Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Mako
Posts : 568 Join date : 2010-04-30 Age : 43 Najdraži igrač : R. Baggio, J. Zanetti
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:18 | |
| gol....ali jadni mi kad nas sudac mora protiv brescie izvlačiti |
| | | matrix
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:20 | |
| Ne znam jel Milito uopće dodirnuo loptu u 2 pol Ni p od penala _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | Mako
Posts : 568 Join date : 2010-04-30 Age : 43 Najdraži igrač : R. Baggio, J. Zanetti
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:23 | |
| a dobro smo mi govorili na početku sezone...treba napadač ...a i još koji igrač ...malo konkurencije da daju...millito bože sačuvaj loše |
| | | Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:31 | |
| |
| | | matrix
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:40 | |
| Kraj 1-1 _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | Mako
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:41 | |
| jeb. millito nije spreman ni za 20 min...hvata se za nogu a nije pretrcao ni 1 km ...bar tako izgleda, jer se nije ni vidio |
| | | silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:44 | |
| JEBENAAAAAAAAAAAAAA BOLNICA UŽASSSSSSSS IGRACI NESPREMNI, TRENER |
| | | Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:45 | |
| Ej covjece, ne mozes mi se zbog grčeva fatat ak nisi 90 mni odigrao ništa, ima da ko Chago ideš u 90 punim šprintom i praviš biciklo :D
Fali nam finišing, jako, 20 udaraca, 8 u okvir, jbmti led...fali Drobga :D |
| | | dsholle
Posts : 270 Join date : 2010-04-28 Age : 50 Location : Osijek
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:47 | |
| Ili su nas svi skužili ili mi više neznamo igrati nogomet. Pa mi u prvenstvu do sada nismo dobili glatko ni jednu jedinu utakmicu. |
| | | Adri
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:48 | |
| - dsholle wrote:
- Ili su nas svi skužili ili mi više neznamo igrati nogomet. Pa mi u prvenstvu do sada nismo dobili glatko ni jednu jedinu utakmicu.
Bari 8) |
| | | Mako
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 22:51 | |
| ma igramo svak za sebe...vidi se da imamo pojedinačnu kvalitetu ali nekako nema tečnosti...zadnji pass da i ne govorim |
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 23:05 | |
| Dragi moji forumasi, vecina vas ne zna da je ovako Inter izgledao prije nego sto ste poceli navijati za njega, stoga (Leo) BACK TO THE ROOTS!!! Vidim da smo malo razmazeni pa se ne toleriria vise nista ispod sigurnog hendikepa doma...kaj je Rafa opet kriv, da cujem...to kaj se Maicon (na srecu mnogih ovdje) konacno ozljedio, to kaj smo izgubili Waltera na jako dugo vrijeme, to kaj Sneijder igra van forme, to kaj je Mourinho zbrisao iz kluba, to kaj Gazda nista veliko nije kupio...ponavljam dajte Rafi priliku, covjek je to definitivno zasluzio! E pa dragi moji, malo cete se vratiti u proslost pa se sjetiti da nije bas uvijek bilo najlijepse navijati za Inter, da nismo mogli/smijeli biti najbolji, pa sad kad smo to postali tesko je prihvatiti prosjecnost... Meni ovo s forumom sve pomalo ide na zivce, tak da cu opet kao nekad u ilegalu i navijati za Inter onak kak sam navikao, ovo mi je malo previse...drago mi je da nas toliko ima, ali isto mi je tako drago da na max tv vise nema Intera bez placanja, da vise nije dostupan svima jer se to bas tako nekako i poklopilo...da vise nismo najzanimljiviji i najgledaniji... Malo sam zastranio, ali previse volim Inter i previse sam zuci prolio za njega da bi sada odustao i ostao ravnodusan...
NON MOLLARE MAI
|
| | | mato-vcf
Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 06.11.10 23:18 | |
| ako već nema rezultata onda sam sretan što se maicon ozljedio,igrati će santon,valjda,ili možda cordoba desno,ja znam kako je bilo prije ali sada nema razloga za to,prije je Inter bio sindrom za loše kupovine i sl.sada to više nije slučaj,ekipa je ostala ista,možda se mogla malo pojačati,ali to NIJE izgovor za ovakvu nepripremljenost i taktičku nezrelost |
| | | Mako
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 0:57 | |
| [quote="Inter15"]Dragi moji forumasi, vecina vas ne zna da je ovako Inter izgledao prije nego sto ste poceli navijati za njega, stoga (Leo) BACK TO THE ROOTS!!! Vidim da smo malo razmazeni pa se ne toleriria vise nista ispod sigurnog hendikepa doma...kaj je Rafa opet kriv, da cujem...to kaj se Maicon (na srecu mnogih ovdje) konacno ozljedio, to kaj smo izgubili Waltera na jako dugo vrijeme, to kaj Sneijder igra van forme, to kaj je Mourinho zbrisao iz kluba, to kaj Gazda nista veliko nije kupio...ponavljam dajte Rafi priliku, covjek je to definitivno zasluzio! E pa dragi moji, malo cete se vratiti u proslost pa se sjetiti da nije bas uvijek bilo najlijepse navijati za Inter, da nismo mogli/smijeli biti najbolji, pa sad kad smo to postali tesko je prihvatiti prosjecnost... Meni ovo s forumom sve pomalo ide na zivce, tak da cu opet kao nekad u ilegalu i navijati za Inter onak kak sam navikao, ovo mi je malo previse...drago mi je da nas toliko ima, ali isto mi je tako drago da na max tv vise nema Intera bez placanja, da vise nije dostupan svima jer se to bas tako nekako i poklopilo...da vise nismo najzanimljiviji i najgledaniji... Malo sam zastranio, ali previse volim Inter i previse sam zuci prolio za njega da bi sada odustao i ostao ravnodusan...
ja navijam za inter nekih 14 godina...i znam kako je navijat za inter koji ne osvaja a ulaže...ali ja sam također i objektivan...kad loše igraju kažem da loše igraju a ne kao neki interovi navijači stalno traže neka opravdanja (kao Arsen Wenger) i svake sezone im nešto nije ured...ronaldo se ozljedio, juve namjestio, ronaldo se ozljedio, trener treba dobit sansu, ronaldo se ozljedio...etc. To može biti za 4-5 utakmica...sve ostalo je jednostavno ''NE IGRAŠ DOBRO'' i to je to...tako da i ova utakmica ...jednostavno nisu igrali dobro i gotovo. i da ...rafa je kriv sto snider ne igra dobro...trener je uvijek kriv za takve stvari... |
| | | matrix
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 12:34 | |
| Inter15, donekle se slažem sa tobom, ali zašto ne bi kritizirali nekoga ako nikako ne igra? Zar bi trebao zapljeskati Maiconu ili Mlilitu?? Svaka njima čast na svemu u prošloj sezoni, ali sada više nismo u prošlosti i činjenica je da nisu ni sjena kakvi su bili prošle godine. Što se tiče Rafe, još uvijek ima kredita kod mene, ali sve manje. Sigurno mu treba odati priznanje što forsira klince, ali igra nije bajna, igramo toplo-hladno. Treba mu dati vremena pa ćemo vidjeti kakav je. Ne možemo očekivati da ćemo se svi oko svega složiti na forumu, ali mislim da kritike treba biti. _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 12:52 | |
| izlazi Maicon, a on stavlja Cordobu? nakon ove nesretne ozljede Samuela, logično bi bilo instalirat Chivua na stopera....a Santon i Zanetti na bokove....no, vidjet ćemo šta će spremit Rafa... ozljede su nas opasno ulovile, ali i Branca i društvo su krivi što se nismo dostojno pojačali....jebi ga, ne mogu ni oni uvijek pogodit... Biabiany realno nije igrač za Inter, bar ja to ne vidim...dok Coutinho ima nešto, ali treba vremena.... ja Beniteza inače ne šmekam odavno pa nisam objektivan.....i bio bi najsretniji da nam nije trener....ali sad kad je već tu, treba mu dat cijelu sezonu i ako uzme scudetto - položio je ispit i očekivanja većine navijača.... nakon prošlogodišnje bajke, moralo je doći nešto ovako....tako je to u životu... ali idemo dalje FORZA INTER! |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 13:28 | |
| Jedna od najčudnijih utakmica koje sam gledao u zadnje vrijeme. Prvo sudac je izgubljen skroz, dosudi penal koji nije bio ni p od penala, a onda ne dosudi čisti penal. No dobro ajde kao ok "kvit" smo. No Maicon se ozljedi, on stavlja Cordobu?? Pa jebote Santon gori od želje da igra i on stavi Cordobu kad nam treba probojnost po boku? Al ajde ko da je znao da će se Samuel ozlijedit(izgledalo je grdo, falit će nam jako). Svidio mi se Obi, ovo mi je bio prvi put da sam ga gledao toliko dugo, ima potencijala! Jel zna neko šta je sa Biabianyem? Ne znam možda sam lud ali on nam je jučer mogao pomoći. Santon će ovu priliku što Maicona nema iskoristiti, siguran sam. Izgleda moćno na terenu i zbilja mu želim da uspije! Mislim da Rafa nema više puno kredita kod gazde, momčad nam jednostavno izgleda kao da nema trenera! |
| | | tuta
Posts : 496 Join date : 2010-04-27 Age : 49 Location : Pula-Zagreb Najdraži igrač : Luigi Sartor
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 16:00 | |
| - Inter15 wrote:
- Dragi moji forumasi, vecina vas ne zna da je ovako Inter izgledao prije nego sto ste poceli navijati za njega, stoga (Leo) BACK TO THE ROOTS!!!
Vidim da smo malo razmazeni pa se ne toleriria vise nista ispod sigurnog hendikepa doma...kaj je Rafa opet kriv, da cujem...to kaj se Maicon (na srecu mnogih ovdje) konacno ozljedio, to kaj smo izgubili Waltera na jako dugo vrijeme, to kaj Sneijder igra van forme, to kaj je Mourinho zbrisao iz kluba, to kaj Gazda nista veliko nije kupio...ponavljam dajte Rafi priliku, covjek je to definitivno zasluzio! E pa dragi moji, malo cete se vratiti u proslost pa se sjetiti da nije bas uvijek bilo najlijepse navijati za Inter, da nismo mogli/smijeli biti najbolji, pa sad kad smo to postali tesko je prihvatiti prosjecnost... Meni ovo s forumom sve pomalo ide na zivce, tak da cu opet kao nekad u ilegalu i navijati za Inter onak kak sam navikao, ovo mi je malo previse...drago mi je da nas toliko ima, ali isto mi je tako drago da na max tv vise nema Intera bez placanja, da vise nije dostupan svima jer se to bas tako nekako i poklopilo...da vise nismo najzanimljiviji i najgledaniji... Malo sam zastranio, ali previse volim Inter i previse sam zuci prolio za njega da bi sada odustao i ostao ravnodusan...
NON MOLLARE MAI
Ma kužim ja tebe, ali mene ne živcira forum nego igra, odnosno ne-igra momčadi. Ako forum ne služi bistrenju situacije kroz sučeljavanje različitih mišljenja, onda ne znam čemu služi. I velika većina vas se nije sa mnom slagala oko Rafe (danas vas je takvih nažalost puno manje), pa to nije bio razlog da "otpizdim" forum. Ali, svako ima pravo da radi što hoće i misli što hoće. Meni osobno situacija izgleda tako da ide s goreg na još lošije, i u pogledu igre i u pogledu pripremljenosti (ozljeda) i u pogledu vođenja momčadi i u pogledu stanja duha. Vraćanje u prošlost može biti poučno za mlade kadrove (kojima ne pripadam), ali nema veze sa sadašnjošću. Ali još nešto, kraj ovakvog pesimizma koji me obuzima, bila bi prava tragedija da "uvijek-optimistično" krilo (Leo i Inter15) podlegnu malodušnosti. Zato: FORZA INTER (15), FORZA LEOPND, FORZA LUIGI SARTOR!!!!! |
| | | soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 16:41 | |
| Ne znam. Ja sam samo dosta razočaran. Neću zbog ovoga sigurno postati ravnodušan (samo se mogu nervirat još više) a kamoli da ću s manjim žarom navijat za Inter. Razočaran smo što smo od deset tekmi u prvenstvu dobili samo 5 (i to jedva), što smo u 3 tekme sa malo jačim ekipama (koje su lani bile 7., 4., i 2.) uzeli samo 2 boda, što ne možemo iskoristit lanjski uspjeh i na njemu prošetati bar prvenstvom, što nas je Tottenham u dvije utakmice osramotio, što nam je pola ekipe ozljeđeno, što ne vidim da gore i grizu kao lani... Svako ovo doživljava na svoj način: neko je ljut na igrače i trenera, neko je razočaran, nekom ništa nije jasno, a neko zatomljava razočaranje pozivajući se na teške patnje iz prošlosti. E pa ja se ne želim vraćati korijenima. Ja ne želim više doživljavati da me milanisti i đubrentini sprdaju i govore kako smo luzerski klub. Nikad neću prestati navijati za Inter, baš zato što sam počeo navijati za njih kad nisu mogli osvojiti ništa, ali želim da nas prestanu pamtiti po tome, jer ako ove godine ništa ne uzmemo, opet će nam vratiti te epitete. Svjestan sam i da ne možemo baš svake godine nešto osvojiti, ali želim da postanemo respektabilni na malo duži period. Želim minimalno osvajanje klupskog SP, polufinale LP i da se barem do zadnjeg kola borimo za naslov. Mislim da ne tražim puno, pogotovo s obzirom na lanjsku sezonu i na igrače koje imamo. _________________ Non mollare mai!!!
|
| | | Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 16:50 | |
| - soecc wrote:
- Ne znam. Ja sam samo dosta razočaran. Neću zbog ovoga sigurno postati ravnodušan (samo se mogu nervirat još više) a kamoli da ću s manjim žarom navijat za Inter.
Razočaran smo što smo od deset tekmi u prvenstvu dobili samo 5 (i to jedva), što smo u 3 tekme sa malo jačim ekipama (koje su lani bile 7., 4., i 2.) uzeli samo 2 boda, što ne možemo iskoristit lanjski uspjeh i na njemu prošetati bar prvenstvom, što nas je Tottenham u dvije utakmice osramotio, što nam je pola ekipe ozljeđeno, što ne vidim da gore i grizu kao lani... Svako ovo doživljava na svoj način: neko je ljut na igrače i trenera, neko je razočaran, nekom ništa nije jasno, a neko zatomljava razočaranje pozivajući se na teške patnje iz prošlosti. E pa ja se ne želim vraćati korijenima. Ja ne želim više doživljavati da me milanisti i đubrentini sprdaju i govore kako smo luzerski klub. Nikad neću prestati navijati za Inter, baš zato što sam počeo navijati za njih kad nisu mogli osvojiti ništa, ali želim da nas prestanu pamtiti po tome, jer ako ove godine ništa ne uzmemo, opet će nam vratiti te epitete. Svjestan sam i da ne možemo baš svake godine nešto osvojiti, ali želim da postanemo respektabilni na malo duži period. Želim minimalno osvajanje klupskog SP, polufinale LP i da se barem do zadnjeg kola borimo za naslov. Mislim da ne tražim puno, pogotovo s obzirom na lanjsku sezonu i na igrače koje imamo. Potpis za sve, pogotovo podebljani dio. |
| | | Adri
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 16:52 | |
| Ja još uživam u prošloj sezoni. |
| | | Mako
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 17:39 | |
| - soecc wrote:
- Ne znam. Ja sam samo dosta razočaran. Neću zbog ovoga sigurno postati ravnodušan (samo se mogu nervirat još više) a kamoli da ću s manjim žarom navijat za Inter.
Razočaran smo što smo od deset tekmi u prvenstvu dobili samo 5 (i to jedva), što smo u 3 tekme sa malo jačim ekipama (koje su lani bile 7., 4., i 2.) uzeli samo 2 boda, što ne možemo iskoristit lanjski uspjeh i na njemu prošetati bar prvenstvom, što nas je Tottenham u dvije utakmice osramotio, što nam je pola ekipe ozljeđeno, što ne vidim da gore i grizu kao lani... Svako ovo doživljava na svoj način: neko je ljut na igrače i trenera, neko je razočaran, nekom ništa nije jasno, a neko zatomljava razočaranje pozivajući se na teške patnje iz prošlosti. E pa ja se ne želim vraćati korijenima. Ja ne želim više doživljavati da me milanisti i đubrentini sprdaju i govore kako smo luzerski klub. Nikad neću prestati navijati za Inter, baš zato što sam počeo navijati za njih kad nisu mogli osvojiti ništa, ali želim da nas prestanu pamtiti po tome, jer ako ove godine ništa ne uzmemo, opet će nam vratiti te epitete. Svjestan sam i da ne možemo baš svake godine nešto osvojiti, ali želim da postanemo respektabilni na malo duži period. Želim minimalno osvajanje klupskog SP, polufinale LP i da se barem do zadnjeg kola borimo za naslov. Mislim da ne tražim puno, pogotovo s obzirom na lanjsku sezonu i na igrače koje imamo. potpis |
| | | Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 19:21 | |
| Mogli bi i otvorit temu za Lecce, već u srijedu idemo na gostovanje. |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 19:27 | |
| Jebiga, mi smo romantičari, i tu nema pomoći... Ja ću se teško udaljit s foruma, jer mi se zavuko ispod kože, ali najradije bi i ja na distancu... Istina je da uz konstantne uspjehe navijači brzo postanu razmaženi. Sad će mnogi friškopečeni navijači koji su za Inter počeli navijati u zadnje 2-3 godine zbog silnih uspjeha, konačno naći novi klub za simpatiziranje. Podebljat ću samo jedno i onda od... ojavljujem: NIKO NE MOŽE GARANTIRATI DA BI REZULTATI BILI BOLJI DA JE NA KLUPI MOURINHO ILI NETKO TREĆI. PERIOD.Čujemo se. [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) 07.11.10 19:53 | |
| Vjerojatno su me emocije ponijele jucer i cinjenica da svaki Interov neuspjeh dozivljavam prilicno osobno...da se netko slucajno ne nadje prozvanim, ovo je moj stav ali ne protiv nekoga osobno...necu prekriziti forum, ali cu sigurno na distancu... Svaki trener koji je preuzimao Inter imao je kredit u prvoj godini...nitko pa ni genijalni Mourinho nije imao fenomenalan rezultat u prvoj godini...ali svatko od vas ima pravo od Rafe traziti perfekcionizam i tu nema pomoci...ja sam samo uvjeren da ce rezultat doci...
Ponavljam, nisam nikoga htio uvrijediti, samo sam razocaran takvom podrskom... FORZA RAFA, FORZA INTER!!! |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) | |
| |
| | | | Inter - Brescia (06.11.2010. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|