|
|
Author | Message |
---|
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 15:19 | |
| I 20 milja po sezoni od Paramounta iduce 3 god |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 15:56 | |
| Dobro je, sad možemo Onanu dat i za 30 _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 17:33 | |
| Paramount+ otpada ili to ide usporedo? _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Tritolone
Posts : 4716 Join date : 2012-03-27 Age : 33 Location : Knin Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 18:10 | |
| U cetvrtak bi trebala biti objava novog dresa pa valjda objave i novog sponzora.. |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 20:38 | |
| Znači daleko smo dogurali u LP, u ligi završili na dobrom mjestu, osvojili kup, potpisali dobre nove sponzore, dobili najviše od Tv prava u ligi. Kako to da i dalje moramo prodavati igrače i nemamo za nekog kapitalca? A niti uspijevamo zadržati neke igrače. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 21:25 | |
| Sad bi mi samo trebalo ponovno objašnjenje za FFP... I kako za nas vrijede spike koje drugi ne jebu 2 %... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Mon Jul 10 2023, 21:46 | |
| Logicno je, drugi imaju normalnije vlasnike |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 08:35 | |
| A jebu, samo mi ne znamo koga sve prodaju i koliko dobiju od tv prava (i ostalih prihoda) jer to je najznačajnija lova. Mi jednostavno imamo jako velike rashode za plaće i ostalo, tako da moramo majmunirat sa transferima. Sreća da je tu Marotta (i Ausilio) koji to rade jako dobro. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 08:39 | |
| Eto mi imamo najvece rashode place, vece nego svi ostali. Teske gluposti, ffp je smece |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 08:43 | |
| Imamo prevelike rashode za plaće jedino ako čistačice imaju mjesečno 50 milja eura, u suprotnom smo od svih velikih klubova najškrtiji na plaćama. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 09:20 | |
| Toliko je taj FFp na snazi, a ja priznajem da ga do dan danas nisam shvatio. Jasnije su mi Soccijeve matematičke kalkulacije oko prolaza grupe... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 09:22 | |
| Ok, znači vi stvarno mislite da mi jedini to poštujemo, a druge da boli kurac i isto tako Uefu boli kurac i samo nas kontroliraju? Imamo prevelike rashode s obzirom na prihode, očigledno. A u priode koji se tako gledaju ne ulazi to koliko gazda može para istrest iz džepa, jer zapravo ne može. Ali vidjeli ste npr. tablicu koliko Nike recimo sponzorira Psg, a koliko nas. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Wesley10
Posts : 7433 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Location : Zagreb Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 09:46 | |
| Molim te koji su to rashodi tolko ogromni da ne mogu pokrit igranje finale lige prvaka, ulazak u ligu prvaka, osvajanje dva mikimaus kupa i 73000 gledatelja u prosjeku cijelu sezonu na domacem stadionu? Navedi klub na svijetu osim citya koji je imao uspješniju sezonu od naše prošle godine? Ne mogu nikog clearcut iskreno, a eto mi cemo prodat par prvotimaca da bi mogli dovest bilo koga |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 10:24 | |
| Sorry Socci, znaš da sam ja uglavnom na tvojoj liniji razmišljanja, da uvijek pokušavam biti realan, gledat drugu stranu medalje, ali ovaj dio mi fakat ne ide u glavu... Pa zaradili smo ove sezone miljardu, plusvalenze na svakon čošku i svejedno nemamo za 3 kuglice sladoleda uz more... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 10:58 | |
| - leopnd wrote:
- Paramount+ otpada ili to ide usporedo?
Dapače, sutra bi trebala pasti objava novog ugovora... 3 sezone, 20 milja po sezoni. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 14:46 | |
| - Wesley10 wrote:
- Molim te koji su to rashodi tolko ogromni da ne mogu pokrit igranje finale lige prvaka, ulazak u ligu prvaka, osvajanje dva mikimaus kupa i 73000 gledatelja u prosjeku cijelu sezonu na domacem stadionu? Navedi klub na svijetu osim citya koji je imao uspješniju sezonu od naše prošle godine? Ne mogu nikog clearcut iskreno, a eto mi cemo prodat par prvotimaca da bi mogli dovest bilo koga
Gle, NE ZNAM. Ali znam da imamo jako puno dugova, vjerojatno još od prije. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
soecc
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 14:57 | |
| - leopnd wrote:
- Sorry Socci, znaš da sam ja uglavnom na tvojoj liniji razmišljanja, da uvijek pokušavam biti realan, gledat drugu stranu medalje, ali ovaj dio mi fakat ne ide u glavu... Pa zaradili smo ove sezone miljardu, plusvalenze na svakon čošku i svejedno nemamo za 3 kuglice sladoleda uz more...
E vjerojatno nismo dovoljno zaradili. Imamo dugova od prije, obavezne kupnje, šta ja znam šta. Ili šparaju kako bi se mogli pojačat. Da nismo recimo ušli u finale LP, tko zna šta bimo još morali prodat. Uglavnom, ne znam u čemu je stvar, ali sam siguran da to nije SAMO NAMA, a da drugi ne jebu pravila i rade šta žele. Jednostavno mi nismo dovoljno upućeni, a Marotta i Ausilio jesu. Pa dovoljno vam je usporedit sa Milanom i Juventusom, ista sranja. A mi smo se i bolje za sad pojačali. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 17:11 | |
| Here we go again. Ma nema, ova rasprava se mora povesti na forumu barem jednom mjesečno. Mene jedino zanima koji su to više famozni dugovi, valjda još Morattijevi iz '98-e. |
|
| |
Adri
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 17:19 | |
| |
|
| |
kuky90
Posts : 11427 Join date : 2013-09-01 Age : 34 Location : VŽ
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Tue Jul 11 2023, 20:35 | |
| Al kad fascinira naša situacija. Znači riješimo se tih, ajmo reć velikih potrošača sa dobrim ugovorima. Dzeko, Brozo, Skriniar,Perisic. Rasteretimo se za neki teret ala Gaglia, Dambrosio, Handa. Uz sve to zaradio pun k na gore navedenom, a mi i dalje nemamo prebijene pare, jedva da se Lukaku mole vratiti.
Kao povećavamo doprinos, smanjujemo rastrošnost sa manjim ugovorima, a i dalje nemamo ni za kiflu.
I onda tamo klubovi iz začelja engleske lige kupuju igrače skuplje nego finalist lige prvaks |
|
| |
Biscione
Posts : 5438 Join date : 2015-06-21 Age : 33 Location : BiH Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Wed Jul 12 2023, 00:02 | |
| Čelzi imao 5x veće dugove od nas, dugove prema vlasniku koji je klubu upumpavao pozajmice i Abramovič kad je odlazio jednostavno oprostio dug i Čelzi čist i mogu pola milijarde za jedan rok spiskat. U tome je stvar što naše gazde ne upumpaju ništa svog novca i moramo preživljavat od prodaje igrača kao mali klubovi. Da nas žuje hoće već jednom prodat, zar ne vide da ne može ovako dugoročno. Nek iskoriste ove dobre rezultate i uzmu 800 miliona ili koliko već se nudilo nego da za par godina budemo u još većim dugovima, sa lošim rezultatima i niko neće ponudit ni 500 |
|
| |
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Fri Jul 14 2023, 22:51 | |
| Al da nas, od toliko silnih američkih biznismena, nema tko kupiti, ne ide mi u tikvu. Nego nas se mešetari sa tim žutim mutikašama. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Wed Jul 26 2023, 11:21 | |
| Sinoć odrađen Meet&Greet u Japanu vezano za obnovljen partnership sa Nikeom. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Sat Aug 12 2023, 07:33 | |
| Mah... [You must be registered and logged in to see this link.]Završit ćemo u stečaju i prodat Barellu i Lautara na licitaciji. |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Uprava I Sponzori Sat Aug 12 2023, 09:12 | |
| Ja stvarno ne razumijem zašto ne prodaju klub. Zar ne bi to bila win-win situacija i za klub i za kineze? Pogotovo nakon finala lp, nije da klub ne vrijedi ništa. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Uprava I Sponzori | |
| |
|
| |
|