|
|
Author | Message |
---|
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 11:42 | |
| - Wesley10 wrote:
- Zapata je 5-6mil, mlađi je 2 godine i tri puta bolji i ozbiljniji igrač od ovog cirkusanta.. Da smo njega doveli za 6mil nebi se uopce bunio.. Prije ove zadnje loše sezone je zabio 63 gola u ligi u 4 sezone šta je top, ovaj tolko u karijeri nije.. I ima jos 2-3 ozbiljnije sezone u sebi i manje bi koštao
Slažem se, na početku mercata ne bi želio čut za njega ali da biram između Duvana i Marka svako živ bi Duvana za iste pare p.s. smatram Marka odličnim ali godine ga jebu, u tim godinama napadači završaju karijere |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 12:47 | |
| - cesar19 wrote:
- soecc wrote:
- Ponudili smo isto kao Atalanta ja mislim, samo je on tamo imao veću plaću. I bolji status.
Atalanta je ponudila bolje uvijete englezima. Za placu nigdje nidam vidio da su ponudili više. Za status ne znamo. Ma sigurno je pisalo za bolju plaću, i da je kao to odlučilo. Uvjeti su bili tu negdje, eventualno razlika u bonusima, ako se ne varam? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:10 | |
| Atalanta je ponudila 25mil odmah, 5 bonusa i 10% od idućeg transfera. Mi smo ponudili 24 odmah plus 4 bonusa. Ovo je po Fabriziu. Za plaću nisam našao nigdje. Čisto sumnjam da su dali više. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:12 | |
| Dali su 500k bolju placu
Ako dovedemo Pavarda umjesto srbina i ostane Sensi, to nam je takva sreća iz niceg da nisu ni svjesni majmuni šta rade |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:19 | |
| - Wesley10 wrote:
- Dali su 500k bolju placu
Ako dovedemo Pavarda umjesto srbina i ostane Sensi, to nam je takva sreća iz niceg da nisu ni svjesni majmuni šta rade Eto, došli smo do toga da kao finalisti LP ne možemo parirati Atalanti ni u odšteti ni u plači. Za Pavarda se slažem, bio bi pogodak... _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:48 | |
| Kad bi dosao Pavard barem bi zazmirio na to sta su odradili kriminalan mercato za napad, ali sumnjam Bayern trazi 40mil €. |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:52 | |
| Ma njuškaju englezi oko njega, imamo šanse jedino ako mu zhang otme ženu i djecu i ucijeni ga, mi se sa kustošijom ne možemo nadmetat financijski
|
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 13:56 | |
| Pavard bi bio pun pogodak ali nemojmo se nadat. Na kraju prošle sezone da mi je neko rekao Lukakua ćemo zamijenit Thuramom a Džeku Arnautovićem rekao bih OK, nije loše. Ali kad se ponadaš da ćeš imat Thurama i Balaguna/Scamaccu onda se baš razočaraš. Zato je bolje da očekujemo Toloia a ako nas slučajno iznemade odlično i jest. Realno morali bi imat para za klasnog defanzivca obzirom na propale transfere Lukakua/Scamacce i Samardžića |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 17.08.23 22:33 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Uff, napad je kritican al veza i obrana bi mogle bit stvarno opake tako da se nadam da ce to bit dovoljno Lautaro Thuram Dimarco Fratessi Chala Barella Cuardado Bastoni Acerbi Pavard Sommer Arna correa Augusto Miki Aslani Sensi Dumfries Bisseck De vrij Darmian Audero Jebene zamjene za svaku poziciju, puno bolja širina nego prošle godine, pogotovo u vezi di nemamo lošu opciju a cijeli sustav nam se oko nje vrti. Ako sjedne Pavard, ostat ce žal da nekim trpacem jer nas samo to dijeli od scudetta uvjeren sam iako i ovak imamo dobru šansu. I bitno, od 22 igraca navedena, samo ih je 5-6 preko 30, smanjila se i dob igrača za sigurno 2 godine od prošle sezone |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 7:04 | |
| Sad iz vedra neba imamo 30 milja za Pavarda? _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 8:00 | |
| Ja ne znam ko tu koga. Sad odjednom opet 10 imena pratimo. I onda ce bit odjednom 10 poslova propalo. |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 8:34 | |
| Kad propadne Pavard onda kao iznenađenje dolazi Bonucci |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 8:45 | |
| Mozda idioti barem odluče potrosit pare koje smo dobili od prodaje igrača kad vec nece nešto svojih para potrosit za igrače.. Što znači da bi mogli uzet Pavarda za 30 i jos neku spicu za 15tak, i vise ak correu uspiju prodat a nece |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 10:57 | |
| - Wesley10 wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Uff, napad je kritican al veza i obrana bi mogle bit stvarno opake tako da se nadam da ce to bit dovoljno
Lautaro Thuram Dimarco Fratessi Chala Barella Cuardado Bastoni Acerbi Pavard Sommer
Arna correa Augusto Miki Aslani Sensi Dumfries Bisseck De vrij Darmian Audero
Jebene zamjene za svaku poziciju, puno bolja širina nego prošle godine, pogotovo u vezi di nemamo lošu opciju a cijeli sustav nam se oko nje vrti.
Ako sjedne Pavard, ostat ce žal da nekim trpacem jer nas samo to dijeli od scudetta uvjeren sam iako i ovak imamo dobru šansu.
I bitno, od 22 igraca navedena, samo ih je 5-6 preko 30, smanjila se i dob igrača za sigurno 2 godine od prošle sezone Pa to i govorim, po meni smo dobili širinu i potentne igrače gladne uspjeha. Ako dođe Pavard/Chalobah, stvarno imam dobar špurijus. Naravno, zamjena Coree nekim jačim bi bio san snova, ali i ovako... Ostaje žal da nije došao glupan Lukaku, ali može i ovaj napad isporučit, siguran sam. _________________ Non mollare mai!!!
Last edited by soecc on 18.08.23 13:00; edited 1 time in total |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 11:01 | |
| Čalonah ozčjeđen, ko rođen za nas. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 13:01 | |
| Ispravio sam, znao sam da ćeš se lovit za to slovo _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 18:16 | |
| Fabrizio potvrdio da smo ponudili 25m za Pavarda, i da igrač želi prec. Valjda ce ga dat idioti jer ga iduce godine mogu izgubit besplatno, valjda nisu tak tulavi
Potpisivanje njega bi bio blagi statment, jer realno je lik rubni WC igrač i igra u prestiznijem klubu od našeg, pokazali bi da nismo tolka mrtva puhala. Pogotovo za ovu ligu i uvjete, siguran sam da bi bio top. Ako Bisseck ispadne kolko tolko dobar, Bastoni Bisseck Pavard obrana je čudesna |
|
| |
Tritolone
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 19:07 | |
| Mari kaze da je zadnja ponuda 35mil i ukljucuje bonuse, ako je istina ne vidim da ovi nece pristati na tu ponudu. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 18.08.23 21:42 | |
| - Dobar večer, jel može Pavard na posudbu. - Ne može, dođe 40 miljona, ali cijena nije fiksna. - Ništa hvala, samo smo gledali... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
| Subject: Re: Transferi I Glasine 19.08.23 13:41 | |
| Pavard kao Trubin, lajka postove na IGu, upratio klub, na kraju ce bit welcome Bonucci. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 19.08.23 17:37 | |
| - Tritolone wrote:
- Pavard kao Trubin, lajka postove na IGu, upratio klub, na kraju ce bit welcome Bonucci.
Gazzetta dello sport sutra ujutro: "INTER: (RI)ECCO NELSON RIVAS, COME RICHIESTO DA INZAGHI" |
|
| |
Tritolone
| Subject: Re: Transferi I Glasine 19.08.23 18:24 | |
| Jel taj jos ziv |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 20.08.23 13:30 | |
| Kad bi Pavard došao, ja bih automatski postao za 40% više optimističan. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 20.08.23 13:41 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ma moraju ga pustit idioti jer ce ga Beppe skupit za free nagodinu, ako išta znamo to je besplatno uzet igrača |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 20.08.23 14:43 | |
| Pleše 5 milja, naši forsiraju neke bajkovite bonuse... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Transferi I Glasine | |
| |
|
| |
|