|
|
Author | Message |
---|
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 20.01.24 7:45 | |
| E da si bio zdrav tog usranog 10tog lipnja, imali bi sad četvrtog klempu u rukama |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 20.01.24 11:07 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.01.24 9:10 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] - Buffalo Soldier wrote:
- Ne znam sta bi mislio za ovaj transfer. Ali posto je free nek mu bude
- Adri wrote:
- Kad sve sagledas, fantasticna zamjena sa klupe
- Curva6Nord9 wrote:
- odlican igrac za rotaciju, odlicaaaan
- inter1908 wrote:
- Za plaću i rotaciju odličan izbor.
- Julio1988 wrote:
- Dobit cemo u njemu ono sto smo trazili u Vidalu za duplo manje novaca
- AlvaroR wrote:
- I ja sam tako kupio polovnjaka pa se cudio kad mi izleti kvar svako malo
- Wesley10 wrote:
- Lik ima 100 sportskih godina i liječnički karton dulji od starog nurburgringa, bilo bi cudo da se ne nastavi ozljeđivat
Šta se prikazane igre do sad tiče, ni vrit ni mimo, uvrh glave dobar - Biscione wrote:
- Ja nisam primjetio ništa dobro od njega
- Wesley10 wrote:
- dosao u krivo vrijeme..
- Srna wrote:
- Klasa se vidi, al je loš. Nemoćan bi možda bio najbolji opis.
- milito22 wrote:
- Baš tako, vidi se jasno da je riječ o klasnom igraču, koji je nažalost došao nekoliko godina prekasno
- gogec wrote:
- vidi se da zna, ali nemoćan je..
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.01.24 9:22 | |
| I na kraju frajer odigra bolesnih 180 minuta u samo 3 dana, nevjerojatan je jebote |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.01.24 10:10 | |
| - milito22 wrote:
- kuky90 wrote:
- Meni Henrikh baš bio dobar na pripremama. Ozljeda može svakoga zadesiti.
Ali unatoč njegovoj ozljeda bilo bi dobro kad bi mogli posuditi još jednog veznjaka, recimo Nandeza iz Cagliaria. Kakvi komentari, ovo je za uokviriti. Pazi, ozljeda može svakoga zadesiti. Može, može i automobilski kvar. Ali, nije li veća šansa da ćeš dobiti kvar na polovnoj golf dvici , kojeg si preuzeo od 56-og vlaasnika, nego li da si kupio novu novcatu golf osmicu, i izvezao iz salona. Kako ovaj @kuky lupa, to je čudo jedno. al ovaj komentar haha |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.01.24 11:51 | |
| I dalje bolji nego svaki tvoj komentar. |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.01.24 14:30 | |
| Nadmasio je i najluđa očekivanja, da je došao sezonu ranije vec bi imali barem 1 scudetto više |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 05.02.24 11:01 | |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 9:26 | |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 11:26 | |
| Jbt ima najvise odigranih minuta u Interu u ligi, cak 88%, jedino Sommer ima vise od njega |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 11:39 | |
| Previše, barem 20% njegovih je trebalo otic u Fratessija.. Nadam se da nece ni sljedeće sezone bit tolko zakucan u prvih 11 |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 13:18 | |
| Je njemu ovo prvi veći trofej? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Julio1988
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 13:43 | |
| - soecc wrote:
- Je njemu ovo prvi veći trofej?
Ima europa ligu s Manchesterom i Konferencijsku ligu...par superkupova i kupova, ali ovo mu je orvi naslov prvaka(ako ne racunamo Pyunik u Armeniji na pocetku karijere) |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 24.04.24 13:52 | |
| Igrao bi mi dok sam ne traži izmjenu! _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 25.04.24 12:16 | |
| |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 29.07.24 13:01 | |
| Ja ne znam, moram to podijeliti s vama... Ja mislim da ovaj čoek nije human... Ono, robot, nemam drugog objašnjenja... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 29.07.24 21:32 | |
| U svakom slučaju nadam se da če prepustiti startno mjesto Piotru |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 30.07.24 0:22 | |
| Zašto? Reda radi? Jer je došlo vrijeme?
Ako će pružati partije kakve pruža može uzimati mjesto svima cijelu sezonu. Ladno. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 30.07.24 7:45 | |
| Meni je on dobar dio prošle sezone bio prosječan, imao je nevjerojatan start i prvih par mjeseci sezone al je igrao non stop neovisno jel bio dobar ili loš. Znamo kako teško Inzaghi mjenja svoje miljenike. Tako da ne vjerujem da ce ga Zielinski samo tako izbacit iz postave, ako i uopce iako bi i meni odma bio starter |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 30.07.24 18:13 | |
| - leopnd wrote:
- Zašto? Reda radi? Jer je došlo vrijeme?
Ako će pružati partije kakve pruža može uzimati mjesto svima cijelu sezonu. Ladno. Prošle sezone je bolje partije od njega pružao i Frattessi a da ne spominjem Barea i Hakana. A Piotr je mnogi dinamičniji vežnjak, bolji dribler... i još u najboljim godinama i mislim da bi mnogo više doprinosio. Hakan-Bare-Piotr na papiru strašno zvuči, ne znam hoćel se uklopit s njima ali definitivno treba forsirat neko vrijeme. U Henrikovim godinama je 30 minuta po utakmici optimalno, i za klub a i za igrača jer će mnogo bolje partije pružat. Isto sam pisao i za Džeku dok je igrao. I Džeko je kao i Henrik odlično počne sezonu i biva sve lošiji kako sezona odmiče a zbog čega je to? Pa zbog umora jer nisu više u godinama da izvuku cijelu sezonu. Ovako s klupe ulaze Henrik, Frattesi i Taremi na umorni odbranu, savršeno za sve. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 30.07.24 19:30 | |
| Jedino se ne slažem s ovim djelom da nije bio dobar kroz cijelu sezonu. Stavimo to pod subjektivni doživljaj, meni je Miki bio na visokoj razini kroz cijelu sezonu, odatle moje razmišljanje.
Teoretski, slažem se s vama ko bi i ja volio da bude starter, ali nemam ništa protiv da to bude Miki ako će i dalje igrat ko ludak. That's my point. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 31.07.24 20:46 | |
| Ne bi ni meni bio problem da igra Miki uprkos godinama ako če bi dobar ali na primjeru Džeke smo vidjeli da je trener tvrdoglav i da zna forsirst dotadašnjeg startera čak i ako ovaj skroz padne u formi a na klupi ima mlađeg i boljeg. Sjećamo se kad je Džeko bio u nizu 20 utakmica bez datog gola a uprkos tome je bio nedodirljiv a na klupi propadao jedan Lukaku. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 31.07.24 20:54 | |
| Da, Inzaghi ima svoje miljenike kao i svaki trener, kao i neke igrače koji i da se postave na glavu nebi dobili priliku, al jebiga, sad pogotovo ima rezultat koji mu to sve pravda. Recimo kaj meni najvise smeta, te sezone Dzeko ispred Lukakua, prošle sezone je Fratessi igrao urnebesno u svakoj mogućoj prilici, zabijao ko lud i startao valjda 5 tekmi sve skupa, miki je bio zakovan za prvih 11 cak i kad je osigurana liga šta je neviđena idiotarija, tu sam mu kosu htio isčupat. Darmian ispred Dumfriesa cijelu sezonu također, Acerbi ispred De Vrija iako to najlakse progutam, jer je najmanja razlika u kvaliteti. Više mi smeta šta niti jednom nije probao Bissecka u sredini obrane, i tako slične situacije. Arnautovic mu je isto bio u poretku ispred Sancheza šta je grijeh za nogomet. Jebiga, ima neke svoje izbore, opet ni jedan nije tolko užasan ko kad je usranom conteu Eriksen grijao klupu na uštrb klempavog idiota i pijanog cileanca, to je za zatvor bilo |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 31.07.24 21:15 | |
| Dok god mi osvajamo i dok god ovako brutalno igramo nek radi što hoće, makar Sommer u špici bio. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan 30.08.24 23:09 | |
| Profesor drži katedru a mlađe kolege mu dolaze na predavanja. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Henrikh Mkhitaryan | |
| |
|
| |
|