Inter Croatia Crew - Forum
---
Transferi I Glasine - Page 11 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
---
Transferi I Glasine - Page 11 14dhf28

DOBRODOŠLI
na Inter Croatia Crew Forum!

Za čitanje tema i sudjelovanje u raspravama
molimo Vas da obavite kratak postupak registracije. Hvala.

FORZA INTER!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum navijača Intera iz Hrvatske i Balkana

HomeSearchRegisterLog inLatest images

Share

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next
AuthorMessage
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

Transferi I Glasine - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 13:05

Pavard možda već danas u Milanu. Diraj me bejbe!

soecc

soecc

Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 13:29

cesar19 wrote:
Slazem se sa Srnom, jako zgodan osvrt mercato

Reći da ti je obrana jaca 50% nakon sto ode Škrinirar, a Acerbi de Vrij i Darmian su godinu dana stariji je totalno glupo. Ali dobro, vidjet ćemo. Nadam se da nam argmuneti na kraju neće biti: ali da se xy nije ozljedio bili bi prvi

U prvom redu mislim na širinu koju do sad nismo imali. Jedino je ovaj Biseck nepoznanica, ali obećava. Sad imamo 6 stopera uz koje se ne bi trebao osjetiti izostanak nekog od glavnih. A lani su ti prve dvije alternative bile Dambrozije i Darmian, koji ni nisu stoperi. Sreća da se Darmian pokazao jako dobrim.

Srna

Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 15:59

Prodaju Tonalija ne samo da smatram dobrim potezom nego jednim od najboljih izlaznih transfera iz Italije ikad. Ovako na prvu, bolji mi se čini samo Ibra na ljeto 2009. Meni on uopće nije svjetska klasa, a plaćen je kao da je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji.

Što se zadnje poruke tiče, opet uzimaš u obzir to što je Škriniar bio ozljeđen + si zaboravio De Vrija. Šta ako se u prvoj idućoj utakmici ozljede i Pavard i Bastoni? Uspoređivat lanjsku ekipu s ovogodišnjom, a da  se pritom u obzir ne uzimaju igrači koji su bili ozljeđeni mi nema nikakvog smisla.

Da nismo napravili nijedan transfer u obrani ovo ljeto isto bi imali 6 stopera u ovom trenutku. Bastoni, De Vrij, Acerbi i Darmian ostaju isti (svi godinu stariji), Pavard/Škriniar i Bisseck/D'Ambrosio. Ako je to pojačavanje obrane za 50% putem mercata onda ja ne znam, ja sam očito lud.
Back to top Go down
DnL

DnL

Najdraži igrač : Figo, Ronaldo, Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 20:05

Pavard je najblaže rečeno jednak Skriniaru u top formi, a ako uzmemo u obzir njegov utjecaj prošle sezone onda sam prilično siguran da je Pavard > Skriniar za nas trenutno. Bastoni je godinu iskusniji i sigurno bolji. De vrij, Darmian i Biseck su bolja rotacija od prošlogodišnje. Obrana je solidno riješena.

No, napominjem da nam baš jako fali neki scorer s klupe koji bi bio treća opcija i ulazio svaku tekmu.
Back to top Go down
AlvaroR

AlvaroR

Najdraži igrač : Javier Zanetti

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 20:41

Teško je tu govoriti da li smo jaci ili slabiji kad si promijenio pola igraca u rosteru. Treba sacekati kako ce se pokaziti na terenu pa ce nam sve biti jasno. Na papiru je i prosle godine Acerbi trebo biti zadnja opcia u odbrani i svi smo ocekivili da bude panjina.

Problem moze biti uogranost ali plus je sto nismo puno promijenili startne postave, a da smo siri na klupi to je vec sad izvjesno.
Back to top Go down
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 21:30

Sa Pavardom smo koliko toliko poboljsali sliku, ali ni blizu da bi bio zadovoljan. Slazem se u sustini sa Senom i njegovim odlicnim osvrtom. Nakon finala LP zalostan mercato od kojeg se ocekivalo jako puno. Po meni nam jos uvijek fali prava spica. U svakom slucaju rjesili smo se smetala u svlacionici i to mi se jedino svida u ovom mercatu jer bi mogli igraci koji bi trebali dobivat minutazu napokon zaigrat koju tekmu.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

Najdraži igrač : Adriano, Zanetti, Barella, Lautaro, Bastoni, Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime22.08.23 21:41

Mercato nije na nivou na kojem smo očekivali obzirom na finale CL ali mislim da smo ipak jači nego prošle godine. Da smo doveli dugoročnog golmana (Trubina) i pravog scorera umjesto Arnautovića (Balaguna) to bi bio odličan mercato a moglo se da kinezi nisu zabranili da se pare od Onane i Broza usmjere na nove igrače.
Back to top Go down
gogec

gogec

Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime23.08.23 18:15

DnL wrote:
Pavard je najblaže rečeno jednak Skriniaru u top formi, a ako uzmemo u obzir njegov utjecaj prošle sezone onda sam prilično siguran da je Pavard > Skriniar za nas trenutno. Bastoni je godinu iskusniji i sigurno bolji. De vrij, Darmian i Biseck su bolja rotacija od prošlogodišnje. Obrana je solidno riješena.

No, napominjem da nam baš jako fali neki scorer s klupe koji bi bio treća opcija i ulazio svaku tekmu.

Pavard je odličan transfer ako lik ostane zdrav. Skriniar je ipak bolji stoper ukupno, ali u obrani sa 3 otraga idealan lik bi ipak trebao biti Pavard jer iako nešto niži, brži je od slovaka.. dakle za sistem kojim igramo super akvizicija..
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime23.08.23 23:13

Sad vidim Pavard prošle sezone dao 7 golova. Neloše za stopera i defanzivnog beka
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 11:41

Pavard možda i ne dođe. Bayern drka, ne želi ga pustiti iako nije trenirao, Inzaghi se nadao da će ga imat već u ponedjeljak. Navodno naši dali ultimatum do sutra u 13h... Ako ovi ne popuste potpisat će ga for free u januaru.

cesar19

cesar19

Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 11:59

O btj i sa prijelaznim rokom. Nek to vise zavrsi pa makar nikog ne dovedemo

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 12:05

Baš to. Previše se rasteže sve ovo.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 13:05

leopnd wrote:
Pavard možda i ne dođe. Bayern drka, ne želi ga pustiti iako nije trenirao, Inzaghi se nadao da će ga imat već u ponedjeljak. Navodno naši dali ultimatum do sutra u 13h... Ako ovi ne popuste potpisat će ga for free u januaru.
Njega i Trubina zajedno u Januaru? Ako ga sad ne potpišemo piši propalo, United će u međuvremenu prodat Maguirea i kupit njega
Back to top Go down
kuky90

kuky90

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 13:25

Trubin je otišao u Benficu šta ne? Potpisao do 2028
Back to top Go down
cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 13:26

Trubin je otišao, njega smo popusili

Tritolone

Najdraži igrač : Marco Materazzi,Esteban Cambiasso,Javier Zanetti,Dimarco

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 14:03

leopnd wrote:

Vidit cemo kakav pull imamo kad bude potpisivao besplatno, e tad mu ovi englezi mogu ponuditi puno veci ugovor, jos ako Varane/Maguire odu iz MUTDa onda mu mogu ponuditi i mjesto stopera. Moglo bi to biti gutavo ako ne potpise u ovom mercatu.
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 14:58

kuky90 wrote:
Trubin je otišao u Benficu šta ne? Potpisao do 2028
znam zato i kažem jer i tu se govorilo "ili ćemo ga dovesti sad za 10 mil il naredne godine za džabe" i vidjeli smo kako bi. Da su bili pametni i ne cjenkali se u par miliina. Tako i ovo, ako ga ne potpišemo do kraja mjeseca qrac čemo ga dobit džabe naredne godine
Back to top Go down
leopnd
Admin
leopnd

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 15:09

Ali ovdje nije riječ o cjenjkanju nego da ga Bayern ne pušta.

cesar19

cesar19

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 15:14

Slazem se Bisc. Mislim da ako ne dode sada da su sanse da dode kao free igrac jako, jako male.

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 15:43

Alexis zamijenio Correu, potvrđeno. Ne znam šta da mislim, star je Alexis
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 15:49

Ne kužim baš Bayern, zakaj držat nezadovoljnog igrača a možeš dobru lovu dobit.. Necu plakat ak ne dođe u svakom slučaju..

Correa sluzbeno out a Sanchez in, a ono, pretakanje iz šupljeg u prazno se nastavlja.. Valjda ce bit korisniji za ovu sezonu
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 18:00

Wesley10 wrote:
Necu plakat ak ne dođe u svakom slučaju..
Ja hoću, zato što ćemo onda dovest Palomina/Toloia a pare će završit u Zhangovom džepu. A pun klinac matorih igrača u ekipi i naredno ljeto kad dođe valja tražit startnog golmana, 2 startna stopera, 2 napadača

Last edited by Biscione on 24.08.23 18:01; edited 1 time in total
Back to top Go down
Julio1988

Julio1988

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 18:00

Sanchez bude i sa 45 godina otac nogometa za Correu u primeu, tako da taj potez totalno odobravam
Back to top Go down
Biscione

Biscione

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 18:02

Julio1988 wrote:
Sanchez bude i sa 45 godina otac nogometa za Correu u primeu, tako da taj potez totalno odobravam
Correa u primeu je zabio 16 golova u ligi pri tome su neki od njih eurogolovi
Back to top Go down
Wesley10

Wesley10

Najdraži igrač : Sneijder, Zanetti, Recoba, Cambiasso, Broz, El Toro

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime24.08.23 18:31

Nije nikad zabio više od 9 golova u ligi u karijeri

A šta se tice Pavarda da, slazem se jer da tih 30mil sacuva za napadača iduce ljeto bilo bi ok al znam da nas ceka jeftini pokrpanac i ostatak love ide u džep kosookom govnu
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Transferi I Glasine   Transferi I Glasine - Page 11 I_icon_minitime

Back to top Go down

Transferi I Glasine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 21Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next

Similar topics

-
» Transferi I Glasine
» Transferi I Glasine