| Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
|
|
Author | Message |
---|
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:23 | |
| - Inter15 wrote:
- Aga wrote:
- Inter15 wrote:
- Slavio sam s pola gasa koliko bi slavio je na njegovom mjestu bio Baresi, Zenga, Figo ili netko tko zna kak izgleda Interov grb...bez gledanja...
ako ga nisi ti slavio, ne znači da ga nije pola Milana slavilo Gle fakat se ne mislim dalje raspravljati...očito je da je novijim generacijama navijača samo rezultat u glavi...meni je ipak taj osjećaj pripadnosti i nekak volim da mi trener nije plačenićka pička, nego netko tko diše plavo-crnim plućima... Ali ne brini, to ti dođe sa stažom... Sve si reko s ovim. I svaka čast Leo i Marko, imate živaca s ovima. _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:23 | |
| Koju je to malu momčad vodija capello pa s njima ostvarija rezultat? Kad je on to vodija nekoga kad su bili loši i potrebni za remont.
Ma poseren se ja na lika kojem je preduvjet za dolazak u klub da mu se da 100 mil za pojačanja i da je momčad u naponu snage. |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:25 | |
| Veli moj idol, Interista Zenga: "Non è ancora finita, non bisogna mollare" CAREEEEEE |
|
| |
Inter - the best Admin
Posts : 2807 Join date : 2010-04-25 Age : 32 Location : Makarska
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:32 | |
| - leopnd wrote:
- Kad smo ga to slavili? I ko? Zar jesmo? Ne sjećam se...
[You must be registered and logged in to see this link.] Leo legendo sad si me diga s ovin Citan i sutin na uvrede za Chivua... Pa jebemu mater... Covik sa puknuton lubanjon se baca u sut... Covik koji je u Interu igra defanzivnog veznog, livog beka, stopera i livo krilo kad se Pandev ozlijedio prije utakmice s kurcelonon one sezone kad smo osvojili Lp... Zasto u Rumunjskoj igra livog beka ili zadnjeg veznog? Zato jer je Rumunjska tanka na tim pozicijama i naravno on krpa sve to, a jedan je od defanzivaca s najboljon tehnikon na svitu, tako da mu nije problem odigrat zadnjeg veznog... Igrac koji otkad je u Interu nije niti jednom izjavio nezadovoljstvo a ima je razloga... Covik koji se bori i radi vise od puno igraca koje dizete u nebesa... I onda dode neki nadrkani kvazi navijac i sere po njemu... Pa jebote led - oladi vise... Zasto ne probija po boku??? Jer mu to zadnja 4 debilna trenera ne dopustaju, ni benitez ni leonardo... Ko ni ova debilcina sto ne moze dozvolit igru sa Sneijderom i 2 napadaca... Dodes tu bezveze i seres po Chivuu jer nisi u stanju razmisljat svojon glavon i gledat svojin ocima, vec ti glavu napune kojekakvi toboze poznavatelji nogometa, kao jedan Susec ili takvi... Dobro je leo reka, ako je tako ocajan igrac, zasto dobija ovoliku minutazu i to kod svih trenera? Zasto su svi najjaci klubovi zainteresirani za njega? Otvori malo oci ne budi zatucan... :cris: i za sve one koji su protiv Chivua neka pogledaju moj avatar... Chivuova gesta upucena je njima... |
|
| |
noel44
Posts : 1493 Join date : 2012-02-08 Age : 39 Location : Zagreb Najdraži igrač : Wesley Sneijder,Walter Adrian Samuel,Julio Cesar
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 0:40 | |
| Slažem se chivu je igračina i nepotrebno pljujete po njemu,pa nebi ga valjda mou zvao u real da nevalja.Ako ekipa igra loše onda će se i on uklopit u to kao i većina igraća,a kad bi otišo u real koji igra dobro siguran sam da bi bio fenomenalan. |
|
| |
Cato
Posts : 442 Join date : 2011-03-11 Najdraži igrač : Zanetti, Recoba
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 2:44 | |
| |
|
| |
Daddy J.
Posts : 1002 Join date : 2011-04-13 Age : 32 Location : Split Najdraži igrač : Marco Materazzi
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 2:53 | |
| Chivu je igračina, Chivu ima plaću 3,5 mil. €, Chivu ima 31 godinu, vrijeme je da Chivu ode ili smanji barem duplo ugovor, ako ostane tj. smanji onda nemože igrati 90 min. jer nije traktor ko Zanetti da može to izdržati bez kikseva u zadnjih 15-tak minuta utakmice.
I molim da prestanete se više svađat oko toga jer otkad je Inter upao u lošu seriju na temi za svaku utakmicu je najmanje 5 stranica polemike i svađe oko nekog igrača. |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 8:31 | |
| Pa e! Ja sam prvi protiv takvih rasprava oko jednog igrača, ali brate mili, ne mogu trpit ovakve nebuloze.... Potrefilo se da je zajebo gol, ko šta je Ranocchia zajebo prošlu, Lucio prije toga, Maicon još prije i tako u krug... Naravno da ima 31 godinu i jak ugovor, i ne kažem da treba igrati 90min svaku tekmu, dapače. Ali mi je nepojmljivo da kad su Lucio i Samuel out, debilde šalje sa Ranocchijom u paru Cordobu, ne njega! A konkretno, reko sam 100 puta, za plaču me boli kurac, lovu ne dajem ja. Dapače, svaka čast svim tim menađerima što iskorištavaju našu nesposobnu upravu i izvuku tako bolesno dobre ugovore. I ja bi volio takvog menađera...
Taj koji sere po Chivuu ne spominje da naš Sneijder koji nam daje 'drugu dimenziju' nije uputio jedan pošten udarac ka golu, slobodnjake redovno šuta u živi zid, prvi točan i upotrebljiv pas je dodao polovicom drugog poluvremena Nagatomu, izgubio vagon lopti. Ne, jer on je Sneijder, na njega na eminentnom portalu goal.com svršavaju i automatski se njega ne treba kritizirat... A i za njega kritizirat ima previše argumenata, a taj koje sere po Chivu se ne snalazi baš sa istima...
Anyway, nakon prospavane (na pola) noći, zaključak je da nismo ni igrali toliko loše - ali u sferi trenutne situacije: dakle, kako trenutno igramo i u kakvoj smo formi, i kakvog debila imamo na klupi, još smo i mogli izvuči X, a ni ovco nije loše s obzirom da uzvrat igramo na Meazzi. Međutim, trebat će VAGON sreće. Smaram da nas samo sreća može pogurati, ništa drugo... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
Inter - the best Admin
Posts : 2807 Join date : 2010-04-25 Age : 32 Location : Makarska
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 8:38 | |
| Chivu ima placu od 3,5 mil € po sezoni ali isto tako on to i zasluzuje... A mnogi igraci imaju toliku pa i vecu placu pa je ne zasluzuju... Chivu ima 31 godinu i slazem se da je star, ali opet puno vise se trudi i trci i bori se i igra bolje od puno mladih igraca... Ne govorin konkretno za mlade igrace Intera, ali to je igrac koji osim toga sto je jos uvik fenomenalan igrac, moze pridonjet klubu tako da bude primjer i ucitelj mladim igracima, isto tako moze donit mirnocu iskostvom i kada je suigracima najteze sta mislis da se oni i medusobno ne savjetuju i razgovaraju za vrijeme utakmice i na pauzama... A Chivu ima iskustva, a vrhunski je igrac... Pogotovo iz tog razloga nikad necu prebolit da Materazzi nije ove sezone s nama... Chivu je los? Ajde ti budi dobar kad ispadne pola momcadi... |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 8:45 | |
| Chivu je jučer dobio žuti pa neće igrati uzvrat... Bar malo veselja za bogove... [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]Zenga: "Nije još gotovo, ne smijemo se predati..."Stanković: "Ne znam objasniti ovaj poraz, ali sada treba reagirati."Materazzi: "U uzvratu želim prepun San Siro, pa da vidimo kako će završiti..."Crespo: "Inter je večeras dao sve, dečki nisu zaslužili poraz."Cambiasso: "Ovo nije poraz kao i ostali, čeka nas još 90 minuta. Vjerujemo u prolaz."Ranieri: "Zaslužujemo prolaz pred prepunim stadionom..."Julio Cesar: "Ovo je težak period, pogotovo ako si naviknut pobjeđivati."_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 10:01 | |
| Vi ste ludi. 18 stranica?! Stvarno ste dopizdili svi sa tim pljuvanjem po igračima. Ovima koji brane Chivua ili Stankovića, samo da kažem da ih u potpunosti razumijem i da se ja isto osjećam (čak i gore jer mi je to oduvijek jedan od najdražih igrača) kad se pljuje po Sneijderu. Kako trenutno igramo, svi su zaslužili porciju teških riječi, ali ne uvreda. Uglavnom, par konstatacija: Chivu je dobar ali mu smiješno stoji kapa. Točka. Što se tiče tekme jučer neću puno pisat, osim da je bilo očekivano. Što se tiče prolaza, nemojte se brinut. Prije točno godinu dana igrali smo sa Bayernom, isto je bila srijeda, samo je bio 23., a ne 22. Ja sam taj dan slavio rođenje sina u toj konobi kod frenda, i naravno tekma se vrtila na telki. U zadnjoj minuti Inter popije gol i naravno svi sa fešte pogled u mene i podjebavanje, jer sam skoro jedini Interista tamo i svi znaju da sam luđak. Ja razočaran da mi fešta za sina nije okrunjena pobjedom, al dobro. I nakon 15 dana u uzvratu dobijemo i prođemo. Jučer, točno godinu dana nakon, isto srijeda, ista konoba, isto fešta za sina od jednog od najboljih frendova, skoro ista ekipa. Vrti se tekma na telki i u zadnjoj minuti uključenje u Marseille i isti scenarij, povratak godinu dana unazad. Svi slave, gledaju u mene i prcaju. A ja im samo kažem: dečki, isto ovako je bilo prije godinu dana, svi ste prcali a na kraju je Inter prošao. Prema tome, nema zime. Prolazimo. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 10:54 | |
| Nema više Pandeva... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 11:03 | |
| Točno. Ni Eto'a... _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 11:28 | |
| da, sigurno je Chivu kriv za naš poraz.......... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 11:49 | |
| _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 13:14 | |
| - leopnd wrote:
- Nema više Pandeva... [You must be registered and logged in to see this image.]
eh, da........ [You must be registered and logged in to see this image.] p.s. Sneijder igra preko one stvari.........i slažem se s onim što mu je van Basten poručio.....ako mu se ne da igrati za nas......neka pakira kufere, kao i Motta... |
|
| |
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 29 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 14:39 | |
| Što sve neću pročitati na ovom forumu... Ne da mi se ulazit u daljnje rasprave i razglabat 20 stranica o jednom igraču kad je sve jasno - najlakše je srat po igraču koji je zajebo gol i biti general poslije bitke. Rijetki su igrači dali Interu koliko je Chivu u ove 4 godine. Prema tome, rasprave uopće ne bi trebalo ni biti.
I vidim da nitko u 18 stranica nije pohvalio Forlana... S obzirom koliko je potpore imao od svojih suigrača odigrao je maestralno. Pretrčao je više od Pazzinija i Milita u 3 utakmice zajedno. Ali lopta jednostavno ne želi u gol... |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 14:45 | |
| Forlan je igrao dobro...
Ali i Forlan je uvijek igrao drugog napadača, a kod CR70 prvo igra na krilu, a onda jučer sidruna... Mađišn jebeni!
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 15:26 | |
| Mi kada pogledas pojedince imamo super ekipu, da je u istu ubacit 3-4 mlada igraca osvojili bi ligu bez pardona takoder malo je glupo sto ovaj papak svaku utakmicu izvede drugih 11, pa jebemu mater i svemu vise nitko vise nema sigurnost apsolutno nikakvu valjda je od tih svih igrace jedino Zanetti igrao sve tekme osim kada je dobio crvenog..
|
|
| |
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 15:51 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Mi smo ekipa čija se igra bazira na centaršutevima, drugačije ni ne možemo doći u šansu i na kraju oni imaju 44 centaršuta mi 12 I onda se čudimo kako primimo gol. Mi po utakmici imamo 15ak centaršuteva max. i onda se pljuca po nadačima kako ne mogu ništa zabit, a kad protivnik ima jebena 44 centaršuta pljuca se po stoperima kako sve to ne očiste. Imali smo JEDAN udarac van 16m, oni 10. I na kraju naši kmeče kako nije bilo sreće. Pokrit se ušima. |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 15:59 | |
| Meni samo nisu jasni internet "huligani"(ne znam kako bi to nazvao) na ovom forumu,očigledno da ih ima.Znači u startu ako se kritizira neki igrač odmah si nadrkan,kvazi navijač koji navija za inter od triplete,ne znaš razmišljat svojom glavom i tako,općenito teži se vrijeđat forumaše.Ja sad ne znam jel se ekipa ode zajebaje ili šta,nije mi jasno?Moje mišljenje je da je Chivu trubetina od igrača u zadnjih par sezona.I kakav Sneijder,pa ni taj nije odigrao ništa u zadnje dvije sezone.Tko ode uopće uzdiže Sneijdera,ja sigurno ne.Ne kužim vaše frustracije nakon što se netko javi kao ja i iznese svoje mišljenje o nekim igračima i njihovim izdanjima.Čovječe uhvatili se svi Chivua,pa otiđite na druge forume vezane za Inter,pa ekipa se svugdje,diljem cijelog svijeta navijačkog keči tom Chivu-u.Ma lik je uz Muntarija najismijavaniji igrač Intera,vicevi se o njemu pišu.Meni je smiješno što su sad odjednom na udaru svi koji su Chivua iskritizirali,ne bi da se Capitana iskrititiralo(naravno da nije jer je on ipak Capitano a ne Chivu).Stavljaju se poveznice gdje Chivu zabija gol za Inter,pa ja sam odvalio od smija kad sam to vidio(zabio Chivu gol za Inter,pa i Georgatos je zabio,)...Jebote niti jednog forumaša nisam ovdje uvrijedio niti namjeravam,al ovakve pogrde ne bi dobio ni od Chivuove familije,haha:)Činjenica je da cijela momčad igra loše,kao što je činjenica da Chivu u zadnje dvije godine nije odigrao dobre utakmice za Inter.Neda mi se sad pet dana surfat po netu i tražit ocjene Chivua sa utakmica al slobodno probajte vi.Smiješna mi je ovakva loša atmosfera na ovom forumu,doslovno ode treba slušat šta pišu par starosjedioca na ovom forumu i "klimat glavom" na sve ono što oni napišu inače si kvazinavijač,ne razmišljaš svojom glavom,nadrkan si i tako.Smiješno mi je to,. |
|
| |
leopnd Admin
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 16:38 | |
| Onda fino odi na te druge forume pa virtualno onaniraj tamo...
Ko je tebe vrijeđao? ko je reko da ne smiješ izrazit svoje mišljenje? Ko je reko da moraš klimat glavom na postove drugih forumaša? Niko. Sve je to izašlo iz tvoje tipkovnice...
Baš suprotno, ti si taj koji decidirano tvrdi: Chivu ne vlaja i to je činjenica. Zašto bi to bila činjenica? Jer si ti reko? Jer to kažu forumaši na drugim forumima? I ja odvaljujem od smijeha nakon svakog tvog posta... Sumnjam da sam jedini.
Pitaj ostale mlađe članove (po postovima ili datumu učlanjenja) da li se osjećaju kao ti. Sumnjam... Pozdrav.
_________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 16:43 | |
| Ja tvrdim da je AVB truba od trenera i dobit cu gajbu pive za to i nikom nista..
Da nije offtopic..
Inter prolazi ovo 100%
Last edited by silent on 23.02.12 16:44; edited 1 time in total |
|
| |
matrix
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 16:43 | |
| - silent wrote:
- Ja tvrdim da je AVB truba od trenera i dobit cu gajbu pive za to i nikom nista..
_________________ Keep Fighting Schumi
|
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) 23.02.12 16:47 | |
| Neću otići nigdi onanirat nego ću ode bit cilo vrime,tebi namjerno jer ti je cilj tjerat ljude sa ovog foruma.E mene nećeš osim ako me ne banaš a to bi bilo patetično sa tvoje strane... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
| |
|
| |
| Olympique - Inter (22.02.2012. 20:45h) | |
|