Inter Croatia Crew - Forum
---
Erick Thohir - Page 15 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Erick Thohir - Page 15 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Erick Thohir

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
AuthorMessage
kuky90

kuky90

Erick Thohir - Page 15 Empty
PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 9:44

Kaže Erick da će prodati svega 2-3 igrača, mislim da je ovdje mislio prvotimce. Ali šta mu to znači kad Telles, Ljajić i Jovetić niti nisu naši. Potvridio je i da Miranda, Perišić i Icardi neće biti prodani ako i uleti kakva ponuda, te Mancini sigurno ostaje.

Što reći dakle valjda će izletjeti Murillo, Handa i Brozo kao što su svi nagađali To je nekih 65-70mil eura za sva 3. Samo što bi ja rađe da od prvotimaca proda Palacia, Mela ili Medela. ha
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 9:45

Ja ne bi Murilla prodao.

Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 9:56

[You must be registered and logged in to see this link.]

Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 10:33

Ja ne bi Brozovica prodao. Zapravo jedini bi mi on bio "nedodirljiv". Kao sto sam ljetos bio stava da se radije proda Icardi nego i Kovacic i Shaqiri, tako sam i sada da bolje prodati njega nego Broza i Murilla. Tesko da za tu dvojicu zajedno mozes dobiti vise od 50 milja, a ako isti iznos mozes izvuci za Icardia onda ne bi trebalo biti dvojbe. Tu je naravno vise od samo toga da je 2>1. Temelj ove ekipe su Handanovic, Miranda, Murillo i Brozovic, a kopati po temeljima je uvijek veliki rizik jer bi se sve moglo urusiti. Idealno bi bilo da se sve kljucne igrace moze zadrzati, a zbog zbog Mancinievih suludnih ambicija na mercatu cemo prodavati i vise nego koliko nam treba da se zadovolji FFP.
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 13:50

Murillo je kikser,moja prva zelja da ide,on i broz ako se vec mora.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 15:04

Murillo se dosta gubio bez Mirande pokraj njega, a i uz nega često radio greške, ali opet još je mlad. I 20 ili više milijuna za njega je mila majka.
Broz pak nekih 30 taman. On mi djeluje kao da Inter gleda kao odskočnu dasku, zapravo rekao je da mu je želja igrai u engleskoj ligi, a Lampard da mu je uzor.
Handa mi se nekako srozao sa svojim izjavama i što stalno bi nekamo otišao. 15mil je najviše što bi mogli dobiti.
Mislim da Icardija ne treba prodavati. Lik je kapetan ovog Intera i mislim da će se razviti u igrača kao što je sada Higuain samo treba malo vremena. Sad mu je cijena premala, pa Juve za Moratu želi više, a zabio sveukupno golova za Juve kao Icardi samo ove sezone koja mu je čak bila i prosječna.

Nekoga se mora prodati, a sigurno ne Icardija koji obožava klub. Nek odu ovi koji su novi i koji se ne osječao kao Interisti, koji kao da jedva čekaju da odu. Rekao je Thohir oni koji žele Inter doći će ili ostati, bez obzira na primanja.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 15:06

E da i ovo spominjanje Kove i Shaqirija. Shaq se nije baš nešto proslavio u Stokeu, dok Kova u Realu gleda utakmice sa tribina.
S obzirom da smo za njih dobili nekih 45mil rekao bi da je više nego dobar posao i odluka uprave.
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 15:33

Ma fantastičan.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 19:29

Potpis Kuky.

milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime30.05.16 21:59

Cehajic wrote:

Murillo je kikser,a Ranoccia je dobar,ha?
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime31.05.16 0:22

milito22 wrote:
Cehajic wrote:

Murillo je kikser,a Ranoccia je dobar,ha?

Najbolji.Sto se tice Murillovog performans,znao me je kupiti nekim jebenim klizecim tu i tamo,ali puno je tu kikseva i kartona.Bolje nekog sigurnijeg upariti sa Mirandom.
Back to top Go down
rafael_zd

rafael_zd

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime31.05.16 17:47

Icardia bi zadnjeg prodao. Od same pomisli da bi mu zamjena bili neki Ajaxov napadač, Pavoletti ili slični dođe mi muka.
S novcem od Broza i Murilla, išao bi na extra desno krilo koje radi razliku, samo što je nama takvog teško naći, em što ne igramo LP em što će Mancini tražiti igrača sličnijeg Perinim karakteristikama.
Back to top Go down
Zio

Zio

Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime31.05.16 18:32

Icardi je ajmo reć jedini ''superstar'' u ekipi. Ako ga prodamo tek onda ćemo bit teška dosada od ekipe.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime31.05.16 21:11

Zio wrote:
Icardi je ajmo reć jedini ''superstar'' u ekipi. Ako ga prodamo tek onda ćemo bit teška dosada od ekipe.
Možemo njemu dodati i Handu ali stvar je da golmani nisu pretjerano na cijeni ali realno je Handa među 5 najboljih golmana na svijetu.
Back to top Go down
insajd

insajd

Najdraži igrač : Zanetti

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime31.05.16 22:24

Icardija ni slucajno prodavati. Kapetan je, jedini superstar, jedina marketinska faca na kojem se dizu pare i on bi trebao biti zadnja opcija za prodaju.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime01.06.16 6:26

Ajmo se vratit na topic.

kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime01.06.16 9:54

Osvanulo ovo danas.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime01.06.16 9:58

[You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko bi ovo moglo biti tačno? Bilo bi fino kada bi nas ovoliko vrednovali (650 mil.).
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 10:08

Thohir potvrdio da Suning kupuje vecinski dio Intera i da je sretan što će zajedno napraviti jaki Inter.

Trenutno je Thohir zaradu Intera digao samo ovu godinu sa 164 na 186mil, a Suning kaže kako će to dogodine biti i preko 200mil.
Back to top Go down
Emiliano

Emiliano

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 13:11

Nadam se da su novinarska naklapanja netocna i kako ce se dogoditi bas suprotna situacija od one koju oni najavljuju. Pisu naime kako ce Kinezi ostaviti Mancinia i Ausilia, a sutnuti Bolingbroka i Williamsona. Laiku je valjda jasno tko je ostvario bolje rezultate u svojim domenama djelovanja. Financijski sektor biljezi konstantan rast prihoda unatoc stagnaciji u rezultatima i dodatnom zaduzivanju od izvrsnog sektora. Ovo sto je i Kuky napisao, prihodi su rasli, to je ukupno za cca 25% od kada je ET postavio svoje ljude u upravu, a i rashodi su svake godine sve manji, odnosno racionalizirani. Prvu sezonu kako je ET preuzeo deficit je bio 140 milja ovu je 50. Jos uvijek klub ne opstaje bez dodatnog zaduzivanja, Et snosi troskove svojim zaduzivanjem, ali koraci naprijed su ucinjeni. Samk se nadam kako su Kinezi upoznati sa situacijom i da nece preko noci zeljeti ganjati zvijezde i nerealne ambicije koje bi nas vratile u zadnje sezone Morattieve vladavine, kada smo jurili ka bankrotu i Serie D.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 13:16

Dobro su to odradili Williamson i Bolingbroke, ali možda ovi znaju još bolje nekog vraga iako ne vjerujem pošto su ovi već iskusni u tom poslovanju i pokupili nešto u Unitedu oko posovanja.

Možda će samo ubaciti još jednog, a ove ostaviti koji su sad. Treba vidjeti.
Back to top Go down
insajd

insajd

Najdraži igrač : Zanetti

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 13:36

Sa geopoliticke situacije su mi opet drazi Kinezi i Rusi od Amerikanaca i Arapa. Vidjet cemo sta ce bit. I od Thohira smo imali velika ocekivanja. Vrijeme ce pokazati.
Back to top Go down
rafael_zd

rafael_zd

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 13:49

insajd wrote:
Sa geopoliticke situacije su mi opet drazi Kinezi i Rusi od Amerikanaca i Arapa. Vidjet cemo sta ce bit. I od Thohira smo imali velika ocekivanja. Vrijeme ce pokazati.
ha ok 3
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 17:48

Emiliano wrote:
Samk se nadam kako su Kinezi upoznati sa situacijom i da nece preko noci zeljeti ganjati zvijezde i nerealne ambicije

Nema šanse, bez brige...

kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime02.06.16 20:44

Pa sad da nam dođu Lamela, Ramires bi bilo dosta dobro jer nam fale takve igrači, a i za Tourea i Teixeiru ili Milika kao zamjenu Icardiju se nabi baš bunio. :) Za sad sasvim dovoljno, ne treba nam sad neka uber WC klas od 80mil.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Erick Thohir   Erick Thohir - Page 15 I_icon_minitime

Back to top Go down

Erick Thohir

View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 18Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next