroz logicno jer je čovjek bliži 40toj nego 30toj, i povrh toga imaš Zielinskog na klupi koji je doslovno savršena zamjena za njega. Radi sve šta i on može - samo je mlađi 6 godina i može to još radit iducih 3-4 na visokom nivou, dok je ovo mikiju sigurno zadnja sezona di je starter u ozbiljnom klubu. + Zielinski što smo vidjeli u ovo sitno tekmi šta je dobio priliku nudi dozu nepredvidivosti u igri koja nam nehumano treba, jer naša igra je pročitana knjiga, vec svi klubovi napamet znaju šta radimo, tako da svaki igrač koji je sposoban izac iz te šablone je zlata vrijedan. Zato bi jako volio vidjet Buchanana desno jer ti nudi 1v1 opasnost koju nemamo u niti jednom igraču osim Thurama O Fratessiju neću jer iako ga obožavam i top je igrac, nema kvalitete koje ima miki a to za Inzaghijevu igru očito je neophodno. Nema tu tehničku kvalitetu i pas igru, al ima za veznjaka brutalan nos za gol i fizički je moćan, al nije prirodna zamjena za mikija, zato i nikad nije u 2 godine inzaghi startao barellu i fratessija skupa. |
| | | inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 18:48 | |
| Vas dva ste pobrkali osobni dojam i argument. Argument je jedno a osobni dojam drugo. |
| | | Wesley10
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 19:06 | |
| A koji je argument zašto miki igra a zielinski ne? Argument trener ga bira i gleda na treningu svaki dan ne prihvaćam i glup je, milion puta dokazano, treneri kao i svi imaju svoje miljenike i vuku glupe poteze. Galiardini ima 200+ nastupa za Inter i igrao je ispred Eriksena, to je tad birao trener i eto to je argument da je on zapravo bolji igrač od danca |
| | | Biscione
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 07.10.24 22:31 | |
| Idealno bi bilo da Miki ulazi u 60', imao bi snage da vrhunski odigra zadnjih pola sata, a tad bi nam i dobro došlo iskustvo. Piotr ima sve što i Miki i osim toga još dribling, brzinu, energiju i šut, sjetimo se protiv Cityja kako je moćan bio od prve minute. Zar nije logičije kad igramo protiv bunkera kao protiv Torina za vikend da napadamomsa Piotrom iDenzelom umjesto sa sporim i napadački limitiranim Mikijem i Darmianom. Al dobro, ovo je samo logika nekog ko prati utakmice ma TV-u, pravi trener vjerovatno zna što mi ne znamo jel. |
| | | soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 08.10.24 8:43 | |
| Ali ono, baš stoposto Inzaghi od Mikija dobiva nešto što mi ne možemo vidjet. Ista stvar je sad s Kalikom u Hajduku. Mi kao navijači gledamo samo da li je zabio ili asistirao. Sigurno Zielinski mora još pohvatat taktiku, kretanja, automatizme... Pa nije tako jednostavno odjednom upast u jednu od najboljih ekipa u Europi... _________________ Non mollare mai!!!
|
| | | Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 08.10.24 11:52 | |
| Otkad je to Zielinski brži i energičniji od Mikhitaryana? |
| | | Biscione
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 09.10.24 8:25 | |
| - Srna wrote:
- Otkad je to Zielinski brži i energičniji od Mikhitaryana?
Po meni samo Acerbi, Arnautović i možda Darmian nisu brži i energičniji od Mikija. Za Sommera nisam siguran jer je golman pa ga rijetko možemo vidjet u trku |
| | | Srna
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) 09.10.24 10:26 | |
| Da, onda ga definitivno vidimo drugačije. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) | |
| |
| | | | Inter - Torino (Serie A, 7. kolo: subota, 05.10.2024. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Inter - Torino (Serie A, 34. kolo: nedjelja, 28.04.2024. 12:30h) » Inter - Torino (Serie A, 27. kolo: nedjelja, 09.03.2014. 15:00h) » Torino - Inter (Serie A, 12. kolo: nedjelja, 08.11.2015. 12:30h) » Torino - Inter (Serie A, 31. kolo: nedjelja, 08.04.2018. 12:30h) » Torino - Inter (Serie A, 8. kolo: nedjelja, 20.10.2013. 20:45h)
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|