Inter Croatia Crew - Forum
---
Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
samke

samke

Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 13:29

šteta što nismo dobili,gledao sam sve utakmice ove sezone i ova je bila najslabija,vjerovatno zbog teškog terena a i ne mogu se oteti dojmu da se neki igrači ne zalažu na terenu.

ovo je četvrta utakmica ove sezone u kojoj smo vodili i na kraju samo bod,tu nešto nije dobro treba poraditi na tome.
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba

Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 14:18

debeli genijalac wrote:
ma nije vrag da će Denis opet igrat baaaa 

šetnja
facepalm facepalm facepalm facepalm
Edit: Šejp na navod broj 3 samo ću ti reći roma, jer ako ono nije bila sramota, onda ja stvarno ne znam šta je
Back to top Go down
SHAPESHIFTER

SHAPESHIFTER

Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 15:46

ja se nadam da ste gledali tu utakmicu. okej, dobili smo po tamburi. ali tvrdim da bi ih u slijedećih 5 utakmica dobili triput.
uostalom, mislite što želite.
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 16:34

ne znam samo na čemu temeljiš optimizam i takvo uvjerenje?
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 18:46

SHAPESHIFTER wrote:
ja se nadam da ste gledali tu utakmicu. okej, dobili smo po tamburi. ali tvrdim da bi ih u slijedećih 5 utakmica dobili triput.
uostalom, mislite što želite.
Apsolutno se slažem.

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 19:02

Emiliano wrote:

U osnovi se slazem sa svim napisanim. Mi uvijek mislimo da sve znamo i da bi bili najbolji treneri. Realnost je da mi ne znamo, a ni ne mozemo niti naslutiti kakva je atmosfera unutar tima, kako tko radi na treninzima, ko kome ide na kurac. Recimo prosle sezone se pljuvalo po Strami (izmedju ostalog) i zato sto je Guarin igrao trequartistu. Vecina nas je zeljela da ga vrati u rolu box to box midfieldera iliti klasicnog centralnog veznjaka. Sada kada igra tu rolu vidimo da su njegovi limiti u glavi te da nema takticku odgovornost ni igracki IQ da bude svjetska klasa na svojoj poziciji. Talent i fizikalije nisu upitne. Druga stvar zbog koje je Strama najcesce prozivan je pozicija Alvareza na terenu. Nije valjalo kada bi igrao lijevo jer posto koristi samo lijevu nogu nije mogao do centarsuta, dodavanja ni udarca. Pozivalo se na njegove igre iz Veleza i stavljanje na centralnu veznu poziciju. No, vidi vraga, momak igra fenomenalno kao trequartista ili seconda punta, kako uzmete. Takodjer se klelo Stramu zbog igre sa 3 u obrani, ali sve vise izgleda da zbog trenutnih mogucnosti nasih stopera i bekova je to jedina varijanta. Igramo predefanzivno ove sezone? Pa nemamo li trenutno 1. napad lige, a obrana nam cesto izgleda tragikomicno?! Prosle sezone su na repertuaru cesto bili i Djoni i Yuto, pa su ove sezone nasi ponajbolji igraci. Stalno se govori da je Cuchu gotov, treba se povuci, bla, bla... pa covjek opet utrpa vazne golove i drzi vezni red iako nema uz sebe nikakvog destruktivca, sto se priziva josh od prosle sezone. Mateo igra dosta ofanzivnije od njega, mladji je nekih 13-14 godina pa se opet nikako ne moze naci u prilici da poentira, dok stari lisac Cuchu utrpa kada zatreba i svako malo se nadje u prilici. To je to iskustvo koje je u tal. ligi vaznije nego u bili kojoj drugoj. Vecina je ovdje bila sokirana cijenom placenom za icardija i kako se "bolji" Longo sikanira. No, vidi vraga, Longo nema niti sekunde u prosjecnoj Veroni ove sezoni, a Icardi je pokazao ogroman potencijal. Rolandovo dovodjenje se okarakteriziralo kao jos jedan idiotizam uprave, a momak je zadnjih par tekmi nas najbolji stoper. Toliko hvaljeni Jesus je jucer bio uzasan, igubio bi svog igraca prilikom svakog prekida, kasnio je kada je trebalo pomoci Nagatomu itd..

Nije ni Mazzarriju lako i zato ga ne mogu pljuvati nakon svakog kiksa, makar mi je totalno antipaticna persona, beskarakterni placljivko stovise, ali neke stvari je drasticno popravio u odnosu na proslu sezonu. Covjeku nije lako, kao i prethodnicima. Rastrgan je izmedju instant rezultata kojeg zahtjeva vodstvo kluba i potrebe da nesto gradi na duge staze. Zna da je Moratti lak na otkazima i zato je njemu tesko pretrpiti balavce kao Kovacic, Icardi, Belfodil i Olsen. Navijaci ni uprava ne bi trpilii blazazu kao lani, u velikom klubu kao sto je Inter se ocekujem top rezutlat iz sezone u sezonu. Idealno bi bilo da je trener neki entuziasticni vizionar, da mu Moratti i Thohir zajamce ostanak u klubu 3 sezone, jedini uvjet je ostanak u ligi pa pretrpimo i losiji rezultat od 9. mjesta, sto bi bila realnost da se igra sa klincima. Naravno, onda se moras i zahvalit Zanettiju, Cambiassu, Milito, Samuelu... a to bas i ne ide tako. Da mi je vidjeti koji bi to trener istrpio medijski i navijacki pritisak nakon sto bi 2 sezone uzastopno zavrsio oko 10. mjesta.

Mi mislimo da sve znamo najbolje, a zapravo bas nista ne znamo.
Slazem se u potpunosti...
Lijepo receno, za sad jos relativno i dobro iako uz malo srece i pameti ove se mora dobivat...
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime30.10.13 20:33

[You must be registered and logged in to see this link.]

soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime02.11.13 12:31

Emiliano wrote:
SHAPESHIFTER wrote:
ne tvrdim da je situacija bajna, ali nije ni neka katastrofa.

činjenica br.1 je da Roma ima anomalijsku sezonu kako bi rekao Čobi i samo je pitanje kad će to prestati.
činjenica br.2 je da mi u 10 utakmica imamo samo 1 poraz. po meni to nije loše.
činjenica br.3 je da "atomski" Napoli i JuBe imaju samo 3 boda više od nas (ok, i utakmicu manje)
činjenica br.4 da trenutno vodimo po broju postignutih golova u Serie A
činjenica br.4 je da se nismo protiv nikoga osramotili i da djelujemo puno čvršće nego lani
činjenica br.5 je da naši igrači očito baš ne razumiju Čobijeve zamisli smiley 1 
činjenica br.6 za ovo baš nisam siguran, ali mislim da nam nije dosuđen niti jedan penal u ovoj sezoni
činjenica br.7 je da su pod Čobijem proigrali Ricky i Johnny
činjenica br.8 je da vi ne razumijete zašto Čobi igra s jednim napadačem smiley 1 

to da ne napredujemo u igri je subjektivan dojam.

hoću reći da je moje mišljenje da se puno previše pretjeruje.
U osnovi se slazem sa svim napisanim. Mi uvijek mislimo da sve znamo i da bi bili najbolji treneri. Realnost je da mi ne znamo, a ni ne mozemo niti naslutiti kakva je atmosfera unutar tima, kako tko radi na treninzima, ko kome ide na kurac. Recimo prosle sezone se pljuvalo po Strami (izmedju ostalog) i zato sto je Guarin igrao trequartistu. Vecina nas je zeljela da ga vrati u rolu box to box midfieldera iliti klasicnog centralnog veznjaka. Sada kada igra tu rolu vidimo da su njegovi limiti u glavi te da nema takticku odgovornost ni igracki IQ da bude svjetska klasa na svojoj poziciji. Talent i fizikalije nisu upitne. Druga stvar zbog koje je Strama najcesce prozivan je pozicija Alvareza na terenu. Nije valjalo kada bi igrao lijevo jer posto koristi samo lijevu nogu nije mogao do centarsuta, dodavanja ni udarca. Pozivalo se na njegove igre iz Veleza i stavljanje na centralnu veznu poziciju. No, vidi vraga, momak igra fenomenalno kao trequartista ili seconda punta, kako uzmete. Takodjer se klelo Stramu zbog igre sa 3 u obrani, ali sve vise izgleda da zbog trenutnih mogucnosti nasih stopera i bekova je to jedina varijanta. Igramo predefanzivno ove sezone? Pa nemamo li trenutno 1. napad lige, a obrana nam cesto izgleda tragikomicno?! Prosle sezone su na repertuaru cesto bili i Djoni i Yuto, pa su ove sezone nasi ponajbolji igraci. Stalno se govori da je Cuchu gotov, treba se povuci, bla, bla... pa covjek opet utrpa vazne golove i drzi vezni red iako nema uz sebe nikakvog destruktivca, sto se priziva josh od prosle sezone. Mateo igra dosta ofanzivnije od njega, mladji je nekih 13-14 godina pa se opet nikako ne moze naci u prilici da poentira, dok stari lisac Cuchu utrpa kada zatreba i svako malo se nadje u prilici. To je to iskustvo koje je u tal. ligi vaznije nego u bili kojoj drugoj. Vecina je ovdje bila sokirana cijenom placenom za icardija i kako se "bolji" Longo sikanira. No, vidi vraga, Longo nema niti sekunde u prosjecnoj Veroni ove sezoni, a Icardi je pokazao ogroman potencijal. Rolandovo dovodjenje se okarakteriziralo kao jos jedan idiotizam uprave, a momak je zadnjih par tekmi nas najbolji stoper. Toliko hvaljeni Jesus je jucer bio uzasan, igubio bi svog igraca prilikom svakog prekida, kasnio je kada je trebalo pomoci Nagatomu itd..

Nije ni Mazzarriju lako i zato ga ne mogu pljuvati nakon svakog kiksa, makar mi je totalno antipaticna persona, beskarakterni placljivko stovise, ali neke stvari je drasticno popravio u odnosu na proslu sezonu. Covjeku nije lako, kao i prethodnicima. Rastrgan je izmedju instant rezultata kojeg zahtjeva vodstvo kluba i potrebe da nesto gradi na duge staze. Zna da je Moratti lak na otkazima i zato je njemu tesko pretrpiti balavce kao Kovacic, Icardi, Belfodil i Olsen. Navijaci ni uprava ne bi trpilii blazazu kao lani, u velikom klubu kao sto je Inter se ocekujem top rezutlat iz sezone u sezonu. Idealno bi bilo da je trener neki entuziasticni vizionar, da mu Moratti i Thohir zajamce ostanak u klubu 3 sezone, jedini uvjet je ostanak u ligi pa pretrpimo i losiji rezultat od 9. mjesta, sto bi bila realnost da se igra sa klincima. Naravno, onda se moras i zahvalit Zanettiju, Cambiassu, Milito, Samuelu... a to bas i ne ide tako. Da mi je vidjeti koji bi to trener istrpio medijski i navijacki pritisak nakon sto bi 2 sezone uzastopno zavrsio oko 10. mjesta.

Odličan komentar, pogotovo zadnja rečenica.

Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 9:15

[You must be registered and logged in to see this link.]

noel44

noel44

Najdraži igrač : Wesley Sneijder,Walter Adrian Samuel,Julio Cesar

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 14:38

Emiliano wrote:

Slažem se sa svime,pa zamisli da se na ovom forumu prošle godine toliko pljuvalo po Jonathanu i vrijeđalo ga,a sada je on najveći Bog i legenda,na istom tom forumu.Strama je od spasitelja Intera i Božanstva u par mjeseci postao neprijatelj broj 1,mrzitelj Intera,kreten,neznalica i ko zna šta.
Onaj ko ne vidi da je Mazzari podigao ovaj Inter,taj se u nogomet ne kuži,kratko i jasno.
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 14:57

pa normalno da se mišljenje promijenilo, nakon 10 pobjeda za redom, kreno je negativan niz (ja ga i dalje pordržavam) al šta bi mi trebali? pa nismo Livorno pa da pristajemo na 9. mjesto, mi smo Inter, klub koji se svake sezone treba borit za Scudetto, igrat LP, bit konkurentan, a gdje smo mi od toga?
Back to top Go down
noel44

noel44

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 15:53

Pa al ćemu prikazivat Stramu,nakon par pobjeda kao nekog spasitelja Intera,odličnog mladog trenera,bla,bla...

Isto tako ćemu ga vrijeđat,pa ne radi frajer namjerno protiv Intera,njemu je isto sigurno bilo teško kad je Inter gubio.

Ista stvar s Jonhyem,al opet nije Jonhy kriv što je igrao loše,kriva je uprava što je dovela lošeg igrača,al eto sad je dobar igrač,i uprava je napravila super potez.

Koliko puta se od lošeg igrača napravilo dobrog,Jonhy se sada zaigrao u Interu i igra odličnog,ko zna zbog čega je to,možda jer je Strama otiša,možda zbog Mazzaria,ko zna.Ali nije potrebno pljuvanje igrača ako loše igra,jer ne igra namjerno loše,niti je potrebno pretjerano hvaljenje.

Eto uzo sam njih dvoje kao primjer,a mogo bi još puno slučajeva navesti,a eto i Pereira je igrao dobro u Portu,u Interu lik izgledao kao amater,a sad zašto??
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 16:36

a kad je igro loše, šta smo trebali? govorit kak jebeno igra? ja tebe ne razumijem, normalno da ćemo ga pljuvat kad igra loše, a hvalit kad igra dobro, i ne stoji ti to 'svi' jer Leo je od početka bio za Đonija! recimo ovako, pljuješ Palita i sad se on preobrati i bude novi Roberto Carlos dal bi smatro da si ga nepotrebno pljuvo predhodne tri sezone kad nije znao hodat po terenu?
Back to top Go down
noel44

noel44

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 19:04

Leo se šprdao sa Jonhyem...

Ako igrač igra loše,ja to kažem,ali ga ne vrijeđam i ne pljujem,pa šta sad ako igra loše,uostalom nije niti igrač kriv,on će igrat ako mu to neko omogući,a to što ne može bolje,nije njegov problem.Uostalom pljuje se i vrijeđa Pereira a frajer krv piša po terenu,isto kao i Schelotto,ko da su oni krivi što nisu kalibar za Inter.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 19:35

Pa Leo pljuje po svima. Više se ni ne obazirem na njegovo pljuvanje, ja sam mogu procijeniti tko je dobar, a za druge me baš briga.
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 20:08

to je tako nebitno, ja sam osjetio dozu licemjerstva pa sam reagirao, možda sam u krivu, a čisto sumnjam da su Stramine želje bile da dođu Palito i Galgo
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 20:22

noel44 wrote:
Leo se šprdao sa Jonhyem...
Ja?!?! Pa ja jedini imam dres od Johnnya! :jonathan: 

kuky90 wrote:
Pa Leo pljuje po svima. Više se ni ne obazirem na njegovo pljuvanje...
Ajde daj navedi mi, majke ti, koga ja to sve pljujem...

milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 20:59

....Ibrahimovića,Vierija,no.99,Muntarija po novom... smiley 1 
E da,bila su dobra vremena kad smo sraćkali po Sneijderu,tad sam uživao baš. smiley 1 
Back to top Go down
debeli genijalac

debeli genijalac

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 21:13

milito22 wrote:
E da,bila su dobra vremena kad smo sraćkali po Sneijderu,tad sam uživao baš. smiley 1 
ne vidim razloga zašto ne srati po svim navedenim igračima dont know
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 21:33

debeli genijalac wrote:
milito22 wrote:
ne vidim razloga zašto ne srati po svim navedenim igračima dont know
Ti baš moraš uključiti mozak kad čitaš postove,ne da mi se svaki moj post posebno za tebe objašnjavati.

Dakle,naveo sam nekoliko igrača kojima je zajednički nazivnik to da su izdajnici i samim time je očito da ne dijelim mišljenje forumaša @kukija da @leo sere po svima. Ciljano sam naveo skupinu ljudi/nogometaša po kojima @leo sere,jer oni to i zaslužuju.

Također sam naveo primjer Sneijdera,jer je on svojim odnosom prema klubu također zaslužio da se sere po njemu. U novije vrijeme se bome i Guarin probija u tu skupinu.
Nadam se da sad shavaćaš,sere se po izdajnicima i po onima koji se ogriješe o klub,traže veću plaću ili se ne zalažu na terenu i glume bossove.
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 23:32

Vidi, jadni Guarin se sad tu spominje ni kriv ni dužan..
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime04.11.13 23:34

Srna wrote:
Vidi, jadni Sneijder se sad tu spominje ni kriv ni dužan..
Baš smiley 1
Back to top Go down
Angelo Moratti

Angelo Moratti

Najdraži igrač : Dejan Stanković, Esteban Cambiasso

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime05.11.13 0:39

Isto se tako i Cassano puno puta spominje ni kriv ni dužan kafa 
Back to top Go down
http://jaksime@gmail.com
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime05.11.13 8:26

milito22 wrote:
Također sam naveo primjer Sneijdera,jer je on svojim odnosom prema klubu također zaslužio da se sere po njemu.
Nekad stvarno znaš glupost izvalit... kafa 

kuky90

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime05.11.13 9:24

Sneijder koji nam je donio ligu prvaka i u ono vrijeme ocito bio najbolji veznjak ili cak igrac svijeta. Je zasluzio vecu placu, a nasi umjesto da su ispostovali ugovor oni ga kaznjavaju kako bi pristao na manju placu. Je bas je đubre.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)    Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)  - Page 5 I_icon_minitime

Back to top Go down

Atalanta - Inter (Serie A, 10. kolo: utorak, 29.10.2013. 20:45h)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Inter - Atalanta (Serie A, 6. kolo: subota, 25.09.2021. 18:00h)
» Inter - Atalanta (Serie A, 31. kolo: nedjelja, 07.04.2019. 18:00h)
» Inter - Atalanta (Serie A, 19. kolo: subota, 11.01.2020. 20:45h)
» Inter - Atalanta (Serie A, 37. kolo: subota, 27.05.2023. 20:45h)
» Atalanta - Inter (Serie A, 7. kolo: nedjelja, 08.11.2020. 15:00h)