Inter Croatia Crew - Forum
---
Zašto navijam za Inter? - Page 2 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Zašto navijam za Inter? - Page 2 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Zašto navijam za Inter?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
julio1989

julio1989

Najdraži igrač : Javier zanetti,julio cesar,imenjak arnautovic

Zašto navijam za Inter? - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 17:59

mato-vcf wrote:
julio1989 wrote:
nadam se da vam nije zao sat sam sa vama...meni nije...forza

naravno da nam je drago,forza julio inter zast4
cheers 1
Back to top Go down
cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 19:27

Dečki naježili ste me, raspekmezili i pobudili sjećanja.
Početak simpatije prema Interu je bila prva tekma koju sam mislim ikad u životu pogledo od početka do kraja. Imao sam 5-6, možda 7 godina, igrali smo s đubretom i sjećam se da je tekma bila na hrt-u i da sam imo neke goste u kući i znam da su svi drukali za đubre. Naravno bio sam kontra i sjećam se ko jučer kad smo zabili za 1:0 u negdje 70. ili 80. minuti i održali to do kraja. Nikad nisam osjetio takvu sreću.
Nakon toga počeo sam pratit rezultate na txt-u, čak sam ih pisao u jednu bilježnicu (to je bilo kad sam krenuo u školu, znači 7-8 godina). Tad sam još simpatizirao Real i naravno Dinamo. Zapravo jedno vrijeme mi je Real bio na prvom mjestu (vrijeme Zidanea kojeg sam obožavao). U negdje od 5.-8. razreda je ta simpatija prema Interu prerasla u ljubav, a kasnije u zaluđenost. Svi su navijali za milan, barcu, juve, manu, real, a mene podjebavali za Inter kak smo jadni (svi znate takve priče). Da zahvalim svim tim ljudima jer vjerojatno da nije njih sad nebi bio ovak zaluđen u najbolji klub na svijetu. Da završim, od 5.-8. razreda sam počeo pratit live rezultate na kladionici i gledati golove na Petici. Real mi je počeo padat u očima jer su ih svi voljeli i počela je ljubav za samo jedan klub.
Tu svoju ljubav ne mogu izrazit, znam da je tak i vama. Ja Inter volim više od Hrvatske repke, a kamoli od bilo kojeg kluba, stvarno jedan neopisiv osjećaj. Svojom zaluđenosti zarazio sam još neke ljude, kojima je Inter ako ne ljubav onda bar simpatičan. Prvo frendove koji su bili mlađi od mene, kasnije Habu cheers 1 pa i buraza koji zna sve igrače i brojeve napamet i zna upalit live stream, a ima 8 godina, zadnju sam zaludio (možda ne zaludio ali pobudio simpatije prema Interu) curu koja zna većinu igrača, brojeve, povijest, čak i službenog komentatora smiley 1 .
Jedini forum (ne samo o Interu, nego općenito) na kojem sam aktivan i bez kojeg ne mogu je ovaj ovdje, mislim da svi imamo takav osjećaj jer je jebena ekipa i atmosfera. Eto ljudi toliko od mene, malo sam se raspisao i prisjetio dječjih godina (možda su neke informacije krive, al to je ugrubo to).

Forza Inter!

getz15

Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 21:34

za sebe mogu reći da sam jedan od friških,novijih navijača,počeo pratit Inter tijekom 2003. godine prelaskom Batigola u naš klub,tada jedan od najdražih igrača u Serie A,pokazalo se da je to bio jedan od najgorih poteza kluba,koliko se sječam ,nikakav bitniji utjecaj nije ostavio mislim 1 detaljno gledam tekme,čitam novosti i nabijam megabajte gledajući videe sa jutubea o Interu od 14.god. smiley 1 svake godine sam samo slušao sprdnje,ismijavanja i šale na raćčun našeg kluba,ti isti smradovi danas šute( moj buraz & co. iz srednje) kad više grande Inter,ne postoje riječi koji mi bih mogao opisati sreću što sam doživio ovakav uspon kluba,makar se i to kad tad moralo dogodit ola najveći san bio mi je posjetiti dva stadiona:Meazzu i Poljud,prvi dio je ostvaren,a drugom se nadam uskoro,makar mi je to manje bitno,jebo hnl pored ovakvih istinskih heroja,GRAZIE PER TUTTI!!! inter grb 3 inter zastava 2 inter zast4 inter zast5 sretan sam što sam pronašao naš forum( ok,tada su još 4ever i mini me mirovali i bili u povojima) i svakim danom sam sve više opsjednut svime što se veže uz F.C Internazionale!! hug 1 love & hate
Back to top Go down
Adri

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 21:59

Pa ono bio sam balavac i sjećam se da mi je stari bio donesao dres od Zamorana..i onolu, nisam baš pratio Inter, al sam volio taj dres, neko vrijeme sam bio Milanista, i ja i brat i stari, ima par slikica u kojima sam kao dijete u Milanovom dresu, al to je ono, briga me što nosim, i smeće ako treba,... smiley 1 ... prekretnica u mom navijanju za Inter je bila ova tekma: ...tada se sjećam da su buraz i stari drukali za Milan, a ja sam jedini kontra pilao, i isplatilo se...sjećam se svgo veselja kad ga je Adri sćopao u završetku tekme...i tada mi je Adriano postao najbolji igrač na svijetu iz čega je proizašao i moj nick...tada sam počeo sve pomnije pratit i ligu i Inter, i igrače, sve živo, bio zaluđen...počeli smo osvajat sezone, prva, druga, treća...uvjek sam slušao provokacije na račun Intera i Europe, na račun toga da smo kupili Juveov izbčaj u 2. ligu, ovo ono, vidit ćemo kad se Juve vrati i te sprdancije, samo sam im se smijao i bio neizmjerno sretan kad bi na kraju sezone podigli pehar...tada sam vjerujem jedini teški navijač Intera u Lici bio, sad sam ponosniji navijač neg ikada, niko mi ne može ništa reć...pobjedili smo vanzemaljce (mada kad smo ih onako sprašili nisu bili vanzemaljci), imamo najboljeg trenera na svijetu, najbolju ekipu na svijetu i u poziciji da osovijmo 6 trofeja u godini. U ne baš puno godina svog navijanja sam doživio to da i buraz, teški milanista navija ko i ja za Inter, ne dešava se prečesto...još uvjek sanjam da odem na Meazzu protiv Milana kad ih razbijemo ka pičke i da uživam ko nikad, to bi se trebalo iduće sezone riješit, a najveće zadovoljstvo oko svega toga je to da imam s kim podijelit svoj uradost i svoje veselje kako god to bilo, živio ovaj forum još sto godina. inter zast4 inter zast4 inter zastava 2 inter zastava 2 love & hate
Back to top Go down
Inter - the best
Admin
Inter - the best

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 22:06

Inace ovo je Adri c/p sa jednog bloga od navijaca Inter-a...

smiley 2

Adri

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 22:07

Da, nebi ja ovoliko mogao napisat... smiley 1
Back to top Go down
Inter15

Inter15

Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 22:13

Koji si nerazzur smiley 2
Back to top Go down
tuta

tuta

Najdraži igrač : Luigi Sartor

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 22:37

cesar19 wrote:
Početak simpatije prema Interu je bila prva tekma koju sam mislim ikad u životu pogledo od početka do kraja. Imao sam 5-6, možda 7 godina, igrali smo s đubretom i sjećam se da je tekma bila na hrt-u i da sam imo neke goste u kući i znam da su svi drukali za đubre. Naravno bio sam kontra i sjećam se ko jučer kad smo zabili za 1:0 u negdje 70. ili 80. minuti i održali to do kraja. Nikad nisam osjetio takvu sreću.

Sudeći po tvojim godinama to je vjerojatno ona utakmica kad je Djorkaeff ubacio, o čemu sam nešto već napisao pod Pazza Inter History.

Inače, skidam kapu Interu15 za otvaranje ove teme. Nemam riječi...

..osim...

veliki pozdrav svima i FORZA INTER!!!
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 23:08

dajte netko ako ima sažetke te tekme, i tuta jel se sjećaš ko je zabio?

tuta

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 23:26

Pa napisao sam, mislim da je riječ o golu Djorkaeffa...
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime14.05.10 23:27

aha, aha, ja sam skužio da je on asistiro, fala, potražt ću ja sažetke cheers 1

Recoba20

Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 12:38

Kod mene je dosta utjecaja imao i bratić koji je rođeni Napolitanac, a živi i radi u Bellunu. Vatreni navijač Napolija oduvijek, i uvijek kad bi dolazio ovamo nosio bi dresove, rekvizite, zastave i ostala navijačka pomagala tu, pa sam se uvijek oduševljavao time i nogomet me počeo fascinirati. To je bilo tako negdje oko '96. Onda sam počeo pratiti isprva našu repku, bilo je i ono Europsko u Engleskoj, pa igrao Fife, i ostale nogomete po razno raznim igraonicama. Uvijek birao Inter, ono, bili simpatična ekipica, pa sam pomalo počeo pratit Serie A, otkrio Ronalda i Recobu, i tako je krenula zaljubljenost a kasnije prerasla u svakodnevicu i dio života. Danas kad mi dolazi taj bratić obavezno donosi nešto od Intera, zastavice, dres neki tu i tamo, narukvice i sl... Žao mu je što ne drukam za Napoli, ali prihvaća moj interizam. Dres koji sam kao klinac dobio od njega (Napolijev, naravno) dugo mi je godina stajao u ormaru dok ga nisam prije nekih tri godine poklonio njegovu sinu, koji sad tek otkriva nogomet, još je mali, i naravno drukat će za Napoli.
Back to top Go down
Inter15

Inter15

Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 14:50

tuta wrote:

Inače, skidam kapu Interu15 za otvaranje ove teme. Nemam riječi...

..osim...

veliki pozdrav svima i FORZA INTER!!!

Najveći je dobitak ovaj forum, a meni je ova tema pala na pamet jer znam da nas ima malo, znam da svatko ima svoju priču kako i zašto Inter...razvijamo se u strašan forum, još da sredimo koje okupljanje pa da se vidimo uživo svi zajedno...i naravno zajedno na neku tekmu, ono čoporativno, kao na maturalcu...to bi bilo savršeno...

Tuta ok 2
Back to top Go down
carevski

carevski

Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 19:52

Kod mene je sve krenulo još od najboljih Ronaldovih dana..Prvi put sam ga zapazio 98 u Francuskoj na svjetskom i od tada mi je posto najbolji igrač;pa čak i do dana današnjeg(bilo mi je žao kad je odlazio,ali sve je to profesionalni nogomet)! [You must be registered and logged in to see this image.] Za Inter sam prvi puta saznao baš te 98,ali PRAVI fanatizam došao je tek kasnije..Naravno kao i mnogi od vas Inter sam pratio pomoću Petice i txt-a! [You must be registered and logged in to see this image.] Još se dan danas sjećam dana kad sam na rtl-ovom txt pročitao da je juve-u oduzet naslov i predat Interu;za taj trenutak sam živio!! [You must be registered and logged in to see this image.] Sada 4 godine kasnije nisam mogao ni zamisliti koliko će mi taj klub donijeti radosti i veselja u budućnosti..U školi me svi znaju baš po Njemu(još dan danas vraćam onima koji su tolike godine govorili protiv Intera)! [You must be registered and logged in to see this image.] Ova godina bi nam mogla biti najbolja u povijesti,a za to su potrebna još 2 koraka..Daj bože da nakon 22.5 imamo 3 [You must be registered and logged in to see this image.] u vitrinama!! FORZA INTER!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
julio1989

julio1989

Najdraži igrač : Javier zanetti,julio cesar,imenjak arnautovic

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 20:01

jelda da necu pogrijesiti ako kazem da svi za inter navijamo zato sta je najbolji klub na svijetu???
Back to top Go down
tuta

tuta

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 22:15

Najbolji, pa da. Ali još nešto, klub koji pobuđuje toliko emocija da čovjek ne može ostati ravnodušan.
Uvijek su mi nekako pred očima frendovi koji navijaju za Manchester, Real... njima je sve nekako svejedno, ako dobiju - super, ako ne - nikom ništa.
Kod nas interista je sve nekako južnjački: umiremo, živimo, psujemo i proklinjemo, ima nas koji nemamo živce ni za gledati, slavimo i uživamo na sav glas.
Krcato emocija, i zato smo najbolji!
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 23:46

tuta wrote:
Uvijek su mi nekako pred očima frendovi koji navijaju za Manchester, Real... njima je sve nekako svejedno, ako dobiju - super, ako ne - nikom ništa.
Baš to. Imam 2 frenda koji su tipičan primjer. Jedan druka za Barcu, drugi za Manchester. Uglavnom, Barcelona igra protiv Seville, ja se već spremio da ću to malo pogledat, samo zove on da svratim do birca koji nema TV.. A ipak se nemože reć da nije navijač jer je već par puta bio na Nou Campu i prati sve.. ali ipak mu je totalno svejedno. Vjerojatno zato jer se navikao na pobjede. Slična je i priča sa ovim drugim, Man igra utakmicu sezone, a ovaj nit ne gleda, uvijek me to fasciniralo, ta nonšalantnost dont know
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.05.10 23:58

Žalim takve ljude i takve "navijače", ne znaju oni šta znači navijati i biti zaluđen nekim klubom.

carevski

Najdraži igrač : j.zanetti,bam-bam zamorano

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime16.05.10 0:38

cesar19 wrote:
Žalim takve ljude i takve "navijače", ne znaju oni šta znači navijati i biti zaluđen nekim klubom.

Nažalost takvih je mali milijon u kod današnjih "navijača" [You must be registered and logged in to see this image.] ;onih pravih je sve manje,a tome doprinose i komentatori koji na svakoj tekmi imaju svoga favorita ili onoga ko je favorit..Novinari također hvale samo velike pobjede.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Fiksac

Fiksac

Najdraži igrač : deki

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime16.05.10 13:08

moja priča je slična...
susjed je bio zaluđen bokšićem, tako sam došao do talijanske lige i tu sam se zaljubio u plavo-crne dresove, no nisam ništa znao o interu. tek kad sam dobio comp i internet (+ fifa i menageri) počelo je istraživanje. nije trebalo dugo da počnem obožavati recobu i zanettija. kroz peticu sam gledao golove, a bio je praznik kad se na telki mogao gledati inter 90 minuta. tek dolaskom adsla su se počele ozbiljno gledati utakmice.

predobro mi što sam na netu pronašao jebenu ekipu interisa jer fakat s nikim nisam mogo pričati o interu – prvo je to bilo na nogonetu, kasnije kod fidla i sad tu imamo novi forum.

kao i većina vas u inat sam odabrao inter. naj frendovima sam godinama lagano pričao o interu tako da danas imaju respekt (između ostalog su kvazi navijači) i oni meni pričaju što vide, postavljaju pitanja, a ja pucam od ponosa, hehehe.

…sjećam se u školi kad su se pisali sastavci: što bi želio biti ili tko ti je uzor – uvijek sam brijao da ću biti nogometaš, kao zanetti.

tuta wrote:
san siro: inter-milan 2:1 za badnjak 2007
tu mi se ostvarila najveća želja – u živo sa meazze gledati inter.

inter grb 3
Back to top Go down
Cehajic

Cehajic

Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime18.01.11 12:42

Iako sam jos relativno mlad,treba da napunim 16god.,Inter je vec moja najveca ljubav,navijam od kad sam poceo da pratim nogomet,to bi bilo tamo negde 6.,7. godina.Tacan razlog navijanja bas i ne poznajem,znam da su mi se dopali igraci poput Emrea i Recobe.Otad sam u stalnim prepirkama sa prijateljima,iako nemam programa koji prati Seriu A,skoro sve utakmice pratim preko Live Stream,iako se cesto desava da je taj prijenos jako los.u Bihacu ne postoji puno navijaca Intera,zato sam se pridruzio ovom forumu,i najveca mi je zelja da odgledam uzivo tekmu Intera,nadam se da ce se to ostvarati !:D
Back to top Go down
Recoba20

Recoba20

Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime18.01.11 12:55

Samo ti nama ostani što duže a za navijače u Bihaću manje-više.
Back to top Go down
Zio

Zio

Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime15.03.11 23:37

Ajme ne da mi se sad pisat roman...evo citirat ću sam sebe šta sam do sad pisa po forumu:

Citat 1:

Pozdravljam sve kojima je Inter u srcu, a posebno one koji su uz Inter prebrodili teška vremena. Ja sam se u Intera i Serie A zaljubija još ka dite i to sve priko svjetskog u Italiji 90-te, pa onda još i onog slavnog Paninijevog albuma i dobrog starog Peppea Bergomija.

Citat 2:

Ja sam zbog njega zavolija Inter. Prvi put sam ga vidija na svjetskom 90 u Italiji. Skupljajući album Italija 90 od Paninija sam sazna da igra za Inter i tako je to sve nekako krenilo. Kao mali sam uvik bija uživljen u obrambene igrače (ne znam zašto, možda jer sam loše dribla ). Dok su svi ostali bili caniggia, vialli, van basten, ja san bija Bergomi, kad bi igrali nogomet po ulici. Iako tada nisam ima previše godina, pa ga ni ja nisam ima prilike previše gledat + šta nisi ima di ga gledat. Na moju ljubav prema Serie A je tada najviše utjeca moj dida, koji je bija veliki zaljubljenik u talijansku ligu. Sjećam ga se kad bi ispunjava onaj toto (prognozu talijanske lige). I ja sam od 95 počeo ozbiljnije pratit Intera, jer je tako nekako počela petica na TV-u i prijenosi talijanske lige. Ovo 'najbolji obrambeni igrač' je naravno pomalo subjektivno. Tko to može tvrdit za ikoga, ali da je u top 5 svih vremena, po meni sigurno je. Da ne govorim da je cilu karijeru osta vjeran svom klubu. Jer uz igračku itekako je bitna i ljudska dimenzija, a on je bija i osta ljudina. Šteta šta više nije uključen u rad kluba. Mislim da bi bija odličan trener!

Ehhh da ne zaboravim, i zato jer sam luđak !!!!
inter šal 1
Back to top Go down
getz15

getz15

Najdraži igrač : Tractor, Matrix, J. Cesar,Il Principe

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime16.03.11 2:08

ma svi smo mi ludi Zio i spaljeni,takvi su svi navijači Intera! cheers 2
Back to top Go down
SHAPESHIFTER

SHAPESHIFTER

Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime05.05.11 18:31

prije 9 godina sam doživio najveće razočarenje i poraz otkad pratim Inter...ali danas s ponosom gledam na 05.05.2002.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zašto navijam za Inter?   Zašto navijam za Inter? - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Zašto navijam za Inter?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Inter Campus
» Inter Channel
» Inter History
» Inter Forever
» Inter Women