|
|
Author | Message |
---|
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 15.11.13 10:59 | |
| Ja recen trenerka... Ili eventualno tuta...
Anyway, to je poslje treninga, nije bilo nikakvo sluzbeno slikanje vec onako usput i Čobi bio u trenerci a Pupi onako kako se presvuko nakon tusiranja...
Vratimo se bitnijim temama: danas je izvanredna skupstina, Moratti ce postati pocasni predsjednik, ono reda radi, i nece biti ni u upravnom odboru iz razloga sto ne zeli da se njega proziva za tudje odluke. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 15.11.13 11:29 | |
| Pa u Istri se i kaže trenerka. Baš sam htio napisat da je Zanetti obučen kao poslije treninga. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 15.11.13 12:30 | |
| SLUŽBENO: ERICK THOHIR JE NOVI PREDSJEDNIK INTERA! _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 15.11.13 14:11 | |
| Danas je velik dan za naš klub, obećanja novih vlasnika su velika, kao i očekivanja nas navijača, ali, nekako mi je sve to neuvjerljivo, imam neki grč u želucu i strah da je ovo početak još crnijih dana, ovi indonežani mi ne ulijevaju ama baš nikakvo povjerenje, iskreno se nadam da sam u krivu. |
|
| |
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 16.11.13 13:43 | |
| mislim da grijesis, svjez kapital je spas za inter u ova vremena.. |
|
| |
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.11.13 9:02 | |
| - leopnd wrote:
- Anyway, to je poslje treninga, nije bilo nikakvo sluzbeno slikanje vec onako usput i Čobi bio u trenerci a Pupi onako kako se presvuko nakon tusiranja...
Boli kita Čobija, on se ne tušira |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 03.12.13 7:29 | |
| Jučer je potpisan ugovor o suradnji između Intera i DC Uniteda. Firmu su stavili dopredsjednik Nerazzurra Angelomario Moratti i suvlasnik Uniteda, Jason Levien. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 03.12.13 8:47 | |
| Jedva čekam da Angelomario postane predsjednik i za 40 godina osvoji LP... _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 03.12.13 14:48 | |
| Massimo Moratti je danas izjavio kako ima i dalje pravo dizati ruku tijekom sjednica Uprave te ima mogućnost stavljanja veta na određene stvari, kao što su na primjer, sponzorstva od strane proizvođača oružja, kladionica ili genetski modificirane hrane...
Također je dodao kako će projekt Inter Campus ostat pod vodstvom njegove kćerke i neće imati nikakve veze s novim vlasnicima... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 21.01.14 20:23 | |
| Ako ni ovaj put niko ne bude odgovarao za ovu bruku ja odustajem... [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.14 11:42 | |
| Dakle, danas u Milano stižu Susie Hatadj i Michael Williamson. Prva je desna ruka ET-a, ona koja Thohiru organizira dnevni raspored, dok je drugi onaj kojeg je spominjao jaZey, čovjek koji će biti spona između Jakarte i Milana. Zadržati će se 10tak dana i nakon toga se sredinom februara vratiti za stalno, na najmanje 3 godine. Osim toga, imat će i funkciju financijskog direktora. Nažalost, predviđa se da će radi u paketu s Fassoneom kojeg bi ja šutnuo iz kluba jučer.
Također, šuška se da bi trebao uletiti i novi čovjek na relaciji ekipa-uprava ili točnije teren-kancelarija, nešto slično funkciji koju je svojevremeno imao Lele Oriali. Čovjek koji će sjedit u upravi ali faktički boraviti u Pinetini. Ono što bi na papiru sad trebao raditi Branca, koji će nadam se letiti odmah. Moguće je, na kraju, da i na funkciju odgovornog za komunikacije dođe novi čovjek jer Thohir navodno nije zadovoljan tim segmentom...
Živi bili pa vidjeli... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.14 11:50 | |
| Jebem ti, kad sam vidio podebljano Orialijevo ime ponadao sam se.. |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.14 11:53 | |
| Samo mi nije jasno zasto njega jednostavno ne vrate, jebali ih fasonei majhli brance i picke materine |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 27.01.14 7:15 | |
| Zalosno je da gubavci razjebavaju sustavno klub i dobivaju dodatne kredite, a jedan Oriali se sinoc po n-ti put javno nudi klubu za pomoc... Ali jebes te likove koji vole klub, koji ce nam takvi?! Treba jos pokojeg juventina stavit u upravu. Sta mi u biti sad imamo? Imamo istu upravu ko i prije ali sa novim predsjednikom koji je u Jakarti i koji ocito jos uvijek pojma nema kako funkcionira taljanski nogomet... Mrak. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 27.01.14 13:47 | |
| Postalo je očito da od nas neće biti ništa dok nas ne preuzme neki jak igrač koji se ne boji investirati puno love i koje će otjerati ove debile iz uprave. Znači dok se te 2 stvari ne dese,mi ćemo gubiti od Genoe i remizirati sa posljednjom momčadi lige,ne očekujte ništa drugo. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 10.02.14 10:15 | |
| Za post-Brancu će biti duel Sabatini-Leonardo. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
carevski
Posts : 3403 Join date : 2010-04-28 Age : 32 Location : zagreb Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 10.02.14 16:15 | |
| Ako nemože Oriali onda rađe Leonardo. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 10.02.14 19:35 | |
| Ko mu jebe mater. Puna mi je kapa bivših milanista i juventina... Nadam se da će neko to objasniti Thohiru... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
carevski
Posts : 3403 Join date : 2010-04-28 Age : 32 Location : zagreb Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 11.02.14 18:39 | |
| Leonardo je prešo na našu stranu,zar ne? Pa nebi mu milanisti bezveze pjevali Uomo di merda... |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 11.02.14 19:20 | |
| Nemože smeće postat interist. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 12.02.14 7:42 | |
| - cesar19 wrote:
- Nemože smeće postat interist.
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 20.02.14 10:37 | |
| |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 20.02.14 12:31 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 04.03.14 12:14 | |
| Thohir gleda prema Indiji kao sljedećoj destinaciji za plasiranje branda Inter... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 07.04.14 11:49 | |
| MUFC chief operating officer Michael Bolingbroke is set to join Inter Milan in July - Daily Mail |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Uprava I Sponzori | |
| |
|
| |
|