Inter Croatia Crew - Forum
---
Uprava I Sponzori - Page 25 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Uprava I Sponzori - Page 25 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Uprava I Sponzori

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
AuthorMessage
kuky90

kuky90

Uprava I Sponzori - Page 25 Empty
PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 12:40

Mogu mjenjati grb i mogu ga nazvati Inter, Internazionale ili Inter Milan. Mjenjali su već, a ni jedno radi toga nisam manje volio ovaj klub radi toga. Svi znamo klub po tim imenima, netko kaže jedno, netko drugo, a svi znamo na što se misli.

Tako da ne vidim paniku. Ako će doprinjeti napredku kluba, tko se zapravo može buniti?
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 14:48

Nego, šta se čeka sa pljuvanjem zbog izmišljotina oko transfera Hakimija?

AlvaroR

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 15:57

Nije problem promjena grba nego priklanjanje minimalističkim trendovima koji su cancer. Ali dobro, živimo u poznim fazama neoliberalnog kapitalizma tako da me ništa ne iznenađuje.
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 16:03

AlvaroR wrote:
Nije problem promjena grba nego priklanjanje minimalističkim trendovima koji su cancer. Ali dobro, živimo u poznim fazama neoliberalnog kapitalizma tako da me ništa ne iznenađuje.

Možda su ljudi isto komentirali prije 30 ili 60 godina za tadašnje...

kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 17:17

leopnd wrote:
Nego, šta se čeka sa pljuvanjem zbog izmišljotina oko transfera Hakimija?

Kao što smo govorili sve je to bilo zakuhavanje pred derbi da nas omete. Čak je i Real demantirao sve te lažne glasine.

To ova torinska mafija kupuje medije da pokušaju potpaliti Interu.
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime23.01.21 20:16

Ja sam inace uvijek za retro style. Ali ne mogu rec da mi se ne svidaju ovi "jednostavni" i minimalisticki logo. Uz to treba se prilagodavat trzistu. Ovo je cisti marketing i biznis. Ako ce to pridonjet vecoj prodaji dresova, zasto ne.
Back to top Go down
Slycor

Slycor

Najdraži igrač : Zanetti, Adriano

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime24.01.21 13:13

Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime24.01.21 23:44

OK bi bi bio takav sličan grb, znači grb a ne neki logo u JJ fazonu. Možda ovo ipak dobro ispadne
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 6:54

Meni je najjače kako nije bilo osobe tu na forumu koja nije hvalila rad Inter Media House od kad je Suning... Opravdano, jer rade jebački posao...
Ali svejedno, neki su jedva dočekali glasinu, pazi, glasinu, ne vijest, da krenu gratis kenjati na najjače ko da nikad ništa dobro nije napravljeno i da smo svjedoci još jednog planetarnog faila koji će naštetiti ugledu kluba. Već viđeno, no uvijek zanimljivo...

soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 10:03

Apsolutno se slažem Leo. I mogu shvatiti da netko toliko drži do tradicije da mu smeta i najmanja promjena i s te strane ok, ali ako to ostavimo po strani, novi grb/logo Juventusa je jako dobar.

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 10:05

Vidiš meni je baš od juvea logo debakl. Očito je do oka promatrača

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 10:06

Pa dobro, o ukusima se ne raspravlja, i meni je odvratan kad pomislim da je to Juve, ali je prepoznatljiv, lako pamtljiv i sigurno u trendu.

cesar19

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 10:11

Ma ne govorim to zato jer je juve, nego mi je baš ružan. Mislim, meni je naš grb prekrasan i nemam ništa protiv da se promijeni ali da i dalje bud grb i da se ne napravi promjena kao što je juve imao, to mi je prevelika promjena.

insajd

Najdraži igrač : Zanetti

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 10:37

cesar19 wrote:
Ma ne govorim to zato jer je juve, nego mi je baš ružan. Mislim, meni je naš grb prekrasan i nemam ništa protiv da se promijeni ali da i dalje bud grb i da se ne napravi promjena kao što je juve imao, to mi je prevelika promjena.

Slazem se. Nisam srao kad je izasla opcija promjene jer podrzavam globalizaciju i shvacam da je to nesto sto je potrebno, pogotovo u Italiji gdje su financije dosta manje nego u Engleskoj recimo, ali mi se Juveov grb ne svida niti malo. Nema neke dodirne tocke ni s klubom, ni gradom, ni Juveovim identitetom(na stranu nasi osjecaji prema Juveu, to je top svjetski klub).
Ovaj predlozak iznad mi se svidja i mislim da bi to bilo dobro.
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 11:50

cesar19 wrote:

Slažem se u potpunosti, ovaj juveov mi je gubitak nečeg prepoznatljivog pa i gubitak identiteta. Da zvakneš taj J bilo gdje neće mi vući na njih..

Šta se tiče našeg grba, meni je drag i prepoznatljiv i nadam se da neće biti velikog otklona od njega. Iskreno nisam iz te branše pa mi nije ni jasan taj motiv ''re-brandinga'' , ako se tako kaže, bilo bi mi razumljivo da je do nekih prava ali ovako je to očito nešto i ekonomske prirode što ne kužim.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 12:37

Ovi procurili grb Intera je ok, dobro izgleda u različitim bojama, ali smeta me jedino ako će biti zlatno crni bez plave boje. Inače ok izgledaju.

Ovaj je naveden kao da će biti, a ostali samo koncept

Šuška se da je ovakav:
[You must be registered and logged in to see this image.]

Meni i ovaj neloš jer ima tu plavu boju i vidi se I i M, ali izgleda malo dječje

Ovako bi mogao izgledati na dresu što čak izgleda dosta dobro

Opet koncept u različitim bojama

A ovo su čista fantazija
Back to top Go down
Tritolone

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 14:41

Ovaj sa ovim plavim M mi je bas ruzan, nadam se da nije taj, ovaj prvi mi je kul, djeluje moderno a nije daleko od ovog starog, u svakom slucaju ako ce otvorit neke nove mogucnosti, vecu zaradu, i ostale pizdarije onda neka ga promjene.
Back to top Go down
DnL

DnL

Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime25.01.21 21:21

Ok izgleda. Ništa spektakularno, ali nije ni loš. Zadržavamo svoj identitet.
Back to top Go down
jaZey

jaZey

Najdraži igrač : Esteban "Cuchu" Cambiasso

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime03.02.21 18:56

Kaže i tata Moratti da kinezi više ne mogu pratiti rast Intera te se nada nekome tko može. Here we go again.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime03.02.21 20:04

Mogli bi oni itekako pratit samo što je u ovom slučaju stvar politike, vrh partije Kine zabranio ino ulaganja i Suning može drkat qrac nad svojim silnim milionima.
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime05.02.21 11:36

Znači ako suning ne proda klub ove godine idemo u bankrot. A u pizdu materinu haha

on BC Partners se nudi, britanci nekakvi, ali najrađe bi da nas neki šeik preuzme
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime05.02.21 15:22

Bankrot je Serie D, a? Bit će zanimljivo managera igrat s nama.

kuky90

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime05.02.21 16:20

cesar19 wrote:
Bankrot je Serie D, a? Bit će zanimljivo managera igrat s nama.

haha al ono baš. Ovo sad je bilo prelako.
smiley 8
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime05.02.21 16:26

kuky90 wrote:
Znači ako suning ne proda klub ove godine idemo u bankrot.

Hitler te pomazio šta ja neću pročitati sve ovdje...

kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime05.02.21 16:45

Pa piše se već par dana da Suning mora nabaviti 200miljuna eura u roku od 60 dana ako ne žele prepisati bankrot. Novi vlasnik mora odmah promiriti 400 milijuna eura duga. A dodatnih 200 milja kako bi klub normalno radio.

Nebi vjerovao ovome, ali kad  iz kluba govore kako se radi na prodaji. A Conte potvrio kako su još prije početka sezone obustavili projekt koji su imali. Odmah sam skužio da nije šala. Plus transferi su bili obično besplatni stari igrači.

Nije mi drago. Ali napisao sam da saznam više o tome i vidim insajderske. Jer više ne možemo govoriti kako ovo samo glasina.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Uprava I Sponzori   Uprava I Sponzori - Page 25 I_icon_minitime

Back to top Go down

Uprava I Sponzori

View previous topic View next topic Back to top 
Page 25 of 34Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next