|
|
Author | Message |
---|
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Simone Inzaghi 13.05.23 23:02 | |
| Pitanje je ko bi se bolje od njega snašao u takvim uvjetima.. Perika je cvilio ko kišna godina kad nisu htjeli ulozit u momčad..
Mi cemo igrat finale lige prvaka a vise od pola startnih 11 je dovedeno na free transfer ili za 3-4mil eura, to je urnebesno (Onana Miki dzeko Dimarco free, darmian acerbi svaki pod 3-4mil eura)
Ono u cemu je inzaghi ocajan je dovođenje tj biranje igrača, to mu treba zabranit, te forsiranje tih par uljeza koji ce nadam se odjebat iz kluba, ako to popravi ja bi bio sretan s njim
Ovu sezonu i da je u prvenstvu odigrao gro bolje nebi osvojio jer je napoli odigrao perfektnu sezonu |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Simone Inzaghi 13.05.23 23:24 | |
| Ma ako je zamjena Motta onda bas i nema smisla ako Inzaghi izbori finale LPa, osvoji kup i bude među 4 ekipe.
Mozda da je zamjena De Zerbi ali za njega treba platiti odstetu od 15 mil a mi toliko za igrace nemamo. |
|
| |
Julio1988
| Subject: Re: Simone Inzaghi 13.05.23 23:48 | |
| Kaje najbolje frajer je favorit za preuzimanje Totenhama |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Simone Inzaghi 13.05.23 23:50 | |
| Ma nista od toga, nema trenera na svijetu s kojim se nisu povezivali zadnjih mjesec dana |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Simone Inzaghi 14.05.23 1:08 | |
| Bilo bi super kad bi nam netko platio jos odstetu za masnog... |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Simone Inzaghi 14.05.23 8:39 | |
| Nakon prospavane noći zaključio sam da sljedeće sezone želim i dalje Limoneta, Handu koji obara i dalje rekorde i Gagliu koji hvata formu za sudnji dan. Možemo zaključiat temu. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Simone Inzaghi 14.05.23 11:36 | |
| S top4 i finalom LP Simone je sebe potvrdio sto god mi mislili o njemu jer kinezi sigurno nece investirati u nove igrace sto dolazi s novim trenerom. |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Simone Inzaghi 15.05.23 19:40 | |
| Sa finalom CL, osvojenim kupom i top 4 u ligi ovo je najbolji rezultat nekog trenera još od Mourinha 2010. Što se tiče Contea on je imao ključeve Ferrarija tako da se i očekivala titula a ovaj frajer sa polu levatskom ekipom na pragu da igra finale CL. Pa ne bih u to povjerovao ni za hiljadu godina. Hej pa Acerbi, Darmian, Miki, Džeko u prvoj postavi nas vode prema klempi Conte s tom ekipom ne bi smio napast ligu konferencije |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Simone Inzaghi 15.05.23 22:57 | |
| Sve ste lijepo rekli, ali samo bih još nešto dodao. Koliko god sam srao po Inzaghiju, a masu puta je to debelo zaslužio, opet mi ne bi bio kraj svijeta da ostane. Zašto? Ne toliko samo zbog rezultata koje je postigao, nego i zbog kakve takve igre koju je uveo u Inter. Mi i kad smo imali lošije rezultate smo imali dobru igru, samo što su nam u tim trenucima napadači bili totalno van forme, i nisu bili u stanju pogoditi bazen. Mislim da definitivno ekipa treba svježe krvi, ali ne igrače tipa Asslani koji će dobiti 15 minuta utakmice kad vodimo 3-0. Treba nam netko tipa Hakimi ili očigledni budući superstar tipa Lautaro. I treba da Inzaghi ne bude tvrdoglava talijančina, da malo popusti u nekim stvarima, i da ne forsira ove Metuzaleme. Stvarno mislim da nam ne fali mnogo da budemo još bolji i uvjerljiviji, taman pod Inzaghijevim kormilom. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Simone Inzaghi 15.05.23 23:17 | |
| Mi u ovih 13-14 tekmi ove sezone sta smo popusili ove sezone smo ih barem 10 bili bolji, al smo izgubili na glup način.. Ne znam ko nas je osim bayerna nadigrao i pobjedio, ne sjecam se tog a ne sjecam se kad nisam gledao tekmu |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Simone Inzaghi 16.05.23 11:52 | |
| - milito22 wrote:
- Sve ste lijepo rekli, ali samo bih još nešto dodao. Koliko god sam srao po Inzaghiju, a masu puta je to debelo zaslužio, opet mi ne bi bio kraj svijeta da ostane. Zašto? Ne toliko samo zbog rezultata koje je postigao, nego i zbog kakve takve igre koju je uveo u Inter. Mi i kad smo imali lošije rezultate smo imali dobru igru, samo što su nam u tim trenucima napadači bili totalno van forme, i nisu bili u stanju pogoditi bazen.
Mislim da definitivno ekipa treba svježe krvi, ali ne igrače tipa Asslani koji će dobiti 15 minuta utakmice kad vodimo 3-0. Treba nam netko tipa Hakimi ili očigledni budući superstar tipa Lautaro. I treba da Inzaghi ne bude tvrdoglava talijančina, da malo popusti u nekim stvarima, i da ne forsira ove Metuzaleme. Stvarno mislim da nam ne fali mnogo da budemo još bolji i uvjerljiviji, taman pod Inzaghijevim kormilom. Ovako nekako i ja razmisljam. Jedino što mene puno više živcira sa svojim tvrdoglavim stavovima i guranjem galjardinija. Ili stavljanjem džeke ispred lukakua, to su mi bas stvari koje me izbace iz takta da mu jebem mamicu. Da je Asllani dobio sve minute od galjardinija mozda bi imali igrača koji je prva rezerva velikoj trojci u vezi. Ovako imas igraca za kojeg ne znas sto moze, odigrao je neke odlicne partije ali većina toga je bila 10min u trash timeu |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Simone Inzaghi 16.05.23 23:46 | |
| Jesmo spremni gledat mister masnog još par godina??? |
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 0:00 | |
| Zhang dao potvrdan odgovor na tvoje pitanje |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 0:11 | |
| - rafael_zd wrote:
- Zhang dao potvrdan odgovor na tvoje pitanje
...i dodao "Inzaghi je jedini trener koji me ne pita igrače".... 🤦🏻♂️ |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 8:00 | |
| Gledao sam izjave Zhanga jučer nakon tekme. Pa nisam ni mogao zamisliti koliko je taj lik ljigav. Odvratna njuska balava. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 8:49 | |
| Ajde Masni, uzmi jedan trofej od dva finala i osiguraj četvrto mjesto i što se mene tiče, moš ostat. Što kaže Ces, da ima bar malo više povjerenja u neke igrače, bilo bi bolje, al ajd. Nadam se da će mu sad pravo osvježit ekipu. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 15:07 | |
| Cuj pitanja, treba li ostat? Pa prije njega nismo mogli skupinu proći a sad u finalu. Sa free transferima i igračima koje ni jedan ozbiljniji klub nije htio plus 6 odličnih igrača. Momčad u usporedbi sa Conteovom barem za 30% lošija ako ne i više. Lako je progurat nekog mladog igrača kad imaš mega momčad ili kad nisi u velikom klubu di se očekuje da se boriš za trofeje i di danas jesi a sutra nisi. Meni je živaca i živaca koštao ove sezone, svaki put kad vidim da Gagliardini ulazi ili da Džeko igra prije Lukakua muka mi dođe, ali opet treba to shvatiti jer večinu sezone se igra vikend srijeda. Možda je to malo teže za shvatiti jer godinama nismo bili ovako daleko u LP i igrali finala kupa i borili se za nešto u prvenstvu. Sjećam se perioda di smo igrali samo vikendom pa Gagliardini nije prismrdio igri jedno mjesec i pol 2. Simone bi prvi htio imati bolju zamjenu od njega i ostali prije njega ali nema se para. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 16:24 | |
| Alo, odigrali smo maximalni broj utakmica u sezoni koji se mogao odigrat, igrali superkup i finale svih kup natjecanja.. Dobro da i spremacice nisu ušle nešto odigrat s obzirom na broj minuta |
|
| |
Julio1988
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 17:43 | |
| Volio ga ili ne, zasluzio je ostat |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 19:56 | |
| Ma nema tu nikakve rasprave, ostat i još produžit ugovor. Ako mu se još dovede koje pojačanje nema sumnje da na redne sezone uzimamo scudetto |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Simone Inzaghi 17.05.23 21:43 | |
| Produžiti ugovor i dati mu igrače kakve zaslužuje. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Simone Inzaghi 18.05.23 9:33 | |
| Gazda je jasno dao do znanja da mu neće dovest nikog jer on ionako ne pita _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Simone Inzaghi 21.05.23 18:56 | |
| Ma sve šta ste napisali ovdje u posljednjih 10 dana pada u vodu kad mi povuče poteze tipa gagliardini na travnjaku! KOJU PIČKU MATERINU TOČNO ŽELI DOKAZATI?! Pa baba na placu već zna da ovaj idijot ne može igrati za Inter. Ali eto, sad će on dokazat da ipak može. I ne dokaže. I branit će ga pred kamerama kako je izuzetni profesionalac i kako ne zaslužuje biti na piku navijača... Ma teraj se Simone dragi skupa s njim, bez obzira šta ćeš (nadam se) osvojiti ove sezone. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Simone Inzaghi 21.05.23 18:58 | |
| Taman pisao tamo... Ali eto upravo ovo sta napisao Leo... Jebena katastrofa. Ali bitno da Asllani grije klupu redovito. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Simone Inzaghi 21.05.23 18:59 | |
| Preko tog mu nikad ni tad necu prec, ostao na klupi ili ne, i sta god osvojio i neosvojio |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Simone Inzaghi | |
| |
|
| |
|