|
|
Author | Message |
---|
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 18:18 | |
| Problema sigurno ima, ima ih u svim klubovima, kod nas dosta, ali pogledajte tko je te vijesti prenesao, aman prije derbija |
|
| |
AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 18:25 | |
| Hahahahahahaha pa valjda vam je jasno da su ovo babske priče, čuj I am Milano |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 18:50 | |
| |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 19:21 | |
| |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 19:27 | |
| Vec je leakeao dres sa logom koji izgleda kao zmija, ali to je prije mjesec dana objavljeno. |
|
| |
Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 17.01.21 19:52 | |
| - AlvaroR wrote:
- Hahahahahahaha pa valjda vam je jasno da su ovo babske priče, čuj I am Milano
i ja vjerujem da su babske,ali sam isto tako vjerovao da pored ovakvog rostera Gagliardini nece vidjeti terena pa vidi gdje smo sad. |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 9:28 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Kako su majstori izbacili i napumpali priču baš prije derbija ha? _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 16:57 | |
| - Slycor wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
što se to kuha? - kuky90 wrote:
- Kažu pojednostavljen logo nalik na Juve.
Imam dojam da će biti nešto ovako [You must be registered and logged in to see this image.] - Adri wrote:
- To nije pojednostavljeno
ovo je: [You must be registered and logged in to see this link.] - Slycor wrote:
- vjerujem da ce izbaciti fc iz loga totalno jer se mijenja ime
nadam se da nece biti ovako ko u linku od Adrija haha - kuky90 wrote:
- Adri piše da će biti "I" i "M"
Ali pod pojednostavljeno mislim da će biti jedna boja eventualno dvije i samo crte. - kuky90 wrote:
- Ovako nešto mislim da će biti ali bez FC, po meni bezveze i prejednostavno
[You must be registered and logged in to see this image.] - Tritolone wrote:
- To za promjenu imena je izgleda demantirano, ima nekakve veze sa marketinskom kampanjom vezano za promenu grba.
Dakle ime bi trebalo ostati isto a grb bi trebao biti pojednostavljeno ovaj sadasnji, bez ovog FC. - cesar19 wrote:
- Mrzim ovakve stvari
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 20:13 | |
| - Slycor wrote:
- znaci bit cemo skoro new york yankees ako samo izbace slova :D
- Biscione wrote:
- Nadam se da će navijači iz okolice Milana organizovat kakve proteste ispred sjedišta Uprave da se zaustavi ova ludost, čuj hoće nam skratit ime i umjesto grba stavit neki glupi logo da se sviđa kineskoj, indijskoj i arapskoj mlađariji, fuj
Moratti: “Ispričat ću vam anegdotu: kad sam tek postao predsjednik, otišao sam u Austriju na našu utakmicu. Na panou stadiona bilo je napisano 'Inter Milan'. Otišao sam izvijestiti menadžera protivničke momčadi da je dovoljno pustiti Inter. Pa su maknuli Milan"... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 20:16 | |
| Al kako se palite na guranje, ko i za Vidala kad je hejterska gamad isfurala poljubac u grb...
Nikakvog mijenjanja imena neće biti, pa jebote jel itko od vas ikad bio u nekoj udrugi, klubu, društvu, bilo ćemu. Pa nije to da ćeš sazvat skupštinu i promjenit stoljetno ime jer ti se digo kurac. Da fuck?!
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 20:18 | |
| Da potkrijepimo... "Inter neće promijeniti ime" - objašnjava Alessandro Antonello, izvršni direktor Nerazzurra, za Ansu. "Klub već više od godinu dana radi na marketinškom projektu, temeljenom na povijesnim vrijednostima Intera, čiji je cilj okupiti i uključiti svoje milijune obožavatelja i dodatno ojačati vezu s gradom Milanom".Pozdravljaju vas kinezi. [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 21:22 | |
| ime ne, ali grb vjerojatno hoće
što po meni nije nužno loše ako se ne ostvare grbovi iz onog linka |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 21:30 | |
| Grb je od osnivanja, ako se dobro sjećam, mjenjan 15tak puta kroz povijest, zadnji put 2014. Ne vidim ništa šokantno u tome.
Uvijek će se nekom sviđat, a nekom ne, kao i dresovi. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 22:00 | |
| ma neka se mijenja samo nek i dalje bude prekrasan kao i ovi do sada |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 22:23 | |
| - leopnd wrote:
- Grb je od osnivanja, ako se dobro sjećam, mjenjan 15tak puta kroz povijest, zadnji put 2014. Ne vidim ništa šokantno u tome.
Uvijek će se nekom sviđat, a nekom ne, kao i dresovi. Al neka bude grb a ne logo kao u Jubeta |
|
| |
AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 22:47 | |
| Ovo promjene podržavam ako će onda glupi Englezi prestati da nas zovu Inter Milan. Svaki put kad to čujem umre mala panda u Kini |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 18.01.21 23:42 | |
| Ja bih volio kada bi zmiju ukomponovali u grb iako sumnjam da će naši marketinški stručnjaci to smatrati dobrom idejom, danas je moderan minimalizam (čitaj sranja poput Jubetovog loga). Ovaj marketing je smrt za umjetnost |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 19.01.21 9:50 | |
| Juvetov logo uopće ne izgleda loše. Ni meni se ne sviđa baš otklon od tradicije i ovako velike promjene, ali logo im je dobar. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 20.01.21 20:51 | |
| |
|
| |
Biscione
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 20.01.21 21:04 | |
| Podsjeća me na ovu masku iz Glariatora: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 20.01.21 23:52 | |
| Ti pojednostavljeni grbovi su ok za neki alternativni grb recimo kao u NBA-u gdje svaki klub uz glavni ima još jedan ili više njih. Ovo je od NY Knicksa [You must be registered and logged in to see this link.]Od nogometnih izmjena grbova sviđa mi se kako je to City napravio, a i Chelseajev nije loš u odnosu na stari. |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 22.01.21 17:43 | |
| Preloše. Mrzim bilo kakve promjene nečega što je ustaljeno,a pogotovo kad se radi o ovakvim debilizmima koji ismijavaju nešto što je sveto. Moš mislit minimalizam. Ako će mjenjat grb neka naprave neki normalan, da bude prepoznatljiv Interov povijesni grb, sa određenom varijacijom. Ionako svi znamo da se to radi samo da se poveća prodaja dresova. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 22.01.21 18:27 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 11:09 | |
| Čim mi se mišljenje razlikuje od tvoga,odmah je laprdanje. Ne dira me to, ali mi je smješno kao uvijek one individue koji zagovaraju najveću demokratičnost najmanje toleriraju različita mišljenja. *ebe mi se,nek mjenjaju grb ako žele, ali ono što jubentus ima JJ je čista sprdancija. Taj minimalizam je z Amere koji ionako nemaju veze sa ikakvom tradicijom, drugo je Europa. PS, znam itekako dobro povijest naših grbova. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 12:07 | |
| - milito22 wrote:
- promjene nečega što je ustaljeno
Laprdanje se odnosilo na ovo. Ustaljeno nije sigurno jer se kroz povijest mjenjao malo više puta. Zašto je sad šokantno odjednom? Pa normalno da je do marketinga, jer zarađivat će se od prodaje ulaznica na stadionima bez gledatelja? Dal ti se sviđa ili ne sviđa, stvar tvog osobnog ukusa, uopće ne ulazim u to niti me zanima... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Uprava I Sponzori | |
| |
|
| |
|