Inter Croatia Crew - Forum
---
Fantamercato - Page 22 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Fantamercato - Page 22 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Fantamercato

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next
AuthorMessage
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

Fantamercato - Page 22 Empty
PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime25.04.17 9:02

Drago mi je da se bočni ne spominju, tu smo jebački pokriveni.

Nego, ko nam je trener iduće sezone pa da slažemo ekipu?

Curva6Nord9

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime25.04.17 15:15

rafael_zd wrote:
Izgleda da i tu vlada sindrom Ausilia, pojačanja bi se dovodila za klupu. S ovakvom igrom i golovima Schicku će se penjati cijena iznad 25 mil koliko mu navodno iznosi otkupna klauzula. Osobno ga ne vidim u paru s Icardiem, rađe bi da se ide na na kreativnije igrače s driblingom kakve nemamo u rosteru.

Upravo takvog imamo, skupio je cak 81 ligasku minutu ove sezone
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.05.17 15:31

Simeone,Conte ili Limeni ?

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.05.17 19:59

Zaposlio bi ga samo kako bi Srnu dozivao. :)
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime12.05.17 10:07

Pošto je još daleko od Inter i samo su glasine. Eto R.Rodrigueza će izgleda osigurati Milan na kraju.

Ono što mi je fascinantno oko tog igrača je kako tako na očit dobar igrač ima slab interes velikih klubova? Otkupna cijena mu je dosta mala za današanje standarde 22mil. A opet nekako nitko ne želi to platiti. Eto navodno i PSG odustao od njega, Inter se baš ne trega. Mora biti nešto sumnjivo oko tog lika.
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime12.05.17 10:26

Nikom ne trebaju bekovi, nama pogotovo

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime12.05.17 14:18

kuky90 wrote:
Pošto je još daleko od Inter i samo su glasine. Eto R.Rodrigueza će izgleda osigurati Milan na kraju.

Ono što mi je fascinantno oko tog igrača je kako tako na očit dobar igrač ima slab interes velikih klubova? Otkupna cijena mu je dosta mala za današanje standarde 22mil. A opet nekako nitko ne želi to platiti. Eto navodno i PSG odustao od njega, Inter se baš ne trega. Mora biti nešto sumnjivo oko tog lika.

ma nema niš sumnjivo, lik ne igra na raizini na kojoj je odigrao EP ali je i dalje za naše bekove spaceshuttle..

btw, otkad mi to bježimo od sumnjivih igrača, Caner Erkin, onaj urugvajac na LB, pogledajmo današnje bekove.. mi upravo takve tražimo, to je pravilo ne iznimka!
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime18.05.17 23:16

Da se nadovežem na post sa Transferi, a da ne ode u offtopic.

Što se desno tiće, da i meni Conti odličan kao što je Tritolone napisao. Mislim da je najbolji bek u ligi trenutno, izrazio želju za Interom, a i rekao da bi htio biti kao Zanetti. Još talijan koje naši kao sada tjeraju.

Za vezu ako Brozo ode treba probati Milinkovic-Savica. Brutala od igrača, i dobar u oba smjera, a i mlad dosta.
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime18.05.17 23:49

kuky90 wrote:
Da se nadovežem na post sa Transferi, a da ne ode u offtopic.

Što se desno tiće, da i meni Conti odličan kao što je Tritolone napisao. Mislim da je najbolji bek u ligi trenutno, izrazio želju za Interom, a i rekao da bi htio biti kao Zanetti. Još talijan koje naši kao sada tjeraju.

Za vezu ako Brozo ode treba probati Milinkovic-Savica. Brutala od igrača, i dobar u oba smjera, a i mlad dosta.

ne znam bas,ja bi prestao poslovati sa Laziom,u zadnje vrijeme nikako pogoditi.Kad bih vec morali uzeti onda samo Keita Balde.
Back to top Go down
rafael_zd

rafael_zd

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime19.05.17 10:04

Ako Pera ode onda treba vrebati Felipe Andersona ili Lemara što će doduše biti malo teže.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime23.05.17 20:37

[You must be registered and logged in to see this image.]

Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime23.05.17 22:24

Čitam Real doveo nekog klinca iz Brazila i platio ga 45 mil a mali nema 3 utakmice u provj ekipi (ne znam jel i jedan gol dao). Za to vrijeme Sevilla ne želi dati 13 mil za Jovetu nego hoće spustit na 6 mil. Ekonimist sam i poprilično sam upućen u ponuda-potražnja fazone ali opet mi često bude teško pronaći logiku u ovim cijenama na fudbalskom tržištu.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime26.05.17 13:35

Od Sabatinija, koji je svojevremeno Olympiakosu oteo Manolasa, očekivao bi konkretan interes za Panagiotisa Retsosa... I više nego perspektivan branič...

Curva6Nord9

Curva6Nord9

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime26.05.17 16:37

da se i ja igram malo managera...

Handa(Padelli)
Conti(Dambrosio)-Rudiger(Andreolli)-Murillo(Miranda)-Mendy(Ansaldi)
Gagliardini(Kondogbia)-Nainggolan
Bernardeschi(Gabriel)-Banega(Mario)-Perisic(Caprari)
Icardi(Jovetic/Pinamonti)

Proda
Ovo je samo moja fantazija, Mendy je na meti svih boljih klubova tako da ga je nerealno ocekivat dok su ovi ostali mogući...
Uz dobro odrađen mercato ovo je moguce, utopit Broza za 25-30, Candrevu za 15-20, Edera za 10-ak, Medela isto, Biabianija poslat u Kinu za 10, Ranocchiu kome za par mil uvalit, cak bi ostavio i Jovetica za rotaciju.

Ove nebuloze za Di Mariu i Jamesa necu ni stavljat ovdje
Back to top Go down
Rickyy

Rickyy

Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime26.05.17 18:40

Po meni
Handa
Danilo-Rudiger-Pepe-Dalberto
Galliardini-Naingolan
Di Maria - Banega-Perisic
Icardi
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 8:48

Moja fantazija: bez damrozija i candreve, bez talijanskog trenera

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 9:03

Baš ne voliš Talijane a? smiley 2

cesar19

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 9:37

Pa kad kod nas dolazi samo zadnji šljam. Znači damrozijo i kandreva, pa dno dna. Ajde može Veratti smiley 1 . Od trenera ne može nitko.

Admin
leopnd

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 9:47

"Sami nek se vode!" (cit.)

rafael_zd

rafael_zd

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 11:58

Trener: Sarri

Handa - Conti,Miranda,De Vrij/Manolas/Rudiger,Emerson Palmieri/Ghoulam - Gilardini,Joao Mario,Naingolan - Felipe Anderson/Lemar, Berardi/Bernardeschi/Di Maria - Icardi
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime29.05.17 13:10

Ali baš,nemam ni ja ništa protiv Talijana,niti igrača niti trenera,ali kod nas dolazi zadnje šljam. Ne bih se bunio da nam igra Veratti,ili da su na klupi Conte ili Allegri. Bez obzira što nisu ni blizu interisti,u ovom trenutku je to najmanji problem.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.06.17 22:41

Daj ovog pas mater! Još i čitam da ga određeni "stručnajci" pljuju, ali ljudi moj, ovaj ima još puuuuuno za pokazat!

[You must be registered and logged in to see this link.]

Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.06.17 22:59

James je igracina.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.06.17 23:07

Pa ne igra jer je u svađi sa Zidanom, a ne jer je loš. Kolko se sjećam trebao je otići na operaciju gležnja ili čega već prošlo ljeto kad je završila sezona. A on umjesto da to obavi je bio na jahti negdje i ladio jaja. Radi toga ga Zidane uzeo pod zub.

Tko god gledao malo lik vidi da je još uvijek odličan igrač. Pa lik u 33 utakmice ima 11 golova i 13 asistencija, a večina tih utakmica je ulazio sa klupe. Mogao bi James biti pun pogodak kao Snijder onda, samo da se nide preko 50mil za njega.
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime05.06.17 23:45

kuky90 wrote:
Pa ne igra jer je u svađi sa Zidanom, a ne jer je loš. Kolko se sjećam trebao je otići na operaciju gležnja ili čega već prošlo ljeto kad je završila sezona. A on umjesto da to obavi je bio na jahti negdje i ladio jaja. Radi toga ga Zidane uzeo pod zub.

Tko god gledao malo lik vidi da je još uvijek odličan igrač. Pa lik u 33 utakmice ima 11 golova i 13 asistencija, a večina tih utakmica je ulazio sa klupe. Mogao bi James biti pun pogodak kao Snijder onda, samo da se nide preko 50mil za njega.

Ako smo za J.Maria dali 40,mozemo za Jamesa i 60.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Fantamercato   Fantamercato - Page 22 I_icon_minitime

Back to top Go down

Fantamercato

View previous topic View next topic Back to top 
Page 22 of 33Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next