Inter Croatia Crew - Forum
---
Simone Inzaghi - Page 12 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Simone Inzaghi - Page 12 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
AuthorMessage
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

Simone Inzaghi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 20:00

Trener od kurca koji očito ima više sreće nego pameti ove sezone.

gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 21:29

leopnd wrote:
Trener od kurca koji očito ima više sreće nego pameti ove sezone.

Moguće, ali mora se priznati da je milan razbucao taktički ko beba zvečku, da ga jebeš..

Milijon stvari mu zamjeram, tvrdoglavo gura formaciju bez krila, forsiranje isluženih igrača i zapostavljanje mlađih, ali daj Guardioli ovu ekipu pa vidi dokle će dogurati..

Da se razumijemo, ćelavca u cityu iznimno poštujem unatoč potrošenim milijardama i varanjem ffp-a, ipak mjenja nogomet, štogod mislili o njemu..

E sad povlačiti ćemo crtu na kraju, finale Lp je ogroman doseg za ovakav inter, ali presudu bi donio nakon kupa, a must mi je plasman dogodine u LP.. onda ga stvarno moramo trpiti još jer jbg, donedavno nismo mogli iz skupine lp promiliti glavu..

Back to top Go down
AlvaroR

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 21:36

Svaki trener je imao svoje musice, Inzhagi ih realno ima najmanje. Kod svih trenera od Murinha do sad je bilo panjeva koji su nerijetko forsirani i u prvu postavu, RG5 bar ima samo sporadicne upade sad..

I pored toga sto nije u stanja napravit izmjenu koja nije sablonska, nisam pljuvao puno po njemu jer smo uvijek imali neku igru a u napadu su se masili zicer, ako nista znao sam da bar ne sere sto mu se ne dovode igraci a prima duplo manje nego dupentusovac Conte. Isti taj Conte koji je otvoreno srao po klubu a nije dvije godine prosao grupu CL, kod kojeg je isti ovaj Gagliardini igrao duplo vise nego kod Inzhagia, a klupu mu grijao fkn Eriksen
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 21:51

Slažem se nažalost i sa dobrim i sa lošim kritikama.. Sve stoji.. U isto vrijeme ocu da ostane i da ode u 3 picke materine
Back to top Go down
inter1908

inter1908

Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 22:03

Za 3 dana igra finale kupa, igra utakmicu svaka 3 dana. Naravno da će rotirati. Koga bi trebao staviti? Juniora nekog možda? Nažalost klempavac je jedina opcija, slažem se sa konstatacijom da je on igrao najmanje upravo kod Inzagija.
Daleko od toga da nema svojih mušica na i meni je išao na živce ali koga da stavi jebo vas pas?
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime21.05.23 22:34

Broza? Mogao je bez problema startat, slabo igra cijelu sezonu a znamo kakav je fizicki, taj jebe 19 dana u komadu ak treba
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime22.05.23 8:29

Upravo tako, mogao je igrati bilo ko prije njega. Darmian. Kao Chivu kod Mourinha.

Svašta stoji, svašta priznajem, prvi sam ovdje 15 godina unazad branio kontinuitet i dugoročnost, ali ovdje ja jednostavno ne vidim perspektivu, bez obzira na rezultate ove sezone.

I onda kad još pročitam izjave nakon tekmi!!!! Očaj.

p.s.
Milan je razbucao jer Milan ima još goreg trenera.
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime22.05.23 8:55

Daj o kakvim brojnim utakmicama mi pričamo, pogledajte samo koliko su se rotirali naši igrači kroz sezonu i koliko tko ima odigranih minuta, od Hande i Onane pa do četvorke u napadu. Doslovno je svaki igrač dobivao podosta odmora. A onda to usporedite s Realom, Cityjem ili čak puno bliže nama - Fiorentinom. Koja je odigrala i više utakmica od nas ove seozne. Ne može me nitko uvjerit da nisu sad sposobni odigrat u prvom sastavu (ili bar s maksimalno 2-3 izmjene) zadnja 2 tjedna.
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime22.05.23 12:04

Da se nadovezem kakvo jebeno rotiranje za Fiorentinu i kup. Jebao ga kup da ga jebo. On kao cuva za kup igrace, a nama visi LP sljedece sezone... Ajde nek me ne jebe. Ovo je MORAO s prvom postavom napadat. Kakvi jebeni odmori na kraju sezone. Sezona ce bit katastrofa ako druge godine popusimo LP.
Back to top Go down
milito22

milito22

Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime23.05.23 15:07

Srna wrote:
Daj o kakvim brojnim utakmicama mi pričamo, pogledajte samo koliko su se rotirali naši igrači kroz sezonu i koliko tko ima odigranih minuta, od Hande i Onane pa do četvorke u napadu. Doslovno je svaki igrač dobivao podosta odmora. A onda to usporedite s Realom, Cityjem ili čak puno bliže nama - Fiorentinom. Koja je odigrala i više utakmica od nas ove seozne. Ne može me nitko uvjerit da nisu sad sposobni odigrat u prvom sastavu (ili bar s maksimalno 2-3 izmjene) zadnja 2 tjedna.

Bravo. ok 2
To sam i ja jednom rekao. Jedino kod nas nitko ne može izdržati dvije utakmice tjedno, nego vječno treba rotirati. Pa to su profesionalnci, o čemu pričamo.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime23.05.23 21:55

I mene nervira sa odabirom igrača (Gags ne treba minute dobijat, Asllani zaslužuje više, Džeko ne treba biti ispred Lukakua, Handa nije trebao ispred Onane na početku sezone... kad je utakmica riješena zašto ne ubacit kojeg juniora zadnjih 15-20 min...) ali to nije razlog da mu ne bih sad odmah produžio ugovor na još 5 godina.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 7:14

Kako god sezona završi, Inzaghi ostaje na klupi. Na sreću nekih i nesreću nas nekih drugih...

Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 8:09

I koliko smo mi zivaca sad izgubili radi tih debilnih par odluka. Tako ce bit zauvijek jer je jednostavno takav trener. On je u stanju ostavit Gagliu, Handu, De Vrija i Dzeku jos jednu godinu da budu za rotaciju ili ti ga prvu postavu. Sta rec.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 15:04

Pitanje ako on ima pravo glasa ovdje tko ostaje i kome se produžuje. Prije bi rekao da uprava ljena ili nije sposobna potpisati nekoga, pa rađe ostavljaju ove starkelje
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 19:55

Buffalo Soldier wrote:
I koliko smo mi zivaca sad izgubili radi tih debilnih par odluka. Tako ce bit zauvijek jer je jednostavno takav trener. On je u stanju ostavit Gagliu, Handu, De Vrija i Dzeku jos jednu godinu da budu za rotaciju ili ti ga prvu postavu. Sta rec.
Da li je bio ijedan trener nakon Mourinha da nije imao debilne odluke? Ako smo imali ijednog onda evo i ja želim da dobije nogu. Svaki ima mušice i ko god nam dođe imat će ih, zato ja biram kontinuitet. A Inzaghi nije kao Conte da iscijedi ekipu 2-3 godine i donese rezultat i onda ostavi havariju iza sebe, Inzaghi je trener za duge staze koji koristi ono što dobije i ako dobije dobre igrače očekujte još bolje rezultate i tutule i dobar fudbal.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 21:13

Lik je debil degenericni koji ima vise srece nego pameti, to je moje konacno mišljenje o njemu i nema rezultata koji to može promjenit, jebena neznalica talijanska
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 21:15

Idijot afirmirani.

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 21:28

Nek ostane još 5 godina! Sjajan trener.

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime24.05.23 23:53

Shining...

Simone Inzaghi - Page 12 20230567
Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 6:41

Ja idem iz krajnosti u krajnost..od tjeranja do obozavanja...vjerojatno sreca, splet okolnosti ili sta vec, ali nas najuspjeniji trener u duze vrijeme vec...nek ga ja i dalje nje volim, nek ga i dalje sreca mazi, a on nek i dalje nosi srebrninu u klupske prostorije
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 8:07

Ne znam valjda tako mora bit s nasim trenerima. To je Inter. U jednom trenu bis ga zadavio u drugom zagrlio.
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 9:51

Julio1988 wrote:
Ja idem iz krajnosti u krajnost..od tjeranja do obozavanja...vjerojatno sreca, splet okolnosti ili sta vec, ali nas najuspjeniji trener u duze vrijeme vec...nek ga ja i dalje nje volim, nek ga i dalje sreca mazi, a on nek i dalje nosi srebrninu u klupske prostorije

cheers 1

kuky90

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 10:03

Na kaju će ispasti ako nam sjedne liga prvaka, da je mogao osvojiti sve u jednoj sezoni uz malo sreće u ligi. I to sa ekipom koja je slabija dosta od one što je imao Conte
Back to top Go down
inter1908

inter1908

Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 16:43

Nema tu nikakve sreće, u sportu moraš imati dozu sreće ali koju trebaš isprovocirati i zaslužiti. Glupo je pričati da je netko uspješan jer ga mazi sreća. Prošle sezone napadači nisu mogli dugo vremena pogoditi more iz čamca a kamoli zabiti gol. Najbolji napad i obrana lige uz uvjerljivo najviše proizvedenih i fulanih šansi u ligi. Da su napadači bili bolji osvojili bi scudeto sa 10+ bodova prednosti nad milanom.

S druge strane ne bi mu produžio ugovor jer je tvrdoglav i s njim nikad ne znaš, ne bi mu davao sigurnost time da mu se produžuje prerano ugovor.
Ne bi se čudio da iduće godine osvoji sve a ni da dobije otkaz već u 9,10 mjesecu.
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime25.05.23 16:55

Da, ove godine po stvorenim šansama tj. očekivanim golovoima bi trebali bit uz bok Napoliju na tablici. Ali nam je konverzija bila jako loša, isto kao i lani neko vrijeme.

PostSubject: Re: Simone Inzaghi   Simone Inzaghi - Page 12 I_icon_minitime

Back to top Go down

Simone Inzaghi

View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 15Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next