Čobane napuši se kurca. Imao do sad moju punu podršku, al ovo izdrkavanje na Kovu me ubija. Da ima mozga bi sad Kova bio naš najbolji igrač, poslije onakve partije za repku je dobio krila i trebao je tak nastavi u Interu, ali ne, bolje da igra ovaj jebeni taider jebo ga on sa frizurom u guzicu
Rickyy
Posts : 1623 Join date : 2012-03-30 Age : 33 Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo
Jel mi može neko objasnit ko je od dvojca Guarin-Kova igrao AMF?Nije ni čudo što se Kova gubi kad ni sam nezna koju poziciju igra,a Guarin ko da na školskom igra,malo je tamo,malo vamo,mah...
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
Vidim da i najveći štovatelji Gmaza polako počinju srat... Još čekam negativan komentar Shapea i ja miran
Uglavnom, ovo je ionako preko kurca utakmica. Šteta što Čobi ne zna ništa novo izmislit, istu taktiku bi furao i protiv Reala i protiv Naftaš Ivanića. Žao mi je što nisam gledao to drugo poluvrijeme... A ako su se svi pozivali na Stramaccionijevih 0:2 protiv Hajduka, mislim da 0:2 u 2. poluvremenu protiv tarapane je bar duplo gore.. Ali, eto, ostavit ćemo ostalima na prosudbu...
Dolje s gmazom!!!
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Nadam se da će novi vlasnik uvidjeti da mu se Mazzari ne slaže sa njegovom politikom mladih igrača i napucat ga već prije nove godine.
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Ova "I may have risked too much" izjava može slobodno u anale. Stvarno treba imat muda tako nešto izjavit kad igraš protiv tarapane s jednim napadačem.
leopnd Admin
Znakovito mi je vidjet kako Kova nakon drugog gola u kojem je sudjelovao, ne ide slaviti sa suigračima nego lagano krene prema centru. Ne mora niš značit ali...
_________________ Non mollare mai!!!
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia