Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
Subject: Re: Erick Thohir 15.07.14 9:10
bit će da se Tihi malo zanio
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
Subject: Re: Erick Thohir 15.07.14 10:34
Pa piše da je Mazzarri prihvatio njegov zahtjev/izazov. Mislim pa zato je i trenirao 4 iza u jednom od taktičih treninga.
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
Subject: Re: Erick Thohir 15.07.14 11:09
kuky90 wrote:
Pa piše da je Mazzarri prihvatio njegov zahtjev/izazov. Mislim pa zato je i trenirao 4 iza u jednom od taktičih treninga.
Ne znam jel veći smijeh šta formaciju određuje predsjednik ili šta to traži od čovjeka koji nikad tako nije igrao i koji ima totalno drugačiju filozofiju.
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Erick Thohir 15.07.14 18:26
Hehe predobro.
leopnd Admin
Posts : 52265 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Erick Thohir 28.07.14 11:32
Isti PSY
kuky90
Subject: Re: Erick Thohir 30.07.14 11:20
Par njegovih izjava od jučer:
Thohir confirms: "We are retuning to Asia next summer: one game in China, one in Southeast Asia. United States too, it is important."
Thohir: "The fans want top players? We do not want to sign someone who can create problems within the locker room." I onda pokušava dovesti Osvalda Dobro je što je nagovjestio da ManUtd zainteresiran za Guarina pa bi Hernandez mogao biti neki trade.
I ovaj izjava mi se najviše sviđa: Thohir: "Players who have rejected the opportunity of joining Inter will be sorry in the future."
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
Subject: Re: Erick Thohir 30.07.14 12:05
kuky90 wrote:
Thohir: "The fans want top players? We do not want to sign someone who can create problems within the locker room." I onda pokušava dovesti Osvalda
Možda ova izjava znači da se odustaje od Osvalda Stvarno bi bilo smiješno da je drugačije
leopnd Admin
Posts : 52265 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Erick Thohir 30.07.14 16:18
Reko je: "...nema smisla dovoditi top playera reda radi pa da onda zbog takvog igraca Kovacic ili Icardi ne igraju. Njih dvojica moraju postati nasi top playeri..."
Subject: Re: Erick Thohir 30.07.14 16:54
Tu se u potpunosti slažem s njim.
leopnd Admin
Subject: Re: Erick Thohir 30.07.14 22:30
Subject: Re: Erick Thohir 02.08.14 23:24
Gle ovdje izgleda kao da Guarin ima irokez hahahah
cambi
Posts : 107 Join date : 2012-01-01 Age : 41 Location : sarajevo BiH Najdraži igrač : zanetti , recoba
Subject: Re: Erick Thohir 01.09.14 21:17
hočeli neko postaviti koliko je procjenjeno njeegovo bogatstvo imali on para uopšte ....ja čitao da mu brat ima svoju banku i on se procjenjuje na milijardu ali da njegov otac ima kao največe bogatstvo nigdje ne piše koliko bave se nekim raznim poslovima da ne nnabrajam negdje su predpostavljam lupali da stari ima bogatstvo od 25milijardi ja to ne vjerujem a eric tohir nigdje nisam našao ....nema ih na forbesovoj listi podavno sam gledao ......ako kome bude usput i naleti negdje baš bi me ovo zanimalo hvala
debeli genijalac
Posts : 3361 Join date : 2012-05-15 Age : 33 Location : Sisak Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba
Subject: Re: Erick Thohir 01.09.14 23:52
njegov brat se procjenjuje na 1,5 milijardi eura, zajedno su u biznisu..od oca su nasljedili posao sa ugljenom, automobilski biznisa, a Erick je još kupio hrpu neke medije (novine, i slična sranja)
Inter - the best Admin
Posts : 2807 Join date : 2010-04-25 Age : 32 Location : Makarska
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 0:15
debeli genijalac wrote:
njegov brat se procjenjuje na 1,5 milijardi eura, zajedno su u biznisu..od oca su nasljedili posao sa ugljenom, automobilski biznisa, a Erick je još kupio hrpu neke medije (novine, i slična sranja)
Zapravo je procjenjen na 960 miliona $ sto je zapravo duplo losije od tog tvog iznosa... Em je dolar em je manji iznos... I jos moram naglasit otkad sam cuo da se zanimaju za Inter pratio sam malo njihovo stanje i oni su zapravo u nekom zescem opadanju... Kad su nas kupili Garibaldi je vridio 1,45 mlrd $... Isto tako Erick kao multimilijunas nigdi ne postoji... A posto je to indonezija dolazimo do zakljucka da zapravo Garibaldi upravlja svim novcem i Erick ovisi da li ce mu Garibaldi omogucit neke novce ili ne... Moje nekakvo misljenje otkad sam sve to popratio je da zapravo Erick preko Intera pokusava zaradit neke novce bas za sebe da ne ovisi o Garibaldiju i zapravo je mislio ovakvom skupom igrackom to napravit... Sama skrtost pri ovim transferima to i dokazuje... Ne bi sada tu neke teorije zavjere volio otvarat, ali vrime ce pokazat...
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 0:20
Pa da je tako onda bi prodao već Icardija i Kovu kako bi zgrnuo lovu, a doveo neke igrače za sitne pare. Što nije par puta već uložio neku lovu kako bi smanjio dugove?
Inter - the best Admin
Posts : 2807 Join date : 2010-04-25 Age : 32 Location : Makarska
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 0:25
kuky90 wrote:
Pa da je tako onda bi prodao već Icardija i Kovu kako bi zgrnuo lovu, a doveo neke igrače za sitne pare. Što nije par puta već uložio neku lovu kako bi smanjio dugove?
A ne moze isti tren ono ocito "ja dosa amo prodat sve stolice u Appianu mozda nesto zaradin"... Prvo mora kao nesto ulozit u klub da se klub izvuce iz dugova i onda ce zgrcat laganu lovu bez puno muke... Zato je Garibaldi pomoga u tome... Isto ko Mamic... Dinamo je stabilan... On proda igraca za 20 mil € dovede pojacanja sve skupa za 1,5 mil € ostatak u dzep, a Zagreb financira Maksimir... I to je to... Tako ce i Tiho... Nego ode je liga drugacija i pojacanja od 1,5 mil € ne garantiraju osvajanje lige...
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 0:46
Pa ja ne znam šta su ovdje stvarno neki mislili da je on neki strastveni navijač Intera? Pa lik do kupnje Intera nije ima pojma da nogomet postoji kao sport. Inače moje mišljenje zašto u Serie A do sad nije uša strani kapital, arapski pogotovo je li, je zato jer nemaju interesa. Nogometno gledano situacija djeluje savršeno za kupnju. Klubovi s jakim brandom, tradicijom, velikom bazom navijača, solidnom infrastrukturom, skaut mrežama itd., a financijski posrnuli. Može ih se kupiti za male pare i sigurno da treba puno manje početno ulaganje u momčad, nego je to trebalo s tamo nekim City-em ili PSG-om.
Pa o čemu mi pričamo, da dva lovaša sad uzmu milanske klubove i odluče potrošit po 300 mil, pa isti tren bi svaka šuša u europi htjela potpisat. Surova činjenica je da ti tipovi nemaju razloga ulagati u Italiju. Italija nije primamljiva kao Engleska, tamo je centar moći, a ne u raspaloj Italiji. Prije će kupiti jebeni Fulham nego Inter. E sad kako se stari taljanski mačci kao Moratti moraju povlačiti, jer su obiteljski biznisi pali skupa s taljanskom ekonomijom, neko će se ipak nać da kupi, ove manje ribice ka naš Tihi.
Ok, ne kažem da mora biti neki bolesnik koji će se preseravat kao arapi, ali pitam ja tebe moj Tihi, ako si već izabra taj model, zašto se ne ugledaš na amere u Romi? Roma je dobar primjer kako su strani investitori sanirali stare dugove, ali usput dovodili itekako dobre, mlade igrače, naglasak na mlade. Pa jeba te pas, onaj Lamela i Marquinhos se nisu steplili, već su ih utrpali za ogromne cifre. Sad Benatia za 27, kupljen za 18.
Želim reći da se s dobrom kupovinom ne može faliti pa makar i u startu uložija koji mil više. Pa vidite samo Kovu, pa ne možeš falit s takvim igračem, dogodine će se nuditi cifre od 50 mil za njega. A nije da je on jedini. To je smjer u kojem se treba ići. Dovedi dva mlada talenta u naletu ala Kova, kupi jednog kapitalca koji je negdje možda višak pa se može uzeti ispod cijene, Lavezzi npr. i gurni dva juniora u vatru, bog zna da ih imamo odličnih. I naravno dovedi nekog trenera koji nije pizda!!! Pa ćeš vidit kako se može stvoriti i rezultat i zaraditi novce koji će stabilizirati klub. A ne ovo lifranje škart robe ka jebena braća Trotter.
cambi
Posts : 107 Join date : 2012-01-01 Age : 41 Location : sarajevo BiH Najdraži igrač : zanetti , recoba
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 4:49
Inter - the best wrote:
debeli genijalac wrote:
Zapravo je procjenjen na 960 miliona $ sto je zapravo duplo losije od tog tvog iznosa... Em je dolar em je manji iznos... I jos moram naglasit otkad sam cuo da se zanimaju za Inter pratio sam malo njihovo stanje i oni su zapravo u nekom zescem opadanju... Kad su nas kupili Garibaldi je vridio 1,45 mlrd $... Isto tako Erick kao multimilijunas nigdi ne postoji... A posto je to indonezija dolazimo do zakljucka da zapravo Garibaldi upravlja svim novcem i Erick ovisi da li ce mu Garibaldi omogucit neke novce ili ne... Moje nekakvo misljenje otkad sam sve to popratio je da zapravo Erick preko Intera pokusava zaradit neke novce bas za sebe da ne ovisi o Garibaldiju i zapravo je mislio ovakvom skupom igrackom to napravit... Sama skrtost pri ovim transferima to i dokazuje... Ne bi sada tu neke teorije zavjere volio otvarat, ali vrime ce pokazat...
upravo sam do istog zaključka došao jer erica nema nigdje ni na kakvim listama milijunaša a teddy tohir isto nigdje nije procjenjen znači sve što imaju ima garibaldi i to je to .....usput naletim berlusconi vriiedi 7,7milijardi a bio je na 5,5 ako se dobro siječam ..marati u najboljim danima bio na 1,5ako sam dobro zapamtio zio upravo to s dobrom kupovinom teško možeš zajebat a ne možeš imat dobru kupovinu ako ne daš para pa jbt ako klub nema para ubrizgaj mu 50 mil za transfere ili daj nekog trenera koji ima muda ostavit par mladih igrača pa da pravi nešto od njih a ne da čekaš da ti neko na posudbi napravi igrača
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 9:26
Šta stvarno mislite da bi Moratti nakon toliko mjeseci pregovora prodao svoj Inter nekom tamo muljatoru bez pokrića?
_________________ Non mollare mai!!!
kuky90
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 10:17
To si i ja mislio. A i nije da nije uložio, pa kupio je klub sa 200 i nešto milijuna eura, a još kasnije pokrivao nek stare dugove krz svoj račun i račun investitora.
cambi
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 12:35
ne znam više šta da mislim sve je to uredu hoče da se stabilizira ali mora se poneki igrač i dovest prošle godine smo imali više igrača nego sad a sad igramo i ligu evrope kako misle gurati nije mi jaasno a bit če perioda u sezoni kad čemo imati 5 povrijeđenih igrača jer se to desi svake sezone i šta onda ....ja se nadam da zna šta radi da če ovo iči na dobro a ne u još veču dubiozu
Johan Admin
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 12:46
soecc wrote:
Šta stvarno mislite da bi Moratti nakon toliko mjeseci pregovora prodao svoj Inter nekom tamo muljatoru bez pokrića?
Da.
kuky90 wrote:
To si i ja mislio. A i nije da nije uložio, pa kupio je klub sa 200 i nešto milijuna eura, a još kasnije pokrivao nek stare dugove krz svoj račun i račun investitora.
Tiho je osnovao novu firmu, Inter Brand, na koju je prebacio naše prihode od TV prava, marketinga i sl. i na ime te firme se zadužio 200 milijuna eura da pokrije stare dugove. Znači, za razliku od Morattija, koji je osobno odgovarao za dugove kluba, Tiho ne odgovara i ako bude problema sa naplatom kredita, bankama će pripasti Inter Brand i prihodi koje firma ima.
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
Subject: Re: Erick Thohir 02.09.14 14:09
Najveći razlog zašto šeici izbjegavaju Italiju su visoki porezi. Možemo mi sa strane navijati da se talijanski porezi smanje pa da naš Inter profitira, ali ne znam koliko bi se tome veselili ljudi s juga Italije :D