|
|
Author | Message |
---|
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 16.07.23 23:20 | |
| - leopnd wrote:
- Taremi iz Porta za 25 milja?
Ne bih |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 16.07.23 23:20 | |
| nenenenenenenne ne on nenenenene |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 16.07.23 23:44 | |
| Ako već prodajemo jednog Onanu da bi kupili napadača onda taj napadač mora bit klasa, sa Taremijem bih bio zadovoljan da je Onana ostao |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 1:20 | |
| Top 5 najodvratnijih igrača ikad. A opet, mislim da će bit jebeno pojačanje. |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 7:41 | |
| - leopnd wrote:
- Taremi iz Porta za 25 milja?
ajme majko ak mi gram mozga imamo jebes mi sve Frajer ima 31g, ima tam neke brojke u ligi di jao mario izgleda ko modric, ak daju više od 10mil za njega nek se svi skupa kolektivno bace sa mosta Rade za beloguna dat 55 neg za ovog 25 |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 11:02 | |
| Jos je u zadnjoj godini ugovora Igraca iz tih liga ne bi kupio zato sta smo gotovo uvijek izvisili. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 12:29 | |
| Meni je povračanje da smo frajerski odjebali lukakua, ono, totalni respekt, ali onda dovodimo ovo kovrčavo prevarantsko smeće. Taj dio mi je teški proljev.
Igrački... Unpopular opinion: ako je zdrav, a ne vidim da nije pošto je odigrao 50 tekmi prošlu sezonu, cuadrado će posjesti Dumfriesa na klupu u roku od 3 tekme... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 12:43 | |
| Šta to čitam?!? Elye Wahi iz Montpelliera?! Idem ja po njega, javite di će čekat! [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 13:03 | |
| Ma mislim da je Cuadrado odigra svoje, nije vise razina od prije par sezona, ali svejedno je kao takav dobra opcija sa klupe. Sad druga strana price je sta je lik mali govnar, i protiv nas je uvijek bio odvratan. S obzirom na stanje u klubu svakako je pametno dovesti nekoga ovako na godinu dana pa mozda iduce sezone tu trazit pojacanje.
Sviđa mi se sta se sa nama povezuju svi ovi mladi napadaci, neka jos nekako probude interes za Orbana, Ausilio ga je pratio citavu proslu sezonu, a bio bi duplo jeftiniji od ostalih. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 13:40 | |
| Sad se pojavio i Simeone za napad... Daj i Antu Ercega. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 13:54 | |
| Cuadrado najotvratnija faca ikad, ali za Dumfriesa je izmislio fudbala, da se radi o bilo kom drugom bi svrsavao na taj transfer… |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 14:49 | |
| |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 16:33 | |
| Joj ovo sa napadacem mi smrdi u picku materinu, vec vidim da cemo preplatit masno neku letvu
Veznjak se uopce ne spominje, a otisla su dva dosao je jedan? Stoper bi isto trebao doc? Po trenutnoj situaciji kad Onana ode, moraju dovest 2 golmana, stopera, veznog, napadaca, i to je minimum. Ako Gosens i corea odu treba i za njih nac zamjene.. Sve u svemu loše za sad |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 16:43 | |
| Ja isto ne razumijem pisanja o Balogunu ili kome već, tko bi nam u principu bio treći napadač, iliti igrač za klupu. A u obrani nam ostaje tko? Prastari Acerbi i De Vrij? Ako se Bastoni ozljedi? Po meni su prioritet još jedan dobar, ali baš dobar stopet i veznjak. |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 16:51 | |
| - Wesley10 wrote:
- Joj ovo sa napadacem mi smrdi u picku materinu, vec vidim da cemo preplatit masno neku letvu
I mene je jako strah. Nadam se da me osjećaj vara |
|
| |
Julio1988
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 17:26 | |
| U obrani imamo De vrija, Bastonia, Acerbia, Biseck, a Di marco i darmian mogu pokrit...eventualno 1 stoper...u vezi calha, barella, miki, fratesi, aslani, navodno se i sensiju daje sansa...u napadu ako ode corea ostajemo na martinezu i thuramu.....napadac pod mus, golmani i eventualno zamjenaki stoper i neki 6.veznjak za uskocit...po meni zasad odlican posao |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 19:14 | |
| Otišla 2 vežnjaka (Broz i Gaglia) a došla dva (Frattesi i Sensi). Svi zaboravljaju Sensija. Ovo je jači i mlađi vezni red nego prošle sezone. Što se tiče napadača radije bih da pretplatimo nekog od ovim mladih talentovanih crnja nego da bez veze damo 15-20 mil. na Morattu ili Taremija. Ove crnje za godinu-dvije možeš možda možeš prodat za duplo veću lovu pa za te pare kupit neke nove crnje iz Francuske lige a Morattu i Taremija ćemo morat čekad da im istekne ugovor kao Gagliji jer ih inače niko neće htjet |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 19:17 | |
| Hvala Bogu i nadam se da i naši tak razmišljaju al imam osjećaj da Inzaghi u svakom dijelu terena želi imat bar jednog idiota pred penziju, u napadu sa odlaskom dzeke pikira popunit to mjesto sa ova dva navedena.
Ako je za lukakua bilo glupo dat 40mil, ovi svi s kojima se povezujemo u zadnje vrijeme je neopisivo pucanje u nogu samome sebi
|
|
| |
Tritolone
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 21:11 | |
| Ne znam koga bi vi htjeli za tu lovu. Pa nije 40 mil € kao prije 20 godina kad si doveo Vieria i ima WC napadaca za 6-7 godina, sada neki no name brazilac kosta toliko sa 5 golova u CVu. Balogun, Wahi, Orban su jedni od najtalentiranijih igraca u napadu svoje generacije i uz to dolaze sa sezonama od po 20+ g/a naravno da ce kostati 40+. Taremi ima 3 jako dobre sezone iza sebe, Porto ga ne mora prodavati pa ih boli ona stvar sta je u zadnjoj godini ugovora, mogu traziti i 200 mil € puca im ona stvar. Morata bez obzira sta nikad nije zabijao puno golova opet ima ogromno iskustvo igranja u svim najjacima ligama i klubovima cijena od 20 mil € je realna pogotovo ako stavis u obzir da mi zelimo za propalicu Correu 15 mil. Dia ima odlicnu sezonu iza sebe ali isto tako to mu je prva takva u karijeri, i kostao bi 25 mil €. Nzola ima jako dobru sezonu, ali bi i on kostao sigurno 15ak mil €, mogu li on i Dia isporuciti na najvecoj razini, kad se boris za Scudetto i u utakmicama LP?
I napadac je prioritet apsolutno, igramo sa 2 u prvoj postavi, osim ako zelite da vam Correa bude prva opcija sa klupe?
|
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 22:07 | |
| Navodno su nasi ponudili 15 mil za Moratu. Ne znam nisam nikako za njega, nit smrdi nit mirisi... |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.07.23 22:08 | |
| Moratu bi uzeo za 10mil plafon, tog kozojeba iz porta nebi ni dzabe. Da valja bi u tih 30+ godina igrao vec u nekoj poštenoj ligi
Ako worldclass igrac koji je tek usao u tridesetu i ima dug ugovor poput Broza vrijedi 18mil, onda da, ta dva lik na vrijedi vise od 10 sigurno.
Nzola bi bio jeftiniji od 15 jer je Spezia ispala iz lige i nemaju manevarskog prostora, a svakako bi prije njega nego kozojeba ili coreu imao u napadu, crni fizički igrač koji ce kod nas sigurno 10+ golova ubacit samo na snagu |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.07.23 8:32 | |
| Danas će ovo kovrčavo smeće odraditi lječnički. Dabog mu našli kugu... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.07.23 8:43 | |
| Morata je navodno dogovoren. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.07.23 8:54 | |
| - Tritolone wrote:
- Taremi ima 3 jako dobre sezone iza sebe, Porto ga ne mora prodavati pa ih boli ona stvar sta je u zadnjoj godini ugovora, mogu traziti i 200 mil € puca im ona stvar.
Čuj to, svi klubovi imaju probleme kad im igrači uđu u zadnju godinu ugovora i ne žele produžit, cijena im ljeto prije padne dobrano, ali Porto nema te probleme? |
|
| |
Buffalo Soldier
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.07.23 9:10 | |
| Cuardado i Morata. Divota, od svih mogucih imena. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Transferi I Glasine | |
| |
|
| |
|