Inter Croatia Crew - Forum
---
Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Next
AuthorMessage
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 Empty
PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime19.05.23 20:04

Naplatne... Mislim da ti je Trst-Milano 37.5€... Ili tu negdje.

Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime19.05.23 20:05

Naplatne, ja sam do Gardelanda bio ljetos, austrija vinjeta pa naplatne dalje
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime19.05.23 20:13

Austrija? Pa šta vam se ne isplati više ići preko Slovenije???

Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime19.05.23 23:11

Wesley10 wrote:
Kolko ima cestarine u jednom smjeru do milana kad se prođe granica? Kak tam to funkcionira, jesu vinjete ko slovenija il naplatne kucice ko kod nas?

Nekih 4 i pol sata voznje ti cca, odnosno 430km. Autocesta funkcionira na naplatne kucice najjednostavnije, kao i kod nas. Treba pazit na radare koji su svako toliko i prate prosjek brzine (iako ja uvijek drzim 150 i nisu me nikad zaustavili).

Sto se tice vinjeta u Sloveniji to se da izbjec ako ides kroz Istru-Tunel Ucka-Lupoglav-Buzet pa na Škofije i onda iza casina udes na autoput od Italije (treba pazit jer tu je 100m Slovenskog autoputa pa znaju presretači čekat). Pa ako ideš iz Zg bolje vinjeta i deri autoput.
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime19.05.23 23:18

E bravo hvala vam na odgovorima, i ovo me za radare zanimalo jer sam citao negdje da su puno stroži nego naši, tj više ih ima

Ajmo rec onda uz vinjete i cestarine nekih 200, 250 eura ispadne put tam i nazad, to je okej, ovisi kolko auto trosi

Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime20.05.23 8:15

Nikad me radar nije klepio u Italiji, a bio sam u Milanu miljon puta...

Škofije više nema vinjete tih 100m... Pomaknuli su table i ulaziš na brzu cestu (granični prelaz) nakon table, tako da nema više rizika. Isto i u suprotnom smjeru. Isto i kod tunela prema Izoli, na izlazu iz Kopra... Ako ideš za Istru...

Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime20.05.23 9:11

leopnd wrote:
Nikad me radar nije klepio u Italiji, a bio sam u Milanu miljon puta...

Škofije više nema vinjete tih 100m... Pomaknuli su table i ulaziš na brzu cestu (granični prelaz) nakon table, tako da nema više rizika. Isto i u suprotnom smjeru. Isto i kod tunela prema Izoli, na izlazu iz Kopra... Ako ideš za Istru...

E vidis ovo nisam znao, sad jos lakse po špežu :). Tnx
Back to top Go down
Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime05.07.23 22:03

Gotovo sigurno idem na Inter - Milan 17.9. s par frendova, a pretpostavljam da će karte što budu išle u slobodnu prodaju doslovno planut odmah i ne želim riskirat.. Pa me zanima, je li nabavljao netko ulaznice preko nekih od registriranih klubova navijača, a da nije član (Fedeli, Rovigno, ne znam postoji li još koji)? ...
Back to top Go down
soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime06.07.23 8:43

Ja sam preko Rovinja još 2019. za Inter - Barca, ali mislim da nisu više baš aktivni.

Rickyy

Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime12.09.23 20:18

Pozdrav ljudi ima li neko ko bi mi mogao pomoci oko karata za utakmicu Salzburg Inter ili bi mogao dat neki savjet kako da dođem do karata?
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime13.09.23 14:04

Ako doznaš javi. Ja ću pokušati preko veze ubost, kolega ima neke poslovne partnere

Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime13.09.23 14:36

Da, okej prilika za otic na tekmu LP relativno blizu ZGa
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime24.11.23 8:43

Uzeo karte za Inter-lecce 23.12!! Napokon nakon skoro 10g da opet posjetim Meazzu dok je nisu zatvorili
Back to top Go down
soecc

soecc

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime24.11.23 8:53

Wesley10 wrote:
Uzeo karte za Inter-lecce 23.12!! Napokon nakon skoro 10g da opet posjetim Meazzu dok je nisu zatvorili

Preko koje stranice?

Wesley10

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime24.11.23 10:42

Preko službene Interove, zapad gore 30 eura je karta, otvorilo se u 10:30 za kupovinu i jedva sam stigao uzet oko 11, nestajale su rapidno bar za tu tribinu
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime25.11.23 15:19

[You must be registered and logged in to see this link.]

soecc

soecc

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 10:01

I ja inter smiley 5

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:09

Kakva je situacija za Udine vi koji ste već išli? Kada budu karte? Koju tribinu ste uzimali? Otišao bih ove godine.

Wesley10

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:11

I ja bi napokon otisao i tam, znam da se preko ticketone stranice uzimalo al mi se cini zbunjeno i ne znam koju tribinu pikirat da ne uletim u njihove ultrase kakve sam srece

To je u četvrtom mjesecu pa se do tad stigne izorgamizirat, bilo bi dobro da nas vise ode pogotovo ak cemo bit u igri za osvojit
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:11

soecc wrote:
I ja inter smiley 5
Za koju tekmu? I ti Leo?
Back to top Go down
Curva6Nord9

Curva6Nord9

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:20

Wesley10 wrote:
I ja bi napokon otisao i tam, znam da se preko ticketone stranice uzimalo al mi se cini zbunjeno i ne znam koju tribinu pikirat da ne uletim u njihove ultrase kakve sam srece

To je u četvrtom mjesecu pa se do tad stigne izorgamizirat, bilo bi dobro da nas vise ode pogotovo ak cemo bit u igri za osvojit

I ja sam to zainteresiran, ajde ako uspijes skupit vise informacija pa racunaj na mene za dogovore
Back to top Go down
soecc

soecc

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:35

Wesley10 wrote:
soecc wrote:
I ja inter smiley 5
Za koju tekmu? I ti Leo?

Lecce i ja i on, kad si tu napisao si me zapalio, pa riješio sve isti dan ok 3

soecc

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 11:39

Za Udine kupujete preko TicketOne i gađate ili Curva Sud ili Laterale Sud, bliže našim ultrasima. Tamo uglavnom budu Interisti, ovdje sa strane bude izmiješano ali nikakvih problema. Dođeš s autom skoro pa ispod tribine na veliki parking gdje se skupljaju Interisti. Tamo nađeš koji si ulaz i obavezno osobne jer nama su gledali, pa i klincima.

Inače stadion otkad je obnovljen je vrhunski doživljaj, ja bi išao i neku bezveznu tekmu pogledat čisto zbog ugođaja.

Admin
leopnd

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 12:04

Kontra od njihovih navijača u Udinama, redovne tribine su mješane, moš di očeš u obilježima Intera... Al kako je Socci rekao, iza gola su jeftinije karte i odlično se vidi...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Karte piknuo za Inter-Lecce... 23.12. Advento a Milano. Piknuo app blizu stadiona, 22.-24.12.

Srna

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime27.11.23 12:12

Na TicketOne inače ulaznice dođu 2 tjedna prije tekme.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Vaša Putovanja Na Interove Utakmice   Vaša Putovanja Na Interove Utakmice - Page 37 I_icon_minitime

Back to top Go down

Vaša Putovanja Na Interove Utakmice

View previous topic View next topic Back to top 
Page 37 of 41Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Next