Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) | |
| |
Author | Message |
---|
Aca
Posts : 1671 Join date : 2011-02-14 Age : 34 Location : Slavonski Brod Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 2:03 | |
| Leonardo bježi što dalje da te moje oči ne vide!!! |
| | | Fiksac
Posts : 1174 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : D. Stubica Najdraži igrač : deki
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 8:02 | |
| |
| | | Fiksac
Posts : 1174 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : D. Stubica Najdraži igrač : deki
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 8:29 | |
| - Srna wrote:
- Nisam u mogućnosti napisat izvještaj, nisam stigao pogledat prelomnih 20 minuta utakmice...
[You must be registered and logged in to see this link.]Tekst preuzet sa: Sportnet.hrstavio da ne bude prazno. |
| | | soecc
Posts : 12003 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 10:05 | |
| Slažem se uglavnom sa svime, samo mi nije jasno to šikaniranje Sneijdera. Ono malo šta sam stigao jučer pogledat (2. pol), jedini on je unosio neku živost u sredini. On nam je jedini igrač sa idejom, (sjetite se gdje smo bili prije njega što se toga tiče) a sigurno ne igra ništa slabije od ostalih. Meni Maicon nije jasan. Niti jedan centaršut, niti jedan prodor, samo se zabijao u Šalkeovce. A i Milito izgleda kao da je došao iz druge lige.
Jbga, ajmo prodat Sneijdera, pa ćemo opet igrat sa 5 zadnjih veznih i cijeli svijet će nam govorit da nam treba trequartista. Naravno, ako se njemu neda, bolje neka ode, kao uostalom i svaki drugi. I mislim da ne treba baš kompletan remont, jer nismo baš čista kanta. Samo da smo dobili milana (da je priznat gol Motti), ipak bismo bili prvi. Po meni, par novih jakih igrača za osvježenje, par mladih gurat i OBAVEZNO novi trener.
_________________ Non mollare mai!!!
|
| | | leopnd Admin
Posts : 52277 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 10:53 | |
| Maicon je meni igrao puno bolje od drugih. Bar se zalagao, trčao, nervirao, ubijao... Sneijder pedala - Coutinho i Crisetig in! _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 10:58 | |
| Sneijder je kriminalan cijelu sezonu i to što je prošle godine igrao briljantno ništa ne znači...ali nije on jedini loš, loši su svi nositelji igre prošle sezone...klince u prvu momčad i barem ćemo gledati izgaranje na terenu, reza će doći sama po sebi...
Ne znam, strašno sam razočaran raspletom ove sezone (pogotovo Scudetto), tak da nemam volje niš ni pisat.... |
| | | leopnd Admin
Posts : 52277 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 11:02 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | dsholle
Posts : 270 Join date : 2010-04-28 Age : 50 Location : Osijek
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 11:31 | |
| joj ovo je strašno : ) , Mou sa Realom i mi bez njega 8 WON 4 2 DRAW 1 0 LOST 5 24 GOALS SCORED 18 3 GOALS CONCEDED 21 |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 11:46 | |
| | | getz15
Posts : 3097 Join date : 2010-04-25 Age : 34 Location : Zagreb Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 14:07 | |
| Leo otkaz...i treneru i adminu! |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 14:18 | |
| Ma glave gore, imamo još puno posla... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Aca
Posts : 1671 Join date : 2011-02-14 Age : 34 Location : Slavonski Brod Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 14:57 | |
| Kako bi naši rukometaši rekli sad moramo skupit glave! |
| | | tuta
Posts : 496 Join date : 2010-04-27 Age : 49 Location : Pula-Zagreb Najdraži igrač : Luigi Sartor
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 15:17 | |
| Vidim ja da je ovdje puno ljudi evoluiralo u svojim mišljenjima od kraja prošle godine. Pa i Leo sada kuži zašto smo pljuvali Rafu i tražili brz odlazak i zašto neke navodne veličine ipak nisu ono što smo htjeli da budu.
A sada ću puknuti kontru, više zato da opet potaknem na drugačije razmišljanje i da ne budemo stoka koja mora misliti isto. Mada mislim da je puno frustracija koje sada izbacujete van ovdje na forumu rezultat vaših nekritičkih predviđanja, o čemu sam već više puta govorio. Mislim na stalno ponavljanje onih tvrdnji: "razbićemo ih", "šetnja", "car ovaj, onaj...", "najbolji ovaj onaj...", itd, itd. Naravno da je onda razočarenje veće jer su vam i nadanja bila veća...
Dakle, da se Leonardu trebamo lijepo zahvaliti, to se slažem. Naravno, na kraju sezone jer je ionako sve izgubljeno. Da nije opravdao očekivanja, slažem se. Slažem se i da je očajno loš taktičar, i da stvar bude gora - ne uči na greškama. Sve u svemu - pedala. Ipak, ne treba biti prestrog i otići u drugu krajnost. Činjenica je da je svoj posao obavljao sa srcem (uvijek ću ponoviti: za razliku od Rafe), činjenica je da je uspio momčad podići i psihološki i igrački u valjda najgorem trenutku u zadnjih desetak godina, a činjenica je i da od njegovog dolaska u Serie A Inter ima najviše osvojenih bodova (vjerovali ili ne!!!). Katastrofalan je u ključnim utakmicama, ali je ipak dobio u Minhenu. Prema tome, iako je zaslužio odlazak jer Inter zaslužuje najbolje, protiv sam toga da ga se sada slika samo u crnim bojama. Objektivno...
Drugo, rasprodaja svega i svačega... Činjenica je da jedan igrač vrijedi onoliko koliko je najviše uspio pokazati, a ne onoliko koliko je najmanje uspio pokazati. Ako znamo da je više manje riječ o igračima koji su prošle godine osvojili LP, zaključak mora biti da je riječ o kvaliteti dovoljnoj za Inter. Naravno, ti igrači ove godine ne prikazuju taj svoj maksimum. Dijelom zbog trenera (nitko me ne može razuvjeriti u to da je za sve ovo krivo Rafino angažiranje, čak bih bio spreman tvrditi da je Leo bio od početka sezone da bi vjerojatno osvojili scudetto), dijelom zbog spleta nesretnih okolnosti (nevjerojatan broj ozljeda). Ozljede su nas unakazile. U drugom dijelu sezone smo to dijelom uspjeli sanirati, ali ne i obranu. Kad tome dodamo idiotarije tipa Chivu, nije uopće čudno da imamo katastrofalno velik broj primljenih golova. A kada je obrana u klincu, svi naprijed gube samopouzdanje. Mislim da je u tome kvaka za tako loše predstave Chucua, Dekija, Sneijdera, Zanettija, Motte. Usprkos svemu, u Serie A imamo najbolji napad, a dobar je i u LP. Što hoću reći? Pa to da iako imamo igrača za otpis (konstantno loši Pandev, Maicon kojemu se očito ne igra, po meni i Chivu koji se ne zna kontrolirati jer nije baš svaki crveni nezaslužen...) i iako treba početi razmišljati o nekim zamjenama (Capitano, Deki...) - nikako se ne slažem da pod dojmom trenutnog raspada sistema zbog dvije utakmice u kojima smo izgubili dva trofeja - sada rasprodajemo sve i svakoga i uzimamo sve i svakoga. Ključ je u treneru. Ako gazda nađe dobrog motivatora i taktičara (Leonardo nije bio ovo drugo, a Rafa ni jedno ni drugo), ovi načelno dobri igrači će igrati jako dobar nogomet. Ne moraju opet osvojiti LP, ali objektivno gledajući liga bi tada trebala biti naša. Par imena van, par unutra (neke od njih već imamo), par laganini početi štediti za mirovinu, ali bez rasturanja sistema jer mislim da je na igrače najviše utjecao psihološki moment (loš trener u prvom dijelu sezone, loša taktika u drugom i nepostojanje pozadine cijele sezone). Drugim riječima, stvar bi se mogla rekuperirati i s manjim promjenama.
Eto, moj stav... |
| | | soecc
Posts : 12003 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 15:29 | |
| Bravo tuta. Slično sam i ja rekao prije. - soecc wrote:
- I mislim da ne treba baš kompletan remont, jer nismo baš čista kanta. Samo da smo dobili milana (da je priznat gol Motti), ipak bismo bili prvi. Po meni, par novih jakih igrača za osvježenje, par mladih gurat i OBAVEZNO novi trener.
Još bi na tvoj post dodao da je i sam odlazak Mourinha (bez obzira ko je došao poslije) dosta negativno utjecao na igrače. I ja sam nakon ovih par tekmi skroz popljuvao Leonarda, ali moram se složit sa ovim šta si napisao: Ne treba ga gledat samo u crnim bojama. _________________ Non mollare mai!!!
|
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 15:38 | |
| Ma naravno Tule da pikiramo na manje izmjene. Ako odemo u kompletan remont, ćao pipi... Mislio sam, što se tiče mog posta, da se kužilo da je bio karikiran. Leonarda se ne gleda samo crnim bojama, bar ja. Svaka mu čast na "pokušanom", ali činjenica je da je on daleko od pojma TRENERA. Kao što si sam rekao: ne uči na greškama. A to je po meni nedopustivo. Ostaviti par starosjedioca da budu mentori maldjima (ali te mladje treba ubaciti pod mus!!!) i dovesti nekoliko ciljanih pojačanja... Ne treba raditi revoluciju. Ali ako dodje ponuda za jednog Maicona, Sneijdera pa čak i Julia Cesara (od strane UTD-a), smatram da ih ozbiljno treba uzet u obzir, pogotovo ako ti igrači pokažu i najmanju želju za promjenom sredine... Viviano jedva čeka obući crnoplavi dres i realno je za očekivatio da će upravo on biti sljedeći no.1 taljanske repke. Coutinho treba igrati. Ja vjerujem da ako ga se gurne u vatru neće kiksati. A i ako kiksa, garant će se dovesti nekog od svih tih fantazista kojih se spominju... Vraća se Santon... Yuta ćemo otkupiti... Mirna Bosna. I još bi nešto htio dodati: Schalke - Inter 7:3 Šampioni, svejedno Vam hvala!_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Fiksac
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 15:39 | |
| - tuta wrote:
- A kada je obrana u klincu, svi naprijed gube samopouzdanje. Mislim da je u tome kvaka za tako loše predstave Chucua, Dekija, Sneijdera, Zanettija, Motte.
veko je jednom napisao i dobro sam to zapamtio: napad zabija golove, a obrana donosi trofeje! ovaj txt od tude bez problema može ić u KOLUMNU na sajt ! ! ! piknuti neki naslov, staviti koju fotku i to je to! |
| | | Srna
Posts : 8498 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 16:18 | |
| Mislim da je prodavanje Cesara ravno ludilu. Maicon - da, Sneijder isto tako, ali nikako Julione.. |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 16:47 | |
| - Srna wrote:
- Mislim da je prodavanje Cesara ravno ludilu. Maicon - da, Sneijder isto tako, ali nikako Julione..
- Quote :
- smatram da ih ozbiljno treba uzet u obzir, pogotovo ako ti igrači pokažu i najmanju želju za promjenom sredine...
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 16:49 | |
| Ne slažem se s tim šta pišete da je obrana najviše kriva. Po meni je najveći problem vezni red u kojem stalno igraju 3 defanzivca od kojih eventualno jedan stvarno igra, a dvojica se redovito šlepaju. Obrana donosi naslove, da, ali obrana poočinje od napada. Uostalom, to se jasno vidjelo prošle sezone kad su Eto'o i Pandev radili strašan posao.
Vidim da se Ranocchiu krivi za prvi gol, al pogledajte akciju... Prvo Motta gubi loptu. Ranocchia mora zatvarat da igrač ne krene sam prema golu. Deki je najbliži Schalkeovom igraču, al ne samo da se šeta i ne ide agresivno na njega, nego i ostavlja golemi prostor Juradu iza leđa. Zanetti vidi da Jurado utrčava, ali se i on šeta kraj njega. Jurado gura loptu, Raul i lopta idu desno, Lucio, koji je cijelo vrijeme ispred Raula odlazi lijevo čuvat duhove. Ne može obrana biti kriva kad stalo igraju 2 na 2 ili 4 na 4. Kriv je vezni red i napad jer ne sudjeluje u defenzivi.
Kad se o promjenama na ljeto govori.... One bi trebale biti radikalne, ali pod tim nikako ne mislim da bi sve igrače trebali ili prodat ili poslat u penziju.
Sto puta smo ustanovili - naših idealnih 11 je su po prosjeku najstarija momčad u Europi. Stanković je u jednom dijelu sezone bio naš najbolji igrač, ali činjenica je da on ne može zadržati formu duže vremena. Godine su tu, to se vidi. Zašto Deki ne bi bio na klupi, zamjena za Obija recimo. I u toj ulozi mogao bi dati ogroman doprinos. Ne mora igrati 50 utakmica, ali Deki može bez problema odigrat 15-20 utakmica na najvišoj razini, potpuno spreman, i takav je izuzetno koristan ekipi. Zašto ne bi u prvoj ekipi igrali Santon, Ranocchia, Nagatomo, Obi, Pazzini, Coutinho, a da im zamjene budu Zanetti, Samuel, Chivu, Deki i Milito?
Julio, Lucio, Cambiasso, Sneijder i Eto'o bi trebali činiti kičmu ekipe i njih ne bi prodavao ni pod razno. Uz njih bi trebali igrat Pazzini, Ranocchia i Nagatomo, koji su već spremni za prvu momčad. Santon, Obi i Coutinho sigurno još nisu spremni da budu nositelji igre, ali su pokazali najviše potencijala i treba ih gurnut u udarnu momčad i pustit da stasaju uz dokazane klase. Treba počet i malo radit planski. Šta smo već pisali, kad Cambiasso ne igra stavljat Marigu, koji bi ga za par godina trebao nasljedit, a ne Kharju i sl.
Na ljeto bi želio Villas Boasa i Cavanija definitivno, po mogućnosti jednog veznjaka tipa Montolivo, Modrić, Sahin i to je to. Treba dati priliku i klincima iz primavere dok ih ima tko zamjenit, zašto ne probat Benedettija uz Lucija ili Samuela da se vidi ima li potencijala. Nisam za dovođenje 5-6 igrača koje ćemo onda morat forsirat jer su skupi. Trenutno imamo momčad koja, uz dva pojačanja, može odigrat odlično sljedeću sezonu. Onda za godinu dana dovedemo još jednog stopera npr., ako ovi klinci ne ispune zahtjeve koji su stavljeni pred njih... Tako bi to trebalo radit, a ne sad odjednom ići mijenjat cijelu ekipu i očekivat da će se svi savršeno uklopit. |
| | | Srna
Posts : 8498 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 17:00 | |
| A u tom slučaju bi mogli prodat i Capitana... |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 17:56 | |
| | | mato-vcf
Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 23:40 | |
| ja bi samo rekao,barem što se mene tiče,vjerujem još nekih..da kad napišemo nešto tipa: "šetnja","zgazit ćemo ih","prelako" i sl.stvari da ne mislimo stvarno tako da ćemo nekog 10-0 dobit nego se na taj način nabrijavamo i zajebavamo,ne ide mi u glavu da to nekome stalno smeta?! ne mislim sad smeta kao da se uvrijedi,nego i u smislu da misli da smo nerealni i to |
| | | interboy
Posts : 1828 Join date : 2010-05-16 Age : 35 Location : čapljina Najdraži igrač : MM23, Brozović
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 14.04.11 23:59 | |
| po mome mišljenu između cambiassa motte i dekia samo jedan od njih troice bi trebao igrat u prvih jer nitko u današnjem nogometu neigra sa dva i vise defanzivnih u prvih 11!!! |
| | | Aca
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 15.04.11 1:08 | |
| Tako je previše defanzivaca imamo u prvih 11. Što se tiče prodaja mislim da Julia nikako ne bi trebali prodavati, Maicona bi se moglo ali uz neku solidnu ponudu (ukoliko je to u ovom trenutku uopće moguće), a po meni Sneijdera nikako ne bi smjeli prodavati jer takav tip igrača nam treba. Vi koji mislite da trebamo prodati Sneijdera, koga onda vidite na njegovom mjestu u prvih 11 na mjestu polušpice? |
| | | Cato
Posts : 443 Join date : 2011-03-11 Najdraži igrač : Zanetti, Recoba
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) 15.04.11 3:08 | |
| kao što kaže johan - "kriv je vezni red i napad jer ne sudjeluje u defenzivi."
to je evidentno, jer smo praktički s istom postavom kod podivljale barcelone na camp nou prošle sezone primili samo jedan gol - očito je dosta u pristupu i motivaciji, a i neki igrači su u odnosu na prošlu sezonu jednostavno potrošeni..
maiconu bi možda bilo najbolje da je otišao s mourinhom, živo me zanima kako bi s ovakvim igrama izborio prvih 11 - iako bi možda tamo imao veću motivaciju..?
3 defanzivca u vezi su totalni promašaj.. prodaja muntarija i dovođenje kharje? i na takvim nelogičnostima smo izgubili puno..
mislim da bi se stvarno na transfer listi trebali nać maicon i pandev.. kupit pametnog stopera, bacit u prvi plan mladog ofenzivnog veznog, i pojačat napad, obzirom na jako slabu igru koju pokazuju milito i pandev.. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) | |
| |
| | | | Schalke 04 - Inter (13.04.2011. 20:45) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|