Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana |
|
| Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
| |
Author | Message |
---|
Chaos_11
Posts : 994 Join date : 2012-02-02 Location : Poreč Najdraži igrač : D.Milito, S.Handanovič;
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:36 | |
| - Johan wrote:
- Pa jebemu ako ovo nije jasan znak svima da je gotovo onda ne znam šta je. Forsiraj mlade pa šta bude. Jel moramo ispast iz lige da bi se shvatilo da je ova generacija gotova. Game over.
Ovo. Ne možemo počet 3. sezonu nakon triplete sa istim igračima, već kad su Eto'o i Motta otišli mogu još njih, godine su tu, nekima najvjerojatnije i motivacija, na ljeto počet s novim trenerom, s njim viditi koga pusiti koga dovesti, i polako graditi, niko ne kaže da moramo odmah opet sve osvojiti, al od nekud moram počet, jer ovo je počelo biti preloše... |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:37 | |
| Chivu u Ajaxu,kao i većinom u Romi je druga priča u odnosu na Chivua u Interu.Krivo sam se izrazio,ne kažem da je Chivu kao igrač loš cijeu svoju karijeru(pa ne bi ni ostvario takvu karijeru da je smeće),al u Interu je većinom ispodprosječan,rupetina je,a to što je kod nas toliko utakmica odigrao je problem kluba što nije imao pravog igrača na toj poziciji u zadnjih desetak sezona(Svi su mislili da će to biti Grosso ili Maxwell al nažalost nisu).Dovoljno ti se sjetit kako je Zanetti igrao na toj poziciji protiv Messija i co. |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:39 | |
| |
| | | matrix
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:40 | |
| Chivu je u Interu stroj, kakav ispodprosječni igrač, o čemu ti? Ove godine su svi u kurcu i velika večina je ispod prosjeka. Ne znam zašto sada ovakav linč na Chivua...Prvo žaba, pa chivu, šta je zanetti sljedeći?? _________________ Keep Fighting Schumi
Last edited by matrix on 22.02.12 23:41; edited 1 time in total |
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:40 | |
| - Aga wrote:
- volim inter iz dna duše i trenutno gledam šta je bolje za klub takvi ko ti ne razmišljaju uspjehu kluba, nego o prepucavanjima veza -INTER-MILAN-JUVENTUS....
Gle, dečko...fakat ne znam zašto si počeo navijati za Inter, niti me nije briga...ali ako ti je svejedno ti je budući trener romanista, milanista i juventin, onda fakat nemam više ništa za dodati... |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:45 | |
| - matrix wrote:
- Chivu je u Interu stroj, kakav ispodprosječni igrač, o čemu ti? Ove godine su svi u kurcu i velika večina je ispod prosjeka. Ne znam zašto sada ovakav linč na Chivua...Prvo žaba, pa chivu, šta je zanetti sljedeći??
"The decision to recall the Romanian at left-back raised a few eyebrows and he was his usual unreliable self. Indeed, he almost gave the ball away inside his own box at one point in the second half and was booked for senselessly going through the back of Amalfitano. Worst of all, he completely lost Ayew at the corner which led to the winning goal." |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:48 | |
| - Inter15 wrote:
- Aga wrote:
- volim inter iz dna duše i trenutno gledam šta je bolje za klub takvi ko ti ne razmišljaju uspjehu kluba, nego o prepucavanjima veza -INTER-MILAN-JUVENTUS....
Gle, dečko...fakat ne znam zašto si počeo navijati za Inter, niti me nije briga...ali ako ti je svejedno ti je budući trener romanista, milanista i juventin, onda fakat nemam više ništa za dodati... Navijači 'post 2010' burke... Hector Cuper, Corrado Verdelli, Alberto Zaccheroni, Marcello Lippi, Marco Tardelli, Mircea Lucescu, Luciano Castellini, Roy Hodgson, Ottavio Bianchi, Luis Suarez, Giampiero Marini, Osvaldo Bagnoli, Corrado Orrico... Šta smo sve prožvakali u 20 godina, prožvakat ćemo i ovo... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:48 | |
| |
| | | mato-vcf
Posts : 7589 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Đakovo Najdraži igrač : Cambiasso,Perišić, N.Kovač
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:50 | |
| bravo magic mane |
| | | Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:51 | |
| Fasciniran sam izvjestajem |
| | | matrix
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:51 | |
| - mato-vcf wrote:
- bravo magic mane
Jesi vidio el diablo? Moram pohvaliti Schumijevog brata Johana koji je to malo doradio. _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | noel44
Posts : 1493 Join date : 2012-02-08 Age : 39 Location : Zagreb Najdraži igrač : Wesley Sneijder,Walter Adrian Samuel,Julio Cesar
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:52 | |
| Utakmicu nisam gledao jer su ovi idioti s hrt-a prenosili bayern,a nije mi se dalo zajebavat sa streamovima.Inaće cjelo vrijeme sam imo osjećaj da ovo dobivamo,sve dok nije počela utakmica a onda sam dobio totalno drugi osjećaj,da ovo pušimo.Ali dobro 0-0 i nije tako loše i kad sam mislio da je to gotova priča hladan tuš.Po vašim komentarima vidim da i nismo tako loše igrali i da je ranieri ponovno dokazo kakav je to idiot.Sedam posljednjih utakmica niti jedna pobjeda,šest poraza i remi doma s palermom.Liga prvaka nam opasno visi za sljedeču godinu,ovdje ćemo teško proć ukoliko se nešto drastično ne promjeni,iz kupa smo ispali,trofeje nećemo vidjet.Šta reći na ovo???S novim trenerom dobivamo pozitivan šok i onda sve po starom,ali mislim da je najbitnije ovu sezonu privest kraju što je najbolje moguće i da igraći do kraja daju sve od sebe,a onda mercatto koji nesmijemo sjebat ukoliko želimo ostati pri vrhu,napravit remont,rješit se nekih igraća i dovest zamjene,mlađe,bolje,brže,u naponu snage,naravno svjetske klase. FORZA INTER!!! |
| | | leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:54 | |
| Sinke javio da je fasciniran izvještajem... - zanetti bog wrote:
- "The decision to recall the Romanian at left-back raised a few eyebrows and he was his usual unreliable self. Indeed, he almost gave the ball away inside his own box at one point in the second half and was booked for senselessly going through the back of Amalfitano. Worst of all, he completely lost Ayew at the corner which led to the winning goal."
Chivu 5 - Non si era comportato male ma l'errore è di quelle irreparabili. Forse no, ma questo si saprà solo tra tre settimane. Ostale ocjene: Ranieri 4 - E' lui che ha sulla coscienza delle scelte discutibili, diciamo coraggiose. Ma il coraggio a volte diventa follia e l'unica cosa di cui l'Inter aveva bisogno in questa fase era un suicidio. Sneijder 4,5 - Dovrebbe prendersi carico dei guai della squadra, responsabilità scomoda. E invece, partita dopo partita, si estrania sempre di più dal gioco, ritagliandosi una zolla mai frequentata e finendo per inveire puntualmente con i compagni. Come se fosse un predicatore nel deserto o un povero incompreso... Non proprio un atteggiamento da leader. Zarate 4 - Mai in partita, ogni palla toccata l'ha regolarmente persa. Una scommessa di Ranieri nella gara più delicata. Fatalmente persa. Forlan 5,5 - Lavora per la squadra e l'impegno, peccato che non faccia quello che deve fare una punta. Metterla dentro quando conta. _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Aga
Posts : 1450 Join date : 2012-02-01 Age : 29 Location : crikvenica/tuzla Najdraži igrač : Javier Zanetti,Maicon,Emir Spahic, Adriano, Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 22.02.12 23:59 | |
| - leopnd wrote:
- Inter15 wrote:
- Aga wrote:
Gle, dečko...fakat ne znam zašto si počeo navijati za Inter, niti me nije briga...ali ako ti je svejedno ti je budući trener romanista, milanista i juventin, onda fakat nemam više ništa za dodati... Navijači 'post 2010' burke...
Hector Cuper, Corrado Verdelli, Alberto Zaccheroni, Marcello Lippi, Marco Tardelli, Mircea Lucescu, Luciano Castellini, Roy Hodgson, Ottavio Bianchi, Luis Suarez, Giampiero Marini, Osvaldo Bagnoli, Corrado Orrico...
Šta smo sve prožvakali u 20 godina, prožvakat ćemo i ovo...
[You must be registered and logged in to see this link.] šta sad kofol niko nebi mogo trpit capella jer je romanista juventin.... a svi smo SLAVILI kad nas je digo MILANISTA LEONARDO onda ništa nije bilo bitno sve dok nije počeo loše rezultate redat i onda je počelo glupi milanista ovo ono.... |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:00 | |
| Kad smo ga to slavili? I ko? Zar jesmo? Ne sjećam se... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:00 | |
| Slavio sam s pola gasa koliko bi slavio je na njegovom mjestu bio Baresi, Zenga, Figo ili netko tko zna kak izgleda Interov grb...bez gledanja... |
| | | noel44
Posts : 1493 Join date : 2012-02-08 Age : 39 Location : Zagreb Najdraži igrač : Wesley Sneijder,Walter Adrian Samuel,Julio Cesar
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:04 | |
| - Inter15 wrote:
- Aga wrote:
Gle, dečko...fakat ne znam zašto si počeo navijati za Inter, niti me nije briga...ali ako ti je svejedno ti je budući trener romanista, milanista i juventin, onda fakat nemam više ništa za dodati... Meni je isto sasvim svejedno u ovom trenutku bilo ko samo da nas malo digne i izvuće iz ove situacije koliko je to moguće.Nije capello nikakav romanista,juventin niti milanista pa di može bit sve tri odjednom.Uostalom da je nešto od toga nebi došo u inter,on je plačenik ili ti ga profesionalac daj mu pare i on će radit svoj poso.On je dobar trener otišo je iz engleske jer je vidio da nebu niš od tog i da će teško takva reprezentacija na euro(mada i nekužim baš zašto mogo je probat nešto napravit)i odlučio se povući.Ja sam za da dođe bilo tko ko je sposoban nas malo dignuti a mišljenja sam da capello svakako je. |
| | | silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:06 | |
| juventin je samo on i bio je trener 6,7 godina u ostalom bmk samo da AVB ne dode |
| | | Inter15
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:07 | |
| - noel44 wrote:
- Inter15 wrote:
- Aga wrote:
Gle, dečko...fakat ne znam zašto si počeo navijati za Inter, niti me nije briga...ali ako ti je svejedno ti je budući trener romanista, milanista i juventin, onda fakat nemam više ništa za dodati... Meni je isto sasvim svejedno u ovom trenutku bilo ko samo da nas malo digne i izvuće iz ove situacije koliko je to moguće.Nije capello nikakav romanista,juventin niti milanista pa di može bit sve tri odjednom.Uostalom da je nešto od toga nebi došo u inter,on je plačenik ili ti ga profesionalac daj mu pare i on će radit svoj poso.On je dobar trener otišo je iz engleske jer je vidio da nebu niš od tog i da će teško takva reprezentacija na euro(mada i nekužim baš zašto mogo je probat nešto napravit)i odlučio se povući.Ja sam za da dođe bilo tko ko je sposoban nas malo dignuti a mišljenja sam da capello svakako je. Ako lik koji je igrao u Romi, Milanu i Juventusu, a poslije ih slučajno i trenirao, nije pristalica tih klubova onda nek ide sve u kurac... |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:07 | |
| Srećom, nema šanse da Capello dođe, tak da se neću više ni zamarati tom temom... [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Aga
Posts : 1450 Join date : 2012-02-01 Age : 29 Location : crikvenica/tuzla Najdraži igrač : Javier Zanetti,Maicon,Emir Spahic, Adriano, Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:08 | |
| - Inter15 wrote:
- Slavio sam s pola gasa koliko bi slavio je na njegovom mjestu bio Baresi, Zenga, Figo ili netko tko zna kak izgleda Interov grb...bez gledanja...
ako ga nisi ti slavio, ne znači da ga nije pola Milana slavilo |
| | | leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:11 | |
| Pa koga boli kurac?!?!? Šta sad pričaš sa pola Milana?!? Čovjek ti odgovori u svoje ime jer razglabate vas dvojica a ti spominješ pola Milana?!? 90% tih šta su ga slavili su za Inter počeli navijat nakon triplete... I za 2-3 godine će navijati za Man City i PSG... Ja nemrem vjerovat koji se ovdje argumenti koriste... Kako se kome digne kurac.
Ča bi reka moj pokojni nono: "Ja u kope, ti u špade..."
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
| | | Inter15
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:14 | |
| - Aga wrote:
- Inter15 wrote:
- Slavio sam s pola gasa koliko bi slavio je na njegovom mjestu bio Baresi, Zenga, Figo ili netko tko zna kak izgleda Interov grb...bez gledanja...
ako ga nisi ti slavio, ne znači da ga nije pola Milana slavilo Gle fakat se ne mislim dalje raspravljati...očito je da je novijim generacijama navijača samo rezultat u glavi...meni je ipak taj osjećaj pripadnosti i nekak volim da mi trener nije plačenićka pička, nego netko tko diše plavo-crnim plućima... Ali ne brini, to ti dođe sa stažom... |
| | | matrix
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:16 | |
| Aga sigurno obožava lady gagu, ali ti burki fali G Forza Inter! _________________ Keep Fighting Schumi
|
| | | Aga
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
| |
| | | | Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|