Inter Croatia Crew - Forum
---
Marko Arnautović - Page 13 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Marko Arnautović - Page 13 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Marko Arnautović

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AuthorMessage
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

Marko Arnautović - Page 13 Empty
PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime16.08.24 12:51

Izgorit će i teren! 😂

Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime16.08.24 13:40

Curva6Nord9 wrote:
Uglavnom ako se u jednom trenutku skupa na terenu nađu arnautovic i correa mislim da Ce izgorit forum 😁

I nasi zivci
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime25.08.24 9:38

Markan naš, odlična rola protiv Leccea sinoć.
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
inter1908

inter1908

Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime31.08.24 11:00

Protiv Leccea mi izgledao lakši i brži nego prošle sezone, sinoć opet tromiji. Zavarao me, biti će ok za 4 napadača. Vidi se koliko mu sve znaći kad ga vidiš kako slavi golove. Ogroman utjecaj na stanje u svlačionici, svi koji su se bavili ekipnim sportom imalo ozbiljno znaju kako je takav igrač neprocjenjiv.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime31.08.24 11:10

Tako je. Dodatno, altruizam koji je jučer pokazao kad je pokušao Taremija uvesti s loptom u gol ima jako malo igrača. Općenito je debilno to hejtanje bez pokriča, ali kao što kažeš, ko kuži kuži, ko ne kuži, jebat ga...

Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime31.08.24 12:15

Normalan napadac bi jucer trpno par golova, on u mat pozicijama ide na dodavanje jer se boji puknut, ja si ga nama ako se neko od trojice ozljedi na dulje vrijeme i on bude imao veću minutažu, ovak za uc zadnjih 15min u riješenoj tekmi je ok
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime31.08.24 22:23

Nemam ja ništa protiv njega, krivi su oni što su ga doveli. Stećom pa im je to jedina greška. Al fakat gdje im je pamet bila dat 10 milja za njega, ajd što nije Benzema kalibar pa da 34-godipnjaka toliko plaćaš nego smo mogli i Bolognu ucijenit da nam ga džabe daju jer ga je Motta bio prekrižio isto kao što je sad Chiesu i zato ga je Liverpool dobio za samo 13 mil. bagatele. Nije mi njegov transfer bio nimalo Marotovski, kao da je bila kompenzacija za nešto od ranije ili neko pranje para. Talijani su to, sve je moguće
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime09.09.24 14:02

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 8:15

Tko god pljuje sinoćnju partiju Arnautovića radi to bez minimalnog argumenta. Prvi sam kad se ozbiljno raspravlja za kritiku i kenjanje, ali kad igra dobro uzaludno je pucati pizdarije koje nemaju veze s realnošću.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Curva6Nord9

Curva6Nord9

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 8:19

Sve stoji, al on da je dobra opcija za klub naseg renomea, to svakako nije..
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 8:24

Da se moglo bolje vjerojatno bi neko drugi bio na njegovom mjestu, a i Corree... Ovako imamo njega i gnjusno mi je učestalo pljuvanje umjesto podrške. Dok nosi naš dres imat će moju podršku. Tim više šta se za razliku od Corree on trga kolko god to nekom bilo teško priznat.

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 8:59

Raspala panjina, jučer zabio tapin koji je skoro pa nemoguce fulat, sve normalne šanse je naravno promašio, svaku polukontru je naravno uštopao, sve to bi ti šta on radi mogao radit bilo koji igrač iz primavere za 10 puta manju plaću. Uhljeb i govnar, ibra wannabe, slavit cu dan kad odjebe iz kluba

Leo zaboravio si predstavu protiv Leccea kad smo uzivo oboje ga gledali, ja nisam lošijeg igrača u životu gledao uživo a sjecam se da si u sličnim crticama i ti komentirao, a svakakvih sranja sam se nagledao u našem HNLu prve i druge lige
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 10:04

Pa upravo to i pišem, kad treba kritizirat i ja ću kritizirat, jučer je bio odličan, to sam vidio ja, to su vidili svi iole kvalitetni novinari koji su ostali u Italiji. Voli klub i to ne krije više nego mnogi "veći" igrači. Meni je to amen.

p.s.
Zašto se ne pljuje Augusto za onaj zicer? Jebote, nema ko se ne ispromašuje, ako je to razlog za vrijeđanje, so be it...

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 10:27

Augusto je bek, puno manje cu zamjerit njemu fulan zicer nego nekom ko igra špicu.. Kao što neću zamjerit arnautovicu loš centaršut

Veću bi ljubav prema klubu pokazao da nije odbijao transfer i da je otišao da na njegovo mjesto dođe kvalitetan igrač, al dobro.. Ekipa ga voli, vidim da i na tekmama dosta nose njegove dresove, jedino logicno objašnjenje mi je uspomena na 2010tu..

Kaj se ocjena tiče, nije mi to tolko relevantno, jučer recimo je na vecini stranica Chala MOTM pokraj Taremija, to mi je dovoljan pokazatelj da su nerealni i da ne uzimam za ozbiljno. A i Arnu su rekli da je odigrao prosječnu utakmicu koju je upotpunio golom, što je kod napadača uzasno, realno možeš odigrat katastrofa, zabijes tapin i ispadnes dobar, al to je vec prožvakana tema
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime02.10.24 13:36

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime04.10.24 18:28

Majstor nastavlja u istom ritmu, odigrao pol tekme i opet se ozlijedio, i bolje jel da ga ne gledamo kak uzima mjesto boljima
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime13.10.24 21:54

Trpa Markan na svim frontovima 💪
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime15.10.24 13:05

Bang! Bang!

Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime15.10.24 14:10

De prenesi malo te magije i u našem dresu
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime24.10.24 19:16

Klosar bezobrazni

Na stranu kaj je fulao, ni prvi ni zadnji, onak izvedeni penali se ni ne zaslužuju zabit, svako od nas s foruma može doci puknut ko debil po podu mlitavo da ide mrvu u stranu

I još uzme penal Taremiju koji je vrhunski izvođač za razliku od njega
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime24.10.24 20:07

Ja isto ne znam što bih rekao, valjda će dok je svijeta i vijeka uvijek biti 1-2 kilavca u prvih 11 Intera koji će svima kidati živce i mamiti klasične raznolike komentare tipa: Nek crkne / Pa valjda trener zna, on je s njima svaki dan na treningu.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Marko Arnautović   Marko Arnautović - Page 13 I_icon_minitime

Back to top Go down

Marko Arnautović

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13