Inter Croatia Crew - Forum
---
Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Next
AuthorMessage
bezma

bezma

Najdraži igrač : Zanetti

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 Empty
PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 10:48

Vracamo se mi iz Udina i na naplatnim kucicama u Italiji zena otvara prozor da nam naplati cestarinu kad ono unutra punom parom svira Severina i pjesma Moja stikla capitanopalm
ja,Leo i njegov punac odmah zaplesali.

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Back to top Go down
http://www.4ever.com
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 12:09

Prva, naočale i gas! Gas!

Caeruleus

Caeruleus

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 13:13

Gdje dođete do ovih slika, kako su dobre. Sad ću prikopčati komp na televizor, da ih odgledam u HD rezoluciji još jednom.
Sretno svim koji će ići u Milano na proslavu ulaska u Ligu prvaka!
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 14:44

Caeruleus wrote:
Gdje dođete do ovih slika

capitanopalm smiley 2

soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 16:02

leopnd wrote:
Prva, naočale i gas! Gas!

Kažeš, prva, naočale i

???

Admin
Johan

Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 16:06

Očito im je ženska poklonila cd
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.04.12 18:28

Da, Soecc, to mislim...

silent

silent

Najdraži igrač : Inter :D

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 16:47

Ocemo se ovdje organizirati nekako ko sve ide u Split ili cemo sve preko PM-ova?
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 18:21

Tko sve ide?
Back to top Go down
silent

silent

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 18:31

Srna wrote:
Tko sve ide?

Ja idem sa Getzom i njegovim frendom neznamo još kako, navodno su karte rezervirali ali za sjever, ja bi više volio na istok ali nedami se sam gledat tekmu..

Btw getz mogu ti ja dati 80kn za istok i dodaš svoji 80 i idemo na istok..

Jbte na sjeveru cu morat sutit gledat i sjedit necu se smjet veselit kada Inter zabije gol.. malo me strah Sjevera :)
Back to top Go down
19o8

19o8

Najdraži igrač : Kovačić

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 20:14

silent wrote:
Srna wrote:
Tko sve ide?

Ja idem sa Getzom i njegovim frendom neznamo još kako, navodno su karte rezervirali ali za sjever, ja bi više volio na istok ali nedami se sam gledat tekmu..

Jbte na sjeveru cu morat sutit gledat i sjedit necu se smjet veselit kada Inter zabije gol.. malo me strah Sjevera :)

Ajmo se probat organizirat? Ja imam problem zbog posla, trebao bi krenut za Zagreb nakon utakmice.
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 20:32

nažalost mene sjebala ova promjena domaćinstva...trećeg mi je rođendan, a fešta je već zakazana od 1.8. do 5.8. pa mi je sad bed to sve otkazivat..........a jebeni hajduk i zamjenaaaaaaaa,,,,popizdit ću
Back to top Go down
silent

silent

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 20:56

19o8 wrote:
silent wrote:
Srna wrote:
Tko sve ide?

Ajmo se probat organizirat? Ja imam problem zbog posla, trebao bi krenut za Zagreb nakon utakmice.

ja isto idem za zagreb poslije utakmice... ugl u 08:00 moram biti na poslu u Petak :)
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 21:05

Moramo prije tekme onda na neku cugu..
Back to top Go down
silent

silent

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 21:57

Srna wrote:
Moramo prije tekme onda na neku cugu..

to da.. sad neznam ali mislim da cemo rano ujutro krenut vlakom/busom do splita moja predpostavka je da bi oko 13 vec tamo mogli biti, pa bi se mogli skupit i tak u neki birc.. naravno ako se vecina slaže
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 22:04

Ako nabavim karte za jug idem, ako ne ne idem. Čekam frenda da mi javi

haba_89

Najdraži igrač : Julio Cesar, Javier Zanetti

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 23:17

rado bi isao, al nemam kak do karata. ako mozete nabavit koju kartu viska javite mi pa posaljem lovu.
Back to top Go down
getz15

getz15

Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime27.07.12 23:39

19o8 wrote:
silent wrote:
Srna wrote:
Tko sve ide?

normalno,ja isto imam važnih obaveza u petak prijepodne pa smo mislili i krenuti odmah iza tekme,hvatati bus oko ponoći tak da smo u Zg-u oko 5,pol6 ujutro ok 2
Back to top Go down
Caeruleus

Caeruleus

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 0:36

Evo izgleda da će biti organizirano iz Mostara kombijem. 50 KM (200kn) aranžman: sendvič, sok, prijevoz. Ja bih išao pa makar i odmor odgodio, ali nema šanse sam s ovim iz kombija (Šafro i oni), ima da nam se desi belaj u Splitu. Išao bih u civilu rado ali kad bi se skupilo bar 500 do tisuću navijača Intera što mislim da je moguće i da se korteo napravi da nas nitko ne bi napao. Inače nema šanse, koliko god neki mislili da je korteo GLUPOST, a nije to je nešto što ti osigurava sigurnost.
Back to top Go down
Daddy J.

Daddy J.

Najdraži igrač : Marco Materazzi

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 1:11

Ako bi to radili, onda ti garantiram da bi izbili veliki neredi ... jesi vidio samo šta su budale radile po Rigi. A kad bi Torcida još shvatila da niste Talijani nego odavde, tek onda sranje ...

Zato bolje ostavi se tih gluposti ... preporućam da dođeš u civilu, ako već ne želiš onda odi ljepo sa još par ljudi na tribinu zapad i sve super.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 1:14

Ma kud će on doć, pa ne igra Chelsea nego Inter, vidiš da provocira bezveze.

Caeruleus

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 1:32

cesar19 wrote:
Ma kud će on doć, pa ne igra Chelsea nego Inter, vidiš da provocira bezveze.

Meni je Inter poslije Chelseaja drugi klub i valjda imam pravo da navijam za njega, zar ne?

Ako vlada u Splitu mišljenje da će biti možda nereda, onda je bolje i ne dolaziti ili se dobro uciviliti da nas ne primjete. Mada je strah manji kad nas je više.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 1:40

Kako to ako ti je Inter najdražo klub poslije Chelsea prvo išao na juveov forum? Možeš prestat sa retard postovima.

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 2:07

Ako tko ide nek posalje kontakt na pm :) ja cu bit sigurno u splitu pa ako ste za neko pice ili nesto slobodno saljite :D

Ja cu vjerojatno na istok ic.
Back to top Go down
Caeruleus

Caeruleus

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime28.07.12 3:34

cesar19 wrote:
Kako to ako ti je Inter najdražo klub poslije Chelsea prvo išao na juveov forum? Možeš prestat sa retard postovima.

O čemu ti? Meni retardirano to što kažeš da sam ja prije išao na Juventusov forum? Kakve to veze ima i sa čim?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 20 I_icon_minitime

Back to top Go down

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice

View previous topic View next topic Back to top 
Page 20 of 41Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Next