Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
Subject: Re: Javier Zanetti 08.12.15 11:03
vidim da će bit i na engleskom, odlično, još da dođe na torente
leopnd Admin
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
Subject: Re: Javier Zanetti 07.02.16 14:51
Dajte stavite njega na klupu, ako moze Real Zidanea, mozemo i mi njega.
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
Subject: Re: Javier Zanetti 07.02.16 16:27
Lahko je Zidanu, i Mancio bi tamo trpo ko Napoli po Italiji. Kada vodiš ekipu poput Reala protiv 90% timova u ligi je dovoljno samo da odabereš kojih 11 30+ mil igrača će igrati utakmicu a oni će bukalno sami odraditi ostalo ali kada im dođe Barca ili ozbiljnije utakmice CL će se dokazati koliko im fali pravi trener.
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
Subject: Re: Javier Zanetti 12.02.16 23:14
Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Real Madrida, dao je impresivan gol. Rekao sam sebi - Javiere, ovo je novi Ronaldo. Posjeduje sve - fizički je jak, tehnika, dribling, brzina, šut, igra glavom. Adri je iz favela, to me je jako uplašilo. Dobro ih poznajem, u Brazilu je bijeda slična kao u mojoj Argentini. Vidio sam opasnost, jer je jako nezgodno kad se obogatiš, a nisi imao ništa. Svaki dan nakon treninga zapitkivao sam ga gdje ide i šta će raditi. Bojao sam se da ne uđe u neke nevolje. Adriano je imao oca za koga je bio jako vezan. Prije početka sezone, odnosno u toku Tim trofeo, desilo se nešto šokantno. Dobio je poziv iz Brazila - Adri, tata je mrtav. Vidio sam ga u sobi, bacio je slušalicu i počeo da vrišti. Ne možete da zamislite taj krik. Naježim se i dan danas kad se setim. Od tog dana Moratti i ja smo ga pazili kao malog brata. U međuvremenu je nastavio igrati nogomet, postizao je golove i gledao u nebo posvećujući ih njemu. Od tog telefonskog poziva više ništa nije bilo isto. Ivan Cordoba je proveo jedno večer sa njim i rekao mu: - Adri, ti si mješavina Ronalda i Ibrahimovića. Jesi li svjestan da bi mogao postati najbolji igrač ikada? NIsmo uspjeli da ga trgnemo iz depresije. To je možda moj najveći poraz u karijeri. I dalje me jako boli taj udarac. Što sam bio nemoćan. Javier Zanetti
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
Subject: Re: Javier Zanetti 13.02.16 11:25
Kakav čovjek, svaka mu čast. Šteta da ga nije uspio bar malo trgnut.
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
Subject: Re: Javier Zanetti 13.02.16 11:59
Kad se sjetim kako smo nekad imali velike šampione i još veće ljude u ekipi. Takav jedan kapiten, pa onda najskuplji igrači koji su bili spremni sasjeći svoju platu samo da bi se mogao dovesti još jedan vrhunski igrač... Da li će se ikad više takva vremena vratiti
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
Subject: Re: Javier Zanetti 13.02.16 13:02
U ovakvim vremenima teško. Nema tu više ni k od karaktera.
leopnd Admin
Inter vice president Javier Zanetti took the floor following president Thohir's opening address: "I also want to share this big moment. So many great memories come to mind when I think about Pirelli: all the shirts I wore which meant Pirelli were with us out there every step of the way.
"The commercial value of a shirt sponsor goes beyond the financial side of things. Pirelli are a very well known brand around the world, as are Inter. It's important for us as a club to continue in this partnership. Pirelli are more than a sponsor, they're a partner who have believed in us from every perspective for more than 20 years.
"I joined in 1995, along with Pirelli, and I thank Mr Tronchetti Provera for his friendship and because he's a massive Inter fan. Together we've built one big family with strong moral values. We're pleased to continue this relationship and once again walk out with Pirelli on our kit."
Subject: Re: Javier Zanetti 05.04.16 9:42
Zanetti: Vjerujemo maksimalno u Mancinija. Moratti ostaje da zajedno s Thohirom izgradimo ponovno pobjednički Inter...
Javier Zanetti discussed a whole host of Inter-related topics when he made a special guest appearance on Mediaset show Tiki Taka on Monday evening. He began, however, with a dedication to former AC Milan and Italy coach Cesare Maldini, who passed away at the weekend: "He was a wonderful person and everyone loved him because he did so much for Italian football. My thoughts are with Paolo, who is someone I've always admired." The legendary Nerazzurri skipper was then shown images of his last game at San Siro. "That's something I'll never forget – it still gives me goose bumps thinking about it now," he revealed. "It was amazing to be able to share such an important moment with all the fans. Inter was and is my life. There's a special connection between the club and my family." Another big evening is on the horizon for the Inter vice president: 'Bocelli and Zanetti Night', a charity initiative, is being organised for 25 May at the Open Air Theatre in the Area Expo. "It's going to be a huge event," Zanetti explained. "Andrea [Bocelli] will be doing a concert and there'll be a host of stars from music and football, from Laura Pausini to Samuel Eto'o and Jose Mourinho. All the proceeds raised will go to our two foundations to help children." Asked about his fondest memory, the Argentine had no hesitation: "The Champions League we won in Madrid. And my first trophy, the UEFA Cup final against Lazio in Paris – you don't forget things like that." Back on the present: "Everyone was angry after we lost to Torino, starting from Thohir and Moratti – especially when we went down to nine men. We have to keep believing third place is possible, although it's become that much trickier now. We just have to concentrate on picking up as many points as possible." Zanetti was then asked about Massimo Moratti's future: "He's been very clear on the matter: he wants to stay here with Thohir and build another successful team. "As for Mancini, we have complete confidence in him."
Subject: Re: Javier Zanetti 05.04.16 13:15
Ne znam kome su usmjerene ovakve izjave. Normalno da neće izaći pred novinare i reći: '' koji je onaj mancini papak,pa i klinjo koji igra football managera bi bolje vodio momčad.''
Ali ovakve diplomatske izjave,kao da su svi ujedinjeni i da je povjerenje u trenera maksimalno se ne može prodavati ljudima koji imaju IQ preko 50...
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
Subject: Re: Javier Zanetti 05.04.16 15:59
nemožeš od njega očekivati oštrije izjave (iako bi ja volio), prekratko je u ovoj ulozi.. ima ljudi koji bi trebali jasno reći što ne valja, nemojmo se stalno lagati nekim umjetnim optimizmom
prvo shvati i priznaj problem da bi ga mogao rješiti.. ovako čovjek čita i zvuči ko da nemamo sreće a zapravo nemamo nit mozga nit jaja..
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Javier Zanetti 05.04.16 22:19
Jel ovo neki copy/paste iz Macarijeve teme ili?
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
Subject: Re: Javier Zanetti 06.04.16 2:45
Ha?
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Javier Zanetti 07.04.16 17:51
Pa šta nije bilo i u onoj temi:
Zanetti: Vjerujemo maksimalno u Mazzarrija. Moratti ostaje da zajedno s Thohirom izgradimo ponovno pobjednički Inter...
gogec
Subject: Re: Javier Zanetti 08.04.16 21:39
aha.. ma to su uobičajene priče.. nezna što je gore to ili kad ko City objave na pola sezone ime novog sljedećeg trenera..
leopnd Admin
Subject: Re: Javier Zanetti 10.04.16 19:50
Da ga je jos 1 sezonu bar gledat. Najveca nogometna ikona ikada.
Curva6Nord9
Subject: Re: Javier Zanetti 13.04.16 17:29
Kakva veličina, jučer ga dozovem s tribine i dođe do mene i kako sam bio na povišenom i nisam mogao lupit selfie on uzme moj mobitel da će on slikat hahahah, na kraju nas neki redar slikao, ne sjećam se od šoka više :D Stvarno je ikona!
leopnd Admin