|
|
Author | Message |
---|
leopnd Admin
Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 24.06.24 17:51 | |
| Inter i River navodno pregovaraju za Franca Carbonija i pregovori odlikčno napreduju... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
Posts : 7435 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 26.06.24 22:07 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Romano isto stavio here we go Meni na prvu dosta love, i nisam bas nekaj oduševljen, al vjerujem da Marotta i ekipa znaju kaj rade |
|
| |
Tritolone
Posts : 4721 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 26.06.24 22:12 | |
| Ne znam, nije mi nesto upao u oko prosle sezone. Ja bi radije da smo dali i koji mil vise pa doveli Benta koji ce 99% biti prvi golman Brazila za sezonu ili dvije. |
|
| |
Wesley10
Posts : 7435 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Transferi I Glasine 26.06.24 22:30 | |
| Za koji mil vise dovodiš ili Benta ili Di Gregoria, oba mi se cini ko 5 puta bolje opcije.. |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 27.06.24 11:56 | |
| Nikad nismo fulali s golmanom, nema brige |
|
| |
Biscione
Posts : 5440 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 28.06.24 19:11 | |
| Uvijek smo imali top golmane al mi je nemoguće zamislit da je Martinez budući Handa ili Cesar. Čovjek ima 26 godina i samp 2 profesionalne sezone i nigdje nisam mogao pročitati neku pohvalu za njega (osim da je dobar s nogama ali kod golmana mi je to najmanje važno). Od toliko golmama kako se zalijepiše za njega toliko? A opet preskup je da bude dugoročna rezerva. Agent Benta kaže da nisu financije bile problem nego da ga Inzaghi navodno nije htio. Nadam se da griješim ali sam baš pesimističan i razočaran. Želio Trubina, pa sam nekako prihvatio Benta (iako mi je Bento poslije pobezivanja sa Trubinom bio razočarenje) a na kraju ni Benta nismo nego pali na nekog Martineza. Užas |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52274 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Transferi I Glasine 28.06.24 23:49 | |
| Kritizirat naš mercato je ko reći da Lamborghini Urus i nije neki auto... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 9:57 | |
| A kod nas ovdje je uvijek tako, nismo se ni proveselili a već krenulo sranje od nekih. Kao da smo 10 godina zaredom prvaci. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 12:26 | |
| ...ili da 10 godina nismo bili bolji od 10tog mjesta, svejedno. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
Posts : 5440 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 16:38 | |
| Ja se nadao da će neko od vas reć "nisi u pravu, Joseph je odličan golman zbog toga i toga..." pa da se i ja obradujem a vi tako bez ikakvih argumenata na temu samo mene lično napadoste. Nije baš cool, ako ovaj forum me služi za zdravu diskusiju onda koja je svrha? Nije da Marotta nije nijednom pogriješio pa da moramo slijepi vjerovati da je svako dobar, prošle sezone nam je sjebana CL kampanja zbog 2 matora rezervna napadača, naravno da sam i prošle sezone kritikovao bacanje 10 mil za Arnautovića i nažalost ispostavilo se da su sumnje bile opravdane. |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 17:29 | |
| Pa ne znam šta je krivo u činjenici da je puno 15mil eura za nas za lika koji ima 26g i jednu sezonu odigranu. Pogotovo jer su se u zadnjih godinu dana prodavali redom puno bolji golmani za tu lovu
Da je došao za 5mil bio bi zadovoljan skroz, ovak mislim da je debelo preplacen kao i panjina arnautovic kad je dolazio, s tim da nam je tad gorilo pod nogama, a sad nije. Vidjet cemo |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 19:45 | |
| Ja se slazem s Wesom jer je ipak cifra 15 mil... Ali vjerujem krizaljci Marotte pa ako misle da moraju dat za njega tu lovu moze. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 29.06.24 20:33 | |
| @Biscione nije napad, samo komstatacija. Ja lika u životu nisam vidio kako brani. Kažem, vjerujem im sljepo. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
| Subject: Re: Transferi I Glasine 02.07.24 1:05 | |
| Moj post nije bio napad na pojedinca nego konstantacija na pljuvanje tokom cijele šampionske sezone od nekih a pogotovo od trenutka osvajanja titule par kola prije kraja. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 02.07.24 10:10 | |
| Ovo bi moglo biti "najsiromašnije" ljeto po pitanju mercata, Marotta cilja na potvrdu velike većine momčadi, obnovu određenih ugovora i ciljanih "manjih" injekcija po pozicijama, tipa Martinez... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
Posts : 4721 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Transferi I Glasine 02.07.24 11:50 | |
| Siromasno je samo zato sta smo Taremia i Zielinskog doveli prije pola godine, recimo da dodju u sred ljetnog mercata svi bi bili presretni. Ausilio jucer izjavljuje da ima prostora za neko veliko iznenađenje, dugo je ljeto. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 02.07.24 13:30 | |
| Nisam pod siromašno mislio na ništa negativno, dapače. Meni paše da ne radimo revoluciju u rosteru. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Biscione
| Subject: Re: Transferi I Glasine 02.07.24 22:25 | |
| Ja sam pred kraj sezone pisao da bih bio presretan da samo zadržimo sve startere i samo umjesto Sancheza dovedemo nekog malo mlađeg. Prvo su potvrdili da neće nijednog kapitalca prodat, produžili ugovore najvažnijim igračima (Lautara, Barelle, Bastonija...)čak će i Dumfriesa ako je vjerovati zadnjim izvješćima. Besplatno potpisali Taremija koji je mlađi i trebao bi biti dosta korisniji od Alexisa i Arne s klupe, besplatno doveli Zielinskog koji je jedan od 5 najboljih vežnjaka u ligi a u najboljim je godinama tako da više ne moramo gledati Henrika u startnim jer je već u poznim godinama. Doveli solidnog back-upa za Sommera, možda nije Bento kojem sam se nadao ali je barem bolji od Audera. Što se mene tiče sad da završi mercato bio bih zadovoljan. Ako nas iznenade s jednim mlađim napadačem i stoperom (da zamijeni Acerbija) to če biti samo neočekivani bonus. |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Transferi I Glasine 03.07.24 7:42 | |
| Buchanan out cijelu polusezonu, sada nam treba i desni bek... e kad bi kako ispregovarali posudbu Cancela |
|
| |
soecc
Posts : 12002 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Transferi I Glasine 03.07.24 8:42 | |
| Šta mu je bilo?? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 03.07.24 9:20 | |
| U igri su Marcos Alonso, Layvin Kurzawa, posudba Cancela, ali i povratak Perišića... Opcija je također i ostanak Zanottija bez da ode na novi posudbu... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
| Subject: Re: Transferi I Glasine 03.07.24 9:36 | |
| Ostavi Zanottija par mjeseci i gas, ovaj je nazad za 3 mjeseca [You must be registered and logged in to see this link.]Kako mi se ovaj dobar cini. Strašan transfer, navodno dogovoren za 5mil ali ostaje jos godinu dana na posudbi u Veneziji. Taman skupi još godinu dana iskustva. Podsjeća me malo na Buskeca i Pirla, i ogroman je fizički. Šutina sa obje noge, da ne izvodi prekide sa desnom pomislio bi da je ljevak |
|
| |
Curva6Nord9
| Subject: Re: Transferi I Glasine 03.07.24 9:56 | |
| - leopnd wrote:
- U igri su Marcos Alonso, Layvin Kurzawa, posudba Cancela, ali i povratak Perišića... Opcija je također i ostanak Zanottija bez da ode na novi posudbu...
hahaha pa taj kurzawa je zadnju utakmicu odigrao valjda 2021.... nadam se Cancelu, top je za obje strane |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Transferi I Glasine 04.07.24 13:03 | |
| Kaže Marotta jutros da isključuje interes za Alonsom i Gudmundssonom. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
| Subject: Re: Transferi I Glasine 04.07.24 13:16 | |
| Mislim da Gudmunson nece nigdi, ima slican slucaj kao Greenwood, mislim da klubovi nece riskirati sa kupovinom pa da ovaj ode u zatvor. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Transferi I Glasine | |
| |
|
| |
|