| Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) | |
|
|
Author | Message |
---|
Adrianoforever
Posts : 70 Join date : 2012-08-21 Location : Zvornik Najdraži igrač : Recoba Adriano Ronaldo Vieri Zanetti
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 11:31 | |
| - debeli genijalac wrote:
- Sramota! Jebeno me ne zanima jel žele igrat il ne EL. Nema niko muda jebat mater svima i tjerat ih štapom. Ako nećeš ginut za boje kluba marš da te ne vidim, pa makar to bio i Milito (primjera radi) nitko nije sveta krava i nitko nije iznad Intera. Ne mogu više dres Intera obuć, a da sa svih strana ne čujem podjebavanje. Boli me kita, Inter je život. Ali mi nažalost postajemo prosječna momčad i strah me budućnosti. Ako ove godine ne odemo u LP postat ćemo L'pool. Nećemo više moć dovodit superstarove tipa Ronaldo, Eto'o, (pa i Nosonja)...Strami i dalje vjerujem ali samo ako će uć u svlačionicu izbacit muda na masažni stol i tjerat jednog po jednog da ga ljube po desnom jajetu. Nisamo mi više vrh Europe i dok se to ne shvati i dalje ćemo slavit remije protiv Rubina!
Odlican Post slazem se sa svime sto si rekao kad svate moja i tvoja razmisljanja onda ce biti bolje Prica o pomladjivanju intera je samo laz sinoc Samuel 34 Cambiaso 32 Zaneti 40 Milito tu 33-34 Neka njiha al ne smiju igrat skupa jer su spori da nemogu ni hodat kako treba ...Inter postaje smece od ekipe i toliko o pomladjivanju doveo si neke igrace a oni ti sjede na klupi neki i na tribinama ...Molim boga da nas Siena opuca ....pozdrav |
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 12:11 | |
| Nemojte pretjerivati,ima tu i pozitivnih strana: igranje Coutinha i Livaje,forma Ranocchie. Protiv Siene i ostalih sljedećih protivnika doći će sve na svoje s Cassanom,Sneijderom i Rickyem nadam se od prve minute. |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 12:18 | |
| Živcirate se zbog jednog totalno glupog i nevažnog natjecanja...pravu formu i snagu ovog Intera ove sezone moći ćemo jedino vagati kroz nastupe u Serie A... |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 13:25 | |
| - Caeruleus wrote:
- Sinoć sam gledao čitavu utakmicu i moram teška srca priznati da je Inter potonuo u sivilo i prosječnost. Jedine istinske klase od igrača u klubu su Coutinho i Sneijder, pa tek iza njih Alvarez i Guarin. Sve je ostalo je živi prosjek i ispod prosjeka. Ne računam tu ove starohane, ne može se više njih zvati klasama zbog godinama na leđima koje nose. Jednostavno Interu fale klase od igrača, i da je Mourinho sad u klubu ne bi bilo ništa posebno bolje. E sad postoji još jedan problem - teško je privući klasu od igrača ako ne igraš LP. Onda ti preostaje da stvaraš igrače, a ruku na srce Inter baš i nije vičan tome. Strama nije ništa posebno kriv, da Inter ima onu ekipu iz 2010. i Strama bi s njima čudo učinio. Ovo ovako tuga. Pa kako ne bi bila tuga kada jedan Livaja mora zabijati za Inter. Eeej Livaja...Kriza ljudi.
nema chelsea bolju momcad od intera samo ima trenera koji ima muda i ima malo siri kadar nema chelsea igraca kao sto je sneijder on je daleko najbolji na svijetu na svojoj poziciji alvarez je bolji od oscara a bome i coutinho od hazarda a da nepricam razliku između milita i toresa da su hazard i oscar u interu bili bi na klupi ko i ova dvoica osim guarina tu je i obi ko je bolji od guarina a i on da se oporavi bit ce na klupi |
|
| |
debeli genijalac
Posts : 3361 Join date : 2012-05-15 Age : 33 Location : Sisak Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 13:28 | |
| - inter1908 wrote:
- Caeruleus wrote:
- Sinoć sam gledao čitavu utakmicu i moram teška srca priznati da je Inter potonuo u sivilo i prosječnost. Jedine istinske klase od igrača u klubu su Coutinho i Sneijder, pa tek iza njih Alvarez i Guarin. Sve je ostalo je živi prosjek i ispod prosjeka. Ne računam tu ove starohane, ne može se više njih zvati klasama zbog godinama na leđima koje nose. Jednostavno Interu fale klase od igrača, i da je Mourinho sad u klubu ne bi bilo ništa posebno bolje. E sad postoji još jedan problem - teško je privući klasu od igrača ako ne igraš LP. Onda ti preostaje da stvaraš igrače, a ruku na srce Inter baš i nije vičan tome. Strama nije ništa posebno kriv, da Inter ima onu ekipu iz 2010. i Strama bi s njima čudo učinio. Ovo ovako tuga. Pa kako ne bi bila tuga kada jedan Livaja mora zabijati za Inter. Eeej Livaja...Kriza ljudi.
nema chelsea bolju momcad od intera samo ima trenera koji ima muda i ima malo siri kadar nema chelsea igraca kao sto je sneijder on je daleko najbolji na svijetu na svojoj poziciji alvarez je bolji od oscara a bome i coutinho od hazarda a da nepricam razliku između milita i toresa da su hazard i oscar u interu bili bi na klupi ko i ova dvoica osim guarina tu je i obi ko je bolji od guarina a i on da se oporavi bit ce na klupi
Chelsea bi nam pet komada utrpo, al bez pretjerivanja... |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 13:32 | |
- inter1908 wrote:
- Caeruleus wrote:
nema chelsea bolju momcad od intera samo ima trenera koji ima muda i ima malo siri kadar nema chelsea igraca kao sto je sneijder on je daleko najbolji na svijetu na svojoj poziciji alvarez je bolji od oscara a bome i coutinho od hazarda a da nepricam razliku između milita i toresa da su hazard i oscar u interu bili bi na klupi ko i ova dvoica osim guarina tu je i obi ko je bolji od guarina a i on da se oporavi bit ce na klupi
Chelsea bi nam pet komada utrpo, al bez pretjerivanja... a bi kad nam igraju jonathan samuel cambiaso . |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 14:09 | |
| - inter1908 wrote:
- Caeruleus wrote:
Ja bi osobno dao Sneijdera i Rickya za Hazarda,toliko od mene bez komentiranja daljnjeg tvojih nerealnih usporedbi igrača :) |
|
| |
19o8
Posts : 1245 Join date : 2012-03-13 Location : ZG Najdraži igrač : Kovačić
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 14:23 | |
| Čuj ovo, Coutinho bolji od Hazarda! Volim i ja Coutinha, ali daleko je on od Hazarda trenutno |
|
| |
Caeruleus
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 14:30 | |
| - inter1908 wrote:
- Caeruleus wrote:
A šta sve neću pročitati ovdje. Porediti Hazarda koji je najbolji igrač francuskog šampionata prošle godine i najbolji mladi strijelac francuskog šampionata zadnje dvije godine, po najvećem broju stručnjaka najveći europski talent i ponajbolji mladi igrač Europe koji košta 40 milijuna i koji se nametnuo kao glavni igrač Chelseaja u prvenstvu zasada - i porediti ga sa Coutinhom koji se još nije nametnuo u prvoj postavi Intera, Intera koji je puno lošiji od onoga Intera iz 2010 godine - pa porediti to DVOJE je u najmanju ruku smješno prijatelju. Ja govorim da je Coutinho veliki talent kojem se treba dati više prostora i veća minutaža, ali daj malo nije normalno ovo što porediš. |
|
| |
carevski
Posts : 3403 Join date : 2010-04-28 Age : 32 Location : zagreb Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 15:37 | |
- inter1908 wrote:
- Caeruleus wrote:
Chelsea bi nam pet komada utrpo, al bez pretjerivanja... A kolko bi nam tek onda Atl.Madrid utrpo?? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
debeli genijalac
Posts : 3361 Join date : 2012-05-15 Age : 33 Location : Sisak Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 15:42 | |
| 10-ak |
|
| |
inter1908
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 15:54 | |
| hazard je strasan igrac ali dajem glavu da hazard nebi kod nas igrao |
|
| |
silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 21.09.12 18:52 | |
| bmk za europa ligu.. više me brine naša igra na domaćem terenu... |
|
| |
Coba
Posts : 626 Join date : 2011-01-20 Age : 35 Najdraži igrač : Zanetti, Guarin, Coutinho.
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 4:35 | |
| Hazard je sa samo snažniji od Coutniha i to je to, sve ostalo ili su jednaki ili je Cou bolji, boli me briga, ja ću ovako misliti ma šta mi bilo ko kaže...Fićo je igrač koji je sposoban preći 5 igrača i dati gol, to Hazard nije, i ćao... |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 10:03 | |
| Nitko ti ne brani zadržati svoje mišljenje,ali pogledaj tu i tamo Hazarda ;) |
|
| |
Adrianoforever
Posts : 70 Join date : 2012-08-21 Location : Zvornik Najdraži igrač : Recoba Adriano Ronaldo Vieri Zanetti
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 11:54 | |
| Da se nadovezem za Hazarda .. Gdje je bio u dvije tekme kad su igrali Inter - Lile gdje nije se cuo pored tate Zanetija Pod 2 gdje je bio sad protiv Atletico madrida kad su ih ljudi ponizili i uz to At Madrid nad njima nabio rekord Cup Uefa ..Poredenje radi Coutinho je intera kosto 5 miliona haro je brazilskom ligom dobivo prinznanja i bio je prvak sa brazilom mladje selekcije i godinu dana je mladji od Hazarda 1992 Dakle taj Hazard ne bi sigurno igro u interu smijem se kladit a to sto je on pokupio u francuskoj ligi priznanja ima ih i jedan Quaresma u portugalskoj pa kako zavrsi ehhe Jos je rano nekog balavca dizat u nebesa kad se u svakoj jacoj utakmici pogubi Gledo sam ja njegga vise on je u rangu Kerlona sto je bio u interu cirkusant a za manje lige i manje klubove U vecim izgorim .. Vise je Coutinho zabio golova za inter od toga sto je doso u Chelsea Hazard nije nista bolji od Coutinha cak sta tu su negdje... I da on je kosto Chelsea preko 40 miliona evra pa on za te pare treba da leti da mu nemogu uzet lopte al nemoze on ni svoju sjenu proci jedan na jedan ... |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 12:47 | |
| Hazard nebi igro u Interu samo zato jer imamo retarde u upravi _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Angelo Moratti
Posts : 850 Join date : 2011-03-20 Age : 30 Location : Brač Najdraži igrač : Dejan Stanković, Esteban Cambiasso
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 13:19 | |
| - Caeruleus wrote:
- E sad postoji još jedan problem - teško je privući klasu od igrača ako ne igraš LP. Onda ti preostaje da stvaraš igrače, a ruku na srce Inter baš i nije vičan tome. Strama nije ništa posebno kriv, da Inter ima onu ekipu iz 2010. i Strama bi s njima čudo učinio. Ovo ovako tuga. Pa kako ne bi bila tuga kada jedan Livaja mora zabijati za Inter. Eeej Livaja...Kriza ljudi.
Nije istina da Inter ne zna stvorit svoje igrače, pa naša Primavera je na čelu Europe. Ali činjenica je da Inter ne zna tim mladićima dat šansu u seniorskoj ekipi i napravit od njih svoje stožerne igrače. Nadan se da će se to sa Stramom prominit... I stvarno ne shvaćan koja je to tuga kada jedan mladi igrač koji je konačno dobija priliku zabije i gol Ja san baš bija sritan, ali možda nešto nije u redu sa mnom. E da, bili smo opasniji s Livajom nego s Militom u napadu. Ljudi moji, možda se meni samo čini, ali ovaj Pereira je totalno čudan igrač. Na momente mi se čini da ja iman više mota za balun od njega... A Guarin je bija jedan od lošijih. Za kurac činjenica šta je on osvojia 10 baluna kada ih 8 preda protivniku. Dodavanja su mu ponekad stvarno sjebana do daske, ali nadan se da je ono bila samo loša večer. Gargano sasvim sterilan, Cambiasso je doktor za njega. Jonathan je teški mafijaš, nadan se da će Capitano zacementirat svoje misto na desnom beku. Rana je bija dobar a da ja igra u paru sa Juanom bija bi još i bolji. Samuraj |
|
| |
Gost Guest
| |
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 14:02 | |
| - rafael_zd wrote:
- Nitko ti ne brani zadržati svoje mišljenje,ali pogledaj tu i tamo Hazarda ;)
Lijepo si rekao,samo pogledaj ponekad i sve će ti biti jasno. |
|
| |
Coba
Posts : 626 Join date : 2011-01-20 Age : 35 Najdraži igrač : Zanetti, Guarin, Coutinho.
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 16:41 | |
| - Il Capitano wrote:
- rafael_zd wrote:
Lijepo si rekao,samo pogledaj ponekad i sve će ti biti jasno. Gledam ja "ponekad", ovo sam rekao na osnovu njegovih objektivnih sposobnosti, ne na osnovu forme...Cou je samo malo fizički lošiji, to se naravno popravilo kada bi igrao konstantno....sve ostalo su tu negdje stim da je Cou boji u dribingu, kontroli lopte, kreativniji je i tako, da sad ne nabrajam... EDIT: Malo smo of topic, ovo možeo prebaciti u temu igrača. |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 17:24 | |
| - Coba wrote:
- Il Capitano wrote:
- rafael_zd wrote:
Lijepo si rekao,samo pogledaj ponekad i sve će ti biti jasno. Gledam ja "ponekad", ovo sam rekao na osnovu njegovih objektivnih sposobnosti, ne na osnovu forme...Cou je samo malo fizički lošiji, to se naravno popravilo kada bi igrao konstantno....sve ostalo su tu negdje stim da je Cou boji u dribingu, kontroli lopte, kreativniji je i tako, da sad ne nabrajam... EDIT: Malo smo of topic, ovo možeo prebaciti u temu igrača. Zato Hazard ima extra šut,a i mnogo asistencija. |
|
| |
Adrianoforever
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 21:38 | |
| I to je pokazao bezbroj puta ima u mene nena sisu al niko nece da je ufati tako i taj balavac sta dzaba svrsavate na njega kad nigdje veze sa temom On je prosjecan igrac i to je to vrjeme je saveznik nekom bolji Cou nekom taj u globalu ni jedan nemaju priznanje Pred njima je da se dokazu i eto kraj price ko je bolji .HAZARD JE NISTA eto .. |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 21:46 | |
| |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) 22.09.12 23:05 | |
| - Adrianoforever wrote:
- I to je pokazao bezbroj puta ima u mene nena sisu al niko nece da je ufati tako i taj balavac sta dzaba svrsavate na njega kad nigdje veze sa temom On je prosjecan igrac i to je to vrjeme je saveznik nekom bolji Cou nekom taj u globalu ni jedan nemaju priznanje Pred njima je da se dokazu i eto kraj price ko je bolji .HAZARD JE NISTA eto ..
Kriste Isuse |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) | |
| |
|
| |
| Inter - Rubin Kazan ( 20.09.2012 21:05 ) | |
|