Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 18.02.13 23:11 | |
| Sinoć je Strama promašio sa svime, ali ne slažem se da je njegova krivica za poraz. Ne igra on. I loše postavljena ekipa od strane trenera, ako izvuče svoj maksimum, može izvući najmanje neriješen rezultat. Pa nije Strama skupio 11 budala s ulice i postavio ih na teren, nisu oni prvi put u životu čuvali Jovetića i ekipu. Nije sve trenerova krivica, bar 60% otpada na igrače... |
| | | Mako
Posts : 568 Join date : 2010-04-30 Age : 43 Najdraži igrač : R. Baggio, J. Zanetti
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 19.02.13 1:17 | |
| a ne znam...čitam članke nakon interovih utakmica, npr. debi malog livaje u gostima ne znam protiv koga...kao solidno dobro...lik po meni nije odigra ništa značajno. Ono trk gore- trk dolje, dotakao loptu 2-3 puta to je bilo to. Ovdje na forumu i na portalima odmah nebesa. Od mlađih igrača u interu samo mi JUAN miriše na svjetsku klasu, ajde i Ranocchia. Alvarez i Mateo možda ali ono nategnuto možda, mislim da će prije biti flop (na žalost) nego klase. Cambi, Walter, Millito - godine. Kamikaza, Chivu - prosjek, Gargano, Mudi., Đoni - nisu za inter. Kapetan (kredit ko kuća), Cassano može, Guarin može ako ga neki trener dovede u red, ostale necu ni spominjati, neki nisu za inter dok je neke vrijeme pregazilo. Da mijenjamo trenera vjerovatno bi dobili par utakmica ali mislim da bi se opet svelo na ovo. Opet bi Massimo imao 5 trenera na platnoj listi što bi opet oduzelo od novce od mogućih novih transfera. Piši propalo za ovu sezonu. |
| | | rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 19.02.13 12:31 | |
| - Mako wrote:
- a ne znam...čitam članke nakon interovih utakmica, npr. debi malog livaje u gostima ne znam protiv koga...kao solidno dobro...lik po meni nije odigra ništa značajno. Ono trk gore- trk dolje, dotakao loptu 2-3 puta to je bilo to. Ovdje na forumu i na portalima odmah nebesa. Od mlađih igrača u interu samo mi JUAN miriše na svjetsku klasu, ajde i Ranocchia. Alvarez i Mateo možda ali ono nategnuto možda, mislim da će prije biti flop (na žalost) nego klase. Cambi, Walter, Millito - godine. Kamikaza, Chivu - prosjek, Gargano, Mudi., Đoni - nisu za inter. Kapetan (kredit ko kuća), Cassano može, Guarin može ako ga neki trener dovede u red, ostale necu ni spominjati, neki nisu za inter dok je neke vrijeme pregazilo.
Da mijenjamo trenera vjerovatno bi dobili par utakmica ali mislim da bi se opet svelo na ovo. Opet bi Massimo imao 5 trenera na platnoj listi što bi opet oduzelo od novce od mogućih novih transfera. Piši propalo za ovu sezonu. Nisi daleko od istine, samo što je po meni Kova puno veći potencijal od Rickya. Naravno i 5,6 godina mlađi. |
| | | getz15
Posts : 3097 Join date : 2010-04-25 Age : 34 Location : Zagreb Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 19.02.13 13:19 | |
| Kova sigurno neće biti flop, to je pokazao u ovih par utakmica,a i u par sezona u Dinamu već...samo da ga medij ne izbombardiraju i ne unište mu karijeru..šugavi index je neki dan imao naslovnicu, nakon poraza od Viola, nešto tipa - Kovačić nije mogao pomoći Interu u potapanju od strane Fioretine a neš ti, momčad igra sa jednim metuzalemom od napadača, ostali ozlijeđeni,a ovaj momak igra zadnjeg veznog i to ne vuče ofenzivno, dok ga Gurain drka sa loptom i forsira svoje šuteve, bez ikakve realizacije...jedino riješenje bi bilo zamjeniti njih dvojcu ili da se Freddy malo povuče iza, priključi mu se na CM Kovačić,a iza njih čvrsto stoji Cambi... |
| | | carevski
Posts : 3403 Join date : 2010-04-28 Age : 32 Location : zagreb Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 19.02.13 14:26 | |
| Imam osjećaj da se od Kovačića sad nakon ovog transfera kod nas više očekuje nego od Modrića u realu i evidentno je da se svaki njegov korak posebno prati i zbog repke u kojoj bi uskoro morao igrat jednu od glavnih uloga.
Strašan je to pritisak što hrvatske što talijanske javnosti a ako prođe neokrznut kroz sve to čeka ga obećavajuća budućnost. |
| | | rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 19.02.13 15:05 | |
| Mislio sam da je Jurčić jedini retard koji će Kovačiću namijeniti defenzivniju u odnosu na netalentiranije igrače(Sammir), ali očito ni Strama tu nije ništa bolji. Ovo guranje Guarina iza napadača uz minimalnu igru u obrani mi se nimalo ne sviđa, još kad vidiš da Cambiasso često ima izlete prema naprijed, a Kova ostaje na centru to ispada stvarno smješno. |
| | | Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) 23.02.13 0:20 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) | |
| |
| | | | Fiorentina - Inter (17.02.2013. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |