Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
I ja sam pisao već na vocapu da u tom slučaju može komotno spakovat kufere... Nabijem ga da je tako. Nema on šta bit ni nemotiviran ni bezvoljan! Ima da grize kako i kad stigne! To su priče za malu djecu...
Gledao sam malo drugo poluvrijeme na nekom streamu bez komentatora di savrseno cujes navijace. Kad je Kova minutu prije izlaska iz igre uputio los udarac koji je zavrsio na tribinama navijaci su ga zestoko izvizdali. Sramota, do prije par mjeseci su mu pljeskali a sad ista stvar kao sa Alvarezom.
Rickyy
Posts : 1623 Join date : 2012-03-30 Age : 33 Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo
I ja sam pisao već na vocapu da u tom slučaju može komotno spakovat kufere... Nabijem ga da je tako. Nema on šta bit ni nemotiviran ni bezvoljan! Ima da grize kako i kad stigne! To su priče za malu djecu...
ne znam šta bi trebalo,osim da neki ljudi na ovom forumu skontaju da kovačić nije c ronaldo,pa kada ostane na klupi da se sere po svemu odma,dobijao je prilike i većinu nije dobro iskoristio-to je realnost
ej neš ti prilike 20 minuta svaku tekmu! tolko daje njemu, ej, njemu, našem najboljem igraču prošle sezone (uz Rodrigola), a gura onog trolejbusa Taidera koji u Segesti ne bi bio u prvih 11 jer zna uklizat! onda ne znam šta smo uoće prodali gargana, isti kurac, al mlađa verzija...Svi kažu da je Kova ekstra talent, a talent se ne brusi na treningu nego na utakmicama, mlad je, ako onaj konj Guarin ima onolko kredit onda bi Kova trebo ima tri puta više, i treba istrpit svaku izgubljenu loptu, svaki krivi pas, jer Kova može bit worldclass, dok je Taider ograničen ko balkon
Huska
Posts : 1194 Join date : 2010-04-25 Age : 34 Location : Tesanj,BiH
Kova je ocajan ove sezone i nije ni sjena od Kova iz prosle sezone. I kod Strame je on uzalio sa kupe, ali je djelovao brzi, jaci, agilniji isao je naprijed, a ove sezone ja nisam vidio jos nista konkretno od njega, sve sama alibi dodavanja, ala Zanetti i Cambiasso. Dok je Taider upravo kao Zanetti i Cambiasso, a radi tri puta vise prema naprijed od Kove, barem pokusava, ubacuje se, suta kad god ima priliku, trci stalno gore dole...Kova moze igrati ispred Guarina, ali ispred Taidera on nema sanse...
Samo da WM vrati Ricky uz Palacia, a u sredu Kova/Guarin, Cambiasso i Taider...
Kuz
Posts : 777 Join date : 2013-02-05 Age : 46 Location : Novi Sad Najdraži igrač : Beppe
Taider je kriminalac s 0 posto osjećaja za igru i 0 posto nogometne genijalnosti. Trči gore-dolje konstantno, ali nikad nemam osjećaj da je tamo di treba bit. Izvlači ga to što, za razliku od Kove, igra sa 100% svaku utakmicu. Ali je kriminalac.
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Taider ne griješi, ali ni ne doprinosi prema naprijed. A neke stranice tvrde drugačije čak ga proglašavaju flopom utakmice, a i zašto ga je Mazzari mjenjao, mogao mu barem jednu utakmicu pustiti da odigra do kraja.
Huska
Posts : 1194 Join date : 2010-04-25 Age : 34 Location : Tesanj,BiH
Eto sad Mazzari upropastio Kovu, a covjek nam preporodio pola ekipe, sada se svi kunu u Johnya, Rickya, Cambiassa, a vecina nas je vec bila digla ruke od njih, ali eto on Kovu unistava i sve radi da ga unisti...
Ja i dalje tvrdim da nije problem Taider, vec jebeni Guarin, koji nikako ne zasluzuje mjesto u prvih 11...
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
Taider je trkač i veliki radnik na terenu,skroz drugačiji tip igrača od Kovačića,ali nikako ne bi smio igrati ispred Kove,ne govorim to zato što je Kova naš već zato što je mali jednostavno supertalent,to je još u Dinamu pokazivao.Problem je što se mali gubi na terenu,jednostavno ni sam nezna koja mu je uloga i koju poziciju igra to se jučer moglo jasno vidjeti,ja bi volio(kad već Mazzari forsira ovu 3-6-1 formaciju) da nam prvih 11 izgledaju ovako: