| Vaša Putovanja Na Interove Utakmice | |
|
|
Author | Message |
---|
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 31.08.16 9:37 | |
| Bravo. Još da te rez pomazio... _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 24.12.16 14:04 | |
| - leopnd wrote:
- Ide ko u Udine?
- Curva6Nord9 wrote:
- Huhh... ima tko kakav info o ulaznicama? Trebao sam ic prije 2 sezone, al su ulaznice bile brutalno skupe i zbog tog je i odgodeno putovanje bilo
Kolko to skupe? Mi idemo svake godine... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 24.12.16 15:38 | |
| Pretprosle godine (dobili 1:2 kad je Podolski zabio) su ovi iz Rovinja odustali jer nije bilo dovoljno zainteresiranih zbog skupih ulaznica jer dio tribina na Friuliju je bio zatvoren zbog preuredivanja ako se ne varam. E sad nemoj me uzimat za rijec, al cini mi se da je samo karta za tekmu bila 500 kn |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 24.12.16 16:45 | |
| Mislim da smo te godine Chaos, Bezma i ja platili 35 eura za glavnu tribinu (ostale su bile zatvorene)... I to uzeli karte na stadionu, ne u pretprodaji... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 25.12.16 18:04 | |
| Ja bi isao, jel ide mozda netko iz Zagreba? |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 14.03.17 12:26 | |
| Momci jel ima itko namjeru ici na utakmicu ove sezone? Koliko novaca bi treba pripremit kad bi se odlucio ici? :D
|
|
| |
insajd
Posts : 1141 Join date : 2011-11-19 Age : 30 Location : Imotski Najdraži igrač : Zanetti
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 14.03.17 12:32 | |
| Ja sam bio prosle godine na Inter - Napoli, isao sam preko one grupe Rovigno Nerazzura. Karta i prijevoz od Pule je ispalo 75 eura. Jos tu nadodaj troskove dok dodjes do Pule, iz Imotskog nekih 400kn povratna, ono sto ces potrosit na dan utakmice(pojest, popit) nekih 40ak eura, i jos u putu ako ces negdje kupit nesto ili slicno.Racunaj ako ces na jedan dan ici nekih 200 eura. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.06.17 10:50 | |
| Ovo je cilj za sljedeću sezonu... Pa makar igrali Kujbali i Candreva... Crnoplava ljubav ne bira lijepe ili loše trenutke... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.06.17 11:03 | |
| To, to. Koliko ti je mali već star? Još malo pa se može registrirati na forum _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.06.17 11:22 | |
| 5 godina... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.06.17 11:29 | |
| Jebate, lete godine _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
matrix
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.06.17 20:09 | |
| Mali će odmah dobiti ban od mene _________________ Keep Fighting Schumi
|
|
| |
cesar19
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 30.06.17 8:24 | |
| Kao što crnce odgaja ulica tako nove interiste odgaja forum. Thug life _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 29.07.17 11:20 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 12:37 | |
| Ljudi, da li može pomoć?
Pošto idem sa curom na put po Italiji, predložila mi je da idemo pogledat tekmu Intera. I vidi ti čuda taman u to vrijeme održava se famozna Inter-Milan utakmica. Sad me zanima pošto je dosta karata rasprodano (njihova službena stranica), gdje kupiti, da li na njihovoj stranici kartu i koja mjesta?
Kako sa autom tamo, tj. da li je pametno uopće ulazit sa autom u Milano?
Ako ima netko da je išao sam na utakmice pa da podjeli samnom šta bi bilo najpametnije napraviti. |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 13:25 | |
| Raspitivao sam se i ja malo za utakmicu, planiram otići, ali čuo sam da su najjeftinije ulaznice na trećem prstenu 95€?! Ne znam je li to točna informacija, ako netko zna neka provjeri.. |
|
| |
Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 13:31 | |
| Ja vec odavno imam na piku otici,samo nikad se skontati ove godine neki derbi moram ispostovati. |
|
| |
insajd
Posts : 1141 Join date : 2011-11-19 Age : 30 Location : Imotski Najdraži igrač : Zanetti
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 13:32 | |
| Ja sam isao prosle godine na Inter - Napoli sa onom grupom Inter Rovigno Nerazzura. Nisam znao likove, ko su sta su i slicno, vidio na fb i javio im se. Karta je tad bila 30 eura za navijacki dio, a bio je prijevoz organiziran iz Pule za sto sma platio 40 eura, a o svom aranzmanu sam do Pule dosao. Tu se ukrcaju i Slovenci iz Kopra, Talijani iz Trsta i dalje putem dok se ne napuni bus. Atmosfera i sve je bilo bas super. Vidio sam da organiziraju i odlazak na Inter - Milan takodjer pa pitaj tamo za ulaznicu posto je bilo par ljudi iz Banja Luke koji su svojim autom dosli tamo pred stadion ali su uzeli ulaznicu preko njih. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 13:40 | |
| Chaos ide na tekmu, piknuo je karte za 175 EUR. Slobodna prodaja kreće 12.09. na [You must be registered and logged in to see this link.]Iz iskustva preporučam da imaš najbrži prst odmah u pola noći kad krene prodaja jer će nestat brzinski... Za ostalo, autom možeš do stadiona, nije uopće frka. Moja preporuka je parkirat malo dalje radi odlaska, rađe prošetat do auta nakon tekme i imat koliko toliko prohodne ceste, jer ako si parkiran pored stadiona, sjediš u autu 2 sata bez mrdanja... Budeš li išao javi pa ću ti napisati detaljno kojim putem doći u grad i na koji parking se parkati... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 14:09 | |
| Ja imam u planu ic sa Rovigno Nerazzurima, tj Morisom :D rekao mi je da su karte 50 eura ali valjda oni ko klub dobe jeftinije i u paketu.. To je za treci prsten kak Srna veli. |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 14:16 | |
| Ja sam se jučer čuo s Morisom, on mi je i rekao da su 95€ najjeftinije. Trebale su bit te ispod 50, ali očito ništa. |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 19:38 | |
| Rovigno Nerazzurra popunjeno sve, Fedeli popunjeni...jel imam jos kakvu opciju? Ide mi se na tekmu, al ne mislim sam ic |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 19:38 | |
| Nemoj jebat :(( kakva gamad, fakat previse.. Nije ni da su digici u nekoj lovi, al ocito ce se popunit i sa tom cijenom.. |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 19:59 | |
| Tnx ljudi na odgovorima, ja isto gledao na Inter.it i karte su po 95€. Jako skupo, ali pošto nisam nikad bio ni na stadionu, a kamoli na Inter-Milan bez problema bi iskeširao. Znači Leo sad još nisu u prodaji, tek 12.09.? Nisam kliknuo za kupit, ali vjerovatno je ako tako kažeš. Još jedno pitanje čisto radi puta. Koliko prije da dođem pošto će bit vjerovatno velika gužva u to vrijeme? Sve mi se nekako predobro poklopilo da bi tako nešto propustio |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice 08.09.17 20:29 | |
| Ja (mi) sam bio više puta na derbiju, jebenica je... Inače volim doć puno prije na stadion, da vidim ama baš sve... predlažem bar dva sata prije, pa obavezno popit pivo u Barettu (iako je skupo), malo pogledat štandove, obići Inter Store na stadionu i pomalo na tribine... Zagrijavanje, iščekivanje, vrijeđanje milanista... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice | |
| |
|
| |
| Vaša Putovanja Na Interove Utakmice | |
|