| Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) | |
|
|
Author | Message |
---|
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 20:52 | |
| |
|
| |
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 20:59 | |
| Slažem se guaro na tetrapaku je totalni promašaj. Daleko je to od onih igara s početka sezone.
Srna, šta naš Santon nije bio zvijer? 17 god, prva utakmica, pa CR u džep. Ili destro šta je trpao 40 golova u primaveri. Ako ništa bili bi bar srednjih igrači danas, sutra. Sigurno puno bolji od pereire i rokija, i to za puno manju lovu. Mislim da su to sve nijanse. Drugi je problem šta mladi uspijevaju svugdje u jakim momčadima osim kod nas i onog nesritnog reala. A ako ćemo o manageru, Inter uvik ima hrpu odličnih mladih igrača. |
|
| |
matrix
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:01 | |
| - Zio wrote:
- Srna, šta naš Santon nije bio zvijer? 17 god, prva utakmica, pa CR u džep. Ili destro šta je trpao 40 golova u primaveri. Ako ništa bili bi bar srednjih igrači, danas sutra. Puno bolji od pereire i rokija, a za puno manju lovu. Mislim da su to sve nijanse. Drugi je problem šta mladi uspijevaju svugdje u jakim momčadima osim kod nas i onog nesritnog reala
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... |
|
| |
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:03 | |
| Slažem se... ali nije valjda da se trenera ne pita ništa. Ako možeš izvodit monade s postavama i stavljat Samuela na špicu, onda stvarno ne vjerujem da će te netko strijeljat ako uvedeš kojeg mladog igrača. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:05 | |
| - Srna wrote:
- Gore si naveo 9 igrača.
Pa ne bi me čudilo da krene s 9... To sam već pisao i prije prošlih tekmi. Klinci su zeleni i onda krećemo s 9... Sa klaunom u odjelu me više ništa ne čudi: sve su to inovacije koje će nas kao i obično ostaviti otvorenih usta... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
silver bullet
Posts : 194 Join date : 2011-03-14 Age : 33 Location : tuzla Najdraži igrač : zanetti,maicon,j.cesar
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:07 | |
| Pa kako je kod Zemana De Rossi sjedio na klupi?? a koliko on zarađuje para?? kako je mogao Strama ostaviti Cambija na klupi, a sad da ne može mlade forsirat kad je sve izgubljeno? i eto kad već spominje da će sljedeće sezone Kova igrat naprijed, a Guarin iza, zašto to ne počne odma forsirat?? |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:09 | |
| - matrix wrote:
- Zio wrote:
- Srna, šta naš Santon nije bio zvijer? 17 god, prva utakmica, pa CR u džep. Ili destro šta je trpao 40 golova u primaveri. Ako ništa bili bi bar srednjih igrači, danas sutra. Puno bolji od pereire i rokija, a za puno manju lovu. Mislim da su to sve nijanse. Drugi je problem šta mladi uspijevaju svugdje u jakim momčadima osim kod nas i onog nesritnog reala
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... Moratti je kriv što se Bambino ozljedio i poslije nije nikako mogao vratiti u staru formu? |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:17 | |
| Gazzetta najavljuje (a to se i danas uigravalo na treningu): Handa Gjoni - Žabac - Isus - Palito Cuchu - Profesor - Kuz Guaro Riki Roki _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:18 | |
| - silver bullet wrote:
- Pa kako je kod Zemana De Rossi sjedio na klupi?? a koliko on zarađuje para?? kako je mogao Strama ostaviti Cambija na klupi, a sad da ne može mlade forsirat kad je sve izgubljeno? i eto kad već spominje da će sljedeće sezone Kova igrat naprijed, a Guarin iza, zašto to ne počne odma forsirat??
1. De Rossi je u dvije ili tri utakmice ostao na klupi, a i u tim se utakmicama pričalo o ozljedi, a uostalom imao je iza sebe igrače koji su već dokazano dobri. 2. Kod Cambiassa je slična situacija, ostao je na klupi jer je u lošoj formi, a veznih igrača željnih igre imamo napretek. 3. On nije rekao da će Kova igrati polušpicu, nego je rekao da će se na terenu nalazit 20 metara naprijed. Tad ćemo imati drugu ekipu i potpuno drugačiji sustav igre, ovo sad je krpanje kako god stignemo. I slažem se sa Stramom da je za Kovu u ovim trenucima regista prava i jedina pozicija. - leopnd wrote:
- Gazzetta najavljuje (a to se i danas uigravalo na treningu):
Handa Gjoni - Žabac - Isus - Palito Cuchu - Profesor - Kuz Guaro Riki Roki Dosta slično mojoj postavi, u treuncima kada Pereira i Đoni idu naprijed postaje identična postava. Razlika je Kuzma - Chivu, što bi značilo da je, u odnosu na moja predviđanja, ovo više napadački orijentirano.
Last edited by Srna on 07.05.13 21:20; edited 1 time in total |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:20 | |
| - Srna wrote:
- ovo sad je krpanje kako god stignemo.
Ovo sad je proljev klauna u odijelu. Krpanje za šta? Za popit 3 komada po tekmi i sakupljati poraze ko na traci? Stravi ne bi dao da mi zakrpa gumu na bajsu a kamoli ekipu! _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Chaos_11
Posts : 994 Join date : 2012-02-02 Location : Poreč Najdraži igrač : D.Milito, S.Handanovič;
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:22 | |
| - leopnd wrote:
- Gazzetta najavljuje (a to se i danas uigravalo na treningu):
Handa Gjoni - Žabac - Isus - Palito Cuchu - Profesor - Kuz Guaro Riki Roki Igramo s napadačom. |
|
| |
matrix
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:23 | |
| - Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Zio wrote:
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... Moratti je kriv što se Bambino ozljedio i poslije nije nikako mogao vratiti u staru formu? Znaš dobro na što sam mislio tako da te molim da ne izvlačiš non stop riječi iz konteksta... |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:26 | |
| - matrix wrote:
- Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Zio wrote:
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... Moratti je kriv što se Bambino ozljedio i poslije nije nikako mogao vratiti u staru formu? Znaš dobro na što sam mislio tako da te molim da ne izvlačiš non stop riječi iz konteksta... Kakav kontekst? Tvoja izjava je jasna, ja samo tvrdim da prodaja Bambina nije usljedila nakon prvog seljenja na klupu, nego da je mali imao ohoho prilika... |
|
| |
matrix
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:28 | |
| - Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Zio wrote:
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... Moratti je kriv što se Bambino ozljedio i poslije nije nikako mogao vratiti u staru formu? Znaš dobro na što sam mislio tako da te molim da ne izvlačiš non stop riječi iz konteksta... Kakav kontekst? Tvoja izjava je jasna, ja samo tvrdim da prodaja Bambina nije usljedila nakon prvog seljenja na klupu, nego da je mali imao ohoho prilika... Znaš dobro na što ja mislim... |
|
| |
Inter15
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:33 | |
| - matrix wrote:
- Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Inter15 wrote:
- matrix wrote:
- Zio wrote:
I tko je tome kriv? Kriv je prvi onaj klaun Moratti pa ostali... Moratti je kriv što se Bambino ozljedio i poslije nije nikako mogao vratiti u staru formu? Znaš dobro na što sam mislio tako da te molim da ne izvlačiš non stop riječi iz konteksta... Kakav kontekst? Tvoja izjava je jasna, ja samo tvrdim da prodaja Bambina nije usljedila nakon prvog seljenja na klupu, nego da je mali imao ohoho prilika... Znaš dobro na što ja mislim... Ne |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:38 | |
| Ja ne znam zašto se sve vrti oko toga koga će Strama stavit. Pa ti Srna jako dobro znaš da je uloga trenera puno više od samog slaganja momčadi. On ih mora pripremiti za tekmu fizički i psihički, mora im reći koga da čuvaju, gdje da čuvaju, kada da pritišću više, kada manje, kada da pucaju, gdje da se otkrivaju, kome da dodaju, kada da probijaju, kada da smire, kada da se češkaju po jajima, kada dadadada.... Mi igramo loše to je činjenica. I sami kažete neki da ovi igrači moraju igrati prije klinaca jer su reprezentativci, masno plaćeni i da bi klinci bili još gori. Moguće, ali objasnite mi ZAŠTO svi ti igrači igraju loše? Možda zbog trenera? Možda jer ih loše pripremi, postavlja na krive pozicije i daje im krive upute kako da igraju?! Ne znam, samo pitam... _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 21:47 | |
| žalosno je što je jako svejedno kako će završiti ova utakmica, pa i ova slijedeća i tako sve do kraja sezone....nikada se to nije dogodilo.... eto to mene brine, što nikada nisam bio ravnodušan, ali u zadnjih par mjeseci sam na terenu i oko njega vidio i osjetio toliko nezalaganja, nonšalancije, jebivjetarenja, isprika, kukanja..........pa se više niti ja ne živciram i već unaprijed uzimam zdravo za gotovo da nas svako šamara.... |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:05 | |
| - SHAPESHIFTER wrote:
- ali u zadnjih par mjeseci sam na terenu i oko njega vidio i osjetio toliko nezalaganja, nonšalancije, jebivjetarenja, isprika, kukanja.....
I to vjerojatno trener nije ništa kriv. Jednostavno nema sreće. Ni roster. I suci ga jebu... _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Srna
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:09 | |
| Očekivao sam malo više ideja od vas kako bi trebali sutra zaigrati.. Ostali ste bez riječi kad ste shvatili koliko loš roster imamo? |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:17 | |
| Nije uopće u tome stvar. Ti pričaš kao da je ovo kompjuterska igrica. Pa trener je puno više od samog slaganja momčadi. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Srna
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:18 | |
| Ne, ja sam samo svjestan da trener nije čarobnjak i da trener ne može od konja napravit pegazusa. |
|
| |
carevski
Posts : 3403 Join date : 2010-04-28 Age : 32 Location : zagreb Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:22 | |
| - Srna wrote:
- Reci nam svoju postavu carevski, kako bi ti to postavio?
Ako od 4 napadača na klupi on na početku ostavi svu četvoricu i krene sa 2 "veznjaka" u špici onda blago rečeno nije normalan... Očekujem da bar Rocchi krene od početka i molim se da će uvesti nekog od klinaca u 2.poluvremenu i daj se taj kojeg uvede dokaže!To bi mu bio najveći šamar |
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:24 | |
| - silver bullet wrote:
- kako je mogao Strama ostaviti Cambija na klupi, a sad da ne može mlade forsirat kad je sve izgubljeno? i eto kad već spominje da će sljedeće sezone Kova igrat naprijed, a Guarin iza, zašto to ne počne odma forsirat??
Zato što je jebeni hipokrit! Europu smo izgubili skoro sigurno i ovo je prilika da se uigra taj 4-3-3 s bar nekim igračima koji bi trebali biti kostur momčadi dogodine. Znači Jonathan, Rano, Juan,Pereira- Guarin,Cambiasso, Kova- Ricky,Garittano/Forte,Rocchi. Na ovakvu postavu ne bi imao zamjerke i da poduvamo ko u zadnjoj tekmi,onda bi već imalo smisla plakati o nesreći s ozljedama. |
|
| |
tuta
Posts : 496 Join date : 2010-04-27 Age : 49 Location : Pula-Zagreb Najdraži igrač : Luigi Sartor
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:25 | |
| Auuu, Leo je ljut ko pas... Ali s punim pravom jer ovo stvarno izgleda ko tragikomedija. Tipujem na 1:3, to nam je neki prosjek i sreća je da imamo zalihu bodova iz prvog dijela prvenstva jer bi s ovim razvojem događaja već bili u zoni ispadanja. A koju gorčinu u ustima osjetim kada se sada sjetim vremena Beniteza, Leonarda ili CR-a. A tada smo se žalili... |
|
| |
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) 07.05.13 22:25 | |
| - soecc wrote:
- Ja ne znam zašto se sve vrti oko toga koga će Strama stavit. Pa ti Srna jako dobro znaš da je uloga trenera puno više od samog slaganja momčadi. On ih mora pripremiti za tekmu fizički i psihički, mora im reći koga da čuvaju, gdje da čuvaju, kada da pritišću više, kada manje, kada da pucaju, gdje da se otkrivaju, kome da dodaju, kada da probijaju, kada da smire, kada da se češkaju po jajima, kada dadadada....
Mi igramo loše to je činjenica. I sami kažete neki da ovi igrači moraju igrati prije klinaca jer su reprezentativci, masno plaćeni i da bi klinci bili još gori. Moguće, ali objasnite mi ZAŠTO svi ti igrači igraju loše? Možda zbog trenera? Možda jer ih loše pripremi, postavlja na krive pozicije i daje im krive upute kako da igraju?! Ne znam, samo pitam... Pa zato šta su loši. Možda ne baš loši, al recimo nedovoljno dobri. Možda bi bili ok u nekom klubu u kojem nema pritiska i u kojem se ne ozljede 2 igrača po utakmici pa je moguće pronaći kontinuitet. Vjerojatno bi većina njih djelovala puno bolje kraj 10 odličnih igrača, ali kod nas su loši. To šta su bolji i spremniji od klinaca iz Primavere ne znači da su boji od prvotimaca Bologne. Mislim da je ovo negiranje realnosti najveći problem Intera. Drugi imaju bolje izbalansirane ekipe koje su duže na okupu i u kojima se svake sezone ne promijeni 20ak igrača i trener i ne afanavaju kad izgube 3 utakmice za redom i ne najavljuju borbu za Scudetto nakon 3 pobjede. Pogledaj koje smo mi igrače doveli za sljedeću sezonu. Iskusniji su i vjerojatno bolji od naših juniora, ali razlika između "bolji od juniora" i "pojačanja s kojima ćemo se boriti za vrh" je ogromna. U kojem klubu od najboljih 3-4 u ligi bi ovi koje smo mi doveli za novu sezonu bili prvotimci? U nijednom. Razlika između Interovih najboljih 11 u formi i njihovih zamjena u formi je brutalna i zato ne čudi šta svake sezone imamo nizove pobjeda pa nizove poraza i nikad nema sredine. Pogledaj rezultate Intera u zadnje 3 sezone kad su zdravi i u formi bili Samuel, Cuchu i Milito pa ćeš shvatit koliku raliku rade prave klase. S takvima se osvajaju naslovi u Italiji. Zajeb je šta su oni u godinama i šta nitko od njih ne može zadržat formu duže od mjesec dana, a prave zamjene za njih nemamo. Na vrh se sigurno nećemo vratiti sa mediokritetima i ponekim wunderkindom. To da ćemo slagati momčad studiozno i strpljivo kao BVB možemo zaboravit, jer u Interu strpljenja nema, a šta je možda još važnije, u Italiji, za razliku od Njemačke, ne postoji kultura sustavnog rada. (Fiorentina sad pokušava nešto, pokušavala je i Roma, vidjet ćemo šta će biti od toga kad krenu razočaranja...) Nama za povratak na vrh trebaju klase i to klase koje se uklapaju u trenerovu viziju. Od toga očito opet neće biti ništa. Valjda je svima jasno da se u Interu slaže momčad kojoj će uspjeh biti mjesto u gornjoj polovici ljestvice. Da smo mi umjesto svih ovih šta smo doveli i šta ćemo dovest za sljedeću sezonu doveli samo PRAVU zamjenu za Cambiassa i PRAVU zamjenu za Milita i potrošili na njih 60ak milijuna, borili bi se za vrh garant. Ovako ćemo potrošit 70 mil na hrpu igrača koji nisu dovoljno dobri za prvu momčad ni u ovakvom Interu.
Last edited by Johan on 07.05.13 22:29; edited 1 time in total |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) | |
| |
|
| |
| Inter - Lazio (08.05.2013. 20:45h) | |
|