Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 14.11.10 23:05 | |
| Tko god da je kriv Rafu treba ostaviti sigurno do kraja sezone i apsolutno se slazem sa Srnom, vecina glavnih igraca su nam out ili su se vratili poslije ozljeda ili su van forme...kadar nas treba puno vise brinuti od Beniteza... |
| | | SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 14.11.10 23:08 | |
| naša igra, uspjesi prošle sezone, dobrim dijelom su rezultat motivacije igrača....naši igrači ove sezone nisu motivirani. točka. za to nije kriv Benitez, ali realno će on teško napraviti neki preokret. njima treba motivacija, a na taktički mumbo jumbo. |
| | | Mako
Posts : 568 Join date : 2010-04-30 Age : 43 Najdraži igrač : R. Baggio, J. Zanetti
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 14.11.10 23:50 | |
| - SHAPESHIFTER wrote:
- naša igra, uspjesi prošle sezone, dobrim dijelom su rezultat motivacije igrača....naši igrači ove sezone nisu motivirani. točka.
za to nije kriv Benitez, ali realno će on teško napraviti neki preokret. njima treba motivacija, a na taktički mumbo jumbo. benitez je za to kriv...uvijek je trener kriv ako igrači nemaju motivacije... |
| | | tuta
Posts : 496 Join date : 2010-04-27 Age : 49 Location : Pula-Zagreb Najdraži igrač : Luigi Sartor
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 0:09 | |
| - Inter15 wrote:
- Tko god da je kriv Rafu treba ostaviti sigurno do kraja sezone i apsolutno se slazem sa Srnom, vecina glavnih igraca su nam out ili su se vratili poslije ozljeda ili su van forme...kadar nas treba puno vise brinuti od Beniteza...
Ne slažem se. |
| | | mato-vcf
Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 0:23 | |
| neznam šta bi dobili da rafa ostane do kraja sezone,sigurno nebi krenulo drastično na bolje i samo bi psihički padali,i ovako je voda došla do grla,a ako bi se nešto drastično i promjenilo dok je rafa tu,zašto bi ga onda mijenjali na kraju sezone??!
i da,ovo je bila najodvratnija utakmica na svijetu,totalno sranje,talijanski nogomet je u rupčagi velikoj,premierliga,bundesliga i španjolska bbva liga su daleko naprijed,nisam siguran i da se u francuskoj igra lošiji nogomet,bljak
pojedinačno gledano,ima sto problema,i pojedinačno gledano rafa možda nije kriv za ozljede,nečiju slabiju formu ili nešto,ali sveukupno gledano kriv je za to trener,nema stvari pod kontrolom,moramo nešto učiniti,kad dođu problemi u nekoj ekipi uvijek je lakše promjenit jednog čovjeka nego cijelu ekipu,iako je to u ovom slučaju opravdano |
| | | Perfect
Posts : 602 Join date : 2010-04-26 Age : 38 Location : Zagreb Najdraži igrač : Chino
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 0:31 | |
| - mato-vcf wrote:
- neznam šta bi dobili da rafa ostane do kraja sezone,sigurno nebi krenulo drastično na bolje i samo bi psihički padali,i ovako je voda došla do grla,a ako bi se nešto drastično i promjenilo dok je rafa tu,zašto bi ga onda mijenjali na kraju sezone??!
i da,ovo je bila najodvratnija utakmica na svijetu,totalno sranje,talijanski nogomet je u rupčagi velikoj,premierliga,bundesliga i španjolska bbva liga su daleko naprijed,nisam siguran i da se u francuskoj igra lošiji nogomet,bljak
pojedinačno gledano,ima sto problema,i pojedinačno gledano rafa možda nije kriv za ozljede,nečiju slabiju formu ili nešto,ali sveukupno gledano kriv je za to trener,nema stvari pod kontrolom,moramo nešto učiniti,kad dođu problemi u nekoj ekipi uvijek je lakše promjenit jednog čovjeka nego cijelu ekipu,iako je to u ovom slučaju opravdano slažem se. još bi dodao da se rafa očito nije adaptirao na talijanski nogomet, ili u prijevodu, nije znao što ga čeka. riba smrdi od glave, prema tome... |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 8:46 | |
| - bubba zanetti wrote:
- A i ovaj Chivu je posebna priča.Najmoćnije mi je kad on ide izvodit slobodni udarac.Nikad čovjek još nije pogodio okvir gola,a stalno forsira...ROFL
Šta ti briješ?! - silent wrote:
- Boli boli, poraz od Milana doma, ode onaj nas rekord u bajke.. zalosno, ne sjecam se dana kada smo izgedali ovako lose, jest da smo zavrsavali 5 u lizi ili 4 ali ovak losu igru stvarno ne pamtim
1. Boli, definitivno, i to onak pošteno... 2. Jebeš rekord. 3. Auuuu, pamtim ja i jako lošije partije od ove, samo šta sam ih stavio u pretinac zaborava, ali sad isplivavaju, nažalost... Usudim se reći da ih je bilo čak i sa Mourinhom - samo šta smo onda pobjeđivali, ovako ili onako, hehe... - Srna wrote:
- Ah, napokon će bit zanimljiva Serie A, sad ćemo se kuhat svako kolo.. Ali bojim se da ne bude na kraju borba za europu, a ne za prvo mjesto
Ako treba bit, jebiga, bit će... Patio sam nekad, mogu ponovo, nije me strah... Ali još je daleko za baš toliki pesimizam... - Mako wrote:
- benitez je za to kriv...uvijek je trener kriv ako igrači nemaju motivacije...
Kao dugogodišnji profesionalni prvoligaški sportaš, bivši reprezentativac, mogu decidirano tvrditi da nisi u pravu. Imao sam na klupi veličine kao Spahiju ili Jelovca, a imao sam i totalne debile wannabe trenere, pa sam svejedno bio motiviran samo kad sam ja htio! Dapače, sa lošijim trenerom se dodatno i motiviraš jer si željan dokazivanja, željan ispravljanja krivih drina i sl... U suprotnom bi već pričali o bojkotu, a toga ipak mislim da nema na tim nivoima... Anyway, da ne ispadne da opet kamufliram probleme: Situacija je loša. Jako. Nisam za smjenu trenera jer kad se sjetim devedesetih i kako smo smjenjivali trenere kao na traci, a rezultati svejedno nisu stizali, riga mi se... Gazda je nadrkan i Benitez će svoju porciju dobiti da ga jebeš - nadam se da će biti dovoljno za trzaj... Moje je mišljenje da pretjerani pesimizam ne vodi nikuda, bez obzira kolko ovog trenutka bio opravdan. Treba dignut glavu i ne predavati se: minus 6 nije kraj svijeta, prvenstvo je još dugo. Drugi krug LP je na dohvat ruke. Baš sada se treba stisnut uz ekipu i pomoći u vračanju na pobjedničke staze. Činjenica je da je voda u ušima, a to je faking sičuejšn za svakog. A kad tome pridodamo te učestale ozljede - jao! Glave gore, prvaci smo Italije i Evrope! Ja tu činjenicu još uvijek slavim. Ni najmanje još nije izblijedila. Jebiga, bilo bi lijepo zauvijek pobjeđivati, ali svi smo potajno bili svjesni da to neće trajati zauvijek. Sad se treba izvući dostojanstveno iz govana. U jebote, al sam se raspisao... Za kraj jedno pitanje (mada već pretpostavljam odgovore): Šta da je na klupi ostao Mourinho, a da su rezultati bili identični? SIAMO SEMPRE CON VOI NON VI LASCEREMO MAI! _________________ Anger can be power if we know that we can use it
Last edited by leopnd on 15.11.10 9:33; edited 1 time in total |
| | | zinc&zanga
Posts : 1602 Join date : 2010-04-28 Age : 45 Location : zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 9:11 | |
| rekao bi: -gazda prodaj cijelu momcad
a ovaku cu reci: -gazda mjenjaj trenera i dovedi neko zvuco ime, moze i dva |
| | | getz15
Posts : 3097 Join date : 2010-04-25 Age : 34 Location : Zagreb Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 9:22 | |
| joj,onaj gattuso je trebo dobit 3 crvena ,kakav idiot loš ovo izgleda momci,jako smo loše posloženi na terenu,trenerea ili igrački kadar,po meni svejedno,nešto treba pod hitno mijenjati |
| | | matrix
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 9:53 | |
| Razočaran sam, loše.. _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 10:00 | |
| 1. Fakat se ne sjećam kada smo gledao tako loš derbi i kada smo izgubili od lošije ekipe Milana od ove jučer... 2. Rafa može biti kriv za ove neuspjehe isto kao što je kriv Gazda što nije dodatno pojačao momčad...za mene totalni bullshit i dalje tvrdim da bi bilo pogubno mijenjati trenera u ovoj fazi sezone... tko osim Spalletija bi došao na našu klupu usred sezone, a da taj isti nije loše krenuo na nekoj drugoj klupi i prijeti mu pedala 3. Cijela strategija Uprave je zadnjih godina bila fascinantna (scouting, kupovina igrača, trenerski kadar), tako da su mali padovi potpuno razumljivi i tolerantni (barem bi trebali biti)... 4. Motivacija nakon trenera tipa Mourinha ili nekoliko desetljeća prije za vrijeme Herrere ne može biti ista... Benitez ili Mancini su prema tim likovima mlakonje i imaju svoje metode motivacije igrača... Benitez nije Mourinho i pun mi je k.... usporedbi s nekim tko je kod nas povijest...Mourinhu ću biti vječno zahvalan, ali koga nema bez njega se može i mora... 5. Zato glavu gore, za svaku promjenu treba vremena, nećemo biti jaki kao prošle godine no to ne znači da trebamo provesti revoluciju u klubu...nek se i Milan malo veseli, nisu dugo, a i neće još dugo... Sada treba dati podršku igračima i klubu jer već dugo nismo bili u ovakvoj situaciji... [You must be registered and logged in to see this link.] |
| | | interboy
Posts : 1828 Join date : 2010-05-16 Age : 35 Location : čapljina Najdraži igrač : MM23, Brozović
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 10:43 | |
| eee 6 bodova nije neki zaostatak znajuci da i milan nije nestoo, kiksati ce jos dosta puta štoviše očaji su , dok lazio roma i juve nemaju kadar da nastave kontinuitet dobrih igara znači voditi ce se bitka između nas i bilanovaca to se vrlo brzo moze stići netreba bas puno paničariti a što se tiče beniteza nemože svaku utakmicu mjenjati taktiku jer treba vremena da se uigra jedna taktika ane svaku utakmicu druga , potom forsiranje cordobe na beka i sto prije treba vratiti formaciju na 4 3 3 jer smo tada najbolji i kao sto sam vec rekao kod mene je istrošio kredit i nužna su nam 2 - 3 pojačanja al prava ne neke arbeloe tkz njegovi miljenici |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 11:39 | |
| Sinoc sam sjedio u kaficu oko 20:45, isao sam na pivu sa najboljim frendom... nazvao me stari koji btw. navija za Milan... pitao me kakva je prognoza a ja odgovaram da Inter dobiva hendikepom, ali i dok sam to govorio bilo mi je jasno da od toga nema nista... u kaficu je na tv-u bio upaljen teletekst, i vec u 10. minuti zasvijetli da je Milan poveo, i brat javlja da je Ibra zabio, jer sam mu rekao da mi javlja svaku promjenu... bio sam stvarno dobro raspolozen cijeli dan ali od tog trenutka sam cijelu vecer samo buljio negdje u prazno i cekao da zasvijetli da je inter bar izjednacio i da brat javi nesto... ali mobitel nije zazvonio, a rezultat se na teletekstu nije promijenio... da sam ja bilo sta mogao sinoc napraviti da promijenim rezultat na onom teletekstu promijenio bih ga... ja ga promijenit nisam mogao, ali gazda moze, ne onaj od jucer nego one ubuduce... dosta je skrivanja problema i bacanja pod tepih, jer nestat ce i mjesta pod tepihom a onda se bojim onoga sto bi moglo izaci... vrijeme je za promjenu, jer ovo sto gledam i slusam zadnjih tjedana nisam mogao ocekivat ni u najgorim snovima... europski prvak koji ne moze napravit jednu izglednu priliku za gol u 90 min, od toga 30 sa igracem vise... jadno... a to je, i da mi Bog kaze drugacije, krivica trenera, trenera protiv kojeg sam ja bio od samog pocetka i to nije tajna, samo sto su me na pocetku usutkavali i govorili da trebam dat priliku benitezu. e pa kod mene je kredit potrosio, i uz svu moju dobru volju nemogu mu vise davati prilike kao sto kaze soecc, ovo je bilo ocekivano, samo su se svi bojali priznat, znam da je bilo iluzorno ocekivat ponavljanje prosle sezone, ali nisam ni ocekivao da sa krova europe padnemo u prosjecnost Serie A, sto smo, ako gledate po rezultatima i igri ove sezone ocito docekali ja nemogu vise samo cekat da benitezu padne nesto na glavu i odjednom promijeni nacin razmisljanja i vodenja ekipe, on je za mene los trener, i ne postoji vise nista sto bi on mogao napravit da me razuvjeri. Mislim da je najbolje rjesenje dovodjenje novog trenera, i to po mogucnosti spalletija... ako se nastave i dalje losi rezultati i losa igra onda cemo bar znat da je stvar u igrackom kadru... a bar cemo se rijesit ovog kvazi-trenera |
| | | mato-vcf
Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 15:02 | |
| i ja slično mislim,a što se tiče ovog što kaže interboy- nije stvar u 6 bodova i u tome da će milan kiksat-hoće,nego je stvar u nama,ne možemo pobjediti nikoga! jebo werder oni su sramota,ako smo i pobjedi linekoga to je bilo zbog genijalnosti eto'oa,ništa drugo |
| | | silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 16:56 | |
| Mene ne brine tolko rezultat koliko fizicki nespremni igraci i tolke ozljede..
E pa za to sa sigurnoscu mogu reci da je kriv program treninga.
A ko je za to kriv neka odgovara nije bitno da li je trener ili njegovi pomocnici..
Hbm mtr.. pa nemoze se maicon onako ozljedit ili obi jucer na isti nacin su se ozljedili, drugo su ozljede samuela ili materazzija jucer..
Sta je sa Militom? pa taj nemoze hodat po terenu, ko da po cijele dane shevi zenu pa dode na tekmu tak mi izgleda.. Nemoze mi se izvlacit na to da je umoran, umoran je i Sneijder cak i losu krvnu sliku ima pa trci ko konj..
Sta je sa Pandevom on je isto kilav uopce nema snage lik, pa on cak niti SP nije igro hbmu leda, ne moze niti nesmije biti izgovor igrali su sp igrali su ovo igrali su ono..
Los plan treninga a moguce i sami program treninga kojeg je odredio neko žnj i nek odgoava za to, nis vise to je samo moje misljenje |
| | | beneamata
Posts : 625 Join date : 2010-11-15 Location : šibenik/zagreb Najdraži igrač : Ljubo Miličević
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 17:22 | |
| silent apsolutno si u pravu .........s obzirom na igru, formu takticku i fizicku pripremljenost rezultat odnosno poz na tablici je najmanji problem.....cak tu solidno i stojimo jer zadnjih pet utakmica samo jedna pobjeda(remi pob remi remi poraz).
u 12 kola gol razlika 13:7..........to je najveci problem!!vuka nas je Eto prijasnjih utakmica....ostatak ekipe nula.sneijder milito maicon nigdi ih nema a tribali bi bit vodje na terenu..........nemogu nama coutinho i biabiany vodit igru!!napad nan je katastrofa nemozemo stvorit cistu sansu za gol zadnjiih pet utakmica! |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 17:25 | |
| To sto me fascinira, a istina je, bas to da Rafa forsira aj svoj ''napadacki'' stil igre. Sve je u redu s napadom, ali jeste vidjeli kako fura previse na taj sitni vez, kombinatoriku i masivna kratka dodavanja. S ovakvom momcadi prijatelju nemozes.
A mislim brate dodaju se 5 minuti ispred protivnickog sesnaesterca, vracaju loptu malo nazd, amlo naprid. Ma daj, jednostavno mi nemamo takav kadr igraca kao npr. sto ima Barcelona.
To nam usporava igru maksimalno, te ostatak tima nema pojma sto ce dalje s loptom. Tipicni primjer Lucio. Svaka cast rastrcanim i razigranim pojedincima kao sto su Eto'o, Maicon i Sneijder. |
| | | beneamata
Posts : 625 Join date : 2010-11-15 Location : šibenik/zagreb Najdraži igrač : Ljubo Miličević
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 17:34 | |
| nemoj mi nista govorit o tom tzv sitnom vezu........izludjuje me......toliko usko i stisnuto ni barcelona ne igra koja ima igrace za to!kod nas takvu igru eventualno mogu eto i coutinho igrat....nemamo mi takav profil igraca! |
| | | Mako
Posts : 568 Join date : 2010-04-30 Age : 43 Najdraži igrač : R. Baggio, J. Zanetti
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 18:41 | |
| - Mako wrote:
- benitez je za to kriv...uvijek je trener kriv ako igrači nemaju motivacije...
Kao dugogodišnji profesionalni prvoligaški sportaš, bivši reprezentativac, mogu decidirano tvrditi da nisi u pravu. Imao sam na klupi veličine kao Spahiju ili Jelovca, a imao sam i totalne debile wannabe trenere, pa sam svejedno bio motiviran samo kad sam ja htio! Dapače, sa lošijim trenerom se dodatno i motiviraš jer si željan dokazivanja, željan ispravljanja krivih drina i sl... U suprotnom bi već pričali o bojkotu, a toga ipak mislim da nema na tim nivoima... ma slažem se ja s tobom u dosta toga ali opet ako igrač nema motivacije...nek ga stavi na klupu, pa bio to etoo, militto pa čak i kapetan...nije važno...ili ga motiviraj ili ga drži na klupi. Zna se ko je gazda, zato je murinjo zakon...on je najveca zvijezda kad dođe u klub. tako se postavi i tako mora biti. Istina i gazda je kriv jer nije kupio neko ime jer smo morali malo pojačati konkurenciju u ekipi. Milito se nije vidio sinoć ali mislim da nije sve njegova krivica...do ulaska couthinja vezni red nije uspio gurnuti loptu naprijed a milito nije eto da može doci po loptu i povuci je naprijed. Ne bih još beniteza otpustio ali da mu je mali kredit...je...Moramo pojačati vezni red (morali smo još na početku sezone) nekim kreativcem...kupit dobrog napadača, a evo sad i braniča kad je samuel van stroja... ne znam više sam...mislim da je gazdina kesa jedini izlaz...jer kako sad stvari stoje imamo igrače koje su lani doživjeli svoj vrhunac, igrače koje tek dolaze ali još nisu spremni nositi momčad i igrače koji nikad nisu bili za intera...(možda su bili za inter koji je hvatao 4 poziciju za LP). 6 bodova je ništa ali sama igra je užasno loša... |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 19:19 | |
| Užas. Sve ostalo je suvišno |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 20:05 | |
| - Mako wrote:
ma slažem se ja s tobom u dosta toga ali opet ako igrač nema motivacije...nek ga stavi na klupu, pa bio to etoo, militto pa čak i kapetan...nije važno...ili ga motiviraj ili ga drži na klupi. Istina. Ali ko da igra? I kako da znaš unaprijed ko će na tekmi biti motiviran a ko ne? Možda na treningu razara (tj. ja sam siguran da je tako). Anyway, i dalje tvrdim da nije do motivacije - možda tako i izgledaju na terenu, ali nema šanse da fali motivacije. Ni jedan igrač koji igra u takvom klubu ne želi sebi (ni ekipi) priuštiti debakle, loše predstave, šprdnju i sl... Garantirano. - Mako wrote:
- Zna se ko je gazda, zato je murinjo zakon...on je najveca zvijezda kad dođe u klub. tako se postavi i tako mora biti.
Opet istina. Al njega više nema. NEMA. I šta onda? A šta da sutra dođe Spaletti i sve ostane isto ili postane još gore? Onda nekog trećeg u januaru? Pa četvrtog u aprilu? Ko Mamić? Hm, već sam rekao da mi to ne miriše na pozitivu... - Mako wrote:
- Istina i gazda je kriv jer nije kupio neko ime jer smo morali malo pojačati konkurenciju u ekipi.
Moratti je sasvim opravdano odradio mercato. Nakon 15 godina bezglavog trošenja i nakon tripletea imao je pravo stati na loptu i zatvoriti malo kesu. Imajući u vidu i nadolazeći "FAIR PLAY FINANZIARIO". I dalje stojim pri mišljenju da Rafa korektno odrađuje posao u tekućoj situaciji. Najveći problem su ozljede za koje mislim da opet nije on kriv. Mou je to fino istempirao prošle sezone i bolila ga je kita šta će ostaviti nekome u nasljedstvo. Vjerovatno bi bilo isto i sa njime da je ostao. Opet ću krenuti sa svog osobnog primjera: Prošao sam fantastičnih priprema i sa klubom i pogotovo sa repkom, a prošao sam i onih katastrofalnih, amaterskih - pa sam nailazio na ozljede i u jednom i u drugom slučaju... Ili prolazio lišo, a bio totalno loše pripremljen. Faktor sreće je tu veoma bitan, vjerujte... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 20:38 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | mato-vcf
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 20:41 | |
| |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 20:44 | |
| Jok. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) 15.11.10 20:45 | |
| jel je bolt? prvo sam mislio smradoteli al nebi taj imo naš šal _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) | |
| |
| | | | Inter - Milan (14.11.2010. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |