|
|
Author | Message |
---|
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 12:40 | |
| Mogu mjenjati grb i mogu ga nazvati Inter, Internazionale ili Inter Milan. Mjenjali su već, a ni jedno radi toga nisam manje volio ovaj klub radi toga. Svi znamo klub po tim imenima, netko kaže jedno, netko drugo, a svi znamo na što se misli.
Tako da ne vidim paniku. Ako će doprinjeti napredku kluba, tko se zapravo može buniti? |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 14:48 | |
| Nego, šta se čeka sa pljuvanjem zbog izmišljotina oko transfera Hakimija? _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
AlvaroR
Posts : 1836 Join date : 2015-10-24 Age : 25 Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 15:57 | |
| Nije problem promjena grba nego priklanjanje minimalističkim trendovima koji su cancer. Ali dobro, živimo u poznim fazama neoliberalnog kapitalizma tako da me ništa ne iznenađuje. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 16:03 | |
| - AlvaroR wrote:
- Nije problem promjena grba nego priklanjanje minimalističkim trendovima koji su cancer. Ali dobro, živimo u poznim fazama neoliberalnog kapitalizma tako da me ništa ne iznenađuje.
Možda su ljudi isto komentirali prije 30 ili 60 godina za tadašnje... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
kuky90
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 17:17 | |
| - leopnd wrote:
- Nego, šta se čeka sa pljuvanjem zbog izmišljotina oko transfera Hakimija?
Kao što smo govorili sve je to bilo zakuhavanje pred derbi da nas omete. Čak je i Real demantirao sve te lažne glasine. To ova torinska mafija kupuje medije da pokušaju potpaliti Interu. |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 23.01.21 20:16 | |
| Ja sam inace uvijek za retro style. Ali ne mogu rec da mi se ne svidaju ovi "jednostavni" i minimalisticki logo. Uz to treba se prilagodavat trzistu. Ovo je cisti marketing i biznis. Ako ce to pridonjet vecoj prodaji dresova, zasto ne. |
|
| |
Slycor
Posts : 2556 Join date : 2016-11-07 Age : 30 Location : Karlovac Najdraži igrač : Zanetti, Adriano
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 24.01.21 13:13 | |
| |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 24.01.21 23:44 | |
| OK bi bi bio takav sličan grb, znači grb a ne neki logo u JJ fazonu. Možda ovo ipak dobro ispadne |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 6:54 | |
| Meni je najjače kako nije bilo osobe tu na forumu koja nije hvalila rad Inter Media House od kad je Suning... Opravdano, jer rade jebački posao... Ali svejedno, neki su jedva dočekali glasinu, pazi, glasinu, ne vijest, da krenu gratis kenjati na najjače ko da nikad ništa dobro nije napravljeno i da smo svjedoci još jednog planetarnog faila koji će naštetiti ugledu kluba. Već viđeno, no uvijek zanimljivo... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 10:03 | |
| Apsolutno se slažem Leo. I mogu shvatiti da netko toliko drži do tradicije da mu smeta i najmanja promjena i s te strane ok, ali ako to ostavimo po strani, novi grb/logo Juventusa je jako dobar. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 10:05 | |
| Vidiš meni je baš od juvea logo debakl. Očito je do oka promatrača _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 10:06 | |
| Pa dobro, o ukusima se ne raspravlja, i meni je odvratan kad pomislim da je to Juve, ali je prepoznatljiv, lako pamtljiv i sigurno u trendu. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 10:11 | |
| Ma ne govorim to zato jer je juve, nego mi je baš ružan. Mislim, meni je naš grb prekrasan i nemam ništa protiv da se promijeni ali da i dalje bud grb i da se ne napravi promjena kao što je juve imao, to mi je prevelika promjena. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
insajd
Posts : 1141 Join date : 2011-11-19 Age : 30 Location : Imotski Najdraži igrač : Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 10:37 | |
| - cesar19 wrote:
- Ma ne govorim to zato jer je juve, nego mi je baš ružan. Mislim, meni je naš grb prekrasan i nemam ništa protiv da se promijeni ali da i dalje bud grb i da se ne napravi promjena kao što je juve imao, to mi je prevelika promjena.
Slazem se. Nisam srao kad je izasla opcija promjene jer podrzavam globalizaciju i shvacam da je to nesto sto je potrebno, pogotovo u Italiji gdje su financije dosta manje nego u Engleskoj recimo, ali mi se Juveov grb ne svida niti malo. Nema neke dodirne tocke ni s klubom, ni gradom, ni Juveovim identitetom(na stranu nasi osjecaji prema Juveu, to je top svjetski klub). Ovaj predlozak iznad mi se svidja i mislim da bi to bilo dobro. |
|
| |
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 11:50 | |
| - cesar19 wrote:
- Ma ne govorim to zato jer je juve, nego mi je baš ružan. Mislim, meni je naš grb prekrasan i nemam ništa protiv da se promijeni ali da i dalje bud grb i da se ne napravi promjena kao što je juve imao, to mi je prevelika promjena.
Slažem se u potpunosti, ovaj juveov mi je gubitak nečeg prepoznatljivog pa i gubitak identiteta. Da zvakneš taj J bilo gdje neće mi vući na njih.. Šta se tiče našeg grba, meni je drag i prepoznatljiv i nadam se da neće biti velikog otklona od njega. Iskreno nisam iz te branše pa mi nije ni jasan taj motiv ''re-brandinga'' , ako se tako kaže, bilo bi mi razumljivo da je do nekih prava ali ovako je to očito nešto i ekonomske prirode što ne kužim. |
|
| |
kuky90
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 12:37 | |
| Ovi procurili grb Intera je ok, dobro izgleda u različitim bojama, ali smeta me jedino ako će biti zlatno crni bez plave boje. Inače ok izgledaju. Ovaj je naveden kao da će biti, a ostali samo koncept Šuška se da je ovakav: [You must be registered and logged in to see this image.]Meni i ovaj neloš jer ima tu plavu boju i vidi se I i M, ali izgleda malo dječje [You must be registered and logged in to see this image.]Ovako bi mogao izgledati na dresu što čak izgleda dosta dobro [You must be registered and logged in to see this image.]Opet koncept u različitim bojama [You must be registered and logged in to see this image.]A ovo su čista fantazija [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 14:41 | |
| Ovaj sa ovim plavim M mi je bas ruzan, nadam se da nije taj, ovaj prvi mi je kul, djeluje moderno a nije daleko od ovog starog, u svakom slucaju ako ce otvorit neke nove mogucnosti, vecu zaradu, i ostale pizdarije onda neka ga promjene. |
|
| |
DnL
Posts : 3807 Join date : 2011-05-29 Age : 33 Location : Petrinja/Zagreb Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 25.01.21 21:21 | |
| Ok izgleda. Ništa spektakularno, ali nije ni loš. Zadržavamo svoj identitet. |
|
| |
jaZey
Posts : 2077 Join date : 2012-01-31 Age : 40 Location : Zagreb Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 03.02.21 18:56 | |
| Kaže i tata Moratti da kinezi više ne mogu pratiti rast Intera te se nada nekome tko može. Here we go again. |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 03.02.21 20:04 | |
| Mogli bi oni itekako pratit samo što je u ovom slučaju stvar politike, vrh partije Kine zabranio ino ulaganja i Suning može drkat qrac nad svojim silnim milionima. |
|
| |
kuky90
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 05.02.21 11:36 | |
| Znači ako suning ne proda klub ove godine idemo u bankrot. A u pizdu materinu haha
on BC Partners se nudi, britanci nekakvi, ali najrađe bi da nas neki šeik preuzme |
|
| |
cesar19
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 05.02.21 15:22 | |
| Bankrot je Serie D, a? Bit će zanimljivo managera igrat s nama. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
kuky90
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 05.02.21 16:20 | |
| - cesar19 wrote:
- Bankrot je Serie D, a? Bit će zanimljivo managera igrat s nama.
haha al ono baš. Ovo sad je bilo prelako. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 05.02.21 16:26 | |
| - kuky90 wrote:
- Znači ako suning ne proda klub ove godine idemo u bankrot.
Hitler te pomazio šta ja neću pročitati sve ovdje... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
kuky90
| Subject: Re: Uprava I Sponzori 05.02.21 16:45 | |
| Pa piše se već par dana da Suning mora nabaviti 200miljuna eura u roku od 60 dana ako ne žele prepisati bankrot. Novi vlasnik mora odmah promiriti 400 milijuna eura duga. A dodatnih 200 milja kako bi klub normalno radio.
Nebi vjerovao ovome, ali kad iz kluba govore kako se radi na prodaji. A Conte potvrio kako su još prije početka sezone obustavili projekt koji su imali. Odmah sam skužio da nije šala. Plus transferi su bili obično besplatni stari igrači.
Nije mi drago. Ali napisao sam da saznam više o tome i vidim insajderske. Jer više ne možemo govoriti kako ovo samo glasina. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Uprava I Sponzori | |
| |
|
| |
|