Inter Croatia Crew - Forum
---
Henrikh Mkhitaryan - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Henrikh Mkhitaryan - Page 6 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Henrikh Mkhitaryan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuthorMessage
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

Henrikh Mkhitaryan - Page 6 Empty
PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 9:52

Ma po meni drži on kitu, ne vidim ništa posebno u njegovoj igri vec dulje vrijeme, siguran sam da bi i Fratessi i Zielinski bili puno bolje opcije, pogotovo protiv slabijih ekipa. Neshvatljivo je da igra ovolku količinu minuta, da je galiardini prva zamjena to bi me veselilo, al kad znam kakve igračine su na klupi popizdim. Nevjerojatno da se cijelu karijeru ozljeđivao ko na traci, a odkad je u Inter dosao nije valjda tekme propustio. Izgleda da ce opet i ovu sezonu bit starter non stop, ne znam kak je Zielinski kao najbolji veznjak lige u najboljim godinama pristao na tu neku sporednu ulogu di je šesti veznjak u poretku, i igrat ce na kapaljku
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:11

Dobro da i svi mogući mediji, dobri i loši, ga stavljaju na pijedeastal...

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:26

Kužim, al drugi ni ne dobijaju priliku da pokažu dal su bolji il lošiji od njega. Tj Fratessi sve šta je dobio je trpao ko na traci, siguran sam da bi sa njim bili još bolji. Meni je prvi dio prošle sezone on odigrao maestralno, al vec dugo igra non stop 7/10 utakmice di bude dobar al ništa posebno, i zavaren je za prvih 11 nemoguce. Ima više minuta nego Sommer jebo me pas, svi se nekad izrotiraju osim njega
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:32

Ali opet: raspravljamo o krivom detalju. Da se mene pita i ja bi da ne igra uvijek i toliko. Isto ko i Darmian i Acerbi.

My point je da dok isporučuje ovako neću i ne želim kenjat jer mi je u najmanju ruku licemjerno. Po profesiji sam trener, doduše u drugom sportu, ali jedno znam: nismo u Appianu svaki dan i dok god smo treneri iz udobnosti kauča stavljam Inzaghijevu ispred naše. Doći će nažalost i trenutak kad će zapest, stat, ali dok ne dođe ja ga shvaćam u potpunosti.

inter1908

inter1908

Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:43

Ma daj me nemoj jebat više, samo negativa. Frajer je mašina. Siguran na lopti, uvijek tamo di treba biti i kad treba biti i u prilazu i u napadanju dubine i još uz to brutalno dobro istrčava polukontre i kontre što nas čini još opasnijim. 3 puta je danas bio sam na drugoj i Tikus i još neko ga ne proigraju. Tempo i mirnoća i znanje. TOP igrač.

Zielinski najbolji veznjak lige smiley 2 smiley 2 . Sva 3 naša prvotimca su bolji igrači.

Kad neko čita tvoje i od Bisicoina postove dobije dojam da su svi koji dođu kod nas bolji od naših igrača i da su naši igrači prosijek skupa sa trenerom. Samo ne znam kako su onda igrali finale LP i izdominirali sve u Italiji. dont know dont know dont know dont know .

Vezni igrač kad dođe u City, Real, Barcelonu, Bayern ne dobije odmah šansu, treba proći neko vrijeme da pohvata sve principe i automatizme. Ne ide to preko noći.
Svaka čast Zielinskom, mislim da je odličan igrač i da će biti od velike pomoći, možda i izgura nekog iz prvih 11 ali treba pokazati više poštovanja prema našim igračima i treneru zbog kojih smo tu gdje jesmo.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:44

Ma kužim i uvažavam, i sigurno je on za Inzaghijeve mehanizme u igri možda i najbitniji igrač ako ga tolko drži u igri, al ono vodiš 4-0 u 50 i nekoj min, gotova tekma, i on svejedno odigra 90 minuta, ne ide mi to u glavu. Kad se onda to Zielinski i Fratessi trebaju uigrat i nametnut, nikad jbt. Glupo mi je da mu želim ozlijedu neku da bar neko vrijeme ispadne iz pogona da i drugi dobe priliku, cak i Barella koji je dokapetan i talijan ima puno manje povlašten status u ekipi, a budimo realni, on i kad je najgori ima neki vic u sebi s kojim može odlučit utakmicu
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 10:47

Tim ćeš/ćemo se stvarima nastaviti čuditi iz već navedenog razloga: nismo s njima svaki dan.

Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime31.08.24 22:36

Vidjeli smo prošle godine na primjeru upravo Mikija kako ga je Inzaghi istrošio igranjem svake utakmice 90' i u drugom dijelu sezone je bio duplo slabij nego uorvom. Isto smo vidjeli i prije 2 sezone na primjeru Džeke kad je bio u nizu 20 utakmica bez datog gola a i dalje uredno bio starter a na klupi jedan Lukaku. Tako da ako je trener koji je s njima svakog dana tsko odlučio ne znači da je u pravu. Isto kao što nije u pravu što sinoć kad je na semaforu bio rezultat 4-0 što nije ubacio Zielinskog umjesto Mikija jer bi em sačuvao Mikija za ostatak sezone em bi uigravao Piotra. Ne moram biti Pep Guardiola da bih vidio logiku u ovome
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime02.10.24 13:34

[You must be registered and logged in to see this link.]

Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime02.10.24 22:49

Ostali vežnjaci koji se ne prezivaju Asllani bi onu priliku realizirali. Kako onako kod nas ne zna dat gol a nekad bio vrstan napadač
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime06.10.24 13:56

Back to top Go down
http://www.kkpula1981.com
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime21.10.24 11:25

Profesor...

leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime19.11.24 8:36

Sponsored content

PostSubject: Re: Henrikh Mkhitaryan   Henrikh Mkhitaryan - Page 6 I_icon_minitime

Back to top Go down

Henrikh Mkhitaryan

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6