|
|
Author | Message |
---|
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 2:29 | |
| Ovaj Perreira, majko mila i bozj ako je on kad vidio loptu u zivotu! |
|
| |
Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 2:36 | |
| Ovu obranu sa trojicom treba zabraniti skroz,da je niko ne smije koristiti. |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 2:40 | |
| Hahahahhah penal..pa tko ovo sudi?? |
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 2:42 | |
| Izvan 16m je faul. Cambiasso bi ovu energiju kojom poriče penal trebao preusmjeriti u fizičku pripremu,kasni u večinu duela... |
|
| |
Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 2:46 | |
| poceli solidno poslije gola se raspadamo,Icardi nije primio loptu. |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:01 | |
| Na trenutke smo stvarno dobro izgledali,ali opet vidljivo je da neki igrači kao što su Cambiasso i Pereira nisu na nivou ostatka momčadi pa čak i rezerve Chelsea prema naprijed izgledaju ubojito. Sve pohvale idu Hugu Campagnaru, pravovremen,brz i oštar u duelima. Nadam se da će Mou zauzdati ove zvijezde koje su mu na klupi u drugom dijelu :D |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:01 | |
| stisli ih malo na kraju, zao mi Cambiassa obozavam ga, ali po meni on nije vise za udarnu postavu. |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:02 | |
| Stvarno me cudi da je Cambiasso ovako propa, ni sjena onoga sta je bio. Ovako nebi smio igrat ni u HNL-u i sada bi nam i Ivica Vrdoljak bio pojacanje umjesto njega. |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:03 | |
| Svima je on drag, ali nije više to stari Esteban |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:11 | |
| Moze on odigrat jedan dio sezone dobro ali ovo ostalo lose, uzmimo za primjer proslu sezonu gdje je na polovici prvog dijela sezone bio 5 6 utakmica odlican. |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:16 | |
| - inter1908 wrote:
- Moze on odigrat jedan dio sezone dobro ali ovo ostalo lose, uzmimo za primjer proslu sezonu gdje je na polovici prvog dijela sezone bio 5 6 utakmica odlican.
Tad je bio odličan istina,top veznjak lige, ali nemojmo zaboraviti da je uz sebe imao radilicu,a to je Gargano bio. U ovom sustavu se pogrešno koristi u nedostatku DM-a, on mora igrati samo CM-a, ali mislim da su i Kuzma i Obi ispred njega trenutačno po formi. |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:38 | |
| Sad putujemo doma il dalje igramo neki play off za bedake? |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 3:42 | |
| Igramo jos 2 utakmice za mjesta. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 8:01 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]Po meni obrana sa trojicom (sada) i ne izgleda loše, funkcioniraju. Problem je šta nema još automatike i kvalitetne suradnje sa vezom u defanzivi i tu naši idu u paniku kad protivnik kreće u kontru, a ponekad i kod dugih lopti. Cuchu može odigrat koju vrhunsku tekmu protiv "manjih", točnije sporijih ekipa, tijekom sezone... Za ovakve tekme on više nažalost nije. Žalosno je da ovaj Pereira ikome oduzima minutažu. Lik je konstantno sam, slobodan, jer očito i vrapci već znaju da kad dobije loptu nema pogače. Njega puštaju!!! Nije on slučajno stalno free... Yuto ljevo i Jonathan desno je trenutno i više nego kvalitetno rješenje, kolko god neko trubio suprotno. Icardi nije ni igrao. Ne znam zašto. Izgleda ko da je njemu ramazan a ne Ishaku. Guaro djelovao u startu da će imat svoju večer (šteta onog voleja) pa se izgubio. Riki djelovao izgubljen cijelu tekmu, trud je prisutan, vjerujem da mu ne paše ovaj dio sezone kad su noge teške. Pitanje za stručnjake: je Handa kod prvog gola ipak stajao malo previše vani? Ne kažem da je mogo obranit, ali čisto me zanima... Za kraj, kao što sam već rekao, sudac je bio lošiji od Bebeka i Burila zajedno. Anyway, uvijek je ljepo pobjedit, al trenutno me rez zaista ne dira ni najmanje, ni da smo dobili 5:0... Pripreme su u tijeku, rauba se snaga, pune se baterije, usavršavaju se kretnje polako... Definitivno ima dovoljno vremena. A i nije da je s druge strane bila neka ekipa lokalnih automehaničara iz Team Penske, jel... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
matrix
| |
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 9:37 | |
| kako je igrao Hazard? gledao sam Chelski nedavno protiv nekih Indonežana, i čovjek je radio što god je htio.... čitajući vaše komentare za Cambiassa, još više treba oglasiti uzbunu za dovođenja Gustava.
p.s. jel Kampanjaro kalibar Samuela iz 2010-te ili? |
|
| |
haba_89
Posts : 1712 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Julio Cesar, Javier Zanetti
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 9:40 | |
| nije handa bio previse vani, dobije se malo dojam da je dosta vani, al kad pogledas bolje stoji na 5 metara sta je skolski. moguce da je teren malo veci...
sta se tekme tice sve super treba uigrat momcad, al ne shvacam ak je pereira svaku tekmu najgori zasto ga mazzarri toliko forsira... |
|
| |
Kuz
Posts : 777 Join date : 2013-02-05 Age : 46 Location : Novi Sad Najdraži igrač : Beppe
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 10:44 | |
| ja sam mišljenja da bez dva bočna i zadnjeg veznog ne smijemo ući u novu sezonu |
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:19 | |
| realno je da se to i dogodi, brijem da dolazi taj Wallace iz Chelskog (kojeg sam gledao i nije loš), a dovest će još nekog bočnog, a dolazi i Gustavo |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:20 | |
| - Kuz wrote:
- ja sam mišljenja da bez dva bočna i zadnjeg veznog ne smijemo ući u novu sezonu
|
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:23 | |
| - leopnd wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Po meni obrana sa trojicom (sada) i ne izgleda loše, funkcioniraju. Problem je šta nema još automatike i kvalitetne suradnje sa vezom u defanzivi i tu naši idu u paniku kad protivnik kreće u kontru, a ponekad i kod dugih lopti.
Cuchu može odigrat koju vrhunsku tekmu protiv "manjih", točnije sporijih ekipa, tijekom sezone... Za ovakve tekme on više nažalost nije.
Žalosno je da ovaj Pereira ikome oduzima minutažu. Lik je konstantno sam, slobodan, jer očito i vrapci već znaju da kad dobije loptu nema pogače. Njega puštaju!!! Nije on slučajno stalno free... Yuto ljevo i Jonathan desno je trenutno i više nego kvalitetno rješenje, kolko god neko trubio suprotno.
Icardi nije ni igrao. Ne znam zašto. Izgleda ko da je njemu ramazan a ne Ishaku.
Guaro djelovao u startu da će imat svoju večer (šteta onog voleja) pa se izgubio. Riki djelovao izgubljen cijelu tekmu, trud je prisutan, vjerujem da mu ne paše ovaj dio sezone kad su noge teške.
Pitanje za stručnjake: je Handa kod prvog gola ipak stajao malo previše vani? Ne kažem da je mogo obranit, ali čisto me zanima... Za kraj, kao što sam već rekao, sudac je bio lošiji od Bebeka i Burila zajedno.
Anyway, uvijek je ljepo pobjedit, al trenutno me rez zaista ne dira ni najmanje, ni da smo dobili 5:0... Pripreme su u tijeku, rauba se snaga, pune se baterije, usavršavaju se kretnje polako... Definitivno ima dovoljno vremena. A i nije da je s druge strane bila neka ekipa lokalnih automehaničara iz Team Penske, jel... Dobar osvrt,sa svim se slažem Treba napomenuti da su i Palacio i Nagatomo odigrali vrhunske partije, nikad bolji Naga na desnom beku,da je Guarin bio na nivou cijelo vrijeme mogli smo biti opasniji u drugom pol na desnoj strani, ali svejedno treba cijeniti Guarinov presing tokom cijele utkamice na protivničku obranu. Nažalost, očito je da Rickyu nikako ne paše ova pozicija na lijevoj strani, razumijem da je tamo defenzivno korisniji,a li njegova igra u napadu pati jer je poprilično ograničen na te prodore lijevom nogom jer šut desnom nogom ne poznaje. Campagnaro do retardiranog crvenog koji je zaslužio bio je naš najbolji igrač, bit će veliko pojačanje i pokazuje da nije slučajno bio prošle godine najbolje ocijenjeni desni stoper lige. Ranocchia je nekako preslabo ulazio u duele, nije baš ulijevao povjerenje kao i Juan u prvom dijelu, ali se JJ u drugom popravio i većinu dulea s lakoćom dobio. Što se Icardia tiče, zna se da je igrač 16erca i očito ćemo se morati naivknuti da će biti ko duh u utakmicama u kojima ne dominiramo. Po meni je još mlad i morao bi naučiti više sudjelovati u igri i raditi presing na protivničke stopere, nije baš da je sidrun pa da je ograničen na kretanja samo 16m... Belfodil mi još nije sjeo, tako da mi ne smeta što se Icardi forsira u paru s Palaciom. Neko je spomenuo Hazarda, samo ću reći da ga je Naga strpao u ručno krojeni japanski džep |
|
| |
Emiliano
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:25 | |
| - Kuz wrote:
- ja sam mišljenja da bez dva bočna i zadnjeg veznog ne smijemo ući u novu sezonu
Slicnog sam i ja misljenja. Bit ce to bolje kad se vrati Kova, kad prodje Ramazan i Belfodil se josh digne. No bez zadnjeg veznog i desnog bocnog (lijevo ce Nagatomo biti sasvim dobar, ne kuzim zasto ga se ovdje masovno omalovazava?!) mi nismo materijal za top 3 u Italiji. Naravno, ocekujem i Milito da znacajan doprinos kada se vrati utakmicama. |
|
| |
Kuz
Posts : 777 Join date : 2013-02-05 Age : 46 Location : Novi Sad Najdraži igrač : Beppe
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:27 | |
| - Emiliano wrote:
- Kuz wrote:
Slicnog sam i ja misljenja. Bit ce to bolje kad se vrati Kova, kad prodje Ramazan i Belfodil se josh digne. No bez zadnjeg veznog i desnog bocnog (lijevo ce Nagatomo biti sasvim dobar, ne kuzim zasto ga se ovdje masovno omalovazava?!) mi nismo materijal za top 3 u Italiji. Naravno, ocekujem i Milito da znacajan doprinos kada se vrati utakmicama. nagatomo je mnogo bolji na lijevoj strani. i zašto sami sebe podcjenjujemo,jedino juventusu mogu priznati da su bolji tim u ovom momentu a svi ostali nisu ništa ispred nas. |
|
| |
rafael_zd
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:32 | |
| Svi koji su pogledali bar jednu pripremnu utakmicu Intera su uvidili da nam fali zadnji vezni i desni bek. Pitanje je koliko bi se Wallace kao neiskusan igrač snašao u ovako zahtjevnom sustavu, a i vidim da se nije naigrao u zadnjoj sezoni. Šteta što je stalo s Islom, a Zuniga nam je očito nedostupan... |
|
| |
Emiliano
| Subject: Re: Pripreme 2013 02.08.13 11:38 | |
| Dovoditi tog balavog Wallace-a bi bio josh jedan debilizam naseg vodstva. 19-godisnji klinac bez iskutva igranja u Europi, u takticko najzahtjevnijog ligi svijeta i na tako delikatnoj poziciji. Josh se spominje njegov dolazak iskljucivo u kontektu posudbe, bez ikakvog prava na otkup na kraju sezone. Znaci razvijali bi Chelsea-ju igraca za buducnost i igrao bi na ustrb nasih momaka, a na toj poziciji imamo recimo Mbayea. Ajde da posudimo primjerice L.Gustava, koji odmah moze pridonjeti, a i znali bi sta ocekivati od njega. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pripreme 2013 | |
| |
|
| |
|